Radostina_charmed Admin
Брой мнения : 3156 Age : 29 Сили : Вкаменяване, Взривяване, Клониране, Телекинеза и Очарование Име : Радостинa Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се рова в нета и да гледам Чародейките. Най-големият ви страх : От сярна киселина Учителско име : ~Проф. Пайпър Халиуел~ Registration date : 03.12.2008
| Заглавие: Re: Епизодите на Ради Нед Фев 21, 2010 10:43 am | |
| Имението, Таванът Пейдж стои поред прозореца и гледа навън замислено. Фийби влиза на тавана. Фийби: Хей. Пейдж (обръщайки се): Хей. Фийби: Искаш ли да поговорим. Пейдж: Да говорим... Да говорим за какво? Фийби: Ами, знаеш... За Кайл, за Хенри. Пейдж: Няма какво да си кажем. Пейдж отново се обръща към прозореца. Фийби се замисля за минутка върху думите й, а след това прави решително изражение. Фийби: Знаеш ли, тук не си права. Пейдж отново се обръща към Фийби. Пейдж: Какво имаш предвид? Фийби: Имам предвид, че откакто с Хенри се разделихте, не си казвала нищо по въпроса. Държиш се все едно нищо не се е случило, но не можеш да таиш мъката в себе си завинаги. Пейдж: Нищо не тая в себе си. Фийби: Пейдж знам, че е трудно. Минала съм през това. Пейдж: Не ми се говори за това. Трябва да унищожим Деймиън. Забравихме за него. Пейдж излиза от стаята, а Фийби въздиша и всига поглед нагоре, с леко отчаяно изражение. Имението, Всекидневната Пейдж слиза по стълбите. Пейдж: Добре, трябва да се върнем към унищожаването на Деймиън. Пейдж влиза във всекидневната, но не вижда Кайл. Пейдж: Къде е Кайл? Пайпър: Отиде си. Пейдж: Имаш предвид, че е напуснал. Пайпър: Не отиде горе. Фийби също пристига във всекидневната. Фийби: Защо? Лео: За да разпита старейшините за Деймиън. Пейдж: Е, нямаме време да го чакаме. Да вървим. Фийби: Пейдж, мисля, че е по-добре да изчакаме. Пейдж: Какво? Ами ти, Пайпър? Пайпър: Ами... Може да има нещо, за което не знаем. Пейдж: Добре, тогава отивам сама. Хайде, Моли. Пейдж и Моли излизат от стаята. Фийби: Как... Чак... Ох, добре идваме. Фийби и Пайпър тръгват след Пейдж и Моли. Лео: Чакайте! Защо не го почакате. Старейшините може да знаят нещо повече. Пайпър: Защото сестра ни не е на това мнение. Лео: Ами ако нещо се обърка. Пайпър: Скъпи, нищо няма да се обърка. Спокойно. (към Фийби): Хайде. Пайпър и Фийби излизат от къщата. | |
|
Radostina_charmed Admin
Брой мнения : 3156 Age : 29 Сили : Вкаменяване, Взривяване, Клониране, Телекинеза и Очарование Име : Радостинa Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се рова в нета и да гледам Чародейките. Най-големият ви страх : От сярна киселина Учителско име : ~Проф. Пайпър Халиуел~ Registration date : 03.12.2008
| Заглавие: Re: Епизодите на Ради Съб Мар 13, 2010 6:05 pm | |
| Сан Франциско, Една задна уличка Пайпър, Фийби, Пейдж и моли пристигат на мястото, където видяха Деймиън за първи път. Фийби: Добре, а сега какво? Пейдж: Ще почкаме специалния си гост. Пайпър: Дано само специалният гост не е приготвил някоя изненада. Внезапно момичетата чуват глас зад себе си. Деймиън: Не очкавах да сте толкова глупави. Пейдж (имайки предвид Деймиън): Нито пък ние. Фийби: Пайпър взриви го! Пайпър се опитва да взриви Деймиън, но той успява да се телепортира преди да е успяла. Пайпър: По дяволите! Деймиън се появява точно зад Фийби и стреля по нея с арбалета си. Той успява да я олучи в ръката и тя пада на земята. Малко парченце от якето й се откъсва. Пайпър: Фийби! Деймиън отново се телепортира и този път не се връща. Пайпър и Пейдж отиват до Фийби. Пейж кляка до нея и я лекува. Фийби се изправя. Пайпър (към Фийби): Добре ли си? Фийби: Да, да се махаме от тук. Пейдж: Ами Деймиън? Пайпър: Не мисля, че той ще се върне отново. Фийби: На същото мнение съм. Пейдж: Добре да вървим. Пейдж телепортира Фийби, Пайпър и Моли. В момента в който те си отиват Деймиън се връща и взима парченцето от якето на Фийби. След това се подсмихва и се телепортира. Имението, Всекидневната Момичетата се телепортират във всекидневната, където са Лео, Уаят и Крис. Лео: Какво стана? Пейдж: Общо взето нищо. Лео: Деймин не се е появил? Пайпър: О, появи се, рани Фийби и си отиде. Лео: Какво? Но в това няма логика, Фийби дори не е уайтуайлтър. Пайпър повдига вежди и е на път да каже нещо, когато Кайл се телепортира в стаята. Кайл: Старейшините мислят, че трябва добре да проучим нещата преди да нападнем Деймиън. Пейдж: Е, малко късно ни го казваш. Кайл: Какво имаш предвид?... Боже мой, отишли сте, макар че ви казах да не го правите, нали? Пейдж: Да, точно така. Кайл: И какво стана? Пейдж: Нищо? Кайл: Как така "нищо"? Фийби: Единственото, което направи Деймиън беше да ме рани с арбалета си. Пайпър: Да, дори не се опита да убие Моли. Сякаш в началото я е използвал като... Примамка... Фийби: За нас. Пвйдж: И ние се хванахме. Фийби: Но защо ще иска да го преследваме? Лео: Може би има някакъв план. Кайл: В това има смисъл. Може би иска да ви разсее, да ви обърка, докато той реализира пъкления си план. В този момент се чува звук от счупване на стъкло, идваш от стаята на Пайпър. Фийби: Какво беше това? Пайпър: Не знам. Пайпър се качва по стълбите, а Фийби и Пейдж тръгват след нея. | |
|