Брой мнения : 3470 Местожителство : Смолян Сили : Телепортиране,Вкаменяване,Телекинични телепортиране Име : _krisi_ Любимец от Чародейките : Прю и Пейдж Хоби : Да съм навън с приятели , на компа и да гледам филми с вампирчета. :* Най-големият ви страх : от змии Учителско име : _krisi_ Registration date : 05.01.2009
Заглавие: Епизодите на Криси Чет Ное 12, 2009 10:23 am
Тук ще са моите епоизоди.
1 Епизод "Завръщането" - във този епизод Прю Ще се завърне като бял Ангел. Тя ще трябва да пази децата на сестрите си.
А ето го и интрото към моите епизоди.(благодарение на МИХИ мерси сладур.)
Последната промяна е направена от _krisi_ на Нед Ное 15, 2009 10:25 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
_krisi_ Прю под влиянието на Барбас
Брой мнения : 3470 Местожителство : Смолян Сили : Телепортиране,Вкаменяване,Телекинични телепортиране Име : _krisi_ Любимец от Чародейките : Прю и Пейдж Хоби : Да съм навън с приятели , на компа и да гледам филми с вампирчета. :* Най-големият ви страх : от змии Учителско име : _krisi_ Registration date : 05.01.2009
Заглавие: Re: Епизодите на Криси Пет Ное 13, 2009 10:42 am
Рано сутринта във Сан Франциско Свири песента на Avril-Innocence: Waking up i see That everything i OK The firt time in my life and now it's so great......
През това време Пайпър става. Тя вижда , че Лео вече е станал. Пайпър:На какво се дължи ранното ставане. Лео:На старейшините. Пайпър:Защо трябва да ходиш , днес е неделя и имам чуството , че ще се случи нещо хубаво. Лео: За мен няма почивен ден. Пайпър:Добре тръгвай. Лео целува жена си по челото и отива при старейшините. Пайпър:Какво да правя сега? Пайпър излиза от стаята и тръгва към кухнята да яде , но вижда ,че в стаята на Прю има някой. Пайпър(предпазливо):Кой е там , ако си демон изчезвай , ако не искаш да санеш на пух и прах. Една от сестрите и: А ако е сестра ти? Пайпър:Пейдж какво правиш тук? Пейдж:Просто исках да видя стаята на Прю и спомените и.Виждам , че е имала приятел. Как се е казвал той? Пайпър:Анди. Той работеше за полицията. Пейдж:А сега къде е. Сигурно е приживял много тежко смърта на Прю. Пайпър:Всъщност не е така. Пейдж:Какво не ми казвай , че се е радвал. Глупак. Пайпър:Не ,не ,не той умря 2 години преди Прю. Пейдж:Оу.Извинявай. Пайпър:Няма нищо. Пейдж: Ако не е нахално ще ми кажеш ли как е умрял. Пайпър: Да разбира се. Той умря при среща с първия си демон. Пейдж: Значи и той е бил магьосник. Пайпър:Не той беше един обикновен човек. Опитваше се да ни прдпази , но демона го уби. Пейдж: Сигурно Прю много е страдала за него. Пайпър: Да много. На Пайпър и се насълзяват очите. Пейдж: Нетрябваше да те разпитвам за Прю. Съжелявам. Пайпър:Не , ти трябва да знаеш за сестра си повече неща. Пайпър прегръща Пейдж и двете слизат на закуска.
Последната промяна е направена от _krisi_ на Пет Ное 13, 2009 1:36 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Radostina_charmed Admin
Брой мнения : 3156 Age : 29 Сили : Вкаменяване, Взривяване, Клониране, Телекинеза и Очарование Име : Радостинa Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се рова в нета и да гледам Чародейките. Най-големият ви страх : От сярна киселина Учителско име : ~Проф. Пайпър Халиуел~ Registration date : 03.12.2008
Заглавие: Re: Епизодите на Криси Пет Ное 13, 2009 12:27 pm
До тук много ме кефи. Нямам търпение да видя по-нататък.
Фийбс Халиуел Хенри
Брой мнения : 622 Age : 28 Местожителство : Смолян Сили : Взривяване и Замръзяване Име : Галина Любимец от Чародейките : Пейдж и Фийби Хоби : charmed and charmed Най-големият ви страх : от прекалена горещина Учителско име : проф.Фийбс Registration date : 14.02.2009
Заглавие: Re: Епизодите на Криси Пет Ное 13, 2009 12:42 pm
Страхотно е Криси! И аз нямам търпение да видя продължението!
Заглавие: Re: Епизодите на Криси Пет Ное 13, 2009 1:33 pm
Още днес ще го напиша , но не е сигурно дали ще е до края на Епизода. И много се радвам , че ви харесва.
Заглавие: Re: Епизодите на Криси Пет Ное 13, 2009 2:00 pm
Когато Пейдж и Пайпър слизат по стълбите те чуват вик. Пейдж бързо ги Телепортира при Фийби.
Пайпър(разтревожено): Фийби какво има? Фийби:Махнете го , махнете го. Пейдж: Какво да махнем? Пайпър: Говори смислено , Фийби? Фийби: П..п..паяка. Пайпър:Бориш се със демони , а не можеш да махнеш един паяк. Пайпър взима паяка и го пуска на вън. Фийби: Да , но съм свикнала със демоните а със паяците не. Пейдж(смеейки се): Хаха Фийби я е страх от паяци. Фийби: Не е смешно Пейдж. Пейдж: Напротив , смешно е. Пайпър: Както и да е.Направи ли закуска Фийби. Пейдж: Сигурно не , борила се е срещи паяка ха-ха-ха. Фийби: Не не съм и не е , защото съм се борила със паяка , а защото стана преди 10 минути. Пайпър: Добре аз ще направя закуска , и ще тръгвам към "Р3" Пейдж и Фийби(в един глас): Добре Пайпър. Пайпър приготвя закуска и сестрите закусва. Когато приключват Пайпър казва: Пайпър: Е аз тръгвам Фийби:Добре. Пейдж: Чао.
Заглавие: Re: Епизодите на Криси Пет Ное 13, 2009 9:33 pm
В "P3"
Пайпър прибира стоката и се подготвя за предстоящия концерт.
Пайпър: Ох как да го закача много съм ниска. Партниорът и: Остави Пайпър ти подреди масите а аз ще го закача. Пайпър:Благодаря. Тя започва да подготвя масите , а партниорът и закача окрасата. Партниорът и:Пайпър аз ще трябва да излезна за час , защото майка ми е в болница. Пайпър: Добре , няма проблем , върви. Едва 5 минути след като излиза партниорът и се появява бял ангел. Пайпър: Лео , най - накрая ще ми по.........О БОЖЕ!!! Този ангел бил Прю. Прю: Здрасти Пайпър. Пайпър:Хах добър опит демоне , сега покажи истинския си образ. (нервено) незнаеш ли , че сестра ми почина преди 5 години глупако. Тя се опитва да го взриви , но Прю се телепортира до нея. Прю: Пайпър знам , че ти е трудно да повярваш ,но... Преди да е довършила Пайпър отново опитва да я взриви. Прю:...наистина съм аз. Пайпър: К-А-З-А-Х Д-А С-Е - П-Р-Е-О-Б-Р-А-З-И-Ш. Тя отново прави неуспешен опит да я взриви. Прю:Писна ми. ЛЕО ела и успокой жена си. Лео се телепортира до Пайпър. Лео: Пайпър успокой се това е Прю. Пайпър:И ти ли си на Негова или нейна страна. Лео: Не е така това наистина е тя. Пайпър: Тогава , защо не ми каже кой уби Прю. Прю: Шакс. Пайпър: А каква е била Прю във гимназията? Прю: Президент на класа и мабжоретка. Пайпър я пита още няколко доста лични въпроси и накрая се уверява , че това наистина е Прю. Пайпър: Но как?И защо не си ми казал , че е жива ЛЕО? Лео: Аз разбрах едва преди 2 месеца. Пайпър(към Прю): Е ще ми разкажеш ли , как така стана бял ангел? Прю: Ами и аз точно незнам , просто стана. Пайпър: И кои са твоите повереници. Прю: Вашите деца. Папър: Хаха много смешно. Прю: Наистина. Пайпър: Е защо точно нашите деца. Прю: Защото аз поисках. Не искам някой , който те не познават да ги пази. Пайпър: Но те не са виждали и теб. Прю: Знаеш какво имам предвид. Пайпър(смее се): Да знам. Прю: Е ще тръгваме ли към Фийби и Пейдж.Искам да знам кой е заел мястото ми.(смее се) ПаЙпър:Прю , в сърцата ни винаги ще има място и за двете ви и за Пейдж и за теб. Прю: Пайпър , щегувам се. Пайпър: Но незнам как ще реагират , може и те да се опитат да те убият като мен. Прю:Това няма да е приятно , но ще рискувам. Пайпър:Оу , и съжелявам , че се опитах да те убия. Прю: Няма нищо , и аз щях да реагирам така. Те тръгват към къщата.
peperudka151 Били
Брой мнения : 713 Age : 26 Местожителство : тетевен Сили : телепортиране лекуване и други Име : Нати Любимец от Чародейките : Пейдж и Прю Хоби : Много са Най-големият ви страх : Незнам Учителско име : Пейдж Registration date : 14.02.2009
Заглавие: Re: Епизодите на Криси Пет Ное 13, 2009 10:19 pm
Много ми харесва
Заглавие: Re: Епизодите на Криси Съб Ное 14, 2009 8:59 am
Радвам се
Фийбс Халиуел Хенри
Брой мнения : 622 Age : 28 Местожителство : Смолян Сили : Взривяване и Замръзяване Име : Галина Любимец от Чародейките : Пейдж и Фийби Хоби : charmed and charmed Най-големият ви страх : от прекалена горещина Учителско име : проф.Фийбс Registration date : 14.02.2009
Заглавие: Re: Епизодите на Криси Съб Ное 14, 2009 10:18 am
Стана интересно! Пейдж ще я познае ли от снимките, които е виждала или там каквото е?
Radostina_charmed Admin
Брой мнения : 3156 Age : 29 Сили : Вкаменяване, Взривяване, Клониране, Телекинеза и Очарование Име : Радостинa Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се рова в нета и да гледам Чародейките. Най-големият ви страх : От сярна киселина Учителско име : ~Проф. Пайпър Халиуел~ Registration date : 03.12.2008
Заглавие: Re: Епизодите на Криси Съб Ное 14, 2009 10:39 am
Уау много яко стана. Искам още
Заглавие: Re: Епизодите на Криси Съб Ное 14, 2009 11:03 am
Галя ще разбереш като го довърша. Сигурно днес. И много се раздвам , че ви е интересно.
Radostina_charmed Admin
Да, много ми е интересно. МНого яко си го измислила Криси
Радвам се. То аз тая серия я мислех 2 дена преди да започна да пиша.
Rose_Forever Пати
Брой мнения : 317 Местожителство : Пловдив Сили : Телепортиране и очарование Име : Ана Любимец от Чародейките : Пейдж Матюс Хоби : Да гледам Чародейките и да разглеждам снимки на Пейдж. Най-големият ви страх : От земетресение Учителско име : #Пейдж# Registration date : 17.02.2009
Лео , Пайпър и Прю пристигат в къщата. Те звънкат на звънеца. Фийби: Някой звъни кой ли е. Пейдж:Незнам , може Пайпър да е забравила нещо. Двете сестри отиват да отворят вратата. Фийби: Пайпър , Лео , Прю какво ви води насам. Пейдж: Тази ми е позната да помисля. А да Прю. Чакай малко нали тя беше мъртва? Фийби:О БОЖЕ ПРЮ. Пайпър пази се зад теб има демон който прилича на Прю. Пейдж се телепортира зад нея и я бута в къщата. Фийби:Хм , това защото се правиш на починалата ми сестра. Тапак. Фийби започва да я рита. Пайпър: Лео направи нещо те ще убият сестра си. Лео ги хваща за ръце и се телепортира със тях далеч от Прю. Прю:Предполагах , че ще реагират така но чак пък толкова. Между другото Пейдж е много красива. Пайпър: Да , както и да е сега да отидем да им обясним. Сестрите Отиват във хола при Фийби и Пейдж. Пайпър: Лео не беше нужно да ги връзваш. Лео:Само така престанаха да се опитват да убият Прю. Пейдж и Фийби (в един клас): И вие ли и вярвате? Пайпър: И аз в началото реагирах така , но наистина е тя. Пайпър и Лео обясняват всичко на сестрите.След това ги отвръзват. Фийби подскача от дивана и прегръща сестра си. Прю:Хм , първо се опитвате да ме убиете с ритници , а сега с прегрътки. Фийби: Съжелявам , Прю. Прю:За нищо.Ам....Пейдж.....Приятно ми е да се запознаем. Пейдж: Да на мен също. Те се прегръщтат , но Пайпър прекъсва момента. Пайпър: Е аз отивам в "Р3". Лео: А аз на работа. Пейдж , Фийби и Прю(в един глас): Чао Пайпър и Лео ги отавят на саме. Фийби: Ам аз отивам на..........среща със.............една приятелка. Фийби ислиза от къщата. Фийби(мислейки си): Дано да се харесат. Прю: Е Пейдж как си? Пейдж: Добре. А ти? Прю: И аз.Разбрах , че си полу вещица полу бял ангел. Пейдж:Да така е. Прю: Ще ми помагаш ли със телепортирането и лекуването още не съм свикнала?(смее се) Пейдж(смее се):Да разбира се. Те започват да си говорят и опознават.
Последната промяна е направена от _krisi_ на Съб Ное 14, 2009 1:01 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
Radostina_charmed Admin
Леле тва в началото, където почват да я бият е някак забавно. И накрая е много яко.
Брой мнения : 14122 Age : 28 Местожителство : Смолян Сили : Вкаменяване ,Телекинично телепортиране , Телепортиране , Проекция
Име : Михи (Михаела) Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се забавлявам с приятели и да гледам филмчета с вампири Най-големият ви страх : От високо и от тъмното Учителско име : Проф. Пейдж Матюс Registration date : 11.12.2008
Мс , ама има още малко от него. Радвам се че ви харесва.
Sweet_Holly Пейдж като вампир
Брой мнения : 14122 Age : 28 Местожителство : Смолян Сили : Вкаменяване ,Телекинично телепортиране , Телепортиране , Проекция
Име : Михи (Михаела) Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се забавлявам с приятели и да гледам филмчета с вампири Най-големият ви страх : От високо и от тъмното Учителско име : Проф. Пейдж Матюс Registration date : 11.12.2008