Брой мнения : 622 Age : 28 Местожителство : Смолян Сили : Взривяване и Замръзяване Име : Галина Любимец от Чародейките : Пейдж и Фийби Хоби : charmed and charmed Най-големият ви страх : от прекалена горещина Учителско име : проф.Фийбс Registration date : 14.02.2009
Заглавие: Епизодите на Галя Нед Ное 15, 2009 7:01 pm
Това е когато вече всички деца са родени и те заемат мястото на Чародейките.
Фийбс Халиуел Хенри
Брой мнения : 622 Age : 28 Местожителство : Смолян Сили : Взривяване и Замръзяване Име : Галина Любимец от Чародейките : Пейдж и Фийби Хоби : charmed and charmed Най-големият ви страх : от прекалена горещина Учителско име : проф.Фийбс Registration date : 14.02.2009
1. Епизод: Карма Резюме: В него вече новите чародейки, които са вече девет наброй, откриват способностите си и общо взето се запознаваме по-подробно с тях.
Sweet_Holly Пейдж като вампир
Брой мнения : 14122 Age : 28 Местожителство : Смолян Сили : Вкаменяване ,Телекинично телепортиране , Телепортиране , Проекция
Име : Михи (Михаела) Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се забавлявам с приятели и да гледам филмчета с вампири Най-големият ви страх : От високо и от тъмното Учителско име : Проф. Пейдж Матюс Registration date : 11.12.2008
Изглежда ми много интересно нямам търпение да го видя
Фийбс Халиуел Хенри
Преди интрото на филма, започва да свири Demi Lavato - Catch me
Before I fall too fast Kiss me quick But make it last So i can see how badly this will hurt me When you say good bye
Keep it sweet Keep it slow Let the future pass And don't let go But tonight i could fall to soon under this beautiful moonlight ...
и над картината с града се изписва:
2005
Дават Пайпър, Фийби и Пейдж на тавана срещу книгата.
Пейдж: Незнам дали трябва да го правим... Пайпър: За тяхно добро е! Пейдж: Не мисля така! Ако знаехме по рано че сме вещици, не мислите ли че щяхме да извършим доста повече от това, което сме. Щеше да ни е много по-лесно! Пайпър: Но ако им се случи нещо?! Тогава какво? Фийби: Пайпър е права! Неможе да рискуваме! Те и тъй иначе ще ги получат! Пейдж: Ясно. Ясно. Две срещу една. Край на разговора. Казва тя и въздиша. Пайпър: Готови ли сте? Фийби: Да! Пейдж: Имам ли избор?! Добре де, да!
Те казват заклинанието за премахване на силите на децата. В него се споменава че ще ги получат, когато са готови. И най-вече когато са заедно! Само Крис и Уаят остават със сили, просто защото те вече знаят, а и вече бяха опитали но Уаят не ги дава, а Крис само се телепортира.
Песента приключва и интрото започва ...
Вижда се изгледа на града и пише :
"18 години по-късно"
В къщата на Халиуел, дават как Уаят и Крис приготвят закуската.
Уаят: За колко хора? Пита когато стига до разпределянето на гофретите. Крис започва да брои на глас и най-сетне отговаря. Крис: Мисля че за седмина плюс нас. Уаят: Кой го нямаше при нощният патрул? Крис: Лесно ти е да го кажеш! Не ти стоя буден да пазиш тези лудетини. Добре че Андж ми помагаше! Уаят: Та кой липсва все пак?! Крис: Ами кой?! Дженифър! Незнам какво ще правим с това момиче. Иначе вторият, който го няма е Анджела - но тя излезна рано защото имала много работа в офиса. Уаят: Пропилява си живото там! Крис: И според мен, но това е нейният избор ... Уаят: Няма за какво толкова да се тревожим! Ще има повече за нас! Крис: Уаят... знаеш ли? Мислех си ... Уаят с цяла гофрута в уста: Кфо? Крис: Дали не е време?! Уаят преглъща и отговаря: Ти шегуваш ли се?! Виж сега какво е пък си представи когато ознаят това! Не съм съгласен Крис! Изобщо не мисля че е време! Крис: Така мислиш ти, но все пак не зависи от нас. Може всеки момент да придобият силите си! И тогава?! Какво ще им кажем тогава?! Че сме ги лъгали през целият им живот ли?! Уаят, хилейки се: Ако се притесняваш от времето - недей! Изобщо не мисля че са готови! Ама изобщо!
Следва продължение ...
Фийбс Халиуел Хенри
Крис: Ще видим. Ще видим .... Катерина: Добро утро, братовчеди! Казва тя и им праща въздушни целувки. Уаят подразнен от предишният разговор си тръгва без да обръща вниматие на Кати. Катерина: Какво му пък на него?! Крис: Нищо, нищо. Остави го. Е, защо си толкова радостна днес? Катерина: Как защо?! Днес взимам черен колан. Казва тя и се разпоскача до Крис. Крис: Ооо вярно! Непременно идвам да те гледам! Тя му се усмивхва в отговор и започва да яде. Хенри набързо минава през кухнята, като си взима порцията в торбичка и бързо казва, преди Крис да го попита нещо: Хенри: Нямам време! Бързам за работа! И бързо се изнася от къщата. Следващата която пристига при двамата е Мелинда. Крис: Добро утро, слънчице! Поздравява я той като й се усмихва. Мелинда: Здрасти! Как сте? Катерина: Добре. Ти? Мелинда: И аз, но бързам и затова ... Тя отхапва една хапка от първата гофрета и добавя: Мелинда: Чао! Крис: На къде? Дори не си изяде закуската! Мелинда: Бързам! Днес ще имаме тест по История, за който се подготвям вече от седмица и не мога да си позволя да закъснея. Чао! Отвръща им тя и и изчезва от кухнята. Крис: Браво! Днес всички бързат! Катерина: Е, не всички! Иди да видиш близначките. (смее се) Тях пък не можеш да ги дигнеш! Крис: Ха, да няма да им нося храната в леглото. Да дойдат и да закусят като нормалните хора в нормалният час!
Скоро и те си тръгват от кухнята.
В работата а Анджела:
Шефът й: Докладът го искам на бирото си до пет часа най-късно! Анджела: Да! Почти съм готова! Той я поглежда предупредително и си тръгва. Анджела(мислейки си): Как ще свърша, като още не съм започнала?!
И изведнъж по-рано казаното то Крис се осъществява. Тя получава видение че Мелинда е атакувана от някой с огнено кълбо. Анджела: Какво по ... Тя гледа в една точка съвсем объркана и шокирана. Когато накрая се посъвзема си казва: Анджела: Крис! Да той ... той ще ми помогне. Трябва да ми помогне!
Набира номера на телефона и чака той да отговори.
Крис: Ало. Андж?! Какво има? Анджела: Крис трябва да ми помогнеш! Моля те! Аз ... аз Крис: Какво? Говори по-бавно и точно! Анджела: Крис видях нещо. Нещо, което ме шокира на пълно. Звукът, картината и ... и всичко беше съвсем истинско! Оверявам те! И ... и не казвай че съм луда! Наистина го видях ... Крис: Андж успокой се! Всичко ще бъде наред и най-вече се прибери! Но първо ми кажи какво видя? Анджела: Видях нея Крис. Мелинда. Някой запрати към нея нещо като огнено кълбо. Крис: Започна се! Анджела: Кое се е започнало? Крис: Прибери се и Уаят ще ти разкаже всичко. Моля те! Аз отивам в училището на Мелинда!
Nina_Selena_Zori Чародейка
Брой мнения : 1037 Age : 27 Сили : Телепортиране
Взривяване
Вкаменяване
Лекуване Име : Зори Любимец от Чародейките : Пайпър и Пейдж Хоби : Да глрдам ЧаРоДеЙкИтЕ Най-големият ви страх : Не знам Учителско име : Холи Registration date : 26.09.2009
БОЖЕ много яко.Като чета се едно се пренасям там.И е много комедийно на моменти
Фийбс Халиуел Хенри
Брой мнения : 14122 Age : 28 Местожителство : Смолян Сили : Вкаменяване ,Телекинично телепортиране , Телепортиране , Проекция
Име : Михи (Михаела) Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се забавлявам с приятели и да гледам филмчета с вампири Най-големият ви страх : От високо и от тъмното Учителско име : Проф. Пейдж Матюс Registration date : 11.12.2008
Брой мнения : 1068 Age : 29 Местожителство : Дупница Сили : видения и левитация Име : Силвия Любимец от Чародейките : Фийби Хоби : Много са Най-големият ви страх : От тъмното Учителско име : Силвия Registration date : 13.09.2009
Взривяване
Вкаменяване
Лекуване Име : Зори Любимец от Чародейките : Пайпър и Пейдж Хоби : Да глрдам ЧаРоДеЙкИтЕ Най-големият ви страх : Не знам Учителско име : Холи Registration date : 26.09.2009
Заглавие: Re: Епизодите на Галя Вто Ное 17, 2009 7:30 am
Да
Фийбс Халиуел Хенри
Анджела си взима чантата и хваща такси за вкъщи. И скоро тя престига в къщата.
Анджела: Уаят? Уаят (сънен): Да?! Анджела: Моля те! Моля те! Моля те! Уаят: Какво? Какво? Какво? Анджела: Крис каза че ще ми помгнеш за ... за онова нещо! Казва тя тростнато и той започва да се смее. Анджела: Виж сериозно е и хич не ми се хили! Отвръща му тя съвсем сериозно. Уаят: Трябва да питаш Крис за тези неща - аз не мога да ти помогна ... И продължава да се хили а Андж се отчайва. Анджела: Но той каза че ще ми помогнеш! Не мога да го контролирам! Тези неща, които виждам ... те са толкова истински! Уаят: Виждаш?! Имаш предвид видение? Ооо! Аз пък се сетих за ... е, няма значение. Анджела: Видения? Уаят: Ооо ама той нищо ли не ти е обяснил?! Анджела: Ох колко пъти трябва да ти повтарям! Затова ме прати тук!
И докато той й обяснява, Крис се опитва да намери сестра си в училището. Той е отчаян защото вече е обиколил кабинетите до един, но в никой не я е намерил. Ходил е в дирекцията в гимнастическият салон. И изведнъж когато той съвсем е загубил надежда е седнал на един стол за да помисли всичко застива във времето. Той излиза на коридора. Там също всичко е замръзнало. И се досеща че само на паркинга не е проверил. Той влиза във вътрешния и вижда мелинда да маха пред един демон. Мелинда: Събуди се! Не е смешно! Моля те! Ооо боже! Докарах му удар или депресия. Убих горкият човек! Ооо! Крис: Мелинда! Добре си! Казва той и си отдъхва. Мелинда: Крис! Какво правиш тук?! Крис: Как какво?! Опитвам се да те спася! Мелинда се разсмива. Мелинда: И от какво? Крис: Този пред когото си застанала е демон. А това, което правиш си нарича забавяне не молекулите, замръзяване или спиране на времето. Както решиш! След време ще го увладееш и ще ти стане ясно. Но да ти призная много добре се справяш. Вкамени цялото училище! Мелинда: Спри малко и превърти назад! Аз .. аз правя това?! Казва тя и показва демонът пред нея. Крис: Да! Нали това се опитвам да ти кажа! Мелинда: Как да го спра?! Имам предвид как да направя така, че времето да тръгне отново?! Крис: Махваш с ръка. Тя го прави и времето започва да си върви отново. Демонът: Вещица! Знаех си Халиуел, нали? Тя стиска очи при вида на огненото кълбо. Но няма за какво да се притеснява защото Крис го отпраща в стената.
През това време в имението:
Уаят: Сега ясно ли ти е? Анджела: Да. Разбира се че да! Аз съм вещица - Уау! Уаят(усмихвайки й се): Да! Хенри влетява през вратата и изглежда много, много притеснен. Хенри: Хора, хора нещо ми става! Уаят: Успокой се! Досещам се какво ... Но Хенри младши го прекъсва Хенри: Докато бях на строежа началникът ме нарече "красивата блондинка" и взе да флиртува с мен. Боже! Знам че лятото ми е изсветляла косата, но чак пък толкова ... И Уаят и Анджела започват да се смеят на първата проява на дарбата на Хенри.
Фийбс Халиуел Хенри
Слагам още едно интро, което мисля че ще е нещо като пояснение:
Дано да ви хареса.
Sweet_Holly Пейдж като вампир
Взривяване
Вкаменяване
Взривяване
Вкаменяване
Заглавие: Re: Епизодите на Галя Съб Дек 12, 2009 10:29 am
2. Епизод: Един рожден ден Резюме: В него се разказва повече за предишните Чародейки и една от тях се оказва мъртва ...
Phoebe-charmeddd Чародейка
Брой мнения : 1068 Age : 29 Местожителство : Дупница Сили : видения и левитация Име : Силвия Любимец от Чародейките : Фийби Хоби : Много са Най-големият ви страх : От тъмното Учителско име : Силвия Registration date : 13.09.2009