|
| Епизодите на Ради | |
|
+5Фийбс Халиуел Rose_Forever Sweet_Holly _krisi_ Radostina_charmed 9 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Sweet_Holly Пейдж като вампир
Брой мнения : 14122 Age : 28 Местожителство : Смолян Сили : Вкаменяване ,Телекинично телепортиране , Телепортиране , Проекция
Име : Михи (Михаела) Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се забавлявам с приятели и да гледам филмчета с вампири Най-големият ви страх : От високо и от тъмното Учителско име : Проф. Пейдж Матюс Registration date : 11.12.2008
| Заглавие: Re: Епизодите на Ради Нед Яну 03, 2010 6:54 pm | |
| И аз също | |
| | | Radostina_charmed Admin
Брой мнения : 3156 Age : 29 Сили : Вкаменяване, Взривяване, Клониране, Телекинеза и Очарование Име : Радостинa Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се рова в нета и да гледам Чародейките. Най-големият ви страх : От сярна киселина Учителско име : ~Проф. Пайпър Халиуел~ Registration date : 03.12.2008
| Заглавие: Re: Епизодите на Ради Нед Яну 03, 2010 8:12 pm | |
| Имението Пайпър и Пейдж влизат в имението, заедно с невинната. Лео излиза от кухнята. Лео: Защо се забавихте толкова? Невинната (към Пейдж): И той ли е вещер? Пейдж: Не. Той ми е зет. Пайпър (към Лео): Просто се опитвахме да спасим невинната от един даркауайлтър. Лео: Даркуайлтър? Мислех, че сте след демон. Пейдж: Каква е разликата? Лео: Разликата е в това, че даркуайлтъра може да те убие със стрелите си. Пейдж (към Пайпър и Лео): Личи си, че сте един за друг. Пайпър се усмихва. Лео: Поне хванахте ли го? Пайпър: Не успя да избяга. Лео: Какво? Пейдж: Успя, защото на Пайпър изведнъж и прищукна, че го познава. Лео: Какво? Пайпър: Да. Ами оказа се, че Деймиън се е върнал. Лео: Какво? Пейдж (към Лео): Знаеш ли изобщо друга дума, освен "какво"? Пайпър (към Лео): Няма страшно. Лесно ще го унищожим. Все пак няма някакви специални сили. Просто един даркуайлтър. Лео: Няма специални сили? Доколкото си спомянм последния път ни изпрати в призрачна реалност без изход обратно! Пейдж: Е, май там не ви е било много неприятно. Пайпър: Какво? Пейдж повдига вежди сочейки крис, който си играе във всекидневната с поглед. Пайпър го поглежда, а след това поглежда укорително към Пейдж. Пейдж: Ами така си е. Пайпър: Все едно. Да вървим на тавана. Пейдж: Защо? Пайпър: Искам да хвърля едно око за Деймиън в книгата, за всеки случай. Пейдж: Добре, ти върви, а аз ще се обадя на Фийби. Лео, можеш ли да се погрижиш за Моли? Лео: Коя е Моли? Пайпър: Нашата невинна. Лео: О, да, разбира се. Лео и Моли се отправят към кухнята, Пейдж към телефонна във всекидневната, а Пайпър се качва по стълбите към тавана. | |
| | | CyCiityyy Младата Прю
Брой мнения : 1704 Age : 27 Сили : Телекинеза,Астрална проекция,Телекинично телепортиране,Телепортиране и Очарование. Име : Цвети (Цветина) Любимец от Чародейките : Прю и Пейдж.. Хоби : Да слушам музика,да излизам с приятели и да пиша в форумчету Най-големият ви страх : . Учителско име : ... Registration date : 21.08.2009
| Заглавие: Re: Епизодите на Ради Нед Яну 03, 2010 8:35 pm | |
| | |
| | | Sweet_Holly Пейдж като вампир
Брой мнения : 14122 Age : 28 Местожителство : Смолян Сили : Вкаменяване ,Телекинично телепортиране , Телепортиране , Проекция
Име : Михи (Михаела) Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се забавлявам с приятели и да гледам филмчета с вампири Най-големият ви страх : От високо и от тъмното Учителско име : Проф. Пейдж Матюс Registration date : 11.12.2008
| Заглавие: Re: Епизодите на Ради Нед Яну 03, 2010 9:11 pm | |
| Направо съм изумена Ради | |
Брой мнения : 3156 Age : 29 Сили : Вкаменяване, Взривяване, Клониране, Телекинеза и Очарование Име : Радостинa Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се рова в нета и да гледам Чародейките. Най-големият ви страх : От сярна киселина Учителско име : ~Проф. Пайпър Халиуел~ Registration date : 03.12.2008
| Заглавие: Re: Епизодите на Ради Нед Яну 03, 2010 9:28 pm | |
| Страшно се радвам, че ви е харесало. То интересното сега предстои де, засега не е много яко. | |
| Заглавие: Re: Епизодите на Ради Нед Яну 03, 2010 9:49 pm | |
| Напротив Радинце | |
| Заглавие: Re: Епизодите на Ради Нед Яну 03, 2010 9:55 pm | |
| Апартамента на Фийби Фийби е вдигнала слушалката на телефона. Фийби: Какво?... Но как е възможно? Не го ли унищожихме? Пренасяме се при Пейдж, която е в имението и е от другата страна на телефона. Пейдж: Не сме ли унищожавали и Барбас? Фийби: Барбас е уникат. Непрекъснато се връща. Пейдж: Разбра какво имам предвид. Фийби: Добре, добре. Веднага тръгвам. През това време Куп излиза от спалнята, косата му е леко разрошена, но изглежда много добре. Фийби затваря телефона и се обръща. Когато вижда Куп се стряска, но след това се усмихва. Фийби: Куп! Изплаши ме. Куп се усмихва леко. Куп: Добро утро. Фийби: Добро утро. Куп: Пак демони? Фийби: Естествено. Ние не можем да живеем без тях. Фийби започва да се смее. Куп: И трябва да отидеш веднага? Фийби: Мммм... Да. За предпочитане е, ако не искам Пайпър или Пейдж да ме убият. Куп: Но... Точно днес? Фийби поклаща глава и прави ирзжение, с което показва, че не разбира Куп. Фийби: Ами, нали знаеш това е като внезапна доставка, пускат ти я без предупреждение. Куп: Но... Фийби: Добре, какво става? Куп: Какво да става? Фийби: Какво не ми казваш? Куп: Ами... Нали знаеш, че се запознах с баща ти? Фийби: Да, след като аз ви запознах се предполага, че трябва да съм осведомена. Куп: Да. И с него си поговорихме, за да ме опознае. Фийби: Да. Куп: Да. Но ти не си се срещала с майка ми. Фийби: Какво? Ти имаш майка? Куп: Ами, не съм се бръкнал от въздуха. Фийби започва да се смее. Фийби (смеейки се): Да... Да знам, че не си... Фийби изведнъж става сериозна. Фийби: Всъщност не знаех. Куп я поглежда леко изненадано. Фийби: Добре, няма значение. Е, с радост бих се запознала с майка ти. Но някой друг път. Куп: Ами, виждаш ли там е другия проблем. Фийби: Друг проблем? Колко изненади си ми подготвил за днес? Куп: Това е последната. Ами знаех, че няма да откажеш и затова я поканих... Фийби: Какво си направил? Куп: Ами нали и без това се съгласи? Фийби: Добре, прав си. И така, кога ще дойде? След седмица? А може би две? Куп: Днес. Фийби: Дне... Днес! Ума ли си изгуби?... И ми казваш за това чак сега, защото? Куп: Защото знаех, че ще стане така. Фийби: Ами ако ми беше казал по-рано можеше да не стане така. Куп: Добре, няма повод за паника. Тя ще дойде чак в пет часа. Фийби: Какво? Но сега е единадесет. Какво ще правя? Трябва да сготвя. Да се приготвя. Фийби оглежда апартамента. Фийби: Боже мой! Това място изглежда така сякаш през него е преминал ураган. Куп: Е снощо бяхме горе-долу като ураган. Фийби: Куп! Куп: Добре, съжелявам. Фийби: Боже, трябва да сготвя нещо. Куп: Ти нали не можеше да готвиш? Фийби: Сега виждаш причината за паниката ми. Куп: Добре, спокойно. Ще поръчаме нещо. Фийби: Да бе, и майка ти да си помисли, че не мога да готвя. Куп: Тя няма да разбере, че не си го сготвила ти. Фийби: Не, трябва да е нещо домашно. Куп: Но... Фийби: Хей, аз давам съвети на целия Сан Франциско как да открива любовта. Имаш ли нещо против да не ми взимаш работата? Куп: Добре. Значи ти ще сготвиш? Фийби: Луд ли си? Не искам да убивам жената. Ще накарам Пайпър да сготви. Куп: Добре, значи този проблем е решен. Фийби: На връщане ще си купя някоя рокля. Добре, трябва да тръгвам. Фийби изтичва към вратата и излиза от апартамента. Куп: Е, прие го доста добре. | |
| Заглавие: Re: Епизодите на Ради Нед Яну 03, 2010 10:02 pm | |
| | |
| Заглавие: Re: Епизодите на Ради Нед Яну 03, 2010 10:03 pm | |
| | |
| Заглавие: Re: Епизодите на Ради Нед Яну 03, 2010 10:18 pm | |
| Моля | |
Брой мнения : 1704 Age : 27 Сили : Телекинеза,Астрална проекция,Телекинично телепортиране,Телепортиране и Очарование. Име : Цвети (Цветина) Любимец от Чародейките : Прю и Пейдж.. Хоби : Да слушам музика,да излизам с приятели и да пиша в форумчету Най-големият ви страх : . Учителско име : ... Registration date : 21.08.2009
| Заглавие: Re: Епизодите на Ради Нед Яну 03, 2010 10:19 pm | |
| | |
| Заглавие: Re: Епизодите на Ради Нед Яну 03, 2010 10:36 pm | |
| Мерси | |
| Заглавие: Re: Епизодите на Ради Вто Яну 05, 2010 2:55 pm | |
| Имението Пайпър и Пейдж са пред книгата на сенките. Пайпър я разгръща. Пайпър: Е, тук няма нищо. Пейдж: Това е добре... Предполагам. Значи няма нищо страшно, за което трябва да сме предупредени. Пайпър: Или пък нашите прадеди не са се срещали с Деймиън. Пейдж хвърля леко сърдит поглед на Пайпър. Пейдж: Добре, веднъж вече го унищожихме. Направихме го точно както обикновено. Пайпър: Да, но преди да го убием ни беше заключил в призрачна реалност. Пейдж: Да, вече знаем че може някак да го прави... Ако изобщо го прави сам, защото много се съмнявам. Вероятно има някой, който му помага, което означава, че трябва да унищожим и него. Пайпър: Пак ли с тази демон-мания? Пейдж: Казах ти, че нямам демон-мания. Внезапно момичетата чуват глас от всекидневната - Лео. Лео: Момичета, защо не слезете за малко? Пейдж (към Пайпър): Какво пък стана сега? Пайпър (към Пейдж): Млъквай и тръгвай! Пейдж: Добре, шефе. Пайпър се усмихва, а след това двете момичета тръгват към всекидневната. Те слизат по стълбите и когато вече са долу виждат един старейшина. Пайпър (към старейшината): Ооо не! Какво искаш? Пейдж: Пайпър! Пайпър: Какво? Имам доста причини да реагирам така. Не мислиш ли? Пейсж извърта очи и повдига едното си рамо, след това поглежда към старейшината. Старейшината: Тук съм да ви кажа нещо важно... Пайпър: Давай по същество. Старейшината: Ние сме на мнение, че доста дълго останахте без уайтуайлтър. Пейдж: Е, аз доста добре се вписвам в тази роля. Старейшината: Но не може да продължава така. Пайпър: Значи ще имаме нов уайтуайлтър? Старейшината: Точно така. Пейдж: Добре. Кой ще бъде? Познаваме ли го? Пайпър: Пейдж, що за глупав въпрос? Все едно сме се срещали с онези горе. Старейшината: Всъщност... Всъщност не мога да ви кажа. Скоро сами ще го видите. Пейдж: Скоро? Няма ли да го изпратите сега? Старейшината: Ще го пратим малко по-късно. Имайте търпение. След тези думи старейшината се телепортира. Пейдж: Нужно ли е вингаи да ни подлагат на такова напрежение? Пайпър: Естествено. Иначе няма да са старейшини. Лео се усмихва. Пайпър: Не се смей! И ти беше същия. След тези думи Пайпър се качва по стълбите към тавана, а Пейдж поглежда към Лео, наклания глава към едното си рамо, което повдига и след това се обръща и тръгва след Пайпър. | |
| Заглавие: Re: Епизодите на Ради Вто Яну 05, 2010 4:22 pm | |
| | |
| Заглавие: Re: Епизодите на Ради Вто Яну 05, 2010 4:29 pm | |
| Мерси мило | |
| | | | Radostina_charmed Admin
| Заглавие: Re: Епизодите на Ради Нед Яну 10, 2010 11:02 am | |
| Имението, Таванът Пайпър е пред книгата на сенките, а Пейдж стои над една карта с кристал. В този момент Фийби влиза в стаята. Фийби: Здравейте. Нещо ново? Пайпър: Имаш предивд освен Деймиън? Фийби: Именно. Не че искам да има нещо друго, защото наистина не искам да има. Пейдж: Е искаш или не има още нещо. Фийби: Какво? Пайпър: Ще си имаме нов ангел. Фийби: На смъртта? Пайпър: Не, за бога. Уайтуайлтър. Фийби се усмихва. Фийби (смеейки се): Ооо... О, това е друго нещо. Пайпър повдига едната си ръка и извърта очи. Фийби: И кой ще бъде? Пейдж: Не знаем. Така и не ни казаха. Фийби: Но защо? Пайпър: Кой знае. Поредното им велико хрумване. Но кой ги брои? Фийби: Е, добре. А какво стана с Деймиън? Пайпър: Няма нищо за него в книгата. Пейдж: И кристала не го намира. Фийби: Уау! Пайпър се стряска и поглежда към Фийби, Пейдж също. Пайпър: Какво... Какво става? Фийби (към Пайпър): Днес изглеждаш изумително. Пайпър: Какво? Фийби: Косата ти е толкова красива. Как постигаш този блясък? Пайпър повдига края на косата си и го поглежда. Фийби: И тези обувки. Прелестни са. Пайпър: Какво искаш? Фийби: Какво, не мога ли да направя комплимент на сестра си без да искам нещо в замяна? Пайпър: Обикновено не. Фийби (възмутено): Пайпър... Пайпър повдига вежди и поглежда настоятелно към Фийби. Фийби: Добре де. Може би има нещо. Пайпър: Давай по същество. Фийби: Ами, днес ще ме посети... майката на Куп. Пайпър: Какво? Пейдж: Той има майка? Фийби: Да, и аз се изненадах. Пайпър: Добре и какво точно искаш от мен? Фийби: Ами нали знаеш, че готвенето не ми се отдава особено, за това... Исках да те помоля... Пайпър: Да сготвя вместо теб? Фийби: Именно. Пайпър: Фийби с удоволствие бих, но сега... Фийби: Знаех си, че няма да ми откажеш. Много те обичам. Страхотна си! Фийби отива до Пайпър и я прегръща. Пайпър: Но... Фийби: Хайде, върви. Аз ще помогна на Пейдж. Пайпър: Но... Е, добре. Ако има нещо... Фийби: Ще те извикаме. Хайде, тръгвай. Пайпър излиза от тавана, а Фийби и Пейдж остават сами. Пейдж (към Фийби): Значи ще се запознаеш със свекърва си? Фийби: Е, всъщност тя още не ми е свекърва. Пейдж: Тогава каква е? Фийби: Бъдеща свекърва. Пейдж: Ахам. Фийби: Да. Имението, Всекидневната Лео и Моли седят на тавана, докато Пайпър слиза по стълбите. Лео: Пайпър. Пайпър: Да. Лео: Какво става? Пайпър: Отивам да готвя. Лео: Какво? Пайпър: Ами, майката на Куп щяла да идва, а нали знаеш, че Фийби не умее да готви и за това помоли мен. Това е в общи линий. Пайпър тръгва към кухнята. Лео (към Моли): Веднага се връщам. Моли: Добре. Лео става от дивана и тръгва след Пайпър. След като пристигав кухнята вижда, че Пайпър е извадила дъска за рязане и е взела един морков, който започва да реже. Лео: Значи Куп има майка? Пайпър: Очевидно. Лео: Тя знае ли, че е... Пайпър: Купидон? Лео: Да. Пайпър: Не знам. Вероятно, да. Лео: Добре, а какво става с Деймиън. Пайпър: Нищо ново. Лео прави леко разтревожено изражение. Пайпър го вижда и оставя работата си. Пайпър: Добре, няма за какво да се тревожиш. Всичко ще бъде наред. Лео: Сигурна ли си. Пайпър: Напълно. Освен това вече веднъж сме побеждавали Деймиън. Лео: Да, но тази неизвестност не те ли тревожи? Пайпър: Ще го открием рано или късно. Сега се върни при Моли и престани да мислиш за лоши неща. Става ли? Лео: Да. Пайпър: Добре. Лео излиза от кухнята, а Пайпър въздиша и продължава работата си. | |
| Заглавие: Re: Епизодите на Ради Нед Яну 10, 2010 12:12 pm | |
| | |
| Заглавие: Re: Епизодите на Ради Нед Яну 10, 2010 12:13 pm | |
| Мерси мило | |
| Заглавие: Re: Епизодите на Ради Нед Яну 10, 2010 12:29 pm | |
| | |
| Заглавие: Re: Епизодите на Ради Вто Яну 12, 2010 4:56 pm | |
| Много е готинко Ради , ама много | |
| Заглавие: Re: Епизодите на Ради Вто Яну 12, 2010 9:34 pm | |
| | |
| Заглавие: Re: Епизодите на Ради Вто Яну 12, 2010 10:35 pm | |
| | |
| Заглавие: Re: Епизодите на Ради Съб Фев 13, 2010 5:14 pm | |
| Имението,
Фийби: Майката на Куп ще ме намрази. Пейдж: Защо? Фийби: Защото както е тръгнало няма да мога да се появя на вечерята. (С по-тих глас)Понякога си мразя работата. Пейдж: Хей мислех, че обичаш да си вещица. Фийби: Да, така е, но... Просто ми се искаше поне днес да нямаше демони, с които да се боря. Пейдж: Е, ако побързаме с отварата ще успеем навреме.
Пейдж пуска някакви билка в казанчето с отварата и тя избухва.
Пейдж: Добре, отварата е готова. Фийби: Страхотно!
Фийби отива до Пейдж и взима отварата.
Фийби: Добре, сега само трябва да намерим Деймиън. Пейдж: Да... Знаеш ли, мислех си, защо трябва да го търсим? Фийби: Какво имаш предвид? Пейдж: Имам предвид, че той сам ще дойде при нас рано или късно. Фийби: Да, нямам нищо против тази тактика, но точно сега нямам време, за да го чакам. Пейдж: Да, но нямаш време и да го търсим.
Фийби въздиша.
Фийби: Права си. Пейдж: Предлагам да използваме примамка. Фийби: Лео? Пейдж: Не, Лео вече е смъртен. Фийби: Значи ние? Пейдж: Не. Ще използваме Моли. Фийби: Пейдж не можем да излагаме Моли на опасност. Трябва да я пазим не да я бутаме в устата на вълка. Пейдж: Няма да позволим нещо да й се случи. Това е най-бързия начин... Фийби: Добре. Ще го направим. Пейдж: Да извикаме Пайпър.
Пейдж и Фийби напускат тавана.
Подземният свят
Деймиън стои пред една скала. Изведнъж зад него се появява демона с черната роба, който видяхме в първия епизод.
Демонът: Очакваш стената да ти каже как да победиш чародейките?
Деймиън се обръща към демона.
Деймиън: Коя си ти? Демонът: Някоя която ще ти помогне. Хайде, кажи ми какво мислиш да направиш. Деймиън: Как ли пък не. Никога няма да ти разкрия плана си. Разкарай се от тук. Демонът: Не се прави на голям мъж. Веднъж вече беше победен и съм сигурна, че пак ще се повтори, ако действаш прибързано. Деймиън: Не се трвожи, няма да ме победят този път, защото аз изобщо няма да се появявам пред тях. Демонът: Какво имаш предвид?
Деймиън замахва с ръка към скалата и виждаме три светещи прозореца да се появяват на нея. На единият се вижда Пейдж, на Другия Фийби, а на последния - Пайпър.
Деймиън: Това е идея, която ми даде синът на една от вещиците. Демонът: Уаят? Деймиън: Крис. Той искаше да им даде урок. В крайна сметка успя, а на мен даде чудесна идея, която ще доведе до смъртта на чародейките.
Деймиън се усмихва злорадо, гледайки към прозорците.
Имението, Кухнята
Пайпър отваря вратат на фурната и изважда тава със суфле от там.
Пайпър: Чудесно!
Пайпър оставя суфлето на масата, а Пейдж и Фийби влизат в кухнята в същия момент.
Пейдж: Пайпър, готови сме. Фийби: Сготвила си суфле. Чудесно! Пайпър: Да, сготвих също и супа, както и пиле. Също така направих и две салати. Фийби: Уау! Толкова бързо? Пайпър: Е, все пак бях главен готвач. Пейдж: Да, добре. Не чу ли като ти казах, че сме готови. Пайпър: Страхотно! Къде е Деймиън? Пейдж: Не знаем. Пайпър: Нали каза, че сте готови? Пейдж: Да, готови сме с плана. Пайпър: План? Какъв план? Фийби: Този, който включва използването на Моли като примамка, за да подмамим Деймиън. Пайпър: Не е ли малко опасно? Пейдж: Няма да позволим на Деймиън да я нарани. Пайпър: Добре тогава, да тръгваме. В прочем, къде отиваме? Фийби: На мястото където видяхме Деймиън за последно. Пайпър: Да, разбира се. Добре, хайде.
Момичетата напускат кухнята и отиват във всекидневната.
Пайпър: Моли, трябва да дойдеш с нас на едно място. Моли: Къде отиваме? Фийби: Просто ни се довери.
Лео отива до Пайпър.
Лео: Какво става? Пайпър: Ще използваме Моли като примамка, за да хванем Деймиън. Лео: Пайпър, не можете... Пайпър: Защо не, последният път се получи. Лео: Последният път се озовахме в призрачна реалност! Пайпър: Знам, спомням си, спокойно, няма да се случи отново. Лео: От къде знаеш?
В този момент Пейдж се приближава до Пайпър и Лео.
Пейдж: Пайпър трябва да тръгваме. Пайпър: Добре. Лео: Но... Пайпър: Лео спокойно. Всичко ще бъде наред. Пейдж: Да, по-лошо няма накъде.
В този момент в стаята се телепортира Кайл.
Кайл: Здравейте всички! Фийби: Боже! Пайпър: Какво... Пейдж: Кайл? Кайл: Да, върнах се.
Край на първа част | |
| Заглавие: Re: Епизодите на Ради Съб Фев 20, 2010 4:56 pm | |
| Имението Сцената започва с Фийби, която се обръща към Кайл. От начало имаме близък план, който постепенно намалява. Фийби: Ти не беше ли мъртъв? Кайл: Така е. Пейдж: Само че се превърна в бял ангел. Пайпър: Значи ти си знаела? Пейдж свежда поглед. Фийби: Защо не ни каза? Пейдж: Защото не мислех, че той ще се върне. Кайл: Нито пък аз. Но старейшините искаха да ви назначат за ангел някой познат и... Пайпър: И решиха да изберат теб? В случай, че не са забелязали, познаваме и други мъртъвци, които не са се опитвали да ни убият. Кайл: Не съм се опитвал да ви убия. Пайпър: Опита се да убиеш съпруга ми и омагьоса Пейдж, за да го постигнеш. Кайл: Всъщност опитах се да убия аватарите. Нямам нищо против лео. Лео (саркастично): Сериозно, поласкан съм. Кайл: Добре, очаквах да реагирате така. Но не мислите ли, че си платих за това, което направих? Пайпър поглежда към Фийби и Пейдж. Фийби: Не знам, ситуацията е доста странна. Кайл: Ти какво мислиш, Пейдж? Пейдж поглежда Кайл. Пейдж: Какво мисля? Мисля, че това е много лоша идея. Пейдж се обръща и се качва по стълбите към тавана. Кайл изглежда доста се натъжава от репликата на Пейдж. Виждаме Фийби, която е вдигнала поглед към стълбите, с угрижено изражение. След това виждаме Пайпър, която изглежда е оаквала репликата на Пейдж. Пайпър поглежда към Лео, която гледа Кайл с недоверие, след това поглежда и жена си. Кайл въздиша. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Епизодите на Ради | |
| |
| | | | Епизодите на Ради | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |