| Толкова далеч от мен | |
|
+5peperudka151 Фийбс Халиуел Nina_Selena_Zori _krisi_ Sweet_Holly 9 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Sweet_Holly Пейдж като вампир
Брой мнения : 14122 Age : 28 Местожителство : Смолян Сили : Вкаменяване ,Телекинично телепортиране , Телепортиране , Проекция
Име : Михи (Михаела) Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се забавлявам с приятели и да гледам филмчета с вампири Най-големият ви страх : От високо и от тъмното Учителско име : Проф. Пейдж Матюс Registration date : 11.12.2008
| Заглавие: Re: Толкова далеч от мен Вто Яну 12, 2010 7:10 pm | |
| Ще има много скоро | |
|
| |
Брой мнения : 14122 Age : 28 Местожителство : Смолян Сили : Вкаменяване ,Телекинично телепортиране , Телепортиране , Проекция
Име : Михи (Михаела) Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се забавлявам с приятели и да гледам филмчета с вампири Най-големият ви страх : От високо и от тъмното Учителско име : Проф. Пейдж Матюс Registration date : 11.12.2008
| Заглавие: Re: Толкова далеч от мен Чет Яну 14, 2010 7:20 pm | |
| Оставих го върху тоалетката.Махнах лентата от косата си , извадих четката си и започнах да реша косата си.В този момент телефона звънна - беше брат ми.Взех телефона отворих капачето и чух веселият глас на брат ми.
-Нина , миличка как си? - попита ме той. -Добре , ти братчето ми? -И аз съм добре.Както обещах обаждам ти се. -Поне този път спази обещанието си. -Хей , безотговорен ли ме наричаш!? - малко е безотговорен. -Не , не.Кажи сега как са нещата при теб?
С него си поговрихме добре.Той ми разказа какво му се е случило и аз разказах моите случки.Тъкмо затварях капачето на телефона , когато на вратата се почука.Оставих телефона на тоалетката , а Стефан отвори вратата на стаята.
-Може ли? - попита той. -Разбира се влизай.
Той влезе и затвори вратата след себе си.
-Исках само да ти пожелая лека нощ. - каза Стефан и се почес апо главата. -Много мило. - усмихнах се и станах от тоалетката.Отидох пред Стефан повдигнах се на пръсти и го прегърнах силно.Той също постави нежно ръце на кръста ми.Прошепнах в ухото му лека нощ и махнах ръце от него.Той също махна ръце от кръста ми и излезе от стаята.Аз отворих гардероба и извадих нощницата си.Облякох я и се пъхнах в завивките.Натиснах ключа за лампата до мен и тъмнина обгърна стаята.Само лъчи от луната палаво си играеха в стаята.Обърнах се към прозореца и погледнах тъмното на небе , но което беше кацнала красивата луна като девойка на самотен остров.Неусетно се унесох в съня си. | |
|
| |
_krisi_ Прю под влиянието на Барбас
Брой мнения : 3470 Местожителство : Смолян Сили : Телепортиране,Вкаменяване,Телекинични телепортиране Име : _krisi_ Любимец от Чародейките : Прю и Пейдж Хоби : Да съм навън с приятели , на компа и да гледам филми с вампирчета. :* Най-големият ви страх : от змии Учителско име : _krisi_ Registration date : 05.01.2009
| Заглавие: Re: Толкова далеч от мен Чет Яну 14, 2010 7:44 pm | |
| | |
|
| |
CyCiityyy Младата Прю
Брой мнения : 1704 Age : 27 Сили : Телекинеза,Астрална проекция,Телекинично телепортиране,Телепортиране и Очарование. Име : Цвети (Цветина) Любимец от Чародейките : Прю и Пейдж.. Хоби : Да слушам музика,да излизам с приятели и да пиша в форумчету Най-големият ви страх : . Учителско име : ... Registration date : 21.08.2009
| Заглавие: Re: Толкова далеч от мен Чет Яну 14, 2010 8:46 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Толкова далеч от мен Чет Яну 14, 2010 10:18 pm | |
| | |
|
| |
Phoebe-charmeddd Чародейка
Брой мнения : 1068 Age : 29 Местожителство : Дупница Сили : видения и левитация Име : Силвия Любимец от Чародейките : Фийби Хоби : Много са Най-големият ви страх : От тъмното Учителско име : Силвия Registration date : 13.09.2009
| Заглавие: Re: Толкова далеч от мен Пет Яну 29, 2010 8:15 pm | |
| Много си добра Михи нямам търпение да видя продължението | |
|
| |
| Заглавие: Re: Толкова далеч от мен Съб Яну 30, 2010 5:49 pm | |
| Мерси Сиси | |
|
| |
| Заглавие: Re: Толкова далеч от мен Пет Фев 19, 2010 5:34 pm | |
| Когато се събудих беше около 10:00 часа тази сутрин бях поспала до по - късно , но вчера се бях изморила доста и имах нужда от тази почивка и пълноценен сън.Изтегнах се в леглото и бързо изкочих от завивките.Сложих си чехлите и отидох до прозореца отворих го , но на навън днес беше доста мрачно и валеше дъжд , но въздуха който влизаше през малкото прозорче пак беше приятен.Включих телевизора и го оставих на някакво сутрешно предаване.Просто за не е празно в стаята.Оправих си леглото и отидох пред гардероба , за да си избере нещо което да облека.Избрах си един черен панталон , една жълта тениска , едно черно елече , едни черни ботушки на висок ток и карирано шалче.Облякох се и се сресах.Сложих си лек грим и вече бях готова за дъждовния ден.(Ето как изглежда) Въпреки , че навън валеше времето беше меко , нямше вятър или студ.Взех телефона си от тоалетката и видях , че имах СМС от Ашли.Беше ми писла дали искам днес да излезем , но щях да и отговоря по късно.Затворих капачето на телефона и го оставих на тоалетката пред мен.Лаптопа ми също беше там отворих го и видях , че нямаше батерия.Включих го в контакта , изгасих телевизора и тръгнах към долния етаж за да проверя дали Стефан се е събудил вече. | |
|
| |
Radostina_charmed Admin
Брой мнения : 3156 Age : 29 Сили : Вкаменяване, Взривяване, Клониране, Телекинеза и Очарование Име : Радостинa Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се рова в нета и да гледам Чародейките. Най-големият ви страх : От сярна киселина Учителско име : ~Проф. Пайпър Халиуел~ Registration date : 03.12.2008
| Заглавие: Re: Толкова далеч от мен Съб Фев 20, 2010 11:38 am | |
| много е яко мила | |
|
| |
nonchev
Брой мнения : 1 Age : 35 Сили : Уникални Име : Стилиан Любимец от Чародейките : ... Хоби : Слушам музика (от време на време събирам малки календарчета) Най-големият ви страх : Ако бях се срещал очи в очи със смартта щях да кажа - Смъртта! Учителско име : ??? Registration date : 03.06.2011
| Заглавие: Re: Толкова далеч от мен Пет Юни 10, 2011 9:20 pm | |
| няма ли да има продължение ... ? | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Толкова далеч от мен | |
| |
|
| |
| Толкова далеч от мен | |
|