Брой мнения : 14122 Age : 28 Местожителство : Смолян Сили : Вкаменяване ,Телекинично телепортиране , Телепортиране , Проекция
Име : Михи (Михаела) Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се забавлявам с приятели и да гледам филмчета с вампири Най-големият ви страх : От високо и от тъмното Учителско име : Проф. Пейдж Матюс Registration date : 11.12.2008
Заглавие: Епизодите на Михи Съб Ное 14, 2009 8:42 pm
Тук ще са моите епизоди.
1 епизод "Прошка или не" - в този епизод Били отново моли за прошка , но междувременно навлича нови неприятности на сестрите.
Ето го и интрото ми:
Ето и снимки на актьорите:
Холи Мари Комбс - Пайпър Халиуел:
Алиса Милано - Фийби Халиуел:
Роуз Макгоуан - Пейдж Матюс:
Браян Краус - Лео Уаят:
Иван Сергей - Хенри Мичъл:
Виктор Уебстърн - Куп:
Кели Куоко - Били Дженкинс:
Ето и на бъдещите и вече родени деца:
Крис:
Уаят:
Мелинда:
Джули:
Джесика:
Джейн:
Хенри Младши:
Саманта и Лилия:
Последната промяна е направена от charmed_piper на Вто Ное 17, 2009 9:33 pm; мнението е било променяно общо 4 пъти
Фийбс Халиуел Хенри
Брой мнения : 622 Age : 28 Местожителство : Смолян Сили : Взривяване и Замръзяване Име : Галина Любимец от Чародейките : Пейдж и Фийби Хоби : charmed and charmed Най-големият ви страх : от прекалена горещина Учителско име : проф.Фийбс Registration date : 14.02.2009
Брой мнения : 713 Age : 26 Местожителство : тетевен Сили : телепортиране лекуване и други Име : Нати Любимец от Чародейките : Пейдж и Прю Хоби : Много са Най-големият ви страх : Незнам Учителско име : Пейдж Registration date : 14.02.2009
Брой мнения : 14122 Age : 28 Местожителство : Смолян Сили : Вкаменяване ,Телекинично телепортиране , Телепортиране , Проекция
Име : Михи (Михаела) Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се забавлявам с приятели и да гледам филмчета с вампири Най-големият ви страх : От високо и от тъмното Учителско име : Проф. Пейдж Матюс Registration date : 11.12.2008
Виждаме гледаки от Сан Франциско чува се песента на Jordin Sparks - Tattoo: No matter what you say about love I keep coming back for more Keep my hand in the fire Sooner or later I get what I’m asking for...
Виждаме Пайпър която се облича , екранът се разделя на две и виждаме Фийби която се гримира , после екранът се разделя на три и виждаме и Пейдж която си взима чантата и излиза.Песента спира да звучи.
Пайпър:Лео ставай време е за закуска. Лео:Добре. Пайпър:Ще те чакам долу. Лео:Добре скъпа.
Пайпър слиза и приготвя закуската , но изведнъж и прилушава и пада на пода.Лео слиза и я вижда.
Лео:Пайпър скъпа какво стана?Демон ли беше?
Пайпър бавно отваря очи.
Лео:Пайпър отговори ми. Пайпър:Не не беше демон просто ми прилуша. Лео:Трябва да отидем на лекар. Пайпър:Не добре съм.Само трябва малко да си полегна. Лео:Добре.
Той я завежда до дивана.Пайпър си ляга.
Лео:Сигурна ли си , че си добре? Пайпър:Да спокойно.Ти провери Крис и Уаят и ги нахрани моля те. Лео:Добре.
Лео се качва да вземе момчетата.Пайпър се чувства странно и се затичва към тоалетната.Тя започва да повръща.
Пайпър(на себе си):Какво ми става. Лео:Пайпър къде си? Пайпър:В банята.
Тя излиза и отива в кухнята.
Пайпър(към децата):Как спаха момчетата на мама? Уаят:Добре.
Тя ги целува и взима чинията с кроасани.Без да се усети тя ги е изяла.
Лео(поглежда я странно):Май си гладна. Пайпър(леко се усмихва):Дам...(на себе си шепнейки):Боже! Лео:Какво каза скъпа? Пайпър:Нищо.Ще звънна на Фийби. Лео:Добре.(към Крис):Хайде миличък отвори уста.
Пайпър отива във всекидневната и взима телефонната слушалка.Тя набира Фийби.
Пайпър:Ало , Фийби. Фийби:Пайпър здравей.Как си? Пайпър:Ами не много добре.Ти? Фийби:Аз съм добре , но на теб какво ти е? Пайпър:Ами припаднах,повръщам и ям като прасе. Фийби(смее се):Ами отиди на лекар. Пайпър:Не е смешно.Фийби мисля , че съм бременна. Фийби(подскача от стола):Но това е чудесно пак ще стана леля. Пайпър:Да , но сега не е най-подходящият момент за бебе. Фийби:Но защо?А и не си сигурна , че си бременна. Пайпър:Ще си направя тест.Ами сега сме щастливи без демомите и всичко останало , но едно бебе ще промени всичко. Фийби:Да към по - добро. Пайпър:Не знам.Може ли да направя теста у вас?Не искам Лео да знае. Фийби:Добре. Пайпър:А твоята бременност как върви. Фийби(смее се):Приличам на земното кълбо , но бебето е здраво. Пайпър:Добре.След час ще съм при теб. Фийби:Ще те чакам.Чао. Пайпър:Чао.
Последната промяна е направена от charmed_piper на Съб Ное 14, 2009 9:25 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Sweet_Holly Пейдж като вампир
Брой мнения : 3470 Местожителство : Смолян Сили : Телепортиране,Вкаменяване,Телекинични телепортиране Име : _krisi_ Любимец от Чародейките : Прю и Пейдж Хоби : Да съм навън с приятели , на компа и да гледам филми с вампирчета. :* Най-големият ви страх : от змии Учителско име : _krisi_ Registration date : 05.01.2009
Брой мнения : 3470 Местожителство : Смолян Сили : Телепортиране,Вкаменяване,Телекинични телепортиране Име : _krisi_ Любимец от Чародейките : Прю и Пейдж Хоби : Да съм навън с приятели , на компа и да гледам филми с вампирчета. :* Най-големият ви страх : от змии Учителско име : _krisi_ Registration date : 05.01.2009
Фийби(погалвайки корема си):Скъпа май леля ти е под голямо напрежение.Няма нищо.Може да си имаш още един братовчед.
Куп става от леглото и отива при Фийби.
Куп:Добро утро на двете дами на живота ми.
Фийби се изправя отива и го целува.
Фийби:Добро утро татенце. Куп(галейки Фийби по корема):Как спа момиченцето на татко? Фийби:Добре.Скъпи закусвай и тръгвай. Куп:Да не ме гониш? Фийби:Не просто...Пайпър ще дойде и нали се сещаш женски неща. Куп:Добре , добре.
Той се назакусва.
Куп:Тръгвам. Фийби:Добре.До после. Куп:До после скъпа.
Той се телепортира.
В дома на Пайпър.
Пайпър се връща в кухнята.
Пайпър:Лео ще отида до Фийби. Лео:Защо? Пайпър:Ами да видя как са. Лео:Да няма проблем с бебето? Пайпър:Не.Просто искам да ги посетя. Лео:Добре отивай. Пайпър:Ти ще се погрижиш за момчетата нали? Лео:Разбира се. Пайпър:Добре.
Тя отива и го целува.
Пайпър:Чао! Лео:До довечера.
Пайпър си взима чантата и излиза от къщата.Качва се на колата и спира пред една аптека.Тя влиза вътре.
Пайпър:Добър ден. Аптекарката:Добър ден.Какво ще желаете? Пайпър:Ъм...тест за бременност. Аптекарката:Честита радост. Пайпър:Благодаря , но не е сигурно.
Аптекарката изважда един тест от едно чекмедже и го подава на Пайпър.
Аптекарката:Заповядайте. Пайпър:Благодаря.
Тя взима теста и излиза от аптеката.Прибира теста в чантата и тръгва към Фийби.
_krisi_ Прю под влиянието на Барбас
Брой мнения : 622 Age : 28 Местожителство : Смолян Сили : Взривяване и Замръзяване Име : Галина Любимец от Чародейките : Пейдж и Фийби Хоби : charmed and charmed Най-големият ви страх : от прекалена горещина Учителско име : проф.Фийбс Registration date : 14.02.2009
Заглавие: Re: Епизодите на Михи Нед Ное 15, 2009 9:27 am
Много е як. Браво!
Брой мнения : 3156 Age : 29 Сили : Вкаменяване, Взривяване, Клониране, Телекинеза и Очарование Име : Радостинa Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се рова в нета и да гледам Чародейките. Най-големият ви страх : От сярна киселина Учителско име : ~Проф. Пайпър Халиуел~ Registration date : 03.12.2008
Фийби:Е купили тест? Пайпър:Да , но ме е страх да го направя. Фийби:Но защо?Едно бебе е най-хубавото нещо на света. Пайпър:Но ние вече имаме две. Фийби:Няма значение.Отивай да направиш теста. Пайпър:Добре.
Тя взима теста и отива в банята.
Фийби:Готово ли е? Пайпър:Трябва да изчакаме 10 минути. Фийби:Ок. Пайпър(на себе си):Моля те дано не е положителен.
След 10 минути.Пайпър поглежда теста.
Фийби:Пайпър излизай вече. Пайпър:Идвам.О господи положителен е.
Тя излиза от банята.
Фийби:Е??? Пайпър:Положителен е. Фийби:Това е страхотно.
Тя прегръща Пайпър.
Пайпър:Е ще имаме още едно бебе.Дано този път е момиче. Фийби:Значи се примири. Пайпър:Да.А вие с племеницата ми как сте? Фийби:Добре.Всеки ден растем и скоро ще я чакаме да се появи на бял свят.
Пайпър погалва Фийби по корема.
Фийби:Защо всички ми пипат корема?Да не е обществена собственост? Пайпър(смее се):Помниш ли и аз колко мразех да ми пипат корема когато бях бременна с Уаят. Фийби:Да помня и сега виждам колко е неприятно.А ти кога ще кажеш на Лео? Пайпър:Мисля да му кажа довечера.
В този момент Лео още се опитва да нахрани децата , когато на вратата се позвънява.
Лео:Момчета бъдете послушни.Татко отива да отвори.
Когато Лео отива да отвори вижда от другата страна Били.
Лео:Били какво правиш тук? Били:Все едно не знаеш. Лео(извърта очи):Защо ли попитах... Били:Както и да е.Пайпър вкъщи ли е? Лео:Нямаш късмет отиде при Фийби. Били:Е тогава и аз ще отида. Лео:Били по - добре недей.Днес Пайпър не е в особено настроение. Били(разочарована):Е тогава ще дойда друг път. Лео:Да ще е по - добре.Е чао Били. Били:Чао , Лео.
Тя се обръща и си тръгва.
Пейдж се телепортира по пижама , но Пайпър и Фийби не я виждат , защото са се заговорили.Пейдж свирка с уста и момичетата подскачат от местата си.
Пейдж:Вие двете! Пайпър:Пейдж не беше нужно да свириш. Фийби:Да не сме крави. Пейдж(започва да се смее):Пайпър не е , но за теб не мога да кажа същото.
Фийби взима една възглавница от дивана и я мята по Пейдж.
Пейдж:Хей какво искаш?Не е ли истина? Фийби:Може би мъничко , но това се дължи на племенницата ти. Пейдж:Не обвинявай детето , че ти се храниш безразборно. Фийби:Я стига.Кажи ти какво правиш тук? Пейдж:Реших да посетя сбирката на сестрите.Всъщност имам новина. Фийби:Какво ще кажеш , че Хенри има любовница. Пейдж:Не разбира се , че не.Е поне не знам за такава. Пайпър:Спокойно , скоро няма и да узнаеш. Пейдж(извърта очи към Пайпър):Какво да не би да твърдиш , че има!?Коя е тази фльорца?Кажи ми веднага за да я убия , а после и Хенри. Пайпър(усмихва се):Успокой се.Просто се пошегувах.А сега кажи новината. Пейдж:Ами аз и Хенри ще си имаме... Фийби:....Куче? Пейдж:Не , мразя кучета.Ще си имаме бебе1 Фийби:КАКВО? Пейдж:Каквото чу. Фийби:Но как е станало? Пейдж(повдига вежда):Нали не очакваш да ти разкажа. Фийби:ИУУУУУ по - добре не.Ами честито. Пейдж:Пайпър какво мислиш? Пайпър:Радвам се за теб.Но и ние с Фийби имаме новина за теб. Пейдж:Каква? Пайпър:Ами аз... Фийби:И тя е бременна. Пайпър:Фийби мога да говоря ,ако не си забелязала. Пейдж:От кога? Фийби:Разбрах ме го тази сутрин. Пайпър(поглежда Фийби нервно):Фийби... Фийби:Добре , добре. Пейдж:Ами честито и на теб.Ще родим заедно. Пайпър(иронично):Много хубаво просто прекрасно. Пейдж:Ами да така си е.Аз ще се прибирам исках само да ви кажа. Пайпър:Чао , скъпа. Пейдж:Чао Пайпър.Чао и на теб моя малка кравичке. Фийби(изнервено):Чао и на теб бъдеща кравичке.
Хенри:Пейдж къде си? Пейдж:Оу посетих Фийби и Пайпър. Хенри:Помислих , че пак някой те е отвлякъл. Пейдж(обръща се към него):Какво толкова много ли отсъствам от вкъщи? Хенри:Не просто се притесних за теб.
Пейдж отива и го целува.
Пейдж:Горкичкият ми той. Хенри:Е казали им? Пейдж:Да много се зарадваха.И Пайпър също е бременна. Хенри:Какво? Пейдж:Да от толкова дълго сме сестри а сега ще имаме бебе. Хенри(поглежда я странно):Ще имате бебе?Мислех , че аз съм бащата. Пейдж:Да имах предвид , че ще имаме бебета едновременно , но поотделно. Хенри:Добре скъпа аз отивам на работа. Пейдж:Чао.Ще се видим довечера.
В дома на Фийби
Фийби:Това е страхотно. Пайпър:Кое? Фийби:Ами всички ще имаме деца. Пайпър:Да така е , но...
И преди да довърши телефона и извънява.
Пайпър:Ало , Лео.Какво има? Лео:Ами исках да ти кажа , че имахме гости. Пайпър:Кой?да не би да е татко? Лео:Не.Беше... Пайпър:Хайде Лео изплюй камъчето. Лео:Добре.Беше Били. Пайпър(учудена):БИЛИ , а!? Лео:Ами да.Нали знаеш обичайното. Пайпър:Добре стой вкъщи.Прибирам се. Лео:Добре.Чао.
Тя затваря телефона.
Фийби:Какво е станало? Пайпър:Били е ходила вкъщи. Фийби:На това момиче не му ли омръзна? Пайпър:Явно не.Аз ще се прибирам. Фийби:И аз ще дойда с теб.Искам да видя Крис и Уаят. Пайпър:Добре хайде.
Двете излизат от апартамента и се качват в колата на Пайпър.Скоро пристигат в имението.Пайпър отваря вратата и оставя чантата си в антрето.
Пайпър:Лео прибрах се. Лео:Добре.Ние сме във всекидневната.
Фийби и Пайпър влизат във всекидневната.
Лео:Фийби здравей.Как си? Фийби:Добре.А ти? Лео:И ние сме добре. Уаят:Лельо кога ще се роди бебе? Фийби(усмихва се):Скоро скъпи.Много скоро.
Фийби отива и прегръща Уаят , после изважда Крис от столчето му.
Фийби:Как е малкото момче на леля? Крис:Добе съм лельо.
Тя го целува по главичката и го връща в столчето.
Последната промяна е направена от charmed_piper на Нед Ное 15, 2009 10:34 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Пайпър:Лео ти какво каза на Били? Лео:Ами да се върне друг път. Пайпър(ядосана):КАКВО? Лео:Ами... Пайпър:Добре няма значение. Фийби:Когато се върне какво ще правим? Пайпър:Ами нищо ще я отпратим. Фийби:А защо не поговорим с нея? Пайпър:Не мисля така. Фийби:Добре...просто дадох предложение. Пайпър:НЕ! Фийби:Добре де.
Пейдж се телепортира при тях.
Фийби:Е вече си облечена. Пейдж:Да така е.Здрвей Лео. Лео:Здрасти , Пейдж.Как си? Пейдж:Много сме добре. Лео:Вие ли???Ти и....? Пейдж:Аз и бебето ми. Лео(много учуден):Имаш бебе??Кога си родила? Пейдж(смее се):Не съм родила глупчо.Бременна съм! Лео:Е честито. Пейдж:Мерси.Двете с П... Пайпър:Двете с Фийби сте бременни. Пейдж(учудена):Не...какво....ъ... Пайпър:Ела с мен Пейдж. Пейдж:Ъъъъ...добре.
Те излизат от всекидневната.
Пейдж:Какво става тук? Пайпър:Лео не знае , че съм бременна. Пейдж:Не си му казала? Пайпър:Очевидно да.. Пейдж:Добре ще си държа устата затворена.
Те се връщат при другите.
Лео:Вие двете какво си шушукате? Пайпър:Нищо , нищо.Сега какво ще правим с Били? Пейдж:С Били?Какво за Били? Пайпър:Били е идвала тук. Пейдж:Какво е търсила тук? Пайпър:Ами какво може все същото... Пейдж:Не мога да я разбера.Не и ли омръзна вече. Фийби:И аз това казвам. Пайпър:Явно трябва да и го набием някак в главата.
Фийбс Халиуел Хенри