| Епизодите на Криси | |
|
+6Sweet_Holly Rose_Forever peperudka151 Фийбс Халиуел Radostina_charmed _krisi_ 10 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
_krisi_ Прю под влиянието на Барбас
Брой мнения : 3470 Местожителство : Смолян Сили : Телепортиране,Вкаменяване,Телекинични телепортиране Име : _krisi_ Любимец от Чародейките : Прю и Пейдж Хоби : Да съм навън с приятели , на компа и да гледам филми с вампирчета. :* Най-големият ви страх : от змии Учителско име : _krisi_ Registration date : 05.01.2009
| Заглавие: Re: Епизодите на Криси Съб Ное 14, 2009 6:45 pm | |
| | |
|
| |
Radostina_charmed Admin
Брой мнения : 3156 Age : 29 Сили : Вкаменяване, Взривяване, Клониране, Телекинеза и Очарование Име : Радостинa Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се рова в нета и да гледам Чародейките. Най-големият ви страх : От сярна киселина Учителско име : ~Проф. Пайпър Халиуел~ Registration date : 03.12.2008
| Заглавие: Re: Епизодите на Криси Съб Ное 14, 2009 6:52 pm | |
| | |
|
| |
Sweet_Holly Пейдж като вампир
Брой мнения : 14122 Age : 28 Местожителство : Смолян Сили : Вкаменяване ,Телекинично телепортиране , Телепортиране , Проекция
Име : Михи (Михаела) Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се забавлявам с приятели и да гледам филмчета с вампири Най-големият ви страх : От високо и от тъмното Учителско име : Проф. Пейдж Матюс Registration date : 11.12.2008
| Заглавие: Re: Епизодите на Криси Съб Ное 14, 2009 7:24 pm | |
| | |
|
| |
Брой мнения : 3470 Местожителство : Смолян Сили : Телепортиране,Вкаменяване,Телекинични телепортиране Име : _krisi_ Любимец от Чародейките : Прю и Пейдж Хоби : Да съм навън с приятели , на компа и да гледам филми с вампирчета. :* Най-големият ви страх : от змии Учителско име : _krisi_ Registration date : 05.01.2009
| Заглавие: Re: Епизодите на Криси Съб Ное 14, 2009 7:58 pm | |
| Фийби: Къде ли да отида?Сетих се при Пайпър. Фийби се опитва да хване такси , но прави два неуспешни опита. На третия Успява. Фийби:Към клуб "Р3" Шофьорът:Добре Те потеглят. След 10 минути път най - накрая пристигат.Фийби плаща и слиза от колата.Тя влиза в клуба. Фийби:Пайпър , Пайпър къде си? Пайпър:Тук на масата , опитвам се да закача това нещо. Фийби: Почакай. Тя се издига във въздуха и го закача. Пайпър: Благодаря.Ам как върви в къщата? Фийби:Добре , мисля , че се харесаха. Пайпър:Това е добре.Какво ще кажеш да подредим тук и да излезнем да пийнем по нещо за да им оставим повече време да се опознаят. Фийби:Съгласна. Те разтребват за по малко от 3 часа и излизат на кафе. Пайпър: Хм , това беше доста странно. Фийби:Кое? Пайпър:Това , че Прю е жива.Толкова години тъжахме за нея и изведнъж се появява странно е. Фийби:Да , но трябва да се радваме. Отново сме със сестра си. Пайпър:Да Наистина. Фийби:Така до тук всичко вървеше добре , но не помислихм за най - важното. Пайпър: Кое? Фийби: Какво ще обясним на хората като я видят довечера на концерта. Пайпър: Защо след всяко добро трябва да има и лошо.Нямам си ни най-малка представа.
Последната промяна е направена от _krisi_ на Пон Ное 16, 2009 4:55 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Фийбс Халиуел Хенри
Брой мнения : 622 Age : 28 Местожителство : Смолян Сили : Взривяване и Замръзяване Име : Галина Любимец от Чародейките : Пейдж и Фийби Хоби : charmed and charmed Най-големият ви страх : от прекалена горещина Учителско име : проф.Фийбс Registration date : 14.02.2009
| |
| |
Брой мнения : 14122 Age : 28 Местожителство : Смолян Сили : Вкаменяване ,Телекинично телепортиране , Телепортиране , Проекция
Име : Михи (Михаела) Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се забавлявам с приятели и да гледам филмчета с вампири Най-големият ви страх : От високо и от тъмното Учителско име : Проф. Пейдж Матюс Registration date : 11.12.2008
| Заглавие: Re: Епизодите на Криси Съб Ное 14, 2009 8:38 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Епизодите на Криси Съб Ное 14, 2009 9:31 pm | |
| Много ви благодаря. Аз утре ще напиша част от него сигурно. Много ви обичкам. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Епизодите на Криси Съб Ное 14, 2009 9:33 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Епизодите на Криси Съб Ное 14, 2009 9:36 pm | |
| Всъщност няма да ги разделям. това ще е края на 1 епизод.
Последната промяна е направена от _krisi_ на Пон Ное 16, 2009 4:53 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти | |
|
| |
| Заглавие: Re: Епизодите на Криси Нед Ное 15, 2009 3:15 pm | |
| Фийби: Ако искаш да се приберем , да видим как вървят нещата с Прю и Пейдж и ще мислим със тях. Пайпър: Добре. Те хващат такси и се прибират.Още преди да са влезнали чуват смеховете на сестрите им.Когато влизат те виждат , че Пейдж и Прю се забавляват много. Пайпър: Е май - нетрябва да се притесняваме дали са добре или не. Личи си. Фийби:Да , но като им кажем няма да са. Пайпър:Определено. Прю и Пейдж виждат сестрите си. Прю:Здравейте , момичета с Пейдж направихме вечеря. Пейдж:Гладни ли сте. Пайпър и Фийби(в един глс):Да Пайпър: Момичета имаме един проблем Прю:Какъв. О да всички мислят , че съм мъртва. Фийби: И го казваш толкова спокойно? Прю: Спокойно старейшините се погрижиха , направиха тка , че да всички които мислят , че съм мъртва да си мислят , че съм заминала някъде. Пайпър: Слава богу. Толкова се бях притеснила. Фийби: Значи ще ходим на концерта. Пейдж:Разбира се.
Последната промяна е направена от _krisi_ на Пон Ное 16, 2009 4:52 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
| Заглавие: Re: Епизодите на Криси Нед Ное 15, 2009 10:20 pm | |
| След вечерята.
Пайпър:Аз трябва да тръгвам да оправя нещата за концерта. Фийби: Да дойдем ли да ти помогнем? Пайпър:Не , няма нужда. Пейдж:Добре. Пайпър се оправя и излиза. Пайпър:Чао момичета. Сестрите във един гла:Чао , Пайпър. Фийби:Добре аз отивам да се оправям. Пейдж:Аз също. Прю: Ами тогава и аз. Сестрите отиват в стаите си(екрана се разделя на три и ги показва)След като се оправят те се вижат на коридора. Фийби:Уоу , изглеждате страхотно. Пейдж:И ти Фийби. Прю: Изглеждаш зашеметяващо. Фийби: Благодаря.Е ще тръгваме ли вече е 7:30 , а концерта е в 8. Пейдж: Добре , да тръгваме. След като излизат: Пейдж: Упс , забравих си телефона. Тя отива да си го вземе и пак излиза.Момичетата тръгват. Пейдж: Опа , изчакайте ме забравих си гланца. Фийби:Побързай. Пейдж отива до къщата взима си гланца и пак излиза. Фийби: Вече може ли да тръгваме. Пейдж:Да. След 5 минути: Пейдж:Момичета... Фийби(ядосано): Побързай. Пейдж:Съжелявам Тя отново се връща , взима си нещата и тръгват.След около 30 минути те пристигат в клуба. Пайпър:Закъсняхте , вече започна. Пейдж:Не сме глухи , чуваме. Фийби:Заради теб закъсняхме Пейдж. Пейдж:Добре де , аз съм виновна , но... Прю: Е хайде да празнуваме. Те започват да се забавляват на купона.
КРАЙ НА ЕПИЗОД 1. | |
|
| |
Phoebe Halliwell Малката Прю
Брой мнения : 1434 Сили : Видения,Левитация Име : Антония Любимец от Чародейките : Фийби Хоби : Да гледам чародейките Най-големият ви страх : Извънземни Учителско име : Тони Registration date : 22.01.2009
| Заглавие: Re: Епизодите на Криси Пон Ное 16, 2009 7:19 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Епизодите на Криси Пон Ное 16, 2009 7:36 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Епизодите на Криси Пон Ное 16, 2009 7:56 pm | |
| Много мерси и ваще са много яки. Аз реших да не го разделям , ам напрова 1 епизод и втори да си е отделен. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Епизодите на Криси Пон Ное 16, 2009 8:55 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Епизодите на Криси Чет Ное 19, 2009 3:04 pm | |
| 2 Епизод:Крилата на Прю ще бъдат отнети. | |
|
| |
Nina_Selena_Zori Чародейка
Брой мнения : 1037 Age : 27 Сили : Телепортиране
Взривяване
Вкаменяване
Лекуване Име : Зори Любимец от Чародейките : Пайпър и Пейдж Хоби : Да глрдам ЧаРоДеЙкИтЕ Най-големият ви страх : Не знам Учителско име : Холи Registration date : 26.09.2009
| |
| |
| Заглавие: Re: Епизодите на Криси Чет Ное 19, 2009 5:24 pm | |
| | |
|
| |
Phoebe-charmeddd Чародейка
Брой мнения : 1068 Age : 29 Местожителство : Дупница Сили : видения и левитация Име : Силвия Любимец от Чародейките : Фийби Хоби : Много са Най-големият ви страх : От тъмното Учителско име : Силвия Registration date : 13.09.2009
| Заглавие: Re: Епизодите на Криси Чет Ное 19, 2009 9:04 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Епизодите на Криси Пет Ное 20, 2009 6:40 pm | |
| | |
|
| |
Phoebe-charmeddd Чародейка
Брой мнения : 1068 Age : 29 Местожителство : Дупница Сили : видения и левитация Име : Силвия Любимец от Чародейките : Фийби Хоби : Много са Най-големият ви страх : От тъмното Учителско име : Силвия Registration date : 13.09.2009
| Заглавие: Re: Епизодите на Криси Нед Ное 22, 2009 3:12 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Епизодите на Криси Нед Ное 22, 2009 5:59 pm | |
| Рано сутринта във Сан Франциско виждаме няколко забележителности , след това дават Пайпър и Лео как спорят. Пайпър: Лео , неможеш да отидеш днес е рождения ден на Фийби. Лео: Пайпър не зависи от мен. Пайпър: Не може ли да ги помолиш да те освободсят. Лео: Съжелявам. Пайпър: Хубаво , Чао.
Пайпър излиза от стаята и тряска вратата.Тя отива във кухнята където е Прю.
Прю: Какво става. Пайпър(ядосано): Не питай , Лео отново няма свободен ден. ДНЕС Е РОЖДЕНИЯ ДЕН НА ФИЙБИ ВСЕ ПАК. Прю: Не се тревожи Пайпър , все ще успее да дойде. Пайпър: Не няма , Прю той винаги казва " Ще успея Пайпър , не се тревожи" и после "Съжелявам , че не успях да дойда , но беше важно". И днес ще стане така.
В този момент Пейдж се телепортира при тях.
Пейдж: Е момичета днес ще сме цялото семейство Аз , Фийби , Ти(посочва Прю) и ти (посочва Пайпър) и най-вече ЛЕО. Нали? Пайпър(леко повишава тон): Не слагай пръст в раната Пейдж. Пейдж(с въпросителна физиономия): Но какво става? Прю: Лео няма да е тук , защото има работа. Пейдж: Какво? Но ... днес е рождения ден на Фийби , трябва да е тук. Пайпър: Знам но........ Пейдж: Все ще успее спокойно. Пайпър: Ще ти кажа същото каквото казах и на Прю Не няма ,той винаги казва " Ще успея Пайпър , не се тревожи" и после "Съжелявам , че не успях да дойда , но беше важно". И днес ще стане така. Пейдж: Това е лошо. Пайпър(пак повишава тон): Мислиш ли , че незнам. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Епизодите на Криси Нед Ное 22, 2009 7:38 pm | |
| Пейдж: Съжелявам Пайпър , но не съм аз виновна , че да ми повишаваш тон. И аз си имам проблеми. Пайпър: Извинявай , Пейдж просто.... Пейдж(намусено): Няма значение. Прю: Да охладим страстите. Е какво ще правим за издненада на Фийби? Пайпър: Незнам , може малък семеен кръг. Пейдж: СУЧНООО. Пайпър: Извиних ти се Пейдж. Пейдж: Оф , хубаво де , но немислите ли , че ще е по добре.......
Тя не си довършва изречението когато Прю казва:
Прю: Старейшините ме викат. Пайпър: Не ми казвай , че и ти няма да си тук. Прю: Няма да пропусна рождения ден на сестра си Пайпър , спокойно. Пайпър: Да се надяваме.
Прю се телепортира при старейшините.
Старейшините: Прю , на всеки бял ангел сме му показвали бъдещето ти няма да си по различна.Искаш ли да го видиш? Прю:Разбира се. Старейшините: Но трябва да кажеш , че каквото и да видиш няма да казваш на сестрите си , няма да казваш на НИКОЙ. Прю: Какво толкова страшно можете да ми покажете? Старейшините: Прю??? Прю: Добре , добре.
Старейшините показват на Прю бъдещето , но след като приключва тя започва да плаче.
Прю(плачейки): Трябва да го кажа на сестрите си , трябва. Старейшините: Не можеш. Прю: Но..... Старейшините: Никакво но Прю.
Тя се телепортира в имението.
Пейдж: Какво ти е Прю? Прю(по успокоена): Нищо , просто се телепортирах на едно дърво и паднах. Пайпър: Но... Прю: Нищо ми няма.Качвам се в стаята си. Прю отива в стаята си.
Прю(на себе си)(плачейки): Незнам какво да правя. Трябва да им кажа , но тогава....аз....какво да правя? | |
|
| |
CyCiityyy Младата Прю
Брой мнения : 1704 Age : 27 Сили : Телекинеза,Астрална проекция,Телекинично телепортиране,Телепортиране и Очарование. Име : Цвети (Цветина) Любимец от Чародейките : Прю и Пейдж.. Хоби : Да слушам музика,да излизам с приятели и да пиша в форумчету Най-големият ви страх : . Учителско име : ... Registration date : 21.08.2009
| Заглавие: Re: Епизодите на Криси Сря Дек 02, 2009 10:39 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Епизодите на Криси Пет Дек 04, 2009 2:50 pm | |
| При Пайпър и Пейдж:
Пайпър: Какво и стана на Прю? Пейдж: Явно са и казали някаква лоша новина при старейшините. Не изглеждаше добре. Пайпър: Ще отида да поговоря с нея. Пейдж: Добре. Аз ще налея вода и ще сложа малко лед , защото беше като домат. Пайпър: Добре Пейдж.
Пайпър се качва по стълбите , застава пред стаята на Прю и почуква.Прю набързо изтръва сълзите си.
Прю: Влез.
Пайпър отваря вратата и влиза. Пайпър: Здравей , Прю. Прю: Здравей. Пайпър: Как си? Прю: Добре съм , нищо ми няма. Пайпър: Оу , защото си добре си плакала. Прю:Ами ...аз....немога да ти кажа , но тогава.....ъх. Пайпър: Прю какво става мила? Можеш да ми кажеш. Прю: Немога.
В този момент влиза Пейдж.
Прю: Оу Пейдж. Здрасти. Пейдж: Здравей Прю. Нося ти вода. Искаш ли? Прю: Да много ти благодаря.
Тя отпива глътка вода.
Пейдж: Е какво има Прю? Прю: Аз....немога да ви кажа. Пейдж: Защо? Прю: Ще кажа само да не пускате Лео сам НИКЪДЕ. Пайпър: Защо , нещо лошо ли ще се случи? Прю: Само това мога да кажа , ако искам да ви помогна. Пейдж: За какво да ни помагаш? Прю: Съжелявам момичета.
Тя се измива и слиза по стълбите. Отива в кухнята и прави нещо за ядене. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Епизодите на Криси | |
| |
|
| |
| Епизодите на Криси | |
|