| Епизодите на Михи | |
|
+5Radostina_charmed _krisi_ peperudka151 Фийбс Халиуел Sweet_Holly 9 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Sweet_Holly Пейдж като вампир
Брой мнения : 14122 Age : 28 Местожителство : Смолян Сили : Вкаменяване ,Телекинично телепортиране , Телепортиране , Проекция
Име : Михи (Михаела) Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се забавлявам с приятели и да гледам филмчета с вампири Най-големият ви страх : От високо и от тъмното Учителско име : Проф. Пейдж Матюс Registration date : 11.12.2008
| Заглавие: Re: Епизодите на Михи Нед Ное 15, 2009 8:46 pm | |
| | |
|
| |
Nina_Selena_Zori Чародейка
Брой мнения : 1037 Age : 27 Сили : Телепортиране
Взривяване
Вкаменяване
Лекуване Име : Зори Любимец от Чародейките : Пайпър и Пейдж Хоби : Да глрдам ЧаРоДеЙкИтЕ Най-големият ви страх : Не знам Учителско име : Холи Registration date : 26.09.2009
| Заглавие: Re: Епизодите на Михи Нед Ное 15, 2009 9:52 pm | |
| | |
|
| |
Брой мнения : 14122 Age : 28 Местожителство : Смолян Сили : Вкаменяване ,Телекинично телепортиране , Телепортиране , Проекция
Име : Михи (Михаела) Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се забавлявам с приятели и да гледам филмчета с вампири Най-големият ви страх : От високо и от тъмното Учителско име : Проф. Пейдж Матюс Registration date : 11.12.2008
| Заглавие: Re: Епизодите на Михи Нед Ное 15, 2009 9:53 pm | |
| | |
|
| |
_krisi_ Прю под влиянието на Барбас
Брой мнения : 3470 Местожителство : Смолян Сили : Телепортиране,Вкаменяване,Телекинични телепортиране Име : _krisi_ Любимец от Чародейките : Прю и Пейдж Хоби : Да съм навън с приятели , на компа и да гледам филми с вампирчета. :* Най-големият ви страх : от змии Учителско име : _krisi_ Registration date : 05.01.2009
| Заглавие: Re: Епизодите на Михи Пон Ное 16, 2009 5:14 pm | |
| | |
|
| |
Phoebe Halliwell Малката Прю
Брой мнения : 1434 Сили : Видения,Левитация Име : Антония Любимец от Чародейките : Фийби Хоби : Да гледам чародейките Най-големият ви страх : Извънземни Учителско име : Тони Registration date : 22.01.2009
| Заглавие: Re: Епизодите на Михи Пон Ное 16, 2009 6:57 pm | |
| Много е яко Михи супер яко | |
|
| |
| Заглавие: Re: Епизодите на Михи Пон Ное 16, 2009 7:32 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Епизодите на Михи Пон Ное 16, 2009 7:50 pm | |
| Лео:Добре момичета какво ще правите? Фийби:Не знам , но аз мисля да си похапна.
Пейдж започва да се смее.
Фийби:Защо се смееш? Пейдж:Не нищо. Фийби:добре. Пайпър:В кухнята има още от закуската. Фийби:Добре.
Тя отива в кухнята и след 15 минути се връща при другите.
Фийби:Вече съм готова да измислим план. Пайпър:Но какъв? Пейдж:Искам да ви предложа нещо. Пайпър:Какво Пейдж? Пейдж:Ами например да убием демона зад Лео. Пайпър:Какъв демон? Пейдж:Ами виж сама.
Пайпър се обръща към Лео и вижда един демон , който се кани да атакува с огнено кълбо.
Пайпър:Лео пази се!
Лео се навежда и огненото кълбо полита към Пайпър , но тя го вкаменява.
Пайпър:Добър опит демонче.
Демона не казва нищо само се усмихва и мята огнено кълно към Фийби тя се опитва да се отдръпне , но кълбото я удря по рамото.
Фийби:Това болеше. Пейдж:Добре ли си Фийбс? Пайпър(към демона):Добре вече прекали.
Тя вдига ръце и го взривява.След това отива до Фийби.
Пайпър:Фийби добре ли си? Фийби:Ами не особено. Пайпър:Лео ела да я излекуваш.
Лео отива до Фийби и я лекува.
Фийби:Благодаря Лео. Лео:Няма проблем. Пейдж:А какъва беше този "мълчалив" демон?И защо дойде? Пайпър:Мисля , че искаше да ни привлече вниманието.Това беше нещо като предупреждение. Пейдж:Но предупреждение за какво? Пайпър:Това вече не мога да ти кажа. Фийби:А сега? Пайпър:Мисля първо да се заемем с Били , а ако се случи още нещо такова ще започнем да търсим демоните. Пейдж:Добре , но аз обещах на Хенри да обядваме заедно , а вече закъснявам. Пайпър:Добре тръгвай , а ние с Фийби ще помислим какво да правим. Пейдж:Добре.Чао момичета и се пазете. Фийби:Чао , скъпа. Пайпър:И ти се пази Пейдж. Пейдж:Добре.
След тези думи тя излиза навън , хваща едно такси и тръгва към управлението. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Епизодите на Михи Пон Ное 16, 2009 10:18 pm | |
| Скоро Пейдж пристига и влиза вътре точно в този момент Хенри поглежда нетърпеливо часовника си.Тя отива зад него и закрива очите му.
Хенри:Пейдж... Пейдж:Хей как позна? Хенри:Познавам ръцете ти.Те са неповторими.
Пейдж го целува.
Пейдж:Милият ми.Много те обичам. Хенри:Аз също , но няма да ти се размине.Пак закъсня. Педйж:Извинявай имах си причина. Хенри:Ти винаги имаш причина. Пейдж:Ако искаш да знаеш съпругата ти бе нападната от демон. Хенри:Добре ли си скъпа? Пейдж:Както виждаш. Хенри:Добре да тръгваме към ресторанта. Пейдж:Хайде.
В имението , всекидневната
Пайпър:Фийби сигурна ли си , че си добре? Фийби:Да спокойно, Пайпър:Аз предлагам ти да се прибираш , а ние с Лео да измислим нещо за Били.Но първо трябва да мина и през П3 защото съвсем го забравих днес.Тъкмо ще те оставя вкъщи Фийби. Фийби:Ами добре. Пайпър:Скъпи сложи децата да си легнат и ме чакай тук.Аз ще оставя Фийби и ще мина през клуба.После се прибирам. Лео:Добре , мила.Пазете се. Пайпър:Чао.
Те излизат от всекидневната.
Фийби:Пайпър трябва да му кажеш. Пайпър:Довечера сега не е най - подходящия момент. Фийби:Добре , добре.
Те излизат от къщата и се качват в колата.
В ресторанта
Пейдж и Хенри вече са пристигнали в ресторанта.
Сервитьорът:Какво ще поръчате? Пейдж:Ами аз искам филе от сьомга със зелена салата и чаша бяло вино. Сервитьора:Добре.А вие господине? Хенри:За мен пиле фрикасе , гръцка салата и нека чашата вино стане бутилка. Серивтьорът:Добре.
Хенри затваря менюто и го подава на сервитъора след което той си тръгва.
Пейдж:Хенри не знам какво да правя.Затрупани сме с проблеми.
Хенри я хваща за ръката.
Хенри:Спокойно ще намерите решение вие винаги го правите.Сега сте важни ти и бебето. Пейдж:Ами демона какво ще правим с него?А и Били се появи отново. Хенри:Били???Тази която се опита да ви убие ли? Пейдж:Да същата. Хенри:Не искам да се срещаш с нея.Тя е опасна за теб.
На някаква улица от Сан Франциско
Виждаме Били ,която до сега се е разхождала и вижда един ресторант и решава да влезе вътре.Тя вижда Пейдж и Хенри.
Били(поглежда нагоре):Благодаря ти.Имам страхотен късмет.
На масата на Пейдж и Хенри
Хенри:Пейдж слушаш ли ме? Пейдж:Да , но момичето което е опасно за мен току-що влезе в ресторанта. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Епизодите на Михи Пон Ное 16, 2009 10:44 pm | |
| Хенри се обръща и среща погледа на Били.
Хенри(неревен):Тя какво прави тук? Пейдж:Нямам си и представа , но се насочва към нашата маса. Хенри:Не може ли поне един път да хапнем на спокойствие? Пейдж:Оуууу , скъпи съжелявам , но не.
Били отива до масата на Пейдж и Хенри.
Били:Какво съвпадение. Пейдж:Да наистина. Били:Пейдж моля те да поговорим.Само за минута ще седнем на маса съседна на вашата.Моля те Пейдж.
Пейдж хвърля един поглед към Хенри , но той изглежда много нервен.
Пейдж:Добре , но само за минута. Били:Да, да , да!Благодаря ти. Хенри(нервен):Пейдж... Пейдж:Скъпи извини ме за малко.
Били и Пейдж сядат на съседната маса.
Пейдж:Е Били казвай каквото имаш да казваш. Били:Пейдж разбирам ви напълно.Знам , че имате право да ми се сърдите , но аз ви се извиних милярд пъти. Пейдж:Едно изви.. Били:...извинявай не е достатъчно , знам.Но аз си платих делата.Загубих родители те си , убих собствента си сестра , която не бях виждала от години и останах сама на света. Пейдж:Били... Били:Моля те Пейдж , разбери ме. Пейдж(извъртайки очи):Добре Били аз те разбирам , но не знам как ще убедим Пайпър. Били(много радостна):Това значи ли , че ми прощаваш? Пейдж:Ами да... Били(скача от стола):Да , да ти си страхотна!
Тя отива и прегръща Пейдж.Пейдж я поглежда нервно.
Били:Съжелявам. Пейдж:Може ли сега да обядвам със съпруга си? Били:Да. Пейдж:Ако има нещо ще се свържа с теб. Били:Добре , чао. Пейдж:Чао.
Пейдж се връща на мястото си , а Били излиза от ресторанта.
Последната промяна е направена от Sweet_Holly на Нед Ное 22, 2009 8:07 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Phoebe-charmeddd Чародейка
Брой мнения : 1068 Age : 29 Местожителство : Дупница Сили : видения и левитация Име : Силвия Любимец от Чародейките : Фийби Хоби : Много са Най-големият ви страх : От тъмното Учителско име : Силвия Registration date : 13.09.2009
| Заглавие: Re: Епизодите на Михи Пон Ное 16, 2009 11:21 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Епизодите на Михи Вто Ное 17, 2009 4:47 pm | |
| | |
|
| |
_krisi_ Прю под влиянието на Барбас
Брой мнения : 3470 Местожителство : Смолян Сили : Телепортиране,Вкаменяване,Телекинични телепортиране Име : _krisi_ Любимец от Чародейките : Прю и Пейдж Хоби : Да съм навън с приятели , на компа и да гледам филми с вампирчета. :* Най-големият ви страх : от змии Учителско име : _krisi_ Registration date : 05.01.2009
| Заглавие: Re: Епизодите на Михи Вто Ное 17, 2009 4:56 pm | |
| | |
|
| |
Фийбс Халиуел Хенри
Брой мнения : 622 Age : 28 Местожителство : Смолян Сили : Взривяване и Замръзяване Име : Галина Любимец от Чародейките : Пейдж и Фийби Хоби : charmed and charmed Най-големият ви страх : от прекалена горещина Учителско име : проф.Фийбс Registration date : 14.02.2009
| Заглавие: Re: Епизодите на Михи Вто Ное 17, 2009 5:23 pm | |
| Браво мила Невероятно е! Още! Още! Още | |
|
| |
| Заглавие: Re: Епизодите на Михи Вто Ное 17, 2009 5:37 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Епизодите на Михи Вто Ное 17, 2009 9:31 pm | |
| Хенри:Какво стана Пейдж? Пейдж:Ами ние обсъдихме всичко и реших да и простя. Хенри(става от стола и изкиква без да се усети):КАКВО СИ НАПРАВИЛА?
Всички в ресторанта се обръщат и го поглеждат.Той вижда, че всички го гледат и сяда на мястото си.
Хенри(сега по - тихо):Какво си направила Пейдж? Пейдж:Хенри , моля те разбери ме.Тя е сама , а и толкова много ни помагаше.
Пейдж поглежда към пода и очите и се насълзяват.
Хенри:Скъпа моля те не плачи.Аз те разбирам , но как ще го обясниш на сестрите си. Пейдж:Ще измисля нещо. Хенри:Но как...
В този момент сервитьорът поднася ястията им.Той поставя чиниите пред Пейдж и Хенри.
Сервитьорът:Заповядайте. Хенри:Благодарим ви.
Сервитьорът си тръгва.
В колата на Пайпър
Двете с Фийби пътуват към дома й.
Пайпър:Е , Фийби колко време остава до раждането? Фийби:Ами още месец. Пайпър:Скоро. Фийби:Да , много съм притеснена. Пайпър:Успокой се.Е боли , но когато вземеш бебето в ръце ще забравиш всичко. Фийби:Мразя болката. Пайпър(поглежда към Фийби и повдига веждата си):Че кой я обича!? Фийби:Ами хората мазохисти.
Те пристигат и Пайпър спира пред дома на Фийби.Фийби слиза от колата.
Фийби:Чао Пайпър. Пайпър:Чао , мила.Ще се видим после. Фийби:Добре.
Пайпър потегля към П3. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Епизодите на Михи Сря Ное 18, 2009 9:19 pm | |
| Скоро тя влиза вътре.
Пайпър:Здравей Джейк. Джейк:Хей Пайпър.Здарвей помислих си , че днес няма да дойдеш. Пайпър:Ами бях затрупана с проблеми и съвсем изгубих представа за времето.Джейк искам да те помоля заедно с Линда да подготвите една от масите отзад.Нали се сещаш да е по - романтично. Джейк:Няма проблем. Пайпър:Благодаря много.Аз ще опиша стоката от днес. Джейк:Добре.Документите са в кабинета ти.
Пайпър отива отзад изважда листовете от бюрото си и се връща на бара.Тя започва да преглежда листовете.След 2 часа работа тя е изгубила представа за времето.Телефонът и позвънява , но тя е била толкова задълбочена , че се стряска от звука и пада от стола.
Пайпър:Аууу това беше гадно.
Тя бързо става и взима телефона.
Пайпър:Ало. От другата страна:Пайпър. Пайпър:Кой се обажда? От другата страна:Ела в къщата имам изненада за теб. Пайпър:Кой си ти?
Но човека от другата страна затваря.
Пайпър:Ало , ало? Затвори.Джейк... Джейк:Кажи Пайпър. Пайпър:Аз ще се прибирам ,а ти приготви всичко , нали? Джейк:Разбира се.До довечера. Пайпър:Да , чао.
Тя излиза от клуба и бързо потегля към вкъщи.
В дома на Пайпър
През времето , което тя е прекарала в клуба в къщата е дошъл архангел , който е ранил Лео и е завел Уаят и Крис в подземният свят.
Лео(немощно):Какво искаш от нас? Архангела:Искам само жена ти и отрочето й. Лео:Но нали взе Уаят и Крис? Архангела:Не , не тях.Гадателката ми каза , няма да го спасиш. Лео:Да спася кой? Архангела:Детето в утробата на вещицата.Дъщеря ти. Лео:Дърещя?Каква дъщеря?Но това значи , че Пайпър е бременна. Архангела:Точно така ангелче.
Но преди Лео да каже нещо той изпада в безсъзнание.В този момент Пайпър влиза притеснено в къщата.
Пайпър(викайки):Лео , Крис , Уаят!Къде сте?
Тя влиза във всекидневната и вижда Лео.Сълзите потичат по лицето й.Тя тръгва към него.
Пайпър(плачейки):Лео?Отвори очи , хайде.
Но преди да отиде до Лео архангела застава пред нея.
Архангела:Къде си мислиш , че отиваш? Пайпър(бясна):Какво си направил на Лео?Къде са Крис и Уаят.Отговори ми глупако. Архангела(спокойно):Благодарение на вешицата , разбрахме всичко. Пайпър:Говори по ясно! Архангела:Благодарение на Били.Тя ни доведе дотук. Пайпър(още по разстроена):Били?Какво общо има тя? Архангела:Пратих един демон , той вгради едно устройство в нея.Тя трябва просто да дойде до тук за да може устройството да навлезе във вашата аура и да разберем всичките ви тайни и мечти. Пайпър:Но защо? Архангела:Глупав въпрос.Трябва ни силата на бебето , което носиш. Пайпър(учудена):Но вие откъде.....знаете за него? Архангела:Нали ти казах.
Последната промяна е направена от Sweet_Holly на Нед Ное 22, 2009 8:10 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти | |
|
| |
Взривяване
Вкаменяване
Лекуване Име : Зори Любимец от Чародейките : Пайпър и Пейдж Хоби : Да глрдам ЧаРоДеЙкИтЕ Най-големият ви страх : Не знам Учителско име : Холи Registration date : 26.09.2009
| Заглавие: Re: Епизодите на Михи Чет Ное 19, 2009 2:29 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Епизодите на Михи Чет Ное 19, 2009 5:22 pm | |
| | |
|
| |
Взривяване
Вкаменяване
| Заглавие: Re: Епизодите на Михи Чет Ное 19, 2009 5:26 pm | |
| Ок | |
|
| |
| Заглавие: Re: Епизодите на Михи Чет Ное 19, 2009 6:09 pm | |
| Пайпър:Не няма да ти дам бебето. Архангела:Знам , че не го искаше. Пайпър:Вече не!Къде са Крис и Уаят? Архангела:не се безпокой за тях.Ще ги върна , ако дойдеш с мен и ми дадеш силата на бебето.Трябва да избереш между синовете и дъщеря си? Пайпър:Дъщеря? Архангела:Да гадателката ми каза , че ще е момиче. Пайпър:Няма да избирам между децата си. Архангела:Давам ти един ден да избереш.Иначе ще убия Уаят и Крис.
Той се телепортира някъде.Пайпър отива и кляка до Лео.
Пайпър:Лео , скъпи отвори очи.
В апартамента на Пейдж
Те вече са се върнали от обяд.
Пейдж:Ще ходиш ли пак в участъка? Хенри:Не за днес приключих. Пейдж:Добре.Ще прекараме малко време заедно. Хенри:Да така е.
В дома на Пайпър
Пайпър:Трябва да повикам Пейдж.(викайки):Пейдж моля те ела.Трябваш ми доведи и Хенри.
В апартамента на Пейдж
Пейдж и Хенри си говорят.
Хенри:Да скъпа така е.Ами как ще кръстим бебето , ако е момче? Пейдж:Ами мислех да бъде Хенри - Хенри Младши. Хенри:Това е.. Пейдж:Тихо май чувам нещо. Хенри:Какво? Пейдж:Пайпър ни вика.
Преди да каже нещо Пейдж хваща Хенри за ръката и се телепортират в имението.Бързо влизат във всекидневната и виждат Пайпър и Лео.
Пейдж(почти да заплаче):Пайпър какво е станало тук?
Тя отива и кляка до сестра си.
Пайпър(плачейки):Един...един архангел ни напдана.Отвлече Уаят и Крис и рани Лео. Пейдж:Но защо? Пайпър:Искат..........искат силата на бебето ми. Пейдж:Няма ли да ни оставят на мира.
Пайпър започва да плаче , а Пейдж я прегръща.
Пейдж:Спокойно , ела да седнем , а Хенри ще сложи Лео на дивана.
Пейдж поглежда към Хенри , а той и кима с глава.Взима Лео и бързо го слага на дивана.
Пейдж:Пайпър успокой се за Бога ще извикаме Фийби и ще измислим какво да правим.
Пайпър изтрива сълзите от лицето си.
Пайпър:Добре да и се обадим. | |
|
| |
Взривяване
Вкаменяване
| Заглавие: Re: Епизодите на Михи Чет Ное 19, 2009 6:25 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Епизодите на Михи Чет Ное 19, 2009 6:31 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Епизодите на Михи Съб Ное 21, 2009 7:43 pm | |
| Пейдж взима телефона и набира Фийби.
В апартамента на Фийби
Фийби е запалила свещи , слуша тиха музика и релаксира.Куп се телепортира в стаята и отива зад нея.
Куп:Буууу.
Фийби скача като опарена.
Фийби:Куп!Така ме изплаши. Куп:Просто се пошегувах.
Тя го удря леко по ръката , когато чуват телефона.
Куп:Аз ще вдигна. Фийби:Добре. Куп:Ало.Пейдж какво има? Пейдж:Здрасти Куп.Ще ми дадеш ли Фийби? Куп:Да.
Той закрива слушалката с ръка.
Куп:За теб е скъпа.
Фийби отива и взима телефона.
Фийби:Ало. Пейдж:Фийби веднага ела у Пайпър.Имаме проблем. Фийби:Какво е станало? Пейдж:Когато дойдеш ще ти обясним. Фийби:Добре.
Тя затваря притеснено телефона.
Фийби:Куп телепортирай ме у Пайпър. Куп:Но защо? Фийби:И аз не знам точно просто го направи.
Куп я хваща за ръката и я телепортира.Те вече са в имението и влизат във всекидневната.
Фийби:Какво става тук? Хенри:Куп хайде да отидем в кухнята. Куп:Добре.
Те излизат от стаята.
Фийби:Обяснете ми какво става. Пайпър:Ами един архангел е нападнал Лео и е отвлякъл момчетата. Фийби:Защо? Пайпър:Ами искат силата на бебето в утробата ми. Фийби:Какво ще правим? Пайпър:Като за начало Пейдж ще излекува Лео.
Пейдж кима с глава и вдига ръце над раната на Лео.Скоро виждаме как раната зараства и изчезва.Лео идва в съзнание.
Лео:Какво....?
Пайпър отива и го прегръща.
Пайпър:Скъпи ти си добре. Лео:Не съвсем.Как можа Пайпър? Пайпър:Лео щях да ти кажа.... Лео:Кога?Когато родиш ли? Пайпър:Не.Днес го разбрах и щях да ти кажа довечера. Лео:Не съм го очаквал Пайпър.Не съм.... Пайпър:Но Лео...
И преди да довърши Лео се телепортира някъде.
Пейдж:И сега какво ще правим. Фийби:Ще потърсим Уаят и Крис. Пайпър:Добре.Да отидем на тавана.
Те се качват на тавана. | |
|
| |
Phoebe-charmeddd Чародейка
Брой мнения : 1068 Age : 29 Местожителство : Дупница Сили : видения и левитация Име : Силвия Любимец от Чародейките : Фийби Хоби : Много са Най-големият ви страх : От тъмното Учителско име : Силвия Registration date : 13.09.2009
| |
| |
Взривяване
Вкаменяване
| Заглавие: Re: Епизодите на Михи Нед Ное 22, 2009 6:57 pm | |
| И аз | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Епизодите на Михи | |
| |
|
| |
| Епизодите на Михи | |
|