| Епизодите на Нати | |
|
+5Sweet_Holly Фийбс Халиуел Radostina_charmed _krisi_ peperudka151 9 posters |
Автор | Съобщение |
---|
peperudka151 Били
Брой мнения : 713 Age : 26 Местожителство : тетевен Сили : телепортиране лекуване и други Име : Нати Любимец от Чародейките : Пейдж и Прю Хоби : Много са Най-големият ви страх : Незнам Учителско име : Пейдж Registration date : 14.02.2009
| Заглавие: Епизодите на Нати Пет Ное 13, 2009 8:01 pm | |
| 1 Епизод ''В подземието'' тук сетрите ще попаднат в подземният свят благодарение на отварите на Пейдж. | |
|
| |
_krisi_ Прю под влиянието на Барбас
Брой мнения : 3470 Местожителство : Смолян Сили : Телепортиране,Вкаменяване,Телекинични телепортиране Име : _krisi_ Любимец от Чародейките : Прю и Пейдж Хоби : Да съм навън с приятели , на компа и да гледам филми с вампирчета. :* Най-големият ви страх : от змии Учителско име : _krisi_ Registration date : 05.01.2009
| Заглавие: Re: Епизодите на Нати Пет Ное 13, 2009 8:07 pm | |
| | |
|
| |
Radostina_charmed Admin
Брой мнения : 3156 Age : 29 Сили : Вкаменяване, Взривяване, Клониране, Телекинеза и Очарование Име : Радостинa Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се рова в нета и да гледам Чародейките. Най-големият ви страх : От сярна киселина Учителско име : ~Проф. Пайпър Халиуел~ Registration date : 03.12.2008
| Заглавие: Re: Епизодите на Нати Съб Ное 14, 2009 10:36 am | |
| На мен също | |
|
| |
peperudka151 Били
Брой мнения : 713 Age : 26 Местожителство : тетевен Сили : телепортиране лекуване и други Име : Нати Любимец от Чародейките : Пейдж и Прю Хоби : Много са Най-големият ви страх : Незнам Учителско име : Пейдж Registration date : 14.02.2009
| Заглавие: Re: Епизодите на Нати Съб Ное 14, 2009 8:22 pm | |
| Рано сутринта в Сан Франциско свири песента на Inna-Amazing Why you're lookin' like that I'm burning like fire I wanna be higher Just let me know Why you're lookin' like that You're driving me crazy You're lookin' amazïng
в кухнята Пейдж приготвя отвара а из цялата къща се носи ужасна миризма Пайпър слиза по стълбите и се запътва към кухнята ядосана.
Пайпър-Пейдж какво правиш? Пейдж-Как какво не виждаш ли. Правя отвара. Пайпър-За какво? Пейдж-Ами..........Просто така. Пайпър-Как така отвари не се правят просто така. Имаме си работа с демон нали. Пейдж-Казах ти не! Фийби слиза по стълбите. Фийби-Какво става тук? Какво правиш Пейдж? Пейдж-Оооооо стига и ти ли? Фийби-Какво ас? Пайпър-Пейдж прави отвара просто така. Фийби-Как така Пейдж отвари не се правят просто така! Пайпър взима тенджерата с отварата от Пейдж. Пейдж-Пайпър какво правиш спри!!!! Фийби се намесва от страна на Пайпър. Фийби-Пейдж пусни тази гадост. Пейдж-Не вие я пуснете. Сестрите едновременно пускат тенджерата и тя пада и ги залива. Те мигновенно попадат в подземното царство. Пейдж-Къде сме......
Следва продължение... | |
|
| |
Фийбс Халиуел Хенри
Брой мнения : 622 Age : 28 Местожителство : Смолян Сили : Взривяване и Замръзяване Име : Галина Любимец от Чародейките : Пейдж и Фийби Хоби : charmed and charmed Най-големият ви страх : от прекалена горещина Учителско име : проф.Фийбс Registration date : 14.02.2009
| Заглавие: Re: Епизодите на Нати Съб Ное 14, 2009 8:24 pm | |
| Наистина изглежда интересно! | |
|
| |
peperudka151 Били
| Заглавие: Re: Епизодите на Нати Съб Ное 14, 2009 9:09 pm | |
| В предишния епизод Пейдж приготвя отвара която телепортира сестрите в подземието.
Пейдж-Къде сме...... Паъпър-Мисля че сме в подземния свят. Фийби-По добре е да се махаме. Пейдж телепортираи ни. Пейдж-Опитвам но не мога. Мисля че сам изгубила силите си. Пайпър-Мисля че и трите сме изгубили силите си,Пейдж ти ни забърка в това какво направи! Пейдж-Разбрах момичета признавам си аз сам виновна. Фийби-Добре,добре стига нека да помислим как да се измъкнем от тук. Сестрите виждат някаква стая и влизат вътре. Пайпър-Е какво сега нямаме сили трябва да видим как да си ги върнем. Пейдж-Не можем но можем да използваме оръжия. Фийби-Какво искаш да кажеш. Пейдж-Обърни се назад. Зад Фийби има маса с оръжия те взимат оръжията и тръгват. Сестрите минавали в една долина те малко се стреснали като видели че на облаци прах са изобразени те как убиват демоните които са победили. Пейдж-Хей Фийби виж онзи там това Прю ли е? Пайпър(със силзи на очите) -Да това е тя. Пейдж-Колко е красива. С тези думи Пейдж изтичва до облака и се обитва да го докосне в същия момент на облака се появява Шакс когато Пейдж го докосва в момент на разсеяние Шакс се съживява с думите Ще умрете. Тои блъска Пейдж и посяга на сестрите и.....
Следжа продълйение... | |
|
| |
Брой мнения : 3470 Местожителство : Смолян Сили : Телепортиране,Вкаменяване,Телекинични телепортиране Име : _krisi_ Любимец от Чародейките : Прю и Пейдж Хоби : Да съм навън с приятели , на компа и да гледам филми с вампирчета. :* Най-големият ви страх : от змии Учителско име : _krisi_ Registration date : 05.01.2009
| Заглавие: Re: Епизодите на Нати Съб Ное 14, 2009 9:26 pm | |
| | |
|
| |
Sweet_Holly Пейдж като вампир
Брой мнения : 14122 Age : 28 Местожителство : Смолян Сили : Вкаменяване ,Телекинично телепортиране , Телепортиране , Проекция
Име : Михи (Михаела) Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се забавлявам с приятели и да гледам филмчета с вампири Най-големият ви страх : От високо и от тъмното Учителско име : Проф. Пейдж Матюс Registration date : 11.12.2008
| Заглавие: Re: Епизодите на Нати Съб Ное 14, 2009 9:29 pm | |
| | |
|
| |
Nina_Selena_Zori Чародейка
Брой мнения : 1037 Age : 27 Сили : Телепортиране
Взривяване
Вкаменяване
Лекуване Име : Зори Любимец от Чародейките : Пайпър и Пейдж Хоби : Да глрдам ЧаРоДеЙкИтЕ Най-големият ви страх : Не знам Учителско име : Холи Registration date : 26.09.2009
| Заглавие: Re: Епизодите на Нати Нед Ное 15, 2009 11:49 am | |
| Да,много интересно | |
|
| |
Radostina_charmed Admin
Брой мнения : 3156 Age : 29 Сили : Вкаменяване, Взривяване, Клониране, Телекинеза и Очарование Име : Радостинa Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се рова в нета и да гледам Чародейките. Най-големият ви страх : От сярна киселина Учителско име : ~Проф. Пайпър Халиуел~ Registration date : 03.12.2008
| Заглавие: Re: Епизодите на Нати Нед Ное 15, 2009 4:18 pm | |
| Супер е | |
|
| |
Rose_Forever Пати
Брой мнения : 317 Местожителство : Пловдив Сили : Телепортиране и очарование Име : Ана Любимец от Чародейките : Пейдж Матюс Хоби : Да гледам Чародейките и да разглеждам снимки на Пейдж. Най-големият ви страх : От земетресение Учителско име : #Пейдж# Registration date : 17.02.2009
| Заглавие: Re: Епизодите на Нати Нед Ное 15, 2009 4:44 pm | |
| Много е готино | |
|
| |
Phoebe Halliwell Малката Прю
Брой мнения : 1434 Сили : Видения,Левитация Име : Антония Любимец от Чародейките : Фийби Хоби : Да гледам чародейките Най-големият ви страх : Извънземни Учителско име : Тони Registration date : 22.01.2009
| Заглавие: Re: Епизодите на Нати Нед Ное 15, 2009 6:27 pm | |
| | |
|
| |
peperudka151 Били
| Заглавие: Re: Епизодите на Нати Вто Ное 17, 2009 10:49 pm | |
| В предишния епизод сестрите попадат в подземния свят и срещат стар враг.
Шакс блъска Пейдж тя пада в безсъзнание на земята а сестрите и се опитват да премахнат Шакс те изричат заклинание с което той изчезва но не за винаги.
Пайпър-Пейдж добре ли си хайде събуди се Фийби-Добре ли си Пейдж Пейдж се севзема и става.Те продължават нататък. Лео се телепортира в имението но сестрите ги няма той се учудва каде ли може да са. В подземния свят сестрите решават да се разделят. Пейдж-Защо ас трябва да взема АТЕМЕ. Пайпър-Защото с това се справяш най добре. Пейдж-Лео...Лео... Фийби-Какво правиш ще ни чуят Пейдж-Опитвам се да повикам Лео. Пейпър-Той няма да те чуе. Пейдж-Защо? Фийби-Щура глава. Пайпър-Някои носи ли телефон. Фийби-Ас. Пайпър-Даи ми го. Пейдж-Не се опитваи да званиш няма обхват. Пайпър-Напротив има. Тя намира обхват по една голяма случайност. Мобилният на лео звани. Лео-Ало. Пайпър-Няма време слизаи в подземния свят. Лео-Но защо. Пайпър-Дълга история идваи. Лео-Добре.
|
| |
Phoebe-charmeddd Чародейка
Брой мнения : 1068 Age : 29 Местожителство : Дупница Сили : видения и левитация Име : Силвия Любимец от Чародейките : Фийби Хоби : Много са Най-големият ви страх : От тъмното Учителско име : Силвия Registration date : 13.09.2009
| Заглавие: Re: Епизодите на Нати Чет Ное 19, 2009 9:03 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Епизодите на Нати Пет Ное 20, 2009 6:46 pm | |
| | |
|
| |
peperudka151 Били
| Заглавие: Re: Епизодите на Нати Нед Ное 29, 2009 7:37 pm | |
| Лео слиза в подземния свят и намира сестрите
Пайпър-Лео бързо ни телепортирай Лео-Но какво става тук Фийби-Ще ти обясним после Лео телепортира сестрите но преди това демон следотърсач ги вижда и отива при извора. Демонът-Господарю Чародейките. Извора-Какво за тях. Демонът-Те бяха тук. Извора-Защо не ги уби. Демонът-Те бяха взели оръжия.А и Лео беше с тях,за да ги спаси. Извора-Вземи още два демона и се върни за да ги убиеш.
В имението.
Лео-Някой ще ми обясни ли какво става тук? Пайпър-Питай Пейдж. Лео-Пейдж? Пейдж-Направих отвара която случайно ни премести в подземието. Лео-Какво? През това време идват демоните. Фийби-О,не пазете се Един от демоните хвърля енергийно кълбо. Пейдж-Го хваща и го хвърля обратно. Демонът е унищожен. Пайпър взривява още един. Но третия се измъква. Пейдж-Мамка му.
Демонът се връща при извора. Демонът-Не успях. Изворът(ядосан)-Какво? Демонът-Не се справих. Изворът-Къде са другите. Демонът-Унищожиха ги. Изворът ядосам унищожава демонът. Той решава да се справи сам със сестрите.
|
| |
peperudka151 Били
| Заглавие: Re: Епизодите на Нати Чет Дек 03, 2009 9:03 pm | |
| В имението
Лео-Викат ме отивам горе Пайпър-Но.......Тя не успява да си довърши изречението. През това време идва Изворът държейки огнено кълбо. Фийби-Престанете да идвате неочаквано. Пайпър-Фийби пази се!!! Изворът хвърля кълбото към Фийби.Но Пейдж се хвърля пред нея. Пейдж-Ще ви докажа че не го направих нарочно. Кълбото я удря и тя изпада в без съзнание. Пайпър се опитва да го взриви но не може. Той изчезва доволен. Фийби и Паайпър в един глас до Пейдж-Сестричке. Пайпър-Пейдж добре ли си! Но Пейдж е в без съзнание и не ги чува. Фийби-Лео Лео Лео слиза при сестрите Пайпър-Лео излекувай я Лео-Не мога Фийби-Как така Лео ти си ни ангел как така не можеш? Лео-Така сега само вие можете да я спасите. Пайпър със сълзи на очи-Как Лео как? Лео-Вие не вярвате в нея.Фийби тя ти спаси живота. Фийби-Но...Е добреде бях малко строга. Пайпър-Мисля че и аз бях малко строга. През това време Пейдж започва да се съвзема. Пейдж-Какво става?Къде сам? Фийби-Пейдж!!! Тогава всички я прегръщат. Пейдж-Днешния ден трябва да се запише в книгата. Пейпър-Стиага. Тогава всички започват да се смеят.
Край на първа серия! | |
|
| |
Брой мнения : 1068 Age : 29 Местожителство : Дупница Сили : видения и левитация Име : Силвия Любимец от Чародейките : Фийби Хоби : Много са Най-големият ви страх : От тъмното Учителско име : Силвия Registration date : 13.09.2009
| Заглавие: Re: Епизодите на Нати Чет Дек 03, 2009 9:06 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Епизодите на Нати Пет Дек 04, 2009 2:38 pm | |
| | |
|
| |
peperudka151 Били
| Заглавие: Re: Епизодите на Нати Нед Дек 06, 2009 6:43 pm | |
| 2 епизод ''Демон или вещица'' в този епизод Фийби получава много лошо предложение | |
|
| |
| Заглавие: Re: Епизодите на Нати Нед Дек 13, 2009 4:35 pm | |
| | |
|
| |
Nina_Selena_Zori Чародейка
Брой мнения : 1037 Age : 27 Сили : Телепортиране
Взривяване
Вкаменяване
Лекуване Име : Зори Любимец от Чародейките : Пайпър и Пейдж Хоби : Да глрдам ЧаРоДеЙкИтЕ Най-големият ви страх : Не знам Учителско име : Холи Registration date : 26.09.2009
| |
| |
peperudka151 Били
| Заглавие: Re: Епизодите на Нати Съб Мар 13, 2010 8:20 pm | |
| Радвам се че ви харисва! Скоро ще започна,сега съм малко заета с ученето. | |
|
| |
Radostina_charmed Admin
| Заглавие: Re: Епизодите на Нати Съб Мар 13, 2010 10:31 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Епизодите на Нати | |
| |
|
| |
| Епизодите на Нати | |
|