| Епизодите на Михи | |
|
+5Radostina_charmed _krisi_ peperudka151 Фийбс Халиуел Sweet_Holly 9 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
_krisi_ Прю под влиянието на Барбас
Брой мнения : 3470 Местожителство : Смолян Сили : Телепортиране,Вкаменяване,Телекинични телепортиране Име : _krisi_ Любимец от Чародейките : Прю и Пейдж Хоби : Да съм навън с приятели , на компа и да гледам филми с вампирчета. :* Най-големият ви страх : от змии Учителско име : _krisi_ Registration date : 05.01.2009
| Заглавие: Re: Епизодите на Михи Нед Ное 22, 2009 7:09 pm | |
| | |
|
| |
Sweet_Holly Пейдж като вампир
Брой мнения : 14122 Age : 28 Местожителство : Смолян Сили : Вкаменяване ,Телекинично телепортиране , Телепортиране , Проекция
Име : Михи (Михаела) Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се забавлявам с приятели и да гледам филмчета с вампири Най-големият ви страх : От високо и от тъмното Учителско име : Проф. Пейдж Матюс Registration date : 11.12.2008
| Заглавие: Re: Епизодите на Михи Нед Ное 22, 2009 7:20 pm | |
| Те се качват на тавана и започват да търсят нещо в Книгата.Пайпър затваря ядосано книгата.
Пайпър:Тук няма нищо как ще ги намерим.
Тя спуска безсилно ръце.Фийби отива до нея и я прегръща.
Фийби:Успокой се ще ги намерим , ако се ядосваме няма да успеем. Пейдж:Фийби е права. Пайпър:Добре.Да слезем в подземния свят. Фийби:Пейдж телепортирай ни. Пайпър:Не , не госпожичке ти оставаш тук. Фийби:Но защо? Пайпър:Защо ли?Вече не може да застрашаваш бебето. Фийби:Добре ще кажа на Куп и Хенри да се прибират , а аз ще чакам Лео. Пайпър:Добре.Хайде Пейдж.
Пайпър хваща Пейдж за ръката и те се телепортират в подземния свят , а Фийби слиза в кухнята.
Хенри:Фийби къде са Пейдж и Пайпър? Фийби:На разходка. Куп:Къде? Фийби:Ами в парк "Демони". Куп:Фийби говори по ясно. Фийби:В подземният свят са.Не исках да го казвам пред детето. Куп:Фийби не ставай смешна. Фийби:Да не се караме пред мъничето ми.А вие се омитайте оттук. Хенри:Няма начин. Фийби:Има.Хайде моля ви. Хенри:Добре де. Куп:Ще поговорим после. Фийби:Добре , добре.
Те си тръгват , а Фийби отива във всекидневната.
В подземния свят
Пейдж и Пайпър вече са убили няколко демона и са видели къде са Крис и Уаят.
Пайпър:Добре.Аз ще взривя двамата отляво , а ти се заеми с тези отдясно. Пейдж:Добре.Да действаме.
Пайпър взривява двата демона , а Пейдж телепортира по един камък и удря другите.Те умират в пламъци.Пайпър се затичва към Крис и Уаят.Тя ги взима на ръце и започва да ги прегръща.
Пайпър:Добре ли сте?Миличките на мама. Уаят:Добре сме. Пайпър:Добре да се прибираме.
Уаят телепортира Пайпър и брат си в имението.
Пейдж:Хей защо ме зарязахте.
Тя се телепортира след тях.
Пейдж:Защо ме уставихте. Уаят:Лельо.... Пейдж:Ах ти малък палавник.
Уаят започва да се смее.
Пейдж:Фийби а Лео идвал ли е? Фийби:За жалост не. Пайпър:Ще останете ли с момчетата , а аз ще се кача на тавана да го извикам. Фийби:Разбира се. | |
|
| |
Брой мнения : 3470 Местожителство : Смолян Сили : Телепортиране,Вкаменяване,Телекинични телепортиране Име : _krisi_ Любимец от Чародейките : Прю и Пейдж Хоби : Да съм навън с приятели , на компа и да гледам филми с вампирчета. :* Най-големият ви страх : от змии Учителско име : _krisi_ Registration date : 05.01.2009
| Заглавие: Re: Епизодите на Михи Нед Ное 22, 2009 7:25 pm | |
| | |
|
| |
Брой мнения : 14122 Age : 28 Местожителство : Смолян Сили : Вкаменяване ,Телекинично телепортиране , Телепортиране , Проекция
Име : Михи (Михаела) Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се забавлявам с приятели и да гледам филмчета с вампири Най-големият ви страх : От високо и от тъмното Учителско име : Проф. Пейдж Матюс Registration date : 11.12.2008
| Заглавие: Re: Епизодите на Михи Нед Ное 22, 2009 7:28 pm | |
| Мерси | |
|
| |
| Заглавие: Re: Епизодите на Михи Нед Ное 22, 2009 7:41 pm | |
| Пайпър се качва горе.
Пейдж:Фийби искам да ти кажа нещо. Фийби:Слушам те. Пейдж:Ами говорих с Били.... Фийби:И..... Пейдж:Не ми се сърди , но и простих. Фийби:Всъщност и аз си мислех да го направя. Пейдж:Сериозно ли? Фийби:Да! Пейдж:Остана само Пайпър. Фийби:Сега не е най - подходящият момент. Пейдж:Да знам.Ще звънна на Били. Фийби:Добре.Побързай.
Пейдж набира Били.
На тавана
Пайпър(викайки):Лео...трябва да поговорим.Не можеш да бягаш вечно.
Лео се телепортира зад нея.Тя се обръща към него.
Лео:Защо не ми каза? Пайпър:Ами щях тази вечер. Лео:Защо не ми каза веднага? Пайпър:Ами , защото съм глупачка. Лео:Не говори така. Пайпър:Ще ми простиш ли? Лео:Вече ти простих , скъпа.
Той отива и я прегръща.
Във всекидневната
Пейдж:Били. Били:Кажи Пейдж нещо ново.Ами и Фийби е с мен.Скоро ще говорим и с Пайпър. Били:Чудесно.
В това време Лео и Пайпър слизат по стълбите.
Пейдж:Трябва за затварям. Били:Добре
Пейдж бързо затваря телефона.
Пейдж:Май вече не сте скарани? Пайпър:Да така е. Фийби:Трябва да говорим с теб. Пайпър:Какво има пак? Пейдж:Не Фийби не сега. Фийби:Трябва.Пайпър ние простихме на Били. Пайпър(шокирана):КАКВО СТЕ НАПРАВИЛИ? Фийби:Разбер и ни.Не страдали достатъчно? Пайпър:Браво на вас!На мен ми трябва още време.Трябва да помисля. Пейдж:Добре ние не те пришпорваме. Фийби:Аз ще се прибирам. Пейдж:Аз също. Пайпър:Довиждане момичета. Фийби:Пейдж ще ме телепортираш ли вкъщи? Пейдж:Разбира се.
Пейдж телепортира Фийби у тях.
Фийби:До утре. Пейдж:Да.
Тя се телепортира вкъщи.Фийби влиза в апартамента и вижда , че Куп е запалил камината и няколко свещи.
Куп:Скъпа здравей. Фийби:Здравей.
Тя отива и го целува.Той и подава чаша сок и отиват и сядат пред камината.Те започват да си говорят.Сега виждаме как Пейдж и Хенри разглеждат снимки от детството си и се смеят.Следващият кадър , който виждаме е как Лео и Пайпър наблюдават Крис и Уаят , които спят.
Край на 1 епизод | |
|
| |
| Заглавие: Re: Епизодите на Михи Нед Ное 22, 2009 7:45 pm | |
| много хубаво е станало. 1 Епизод е много готин Михи. | |
|
| |
| |
| |
| Заглавие: Re: Епизодите на Михи Нед Ное 22, 2009 7:55 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Епизодите на Михи Нед Ное 22, 2009 8:17 pm | |
| Епизод 2 - "Коя е истинската Пайпър" - в този епизод Уаят без да иска ще направи заклинание , което ще раздвои Пайпър. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Епизодите на Михи Нед Ное 22, 2009 8:58 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Епизодите на Михи Пон Ное 23, 2009 6:50 pm | |
| Ранна сутрин над Сан Франциско.Чуваме песента на Michelle Branch - All You Wanted:
I wanted to be like you I wanted everything So I tried to be like you And I got swept away.... Виждаме гледки от Сан Франциско и как слънцето изгрява над моста Голдън Гейт.Сега виждаме имението и чуваме песента , която продължава да звучи.Виждаме Пайпър , която е в стаята на Крис и Уаят и преоблича Уаят.Музиката постепенно намалява и спира.
Пайпър:Хайде , Уаят миличък отново в леглото. Уаят:Мамо искам да си играя. Пайпър:Не може сега скъпи.След като се наспим.
Тя слага Уаят в леглото и го завива.
Пайпър:Хайде скъпи заспивай.
Тя го целува , огася лампата и излиза от стаята.Пайпър влиза в спалнята им с Лео.
Лео:Приспали го? Пайпър:Така мисля.Станал е много непослушен.
Докато си говорят тя отново ляга.
Пайпър:Е ще поспим ли час - два? Лео:Да.
След 2 часа.Пайпър и Лео вече са станали и са закусили.
Пайпър:Лео ще заведеш ли момчетата в градината?Защото аз трябва да мина през клуба и в един ще те чакам при лекаря за прегледа на Мелинда. Лео:Добре скъпа.Аз тръгвам. Пайпър:Чао.
Тя отива и целува Лео и гали Уаят и Крис по главичките.
Пайпър:И да бъдете послушни нали милички? Уаят:Да. Пайпър:Ок.Чао.
Те излизат и потеглят към градината.Пайпър взима телефона и се обажда на Пейдж.
Пайпър:Добро утро Пейдж. Пейдж:Добро утро.Как си? Пайпър:Добре , а ти? Пейдж:И аз. Пайпър:Нали не си забравила за прегледа?Днес към 12:30 ела в клуба и Фийби и Лео ще ни чакат в болницата. Пейдж:Нямам търпение.За първи път ще видя бебчето си.Ти поне знаеш пола ние трябва да чакаме още. Пайпър:Няма значение. Пейдж:А на Фийби колко и остава до раждането. Пайпър:Мисля , че около 5 - 6 седмици. Пейдж:Много скоро. Пайпър:Да.Добре аз ще затварям , защото отивам към клуба. Пейдж:Добре.До после.
Пайпър затваря телефона.Взима си чантата облича си палтото и излиза.Тя се качва и скоро пристига в клуба.Тя влиза вътре.
Джейк:Пайпър къде беше от седмица не си се мяркала тук. Пайпър:Много извинявай.Просто бях заета с лични неща и с бебето. Джейк:Няма проблем , но имаш да прегледаш много отчети. Пайпър:Добре ще бъда тук до 12:30 ако има нещо кажи.А Линда къде е? Джейк:Сега ще я извикам.(викайки):Линдааа ела. Линда(също викайки):Добре идвам.
Тя излиза от някаква стая.Когато вижда Пайпър отива и я прегръща.
Линда:Пайпър най - после дойде. Пайпър:Да така е.Добре аз се заемам за работа. Линда:Добре отчетите те чакат отзад.
Пайпър отива и сяда в кабинета си.
В апартамента на Пейдж
Пейдж е в банята и поглежда нервно към пастата за зъби.Тя излиза от банята и отива при Хенри , който е в кухнята и си пие кафето.
Пейдж(с досада):Хенри пак не си затворил пастата за зъби. Хенри:Скъпа забравих.Разсеях се за момент. Пейдж:Всеки път се разсейваш за момент.Не мога повече.
След тези думи Пейдж започва да плаче.
Хенри:Скъпа добре ли си?Защо плачеш? Пейдж:Не съм добре. Хенри:Но защо плачеш? Пейдж:Не знам. Хенри:Ако е само заради пастата вече ще я затварям. Пейдж:Не не е заради това.просто от тази бременност съм много чувствителна.
Тя си избърсва очите.
Хенри:Вече добре ли си? Пейдж:Да , миличък.Хайде време е да тръгваш. Хенри:Нали не ми се сърдиш за днес?
Пейдж го поглежда странно.
Хенри:Че няма да мога да дойда на прегледа. Пейдж:Няма проблем. | |
|
| |
Nina_Selena_Zori Чародейка
Брой мнения : 1037 Age : 27 Сили : Телепортиране
Взривяване
Вкаменяване
Лекуване Име : Зори Любимец от Чародейките : Пайпър и Пейдж Хоби : Да глрдам ЧаРоДеЙкИтЕ Най-големият ви страх : Не знам Учителско име : Холи Registration date : 26.09.2009
| Заглавие: Re: Епизодите на Михи Пон Ное 23, 2009 7:04 pm | |
| Да. Епизод едно е много интересен,забавен и много ми хареса. С нетърпение чакам втория | |
|
| |
| |
| |
| Заглавие: Re: Епизодите на Михи Сря Ное 25, 2009 7:22 pm | |
| Пейдж и Хенри са се назакусвали.
Хенри:Аз трябва да тръгвам. Пейдж:Доре , скъпи. Хенри:Като приключите при лекаря да ми се обадиш. Пейдж:Разбира се.
Хенри я целува и излиза.Пейдж сяда на дивана и започва да гледа телевизия.
В апартамента на Фийби
Куп и Фийби спорят за имете на бебето.
Фийби:Не Куп аз съм майката!Аз ще избера името. Куп:Ако не бях аз нямаше да има бебе. Фийби:Да винаги мъжете си мислите , че сте най - важни и че всичко се дължи на вас.Не ти си го носил девет месеца. Куп:И аз имам право на глас.Кой ще я защитава и ще я храни. Фийби:Това го мога и аз. Куп:И двамата сме родители! Фийби:Бебето ми няма да се казва Камила. Куп:Защо не това е чудесно име. Фийби:Не е така.Да не би детето ни да е животно. Куп:Разбира се , че не , но това име е толкова хубаво. Фийби:Не , не и не!Всички в училище ще му се подиграват , че има гърбици. Куп:Не е така!Камила е най - добрия възможен избор. Фийби:НЕ!!!Куп казах не. Куп:Добре , а ти какво предлагаш. Фийби:Защо не.Беки , Бети , Беатрис , Барби. Куп:БАРБИ? Фийби:Добре де!Може би Беки. Куп:Не ми харесва. Фийби:На мен ми...
Потропване на вратата прекъсва спора им.
Фийби:Кой ли е? Куп:Не знам ще отида да отворя.
Куп отваря вратата.
Куп:Виктор как си? Виктор:Добре.Дойдох да проверя как са Фийби и бебето. Куп:Заповядай влез.
Те отиват във всекидневната.
Фийби:Татенце как си?
Фийби отива и го прегръща.
Виктор:Добре.Ти миличка? Фийби:И аз съм добре. Виктор:А бебето? Фийби:И то е много добре скоро ще се роди. Виктор:Колко остава? Фийби:5 седмици. Виктор:Раждането е близо. Фийби:Да!
Той подава ръка за да погали корема на Фийби.
Куп:Не го прави , ако не искаш да останеш без ръка.
Куп започва да се смее.
Фийби:Куп не ме ядосвай отново. Виктор:За какво сте се карали пак? Куп:За името на бебето. Фийби:Татко кажи му , че Беки е хубаво име. Куп:Не.Камила е по - хубаво име. Виктор:А защо не го кръстите Джули? Фийби:Джули - името ми харесва. Куп:И на мен.Значи е решено. Фийби:Да. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Епизодите на Михи Сря Ное 25, 2009 7:28 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Епизодите на Михи Сря Ное 25, 2009 7:32 pm | |
| Мерси | |
|
| |
| Заглавие: Re: Епизодите на Михи Сря Ное 25, 2009 7:47 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Епизодите на Михи Нед Ное 29, 2009 9:33 pm | |
| Виктор:Добре , че дойдох за да ви дам идея. Фийби:Татко моля те. Виктор:Днес ще ходите ли на преглед? Фийби:Да , аз , Пайпър и Пейдж. Виктор:Пейдж??? Фийби:Ти не знаеш ли?И Пейдж ще ражда почти заедно с Пайпър. Виктор:Когато я видя ще и честитя. Фийби:Добре. Куп:Аз трябва да тръгвам.Имам да събера две двойки за днес. Фийби:Добре твърдоглавко.
Тя отива и го целува , а Куп се телепортира на някъде.
Пайпър е прегледала по голямата част от документите.Тя поглежда нервно часовника си.
Пайпър(на себе си):Има още половин час до прегледа.Какво да правя сега!?
Тя излиза от кабинета и вижда Джейк , който подрежда питиетата в хладилниците.
Пайпър:Имаш ли нужда от помощ? Джейк:Не особено. Пайпър:Нищо аз ще ти помогна , защото ми е скучно. Джейк:Що искаш.Давай ми шишетата от касите. Пайпър:Добре.
Те започват да подреждат.
В апартамента на Фийби
Фийби:Добре татко.Чао аз си взимам чантата и тръгвам към болницата. Виктор:Добре.Чао Фийби.
Той излиза и Фийби затваря вратата.
Фийби:Куп време е.Хайде идвай.
Куп се телепортира.
Куп:Добре да тръгваме.
Куп я прегръща и се телепортират зад болницата.Те отиват при входа и влизат вътре.Сядат в чакалнята пред кабинета.Една сестра , която стои зад рецепцията отива до тях.
Сестрата:Какво ще обичате? Фийби:Имаме час. Сестрата:Име то ви , моля! Фийби:Фийби Халиуел.
Тя се връща зад рецепцията и проверява нещо.
Сестрата:Докторката ще ви приеме след малко. Фийби:Добре.
В апартамента на Пейдж
Тя се е приготвила и излиза.Качва се на колата и потегля към клуба.
П3
Пайпър и Джейк са приключили и тя чака Пейдж.В този момент Пейдж слиза по стълбите.
Пайпър:Ето я и моята малка сестричка. Пейдж:Здравей Пайпър и хайде да тръгваме. Пайпър:Добре само да звънна на Лео. Пейдж:Ще му се обадиш в колата. Пайпър:Добре де.
Те излизат от клуба и се качват в колата.Пайпър изважда телефона си от чантата и набира Лео.
Пайпър:Лео ние тръгваме. Лео:Добре ще се видим там. Пайпър:Добре.Чао.
Тя затваря телефона.
Пейдж:Е развалнувана ли си? Пайпър:За трети път ми е , но да.А ти? Пейдж:И питаш. Пайпър:Спокойно всичко ще бъде наред. Пейдж:Дано. Пайпър:Хенри ще дойде ли? Пейдж:Този път няма да може. Пайпър:Няма нищо.Следващия път. Пейдж:Да , но той много се притесни. Пайпър:Ще имате още доста прегледи. Пейдж:Вие също.
Пайпър леко се усмихва. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Епизодите на Михи Пон Ное 30, 2009 8:45 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
CyCiityyy Младата Прю
Брой мнения : 1704 Age : 27 Сили : Телекинеза,Астрална проекция,Телекинично телепортиране,Телепортиране и Очарование. Име : Цвети (Цветина) Любимец от Чародейките : Прю и Пейдж.. Хоби : Да слушам музика,да излизам с приятели и да пиша в форумчету Най-големият ви страх : . Учителско име : ... Registration date : 21.08.2009
| Заглавие: Re: Епизодите на Михи Сря Дек 02, 2009 9:56 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Епизодите на Михи Сря Дек 02, 2009 10:00 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Епизодите на Михи Сря Дек 02, 2009 10:17 pm | |
| Те вече са пристигнали в болницата , а там са Куп , Фийби и Лео.
Пайпър:Здравейте. Пейдж:Здрасти и от мен. Фийби:Здравейте , момичета.Как сте? Пейдж:Добре , а ти? Фийби:И аз. Сестрата:Г-ж Фийби Халиуел да заповяда. Фийби:Куп скъпи наш ред е. Куп:Да.
Те отиват към кабинета.Влизат вътре и Фийби ляга на кушетката.
Д-р Брандън:Здравейте , Фийби. Фийби:Здрвейте Доктор Брандън. Д-р Брандън:Е как се чувствате?Как е бебето? Фийби:Аз съм добре , а за бебето се надяваме вие да ни кажете. Д-р Брандъх:Разбира се.Вдигни си блузката.
Фийби си повдига блузата , а докторката слага гел върху корема и и започва да движи видеозона.
Д-р Брандън:Ето вижте това е вашето здраво и много добре развиващо се момиченце. Фийби:Куп , скъпи виж му сладката главичка. Куп:Да толкова е малко. Д-р Брандън:Ако не се лъжа до раждането остават 5-6 седмици , нали? Фийби:Да.Така е! Д-р Брандън:А желаете ли да останете в болница до раждането? Фийби:Не не мога.Когато му дойде времето. Д-р Брандън:Добре.Значи сте готова.
Тя изкарва няколко снимки на бебето през принтера и ги подава на Куп , а през това време Фийби се оправя и става от кушетката.
Фийби:Добре.Довиждане и благодаря. Д-р Брандън:Довиждане.
Те излизат от кабинета.
Пайпър:Е как мина? Фийби:Ами бебето е добре.Ето виж снимките.
Куп ги подава на Пайпър.
Сестрата:Г-ж Пейдж Халиуел. Пейдж:Най - после.Ще зърна за първи път бебето си. Пайпър:Късмет!
Пейдж и се усмихва и отива в кабинета.
Пейдж:Добър ден г-ж Брандън. Д-р Брандън:Здравей Пейдж.Днес и трите със сестрите ти сте тук. Пейдж:Да!
Докато казва това тя ляга на кушетката и се приготвя.Докторката извършва същата процедура като при Фийби.
Д-р Барндън:А съпругът ви? Пейдж:Днес няма да може да дойде. Д-р Брандън:Ето и вашето бебе. Пейдж:О , колко е малко.Като точица е. Д-р Брандън:Да за сега , но спокойно има си всичко. Пейдж:Слава Богу.
В градината на Уаят и Крис
Уаят си играе и намира една книга на която пише "Лесни Магии".
Г-ж Гордън:Какво намери Уаят? Уаят:Книжка. Г-ж Гордън:Искаш ли да почетем? Уаят:Да!
Госпожата отваря книжката и започва да чете.
Г-ж Гордън:Личността си раздвои на две се раздели.Истинскто "ти" не разкривай в забрава потъни и тайните си запази.Странна книга.По -добре да не четем повече.
Госпожата си тръгва. | |
|
| |
CyCiityyy Младата Прю
Брой мнения : 1704 Age : 27 Сили : Телекинеза,Астрална проекция,Телекинично телепортиране,Телепортиране и Очарование. Име : Цвети (Цветина) Любимец от Чародейките : Прю и Пейдж.. Хоби : Да слушам музика,да излизам с приятели и да пиша в форумчету Най-големият ви страх : . Учителско име : ... Registration date : 21.08.2009
| Заглавие: Re: Епизодите на Михи Сря Дек 02, 2009 10:45 pm | |
|
Последната промяна е направена от CyCiityyy на Чет Дек 03, 2009 7:20 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
| Заглавие: Re: Епизодите на Михи Сря Дек 02, 2009 10:47 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Епизодите на Михи | |
| |
|
| |
| Епизодите на Михи | |
|