| Неразкрити тайни | |
|
+5peperudka151 _krisi_ Rose_Forever Radostina_charmed Sweet_Holly 9 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Sweet_Holly Пейдж като вампир
Брой мнения : 14122 Age : 28 Местожителство : Смолян Сили : Вкаменяване ,Телекинично телепортиране , Телепортиране , Проекция
Име : Михи (Михаела) Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се забавлявам с приятели и да гледам филмчета с вампири Най-големият ви страх : От високо и от тъмното Учителско име : Проф. Пейдж Матюс Registration date : 11.12.2008
| Заглавие: Re: Неразкрити тайни Нед Апр 12, 2009 6:39 pm | |
| | |
|
| |
Брой мнения : 14122 Age : 28 Местожителство : Смолян Сили : Вкаменяване ,Телекинично телепортиране , Телепортиране , Проекция
Име : Михи (Михаела) Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се забавлявам с приятели и да гледам филмчета с вампири Най-големият ви страх : От високо и от тъмното Учителско име : Проф. Пейдж Матюс Registration date : 11.12.2008
| Заглавие: Re: Неразкрити тайни Нед Апр 12, 2009 6:48 pm | |
| Анди:Предлагам да слезем в ресторанта за да хапнем. Джесика:съгласна съм много съм изморена,а и умирам от глад. Анди:Добре.Хайде тогава. Те слизат в ресторанта и си поръчват храна.Скоро им сервират.без Анди и Кати да видят Джеси е заспала на масата.Кати я поглежда. Катрин(към Анди):Джеси е заспала. Анди:О,Боже. Катрин:Ще я събудя. Анди:Както искаш. Катрин леко побутва Джесика. Катрин:Джеси,Джеси хайде събудите се скъпа. Джеси:Пфффф мамо остави ме.Днес е събота няма да ходя на училище. Катрин(леко усмихвайки се):Джеси не е майкати. Джесика се събужда. Джесика:Да наистина не е майка ми.Тя не ме събуждаше така.Тя направо крещеше в ухото ми да ставам. Те започват да се смеят. Анди:Е ще се връщаме ли горе. Катрин:Хайде. | |
|
| |
_krisi_ Прю под влиянието на Барбас
Брой мнения : 3470 Местожителство : Смолян Сили : Телепортиране,Вкаменяване,Телекинични телепортиране Име : _krisi_ Любимец от Чародейките : Прю и Пейдж Хоби : Да съм навън с приятели , на компа и да гледам филми с вампирчета. :* Най-големият ви страх : от змии Учителско име : _krisi_ Registration date : 05.01.2009
| Заглавие: Re: Неразкрити тайни Нед Апр 12, 2009 6:51 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Неразкрити тайни Нед Апр 12, 2009 6:52 pm | |
| | |
|
| |
Emo_Deamon Служител на злото
Брой мнения : 43 Сили : Изпепеляване и Изчезване(като Балтазар или Кол) Име : Емил(Емо) Любимец от Чародейките : Коул Хоби : Да играя футбол и баскет Най-големият ви страх : Момиче да ми каже, че съм грозен. Учителско име : Ученик Registration date : 31.03.2009
| Заглавие: Re: Неразкрити тайни Съб Апр 25, 2009 2:17 pm | |
| Много е готино. В твоя има повече напрежение и ми харесва много. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Неразкрити тайни Съб Апр 25, 2009 4:57 pm | |
| | |
|
| |
Phoebe-charmeddd Чародейка
Брой мнения : 1068 Age : 29 Местожителство : Дупница Сили : видения и левитация Име : Силвия Любимец от Чародейките : Фийби Хоби : Много са Най-големият ви страх : От тъмното Учителско име : Силвия Registration date : 13.09.2009
| Заглавие: Re: Неразкрити тайни Вто Сеп 22, 2009 8:17 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Неразкрити тайни Сря Сеп 23, 2009 8:42 pm | |
| Мерси,Сиси. Сега се заемам с продължението. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Неразкрити тайни Сря Сеп 23, 2009 8:57 pm | |
| Те вече са се върнали горе.
Джесика:Скапана съм. Катрин:Аз също. Анди:Момичета, ако искате се прибирайте. Аз ще остана със Сам тъй или иначе тази нощ няма да можем да я видим Джесика:Сигурен ли си? Анди:Разбира се.Ако има нещо важно ще ви се обадя.Хайде тръгвайте. Джесика:Не искам да те оставяме сам, но наистина вече ми дойде в повече.Хайде Кати. Катрин:Добре.Лека нощ,Анди. Джесика:Лека и от мен. Анди:Мерси, приятна почивка.
Катрин и Джеси си взимат чантите и потеглят към дома си.
Във фирмата на Стивън и Амбър
Стивън и Амбър все още са на заседание.
Стивън:Е,готовили сме да предприемем тази мерка? Амбър:Защо не изчакаме още малко развоя на нещата!? Стивън:Амбър компанията затъва нямаме време. Амбър:Знам.За тази вечер да приключваме стана късно ще продължим утре. Свободни сте.
Всички се разотиват в залата остават само Амбър и Стивън.
Амбър:Хайде скъпи имаш нужда от почивка. Стивън:Добре да се прибираме.Въпреки,че не знам дали цяла нощ ще мога да заспя. Амбър:Ще се обадя на шофьора да ни чака долу след 10 минути. Стивън:Добре.
Амбър вдига слушалката на телефона и набира някакъв номер.
Шофьора:Кажете госпожо Амбър:Чакай ни долу след 10 минути. Шофьора:Както кажете.
Амбър затваря телефона.Те си взимат палтата и слизат.
Стивън:Ето го и шофьорът. Амбър:Да се качваме.
Те се качват и скоро пристигат вкъщи.
Стивън:Аз няма да вечерям много съм изморен ще си лягам. Амбър:Добре аз ще кажа да разтребят масата и идвам. Стивън:Добре,мила.
Скоро и двамата са си легнали и са заспали. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Неразкрити тайни Сря Сеп 23, 2009 9:13 pm | |
| Катрин и Джеси вече са в имението си. Те влизат и оставят чантите си в антрето. Джесика:Аз си слагам пижамата и си лягам. Катрин:Аз също.Приятни сънища. Джесика:Мерси и на теб. И двете са в стаите си виждаме екрана разделен на две и двете си обличат пижамите и си лягат. Новата утрин отново настъпи в Ню Йорк чуваме да звучи песента на Miley Cyrus- Seven Things.Виждаме гледки от Ню Йорк и екранът се разделя на три. На едната част виждаме как Джеси се изтяга в леглото си.На другата как Катрин си избира рокля,а на третата как Амбър си пие кафето. Сега виждаме само Катрин която вече се облякла и сега е пред тоалетката си: слага си малко пудра, бледо кафяво червило,черен молив и спирала.След като е готова излиза от стаята си. Катрин почуква на вратата на стаята на Джеси. Катрин:Джеси спиш ли? Джесика:Не влез Кати. Катрин влиза в стаята. Катрин:Ако съм те събудила извинявай. Джесика:Не не си аз бях будна, но просто се изтягах в леглото. Катрин:Аз ще сляза в кухнята да приготвя кафе и нещо за хапване и ще те чакам там. Джесика:Добре След тези думи тя става от леглото а Катрин излиза от стаята.Джеси отваря вратата сякаш е забравила да каже нещо на Катрин. Джесика(провиквайки се):Кафето да е с много кофеин. Катрин(също викайки):Разбира се. Джеси влиза в стаята и започва да се приготвя.След като е готова изглежда така: Тя слиза в кухнята. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Неразкрити тайни Съб Окт 17, 2009 12:28 pm | |
| В кухнята на Джеси и Катрин.
Джесика:Кафето готово ли е? Катрин:Да.Сега ще ти сипя.
Катрин вади две чашки за кафе от шкафа и ги поставя на плота.Взима канта с кафеи ги сипва в чашите.
Катрин:Ето заповядай.
Тя подава едната чаша на Джесика.
Джесика:Мерси.Днес трябва да посетя и фирмата и Сам.Незнам как ще смогна. Катрин:Ако искаш ти отиди при Саманта , а аз ще отида във фирмата и ще държа в течение на нещата. Джесика:Добре.Много ти благодаря. Катрин:Пак заповядай. Джесика:Добре тогава аз ще тъгвам към болницата. Катрин:Добре.След като пристигана във фирмата ще ти звънна. Джесика:Чао , Кати. Катрин:Чао , чао!
Джесика си взима якето и излиза от къщата.
В болницата.
Виждаме Саманта включена в много апарати и ситеми.Един доктор преглежда състоянието и.
Докторът:Добре.Сестра сменете и ситемата и я оставете да си почива.
Докрорът излиза от стаята и вижда , че Анди е заспал на един стол.
Докторът:Господине....
Анди продължава да спи.
Докторът се приближава до ухото на Анди.
Докторът(крещейки):Господине събудете се!!!
Анди веднага отваря очи.
Анди:Какво има , какво е станало? Докторът:Нищо просто бяхте заспал. Анди:Как е Сами? Докторът:Стабилизира се. Анди:Слава Богу.Може ли да я видя. Докторът:Не.Препоръчвам ви да се приберете да си вземте един душ и да си починете. Анди:Но аз не мога да я оставя сама.
Точно в този момент през вратата влиза Джеси.
Джесика:Анди добро утро. Анди:Дано да е добро. Докторът:Ето виждате ли господине приятелката ви няма да е сама.Сега се приберете и си починете. Джесика:Докторът е прав.Прибери се и си почини.Аз ще остана тук. Анди:Добре.
Той излиза от болницата и се прибира.Взима си душ и си ляга.
В имението на Амбър и Стивън.
Амбър:Стивън ставай , скъпи. Стивън:Колко е часът? Амбър:Осем и половина. Стивън(бързо скача от леглото):Какво толкова късно.Бързо да тръгваме към фирмата. Амбър:Но..... Стивън:Никакво но , обличам се и тъгваме. Амбър:Добре.Ще звънна на шофьора.
Стивън се облича и те тръгват към фирмата. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Неразкрити тайни Съб Ное 14, 2009 4:06 pm | |
| Те пристигат във фирмата докато слизат от колата Амбър припада.
Стивън:Амбър какво ти е?Отвори очи скъпа.Да я закарме в болницата.
Амбър бавно отваря очи.
Амбър:Стивън какво стана? Стивън:Спокойно.Сега ще отидем в болницата. Амбър:Няма нужда вече съм добре. Стивън:Не трябва да отидем. Амбър:Добре.
Те отиват в болницата и правят изследвания на Амбър.След час носят изследванията.
Сестрата:Честито! Амбър(учудена):Какво? Сетрата:Ще ставате родители.Честито бебе.
Амбър поглежда към Стивън и след минута скача и го прегръща.
Амбър:Не сме го очаквали. Сестрата:Здрава сте.Само че си запишете час при гинеколога си и той ще ви обясни всичко и ще прегледа бебето. Амбър:Добре.Благодаря доживждане. Сестрата:Довиждане. Амбър:Честито татко. Стивън:Благодаря.Е май ще си имаме бебе. Амбър:Страхотно , нали? Стивън:Да , но няма да сменям пелени и да го храня.
Амбър го поглежда двусмислено.
Стивън:Добре де , но само храненето. Амбър:Добре.Хайде да се прибираме. Стивън:Ти се прибирай и си почивай , а аз ще мина през фирмата. Амбър:Добре. | |
|
| |
Radostina_charmed Admin
Брой мнения : 3156 Age : 29 Сили : Вкаменяване, Взривяване, Клониране, Телекинеза и Очарование Име : Радостинa Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се рова в нета и да гледам Чародейките. Най-големият ви страх : От сярна киселина Учителско име : ~Проф. Пайпър Халиуел~ Registration date : 03.12.2008
| Заглавие: Re: Неразкрити тайни Съб Ное 14, 2009 4:47 pm | |
| Много е яко Михи | |
|
| |
| Заглавие: Re: Неразкрити тайни Съб Ное 14, 2009 6:05 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Неразкрити тайни Нед Ное 15, 2009 6:59 pm | |
| В болницата , След 1 час
Джеси стои пред стаята на Саманта и чака някакви нови.Докторът се запътва към нея.
Джесика:Докторе имали нещо ново? Докторът:Ами за сега не , но ще ни трябва картона на Саманта. Джесика:Как мога да ви помогна? Докторът:Мислим , че картонът и е вкъщи.Можете ли да отидете и да го потърсите. Джесика:Да разбира се. Докторът:Благодаря ви. Джесика:Няма проблем.
Във Фирмата на Джесика
Катрин вече е пристигнала и обсъжда нещо с Дейвид.
Дейвид:Добре.Отивам да им кажа. Катрин:Благодаря ти.
Дейвид излиза от кабинета.Катрин вдига телефонната слушалка.
Катрин:Линда ще ми донесеш ли едно кафе? Линда:Разбира се.
След 5 минути Линда пристига с чаша кафе в ръка.Тя го поставя пред Катрин.
Линда:Заповядай. Катрин:Благодаря ти. Линда:Моля. Катрин:Линда ти си приятелка на сестра ми , нали? Линда:Може да се каже. Катрин:Ами....ъм...такова.... Линда:Тя е добре има щастлив брак и добър съпруг. Катрин:Добре.Все едно не съм казала нищо. Линда:Но ти не каза нищо. Катрин:Да няма значение.Свободна си. | |
|
| |
Брой мнения : 1068 Age : 29 Местожителство : Дупница Сили : видения и левитация Име : Силвия Любимец от Чародейките : Фийби Хоби : Много са Най-големият ви страх : От тъмното Учителско име : Силвия Registration date : 13.09.2009
| Заглавие: Re: Неразкрити тайни Пон Ное 16, 2009 11:20 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Неразкрити тайни Нед Ное 22, 2009 5:38 pm | |
| Мерси , мила | |
|
| |
| Заглавие: Re: Неразкрити тайни Нед Ное 22, 2009 5:45 pm | |
| Катрин отпива от чашата си с кафе.На вратата се чува леко потропване.
Катрин:Влез.
В стаята влиза висок и мускулест мъж.
Катрин:Какво ще обичате? Мъжът:Търся Джеси. Катрин:Както виждате я няма.Така че моля напуснете. Мъжът:Може ли да ми кажете къде е? Катрин:Очевидно не , защото не ви познавам. Мъжът:Извинете ме за нелюбезността.Аз съм Стивън. Катрин:Това име ми е познато....Стивън така се казва съпруга на Амбър. Стивън:Познавате Амбър!? Катрин:Разбира се тя ми е сестра! Стивън:Значи ти си Катрин? Катрин:Да.....какво прозрение само.А ти си съпругът й.За какво ти трябва Джеси? Стивън:Ами Амбър е бременна и мислех , че Джеси може би ще иска да знае. Катрин:Откъде на къде?Знам , че милата ми сестра е разстроила и нея.Така , че Стивън моля те тръгвай си. Стивън:Но... Катрин:Никакво "Но".Довиждане и кажи на сестра ми много лоши пожелания.
Стивън се обръща и излиза от кабинета.
Катрин:Добре Джеси не трябва да разбира за това! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Неразкрити тайни Нед Ное 29, 2009 9:55 pm | |
| Катрин вдига слушалката на телефона.
Катрин:Линда може ли да поговорим за минута. Линда:Веднага идвам.
След минута Линда влиза в кабинета
Линда:Какво има? Катрин:Това , че Стивън беше тук искам да си остане между нас , нали? Линда:Добре. Катрин:Моля те не казвай на Джеси. Линда:Разбира се. Катрин:Добре.Благодаря.
Линда само се усмихва и излиза от кабинета.
В дома на Саманта
Джесика е пристигнала и търси картона.
Джесика:Господи къде е този картон!?
Тя отива в една стая и отваря един шкаф.Там намира картона.
Джесика:Слава Богу.
Докато изважда картона без да иска дръпва някакъв плик и той пада на земята.Тя се навежда и го поглежда.Надписа гласи:На моята скъпа Саманта надявам се да ми простиш.Тя колебливо го взема от пода.
Джесика:Не не мога да го направя.Това е нещо лично.
Тя връща плика в шкафа и го затваря.Тя тръгва да излиза от стаята , но се обръща на пети и се връща до шкафа.Отваря вратичката отново и взима плика.
Джесика:Но пък кой ще разбере.
Тя поглежда плика за пореден път.
Джесика:Не не мога.О , не мога да издържа.
Тя взима плика и бавно го отваря.Сяда на леглото и изважда сгънатото листче от вътре.
Джесика:Господи прости ми.
Тя разгръща листа и започва да чете:
"Скъпа , моя , миличккото ми дете - Саманта.Ако си намерила това писмо сигурно сме си отишли от този свят.Искам да знаеш , че много те обичаме.Не ни се сърди , че чак сега ще разкрием тайната си.С баща ти искахме да те предпазим.Скъпа помниш ли когато беше мъничка , на около 3 годинки.Ти постоянно ме питаше защо коремът ми е толкова голям , а аз ти казвах че съм дебела.Не беше така скъпа бях бременна.След няколко месеца се роди малката ти сестричка.По това време ти беше при баба си - на село.Не можехме да задържим бебето знаеше , че тогава не можехме да го издържаме.Не можехме да му осигурим нищо затова му потърсихме по - добър дом и родители.Знам , че ще ни бъдеш ядосана скъпа , но спокойно сестра ти е от гледана в добри ръце.Помниш ли съседите ни , които изведнъж се сдобиха с бебе е това беше сестрата ти.Тя не можеха да имат деца , а ние не можехме да отгледаме нашето.Бяхме сигурни че бебето ще е в добри ръце.Единствено ги помолихме да го кръстят Джесика..."
Тук Джеси прави кратка пауза.
Джесика:Но това е моето име......
Тя продължава да чете.
".....ти много обичаше да си играеш с нея.Но скоро след това леля ти Коралайн и чичо ти Джим се изнесоха от квартала".
Тук Джеси прави нова пауза.
Джесика:КАКВО?Мама и татко....
"....Ще ни простиш ли скъпа?Дано! Твои обични родители:Камила и Естебан.
Джеси изпуска писмото и пада на леглото. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Неразкрити тайни Пон Ное 30, 2009 6:40 pm | |
| След , около половин час Джесика се свестява. Джесика:Какво за Бога става!? Тя прибира писмото в плика пъха го в чантата си и излиза от къщата.Качва се в колата и потегля към болницата.След 20 минути път тя пристига там. Джесика:Докторе...докторе. Докторът се обръща и я вижда. Докторът:Здравейте госпожице.Носите ли ми картона? Джесика:Да.Ето ви го. Тя го изважда от чантата и го дава на лекаря. Докторът:Благодаря. Джесика:Няма проблем.Имам един въпрос:Къде се правят кръвните тестове? Докторът:На долния етаж. Джесика:Благодаря. Докторът и се усмихва и тръгва към кабинета си , а Джеси тръгва към долния етаж. В имението на Амбър и Стивън Амбър е в спалнята си и виждаме разпръснати списания по леглото.Тя чете различни детски списания. Амбър(викайки):Грета!Грета! Виждаме едно младо момиче облчено в униформа , което влиза в спалнята на Амбър. Грета:Кажете госпожо. Амбър:Донеси ми чаша чай , моля те. Грета:Веднага.Зелен , черен , жасмин или мента? Амбър:Жасмин , моля те. Грета:Добре. Тя излиза от стаята.Амбър салга ръка върху корема си. Амбър(свела поглед към корема си):Мило мое , чакахте толкова дълго.Ти ще преобърнеш живота ми мое малко детенце.Ще те очакваме с нетърпение. Във фирмата на Джесика Виждаме как Катрин излиза от фирмата и се качва в колата си.Скоро спира пред дома на Джеси.Влиза вътре и оставя чантата в антрето.Качва се на горния етаж и бързо влиза под душа.След като е готова излиза гримира се и се облича.Ето така изглежда: Тя излиза и потегля към болницата.За да се срещне с Джесика.
Последната промяна е направена от Sweet_Holly на Съб Дек 05, 2009 1:45 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
| Заглавие: Re: Неразкрити тайни Вто Дек 01, 2009 8:09 pm | |
| Става много интересно | |
|
| |
| Заглавие: Re: Неразкрити тайни Сря Дек 02, 2009 5:10 pm | |
| Мерси | |
|
| |
Nina_Selena_Zori Чародейка
Брой мнения : 1037 Age : 27 Сили : Телепортиране
Взривяване
Вкаменяване
Лекуване Име : Зори Любимец от Чародейките : Пайпър и Пейдж Хоби : Да глрдам ЧаРоДеЙкИтЕ Най-големият ви страх : Не знам Учителско име : Холи Registration date : 26.09.2009
| Заглавие: Re: Неразкрити тайни Сря Дек 02, 2009 5:18 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Неразкрити тайни Сря Дек 02, 2009 6:25 pm | |
| | |
|
| |
_krisi_ Прю под влиянието на Барбас
Брой мнения : 3470 Местожителство : Смолян Сили : Телепортиране,Вкаменяване,Телекинични телепортиране Име : _krisi_ Любимец от Чародейките : Прю и Пейдж Хоби : Да съм навън с приятели , на компа и да гледам филми с вампирчета. :* Най-големият ви страх : от змии Учителско име : _krisi_ Registration date : 05.01.2009
| Заглавие: Re: Неразкрити тайни Пет Дек 04, 2009 5:27 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Неразкрити тайни | |
| |
|
| |
| Неразкрити тайни | |
|