| Епизодите на Михи | |
|
+5Radostina_charmed _krisi_ peperudka151 Фийбс Халиуел Sweet_Holly 9 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Sweet_Holly Пейдж като вампир
Брой мнения : 14122 Age : 28 Местожителство : Смолян Сили : Вкаменяване ,Телекинично телепортиране , Телепортиране , Проекция
Име : Михи (Михаела) Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се забавлявам с приятели и да гледам филмчета с вампири Най-големият ви страх : От високо и от тъмното Учителско име : Проф. Пейдж Матюс Registration date : 11.12.2008
| Заглавие: Re: Епизодите на Михи Вто Дек 15, 2009 10:29 pm | |
| Мерси Ради | |
|
| |
_krisi_ Прю под влиянието на Барбас
Брой мнения : 3470 Местожителство : Смолян Сили : Телепортиране,Вкаменяване,Телекинични телепортиране Име : _krisi_ Любимец от Чародейките : Прю и Пейдж Хоби : Да съм навън с приятели , на компа и да гледам филми с вампирчета. :* Най-големият ви страх : от змии Учителско име : _krisi_ Registration date : 05.01.2009
| Заглавие: Re: Епизодите на Михи Вто Дек 15, 2009 10:30 pm | |
| | |
|
| |
Брой мнения : 14122 Age : 28 Местожителство : Смолян Сили : Вкаменяване ,Телекинично телепортиране , Телепортиране , Проекция
Име : Михи (Михаела) Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се забавлявам с приятели и да гледам филмчета с вампири Най-големият ви страх : От високо и от тъмното Учителско име : Проф. Пейдж Матюс Registration date : 11.12.2008
| Заглавие: Re: Епизодите на Михи Вто Дек 15, 2009 10:30 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Епизодите на Михи Сря Дек 16, 2009 6:14 pm | |
| Пайпър:Лео ще говорим после слизам долу!
Тя излиза от стаята , а Лео си превързва ръката.В този момент Фийби влиза през вратата заедно с Уаят и Крис и Пайпър 2 ги вижда.
Пайпър 2:Момченцата на мама.Как сте? Уаят:Добре мамо.
Уаят отива и я прегръща , а Фийби и подава Крис.
Фийби:Къде са Пейдж и Лео? Пайпър 2:Горе.(към Уаят и Крис):Хайде мама да ви преоблече.
Тя тръгва към стаята на момчетата , а Фийби се качва горе.Тя вижда , че спланята на Пайпър и Лео е отворена и надниква вътре.
Фийби:Лео??? Лео(от банята):Да тук съм.
Той излиза от банята.
Фийби:Какво ти е на ръката? Лео:Няма значение. Фийби:Добре , а къде е Пейдж? Лео:Мисля , че е с другата Пайпър на тавана. Фийби:Да се качим горе знам какво е станало с Пайпър. Лео:Какво? Фийби:Ще ви кажа горе. Лео:Добре да се качваме.
Фийби и Лео се качват на тавана и виждат Пейдж и Пайпър 1 , които разглеждат книгата.
Фийби:Пайпър защо не отидеш долу.Уаят и Крис са тук. Пайпър 1:Добре.
Тя излиза от тавана.
Фийби:Пейдж остави книгата знам какво и е на Пайпър. Пейдж:Какво? Фийби:Ела тук и ще ви кажа.
Пейдж затваря книгата и заедно с Лео и Фийби сядат на дивана.
Фийби:Когато отидох да взема Уаят и Крис.Уаят ми каза какво ново "стихотворение" е научил. Лео:И какво? Фийби:Не ме прекъсвай.Но всъщност не беше стихотворение , а заклинание за радвояване на личноста. Пейдж:И той явно го е приложил на Пайпър. Фийби:Точно така! Пейдж:И какво ще правим сега? Фийби:Ами ще напишем заклинание ще съберем двете Пайпър и ще накараме Уаят да го каже. Пейдж:Да се захващаме. Фийби:Лео дай лист и химикал.
Лео става от дивана и подава на Фийби едно листче и един химикал.Тя започва да работи върху заклинанието. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Епизодите на Михи Сря Дек 16, 2009 7:01 pm | |
| Фийби вече е готова със заклинанието.
Фийби:Готова съм! Пейдж:Добре аз ще доведа едната Пайпър и Уаят.Лео ти доведи другата. Лео:Добре.
Те слизат долу , а Фийби ги чака на тавана.
В кухнята
Пайпър храни Уаят.Пейдж влиза и отива до нея.
Пейдж:Пайпър , Уаят елате горе. Пайпър 1:Защо? Пейдж:Трябва да ви покажа нещо. Пайпър:Добре.
Тя изважда Уаят от столчето за хранене и тръгват нагоре.
В стаята на Уаят и Крис
Другата Пайпър слага Крис да си легне.
Лео:Пайпър ела за малко горе. Пайпър 2:Какво има пак? Лео:Трябва да видиш нещо. Пайпър:Добре.
Тя целува Крис по главичката и с Лео тръгват към тавана.Вече всички са се събрали.
Пайпър 1/2:Какво правя тук? Фийби:Сега ще видиш изчакай.
Тя отива до Уаят.
Фийби:Искаш ли да научим ново стихотворение Уаят? Уаят:Да! Фийби:Добре повтаряй след леля Фийби. Уаят:Добре. Фийби:Всичко по местата си върни.Тялото ми от две в едно събери спомените заличи и от две една да бъда от ново сега.
Уаят повтаря заклинанието Пайпър се облива в светлина и когато светлината се маха виждаме , че Пайпър отново е една.
Фийби:Слава Богу. Пайпър:Ъм....какво правя тук? Пейдж:Няма значение.Важното е че се върна.
Пейдж отива и я прегръща.
Пайпър(учудена):Аз никъде не съм ходила. Фийби:Чувствителна е от бременността. Пайпър:Ясно.Да слезем долу и да хапнем от вечерята затова я приготвих. Пейдж:Ще се обадя на Хенри. Фийби:А аз на Куп. Пайпър:Добре чакам ви долу. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Епизодите на Михи Сря Дек 16, 2009 7:27 pm | |
| Пейдж се обажда на Хенри и му казва да дойде в имението същото прави и Фийби.След малко Хенри и Куп пристигат и всички сядат на масата където е сервирана вечеря.
Пайпър:Дано ви хареса! Куп:Много е вкусно. Хенри:Така е! Пайпър:Радвам се и вие все още не ми казахте какво стана днес. Пейдж:Нали ти казахме , че няма значение. Пайпър:Уфф добре. Фийби:Не искам да повдигам тази тема , но какво реши за Били? Пайпър:Може ли да говорим за това утре? Фийби:Добре. Пейдж:Фийби хайде кога ще родиш племенницата ни? Фийби:Не бъди нетърпелива. Пейдж:Добре , добре.
Всички вечерят и се забавляват в дома на Пайпър и Лео.Виждаме Уаят и Крис , които спат в креватчетата си.После погледа ни отново се връща върху масата къде всички си говорят и се смеят.
Край на 2 епизод | |
|
| |
| |
| |
Phoebe-charmeddd Чародейка
Брой мнения : 1068 Age : 29 Местожителство : Дупница Сили : видения и левитация Име : Силвия Любимец от Чародейките : Фийби Хоби : Много са Най-големият ви страх : От тъмното Учителско име : Силвия Registration date : 13.09.2009
| Заглавие: Re: Епизодите на Михи Чет Дек 17, 2009 5:29 pm | |
| Втори епизод е много , много як.Нямам търпение за трети епизод изглежда много интересен | |
|
| |
| Заглавие: Re: Епизодите на Михи Чет Дек 17, 2009 5:42 pm | |
| Мерси скоро ще го започна и трети | |
|
| |
Брой мнения : 3470 Местожителство : Смолян Сили : Телепортиране,Вкаменяване,Телекинични телепортиране Име : _krisi_ Любимец от Чародейките : Прю и Пейдж Хоби : Да съм навън с приятели , на компа и да гледам филми с вампирчета. :* Най-големият ви страх : от змии Учителско име : _krisi_ Registration date : 05.01.2009
| Заглавие: Re: Епизодите на Михи Чет Дек 17, 2009 5:54 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Епизодите на Михи Чет Дек 17, 2009 6:05 pm | |
| | |
|
| |
Radostina_charmed Admin
Брой мнения : 3156 Age : 29 Сили : Вкаменяване, Взривяване, Клониране, Телекинеза и Очарование Име : Радостинa Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се рова в нета и да гледам Чародейките. Най-големият ви страх : От сярна киселина Учителско име : ~Проф. Пайпър Халиуел~ Registration date : 03.12.2008
| Заглавие: Re: Епизодите на Михи Съб Дек 19, 2009 10:48 am | |
| Супер! Нямам търпение да го видя. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Епизодите на Михи Съб Дек 19, 2009 11:57 am | |
| Скоро започвам | |
|
| |
| Заглавие: Re: Епизодите на Михи Съб Дек 19, 2009 2:50 pm | |
| Виждаме гледки от града и слънцето , което изгрява.Чуваме песента Ke$ha - Tik Tok Wake up in the morning feeling like P Diddy (Hey, what up girl?) Grab my glasses, I'm out the door, I'm gonna hit this city (Lets go) Before I leave, brush my teeth with a bottle of Jack 'Cause when I leave for the night, I ain't coming back.......Виждаме имението и после погледа ни попада върху Пайпър , която разгръща бързо книгата на сенките.
Пайпър:Мамка му.Тъпа книга , когато ми трябва нещо го няма.
В този момент Лео се качва на тавана.
Лео:Какво има скъпа защо си нервна? Пайпър:В тази книга няма нищо полезно. Лео:Сериозно ли говориш? Пайпър:Е има и полезни неща....Но няма това което ми трябва. Лео:И какво ти трбява? Пайпър:Трябва да намеря демона , който е нападнал повереницата на Пейдж. Лео:Демон?Повереница? Пайпър:Да , да Пейдж се върна към ангелстата си работа. Лео:Ясно само аз стоя безучастен.
Пайпър отива до него и го хваща за ръцете.
Пайпър:Лео знам , че не обичаш да бездействаш.Но виждаш , че с човешката работа не се получи. Лео:Знам.Както и да е.
В този момент Пейдж се телепортита при тях.
Пейдж:Пайпър мислех , че търсиш демон , а не че се натискаш с Лео. Лео:Пейдж ние не се натискаме. Пейдж:Да , нали!?А аз съм президентът на Нова Зеландия. Пайпър:Пейдж демона го няма.Ако искаш ще проверим и други книги. Пейдж:Добре , но ще доведа Никол тук. Пайпър:Добре отивай. Лео:Аз ще отида да заведа момчетата в градината. Пайпър:Добре.
Те го целува и той тръгва към долния етаж , а Пайпър започва да търси някакви книги на една от лавиците. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Епизодите на Михи Съб Дек 19, 2009 3:10 pm | |
| Яко е | |
|
| |
| Заглавие: Re: Епизодите на Михи Съб Дек 19, 2009 3:10 pm | |
| Миси | |
|
| |
Radostina_charmed Admin
Брой мнения : 3156 Age : 29 Сили : Вкаменяване, Взривяване, Клониране, Телекинеза и Очарование Име : Радостинa Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се рова в нета и да гледам Чародейките. Най-големият ви страх : От сярна киселина Учителско име : ~Проф. Пайпър Халиуел~ Registration date : 03.12.2008
| Заглавие: Re: Епизодите на Михи Съб Дек 19, 2009 5:45 pm | |
| Супер е | |
|
| |
Nina_Selena_Zori Чародейка
Брой мнения : 1037 Age : 27 Сили : Телепортиране
Взривяване
Вкаменяване
Лекуване Име : Зори Любимец от Чародейките : Пайпър и Пейдж Хоби : Да глрдам ЧаРоДеЙкИтЕ Най-големият ви страх : Не знам Учителско име : Холи Registration date : 26.09.2009
| |
| |
| Заглавие: Re: Епизодите на Михи Съб Дек 19, 2009 6:17 pm | |
| Мерси Радинце.Скоро пак ще пиша Зори | |
|
| |
Nina_Selena_Zori Чародейка
Брой мнения : 1037 Age : 27 Сили : Телепортиране
Взривяване
Вкаменяване
Лекуване Име : Зори Любимец от Чародейките : Пайпър и Пейдж Хоби : Да глрдам ЧаРоДеЙкИтЕ Най-големият ви страх : Не знам Учителско име : Холи Registration date : 26.09.2009
| Заглавие: Re: Епизодите на Михи Съб Дек 19, 2009 6:18 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Епизодите на Михи Съб Дек 19, 2009 9:31 pm | |
| Виждаме Пейдж , която се е телепортирала на някаква улица и влиза в една сграда.Качва се на асансьора , когато той спира тя изтичва пред една врата и почуква.
Пейдж:Ники аз съм спокойно.
Вратата се отзинва и Пейдж влиза вътре.
Пейдж:Добре ли си Ники? Никол:Да спокойно.Много съм изплашена Пейдж. Пейдж:Няма нищо.Сега ще те заведа вкъщи там ще си в безопасност. Никол:Благодаря ти.
Те прегръща Пейдж и двете се телепортират.
Имението , Таванът
Пайпър е извадаа много книги на масичката и разглежда една от тях.Пейдж и Никол се телепортират при нея.Тя вдига поглед от книгата и отива до тях.
Пайпър:Приятно ми е да се запознаем аз съм Пайпър. Никол:И на мен аз съм Никол.И ти ли вещица??? Пайпър:Да.(към Пейдж по -тихо):Много е любопитна. Пейдж(по - тихо):Пайпърррр! Пайпър:Добре , добре! Никол:Е сега какво ще правим? Пайпър:Ние ли???Ти ще стоиш тук , а ние ще търсим демона. Никол:Но защо нали и аз съм вещица. Пейдж:Ти не можеш да контролираш силите си и не знаеш как да се бориш затова ти ще стоиш тук.Може да попрегледаш някоя от книгите и ако видиш демона да ни кажеш. Никол:Добре.
Трите сядат на дивана и започват да преглеждат книгите.
Апартаментът на Фийби и Куп , Всекидневната
Виждаме Фийби , която е седнала върху една топка и прави упражнения за бременни.Пред нея има отворена книга от която гледа упражненията.Фийби вижда нещо в книгата.
Фийби:Определено това няма да го направя.
Тя обръща няколко страници и вижда една жена , която е легнала на пода и е сложила краката си върху топката , а на следващата картинка прави коремнни преси.
Фийби:Много е пластична за бременна жена.
Тя продължава да прави някакви упражнения. | |
|
| |
Phoebe-charmeddd Чародейка
Брой мнения : 1068 Age : 29 Местожителство : Дупница Сили : видения и левитация Име : Силвия Любимец от Чародейките : Фийби Хоби : Много са Най-големият ви страх : От тъмното Учителско име : Силвия Registration date : 13.09.2009
| Заглавие: Re: Епизодите на Михи Нед Дек 20, 2009 3:23 pm | |
| Много е яко Михинце | |
|
| |
| Заглавие: Re: Епизодите на Михи Нед Яну 03, 2010 8:20 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Епизодите на Михи Нед Яну 03, 2010 8:30 pm | |
| Имението , Тавана
Пейдж:Ето го разбира се!Ники ела да видиш това той ли е?
Ники отива до Пейдж и поглежда в книгата , която държи.
Ники:Да той е. Пейдж:Да се заемаме тогава! Пайпър:Дай ми книгата!
Пайпър взима книгата от Пейдж и когато вижда демона остава шокирана.
Пейдж:Пайпър!!!Пайпър!(викайки):ПАЙПЪР! Пайпър:Но.....как!? Пейдж:Говори разбрано. Пайпър:Познавам този демон! Пейдж:Не пак и гости от миналото. Пайпър:О , да. Пейдж:И кой е този защо не го познах? Пайпър:Тогава още не беше с нас.Това е демона на илюзиите.Преди време ни запозна отблизо с екранните герои. Пейдж:Мхм. Пайпър:Трябва да се справим с него.Преди да реши отново да сее раздор с филмови герои. Пейдж:Добре.Да тръгваме!
Тя тръгва към вратата на тавана.
Пайпър:Хей чакай , чакай!Не бързай толкова! Пейдж:Защо?Какво толкова някакъв глупав демон , които се крие зад филмите си! Пайпър:Не е така той е по силен отколкото си мислиш.Трябва да извикаме Фийби.Ще се обадя не Фийби да дойде тук. Пейдж:А Ники? Ники:Аз ще ви помогна! Пайпър:Не си го и помисляй!Когато Лео се върне ще я оставим при него. Пейдж:Добре. Ники:Не е честно!!! Пайпър:Напротив! Ники(към Пейдж):Винаги ли е толкова кисела? Пайпър:Хей това го чух. Пейдж:Ами всъщност да! Пайпър:Не мога да повярвам Пейдж. Пейдж:Просто се пошегувах.
Пайпър подбелва очи и тръгва към долния етаж. | |
|
| |
Radostina_charmed Admin
| Заглавие: Re: Епизодите на Михи Нед Яну 03, 2010 9:30 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Епизодите на Михи | |
| |
|
| |
| Епизодите на Михи | |
|