|
| Епизодите на Мони | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
piper_charmed Пени
Брой мнения : 254 Age : 28 Местожителство : СаН фРанЦиСкО Сили : Взривяване,вкаменяване,телекинеза,астрална проекция,левитация,испаряваяне като Пейдж Име : Мони Халиуел Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Гледам чародейките и се забавлявм в интернет Най-големият ви страх : СТРАХ МЕ Е ОТ ЗМИИ Учителско име : Госпожица Халиуел Registration date : 17.08.2009
| Заглавие: Re: Епизодите на Мони Пон Дек 28, 2009 11:35 am | |
| Прю:Да нищо не знае,сякаш ти знаеш Пейдж:Ние двете не помним нищо Прю:Да...
Пайпър се качва на тавана
Пайпър:Прю,Пейдж къде сте Прю:На тавана Пайпър:Хей (с усмивка)
Пайпър ги поглежда
Пайпър:Какво става Пейдж:Гледаме снимки от детството и плачем Пайпър:Каза го така сякаш казваш "... и се смеем" Прю(оглеждаща се):Тихо,Пайпър Пейдж:Какво има Прю:Чувам звуци Пайпър:Звуци?По дяволите не отново
В това време идва Фийби
Фийби:Чук,чук Пейдж,Прю,Пайпър:Горее!!!
Фийби се качва
Фийби:Как е? Пайпър:От където да го погледнеш-гадна история Фийби:Защо? Прю:Чувам звуци Фийби:Оо,не Пейдж:Оо,да Прю:Може и да имам емпатия
Фийби я поглежда
Фийби:Какво Пайпър:Извинявай,ама няма да стане!Не искам пак да се занимавам с тези емпатни звуци от главата ти... Пейдж:Пайпър,тя не е виновна Фийби:Моля ви,никой не е виновен. Пайпър:Млада госпожице - Фийби,да знаеш,че ми писна да се бия с демони. | |
| | | piper_charmed Пени
Брой мнения : 254 Age : 28 Местожителство : СаН фРанЦиСкО Сили : Взривяване,вкаменяване,телекинеза,астрална проекция,левитация,испаряваяне като Пейдж Име : Мони Халиуел Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Гледам чародейките и се забавлявм в интернет Най-големият ви страх : СТРАХ МЕ Е ОТ ЗМИИ Учителско име : Госпожица Халиуел Registration date : 17.08.2009
| Заглавие: Re: Епизодите на Мони Пон Дек 28, 2009 11:47 am | |
| Коул идва в къщата,но преди да влезе праща друг демон да ги нападне...
Коул:Нападни ги
Демонът го гледа
Коул:СЕГА!
Демонът се приближава към тавана и,когато Фийби поглежда към вратата той замахва ръка и ги запраща към стената. Прю:Май излязох права Пайпър:Да Пейдж:Да Фийби:Дааа
Прю се приближава към прозореца и вижда Коул с друг демон и вика Фийби
Прю:Фийби,ела насам Фийби:Какво
Пайпър взривява демонът А след като Фийби видя Коул се натъжи много Прю чува какво си говорят
Коул:Нападни сестрите,даже ако може ги убий Прю повтаря по него за да каже на Фийби какво говори зад гърба й
Прю:Нападни сестрите,даже ако може ги убий
Очите на Фийби се насълзяват.Тя започва да вика
Фийби:Не,не,не как можа да го направи ;( Не е способен,нали? Пейдж:Успокой се Пайпър:Спокойно скъпа Прю:Фийби недей,не си заслужава
Фийби продължава да плаче
Фийби:Трябва да го убием,да го унищожим
Пейдж гледа доволна към Фийби
Пейдж:Съгласна съм Прю:Аз също Пайпър:Няма да му се размине Фийби:Добре тогава,хайде Прю - отиди да намериш заклинание Пайпър - направи отвара Пейдж - нареди кристалната клетка | |
| | | piper_charmed Пени
| Заглавие: Re: Епизодите на Мони Пон Дек 28, 2009 12:01 pm | |
| Пейдж:Кристална клетка.Готова е ! Фийби:Аз ще го доведа тук
След 30 мин.
Прю:Всичко е готово - отвара,заклинание и най-вече кристална клетка Фийби:Да готово е,когато дойде ще използваш силите си,Прю Прю:Добре Пайпър:Аз го вкаменявам мятам отварата... Пейдж:...и казваме заклинанието Фийби:Добре
Коул идва Прю го праща в клетката
Коул:Какво правите?
Пайпър го вкаменява и мята отварата Той започва да крещи
Четирите:От тази нощ,няма да те има вече,със силна мощ,ти се зарече
Бум-Коул го няма
Четирите сестри гледат и не вярват,че са унищожили Балтазар
Фийби:Свърши се Пейдж:Да,няма го вече Пайпър:Това е рай Прю:Супер
Край !!! | |
| | | Sweet_Holly Пейдж като вампир
Брой мнения : 14122 Age : 28 Местожителство : Смолян Сили : Вкаменяване ,Телекинично телепортиране , Телепортиране , Проекция
Име : Михи (Михаела) Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се забавлявам с приятели и да гледам филмчета с вампири Най-големият ви страх : От високо и от тъмното Учителско име : Проф. Пейдж Матюс Registration date : 11.12.2008
| Заглавие: Re: Епизодите на Мони Чет Дек 31, 2009 8:15 pm | |
| | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Епизодите на Мони | |
| |
| | | | Епизодите на Мони | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |