|
| Неразкрити тайни | |
|
+5peperudka151 _krisi_ Rose_Forever Radostina_charmed Sweet_Holly 9 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Sweet_Holly Пейдж като вампир
Брой мнения : 14122 Age : 28 Местожителство : Смолян Сили : Вкаменяване ,Телекинично телепортиране , Телепортиране , Проекция
Име : Михи (Михаела) Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се забавлявам с приятели и да гледам филмчета с вампири Най-големият ви страх : От високо и от тъмното Учителско име : Проф. Пейдж Матюс Registration date : 11.12.2008
| Заглавие: Неразкрити тайни Нед Фев 15, 2009 3:01 pm | |
| В ролите:
Холи Мъри Комбс- Джесика Паркър Роуз МакГоуан-Саманта Милър Шанън Дохърти-Амбър Стоун Браян Крaус-Стивън Стоун Дрю Фулър-Дейвид Стилър(помощникът на Джесика) Сара Мишел Гелар-Линда Уорън(секретарката на Джесика) Виктор Уебстърн-Анди Гилбърт(гаджето на Саманта) Меган Фокс-Катрин Стоун(заминалата сестра на Амбър) Брат Пит-Джош Стивън(бившето гадже на Джесика)
Последната промяна е направена от charmed_piper на Пон Фев 16, 2009 7:14 pm; мнението е било променяно общо 4 пъти | |
| | | Sweet_Holly Пейдж като вампир
Брой мнения : 14122 Age : 28 Местожителство : Смолян Сили : Вкаменяване ,Телекинично телепортиране , Телепортиране , Проекция
Име : Михи (Михаела) Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се забавлявам с приятели и да гледам филмчета с вампири Най-големият ви страх : От високо и от тъмното Учителско име : Проф. Пейдж Матюс Registration date : 11.12.2008
| Заглавие: Re: Неразкрити тайни Нед Фев 15, 2009 3:15 pm | |
| Ето как изглеждат героите: Джесика: Саманта: Амбър: Стивън: Дейвид: Линда: Анди: Катрин: Джош:
Последната промяна е направена от Sweet_Holly на Пет Мар 04, 2016 7:41 pm; мнението е било променяно общо 6 пъти | |
| Заглавие: Re: Неразкрити тайни Нед Фев 15, 2009 3:25 pm | |
| Резюме на филма:
Джесика и Амбър се познават от деца и са много добри приятелки.Скоро обаче Амбър се омъжва за Стивън в който обаче е влюбена Джесика.Джесика споделя това на Амбър,а тя казва че няма да пренебрегва чувствата си към Стивън заради нея.Джесика се чувства ужасно и решава да прекъсне приятелството си с Амбър. Саманта е просто колежка на Джесика от работата й,поне Джесика мисли така.Когато Джесика отива на работа разплакана споделя на Саманта какво е станало.Саманта я успокоява и те се сприятеляват.Но те имат много по голяма връзка от едно просто приятелство разберете каква само тук.Но спора на Амбър с Джесика не е единственият и проблем.Тя разбира,че отдавна заминалата й сестра Катрин ще се върне в Ню Йорк и ще работи заедно с Джеси.Катрин заминала преди години за Лос Анджелис и там била модел,а сега се връща.
Последната промяна е направена от charmed_piper на Нед Фев 15, 2009 6:07 pm; мнението е било променяно общо 3 пъти | |
| Заглавие: Re: Неразкрити тайни Нед Фев 15, 2009 3:35 pm | |
| Ранна сутрин в град Ню Йорк е.Слънцето изгрява и чуваме да звучи песента на The Veronicas-4ever.Докато песента звучи виждаме Саманта как става от леглото си отива пред гардероба си и избира най-хубавата си рокля,защото ще излиза на среща с Анди.След това заства пред тоалетката си и започва да се гримира.Екранът се разделя на две и виждаме как Джеси бързо отпива от чашата си с кафе за да не закъснее за работа.После виждаме и Амбър как става от прекрасното си легло и отива да закусва със съпруга си. | |
| Заглавие: Re: Неразкрити тайни Нед Фев 15, 2009 3:57 pm | |
| В къщата на Саманта:
Звънецът на вратата звъни.Саманта тича бързо по стълбите от горния етаж.
Саманта:Идвам,само момент. Тя отваря вратата и вижда Анди с огромен букет от рози в ръка.Анди ги подава на Саманта и я целува. Анди:Е,готова ли си за закуска? Саманта:Да,скъпи.Само да сложа прекрасните цветя във ваза и да си взема чантата. Саманта е готова и те се качват в колата на Анди.Скоро пристигат в ресторанта в който ще закусват. Саманта:Ресторанта е страхотен. Анди:Най-хубавия ресторант за най-хубавата жена. Саманта:Много си мил. Саманта прегръща Анди и те започват да закусват.
В имението на Амбър и Стивън
Амбър и Стивън закусват в трапезарията.
Амбър:Стивън,скъпи днес ще изляза да пазарувам с Линда.Нали я помниш, секретарката на Джесика.Днес има почивен ден и ще излезем. заедно,защото с Джесика вече не се разбираме,както преди. Стивън:Добре,скъпа забавлявайте се.Аз днес имам работа във фирмата за маркетинг.Няма да може да обядваме заедно,но ще се срещнем за вечеря. Съгласна ли си? Амбър:Разбира се. Аз отивам да се приготвя за разходката. Амбър целува съпруга си и става от масата.
Във фирмата на Джесика
Джесика:О,днес е почивен ден какво има? Дейвид:Съжелявам Джеси, но фотографът каза,че ако искаш да представим модната ти линия в неговото списание трябва днес да приготвим моделите за снимки. Джесика:Е,добре ти се обади на фотографа,а аз ще звънна на Саманта да дойде да ми помогне,защото Линда е заета.Да побързаме.
В ресторанта където закусват Саманта и Анди.
Телефонът на Саманта звъни.
Анди:Недей да вдигаш.Тъкмо си прекарваме добре. Саманта:Ако искам да си запазя работата трябва да вдигна.Джеси е. Ало, да. Какво има Джеси? Всичко наред ли е? Джесика:Саманта,извинявай,че те притеснявам в почивен ден,но фотографът е казал,че трябва да направим снимките днес иначе губим сделката.Моля те ела,трябва да ни помогнеш. Саманта:Добре,тръгвам след 10 минути съм там.Чао. Саманта затваря телефона. Анди:Какво е станало? Саманта:Съжалявам,че трябва да развалим закуската скъпи,но имаме проблеми в службата.Ще ме закараш ли? Ще ти се реванширам довечера. Това е обещание. Сам се усмихна умолително и го целуна по бузата. Анди:Как да откажа на това лице?! - засмя се той, докато оставяше пари за сметката. - Хайде, да тръгваме.
Последната промяна е направена от Sweet_Holly на Пет Мар 04, 2016 7:13 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
| Заглавие: Re: Неразкрити тайни Нед Фев 15, 2009 6:02 pm | |
| Саманта пристига във фирмата и при влизането си в сградата среща младо момиче, което изглеждаше доста объркано и тя заключи, че може би е нова тук. Саманта:Здравейте, извинете, може би мога да ви помогна? Жената:Ами търся една жена на име Джесика,Джесика Паркър. Аз трябваше да съм новият й модел. Но очевидно опитите ми не се увенчават с голям успех. Дали случайно не я познавате? Саманта:Имате късмет, познавам я. Шефка ми е.Аз съм Саманта Милър и явно ще работим заедно. Жената:Аз съм Катрин Стоун. - каза тя и двете си стиснаха ръцете. Саманта:Стоун?Това име ми е познато от някъде. Мисля, че Джесика имаше и друга позната с тази фамилия. Амбър? Да, Амбър. Може би я познаваш? Катрин:Всъщност ми е сестра. А ти от къде я познаваш? Саманта:Не лично, но знам,че Джеси й беше приятелка преди време, но нещата между тях тръгнаха зле. Не обичам да се меся в чуждите отношения, но Амбър допусна гигантска грешка. Катрин:Това е естествено за сестра ми.Точно за това заминах,но сега се наложи да се върна.Много се радвам,че отново ще се видя с Джеси.Мина много време. Асансьорът достига последният етаж и момичетата се озовават в офиса на Джесика.
Катрин(развълнувана):Джесииииииии!!!! Джесика се обръща и вижда Катрин. Джесика:Кати,ела тук да те прегърна. Боже, станала си още по - красива от преди. Колко години минаха? Четири - пет? Липсваше ми! Катрин:И ти на мен Джеси.Виждам,че поне си успяла да осъществиш мечтата си. Джесика:Успях. С много труд и пот, но най - вече съм тук. Вероятно вече си се запознала със Саманта. Катрин:Да,много е мила. Подочух, че нещата между теб и Амбър са завършили зле. Джесика:Да, но нека говорим друг път. Сега не ми изглежда като подходящ момент. Катрин:Разбира се. Вълнувам се, че ще работим заедно. Джесика:Да, аз също. А ти всъщност къде си отседнала? Катрин:Ами .. все още никъде. Джесика:Чудесно, значи оставаш вкъщи. И не, не ме гледай така. И без това съм сама, за мен ще бъде истинско удоволствие. Катрин:Сериозно ли говориш? Джесика:Разбира се. Катрин:Ти си страхотна.Благодаря ти. Джесика:Няма за какво да ми благодариш! Дейвид:Джеси,не искам да ви прекъсвам,но фотографът е тук и не обича да чака. Нали знаеш? Джесика:Добре,идвам.Кати,Саманта ще ти помогне да се приготвиш, а аз ще поговоря с фотографа и с другите два модела. Катрин:Добре. Саманта:Хайде,госпожице Стоун, натам. Катрин:Моля те, наричай ме Кати.Приятелите на Джеси са и мои приятели. Саманта:Добре,Кати.
Снимките започват.Моделите и фотографът се справят чудесно.След четири часа изморителна работа снимките са готови.
Джесика:Е,свободни сте.Броят ще е готов в други ден,нали? Фотографър:Надявам се.Лека вечер. Джесика:И на вас. Джесика отива при Катрин. Джесика:Е,Кати справи се отлично.Но мисля, че вече и двете имаме нужда от почивка и е време да се прибираме. Катрин:Не мога да бъда по съгласна. Да си поръчаме китайско с чаша червено вино? Джесика:Сякаш ми прочете мислите! Сам ще се присъединиш ли? Саманта:С удоволствие,но обещах на Анди да му се реванширам за сутринта.Може би някой друг път. Джесика:Добре.Хубава вечер, Саманта. Саманта:Благодаря.Лека вечер и на вас. Саманта тръгва към дома си. Джесика:Е,Кати да тръгваме. Момичетата си тръгват.Докато пътуват телефонът на Катрин звъни. Катрин:Кой ли е пък сега. Катрин вдига телефона и е много учудена от гласа, който чува от другата страна. Катрин:Амбър? Как по дяволите може да си толкова нагла и да ми се обаждаш след цялото това време? След всички обаждания, които така и не ми върна? След цялата помия с която ме заля? Амбър:Чух, че си в града и исках да те попитам дали искаш .. да се видим, да поговорим? Може би да опитаме да изясним случилото се между нас? Катрин:Нямам нищо за изясняване с теб.Чао. Джесика:Какво искаше? Катрин:Да поговорим. Не мога да разбера как може да е толкова безочлива. Джесика:И аз си задавах този въпрос прекалено много пъти без да получа отговор.
Последната промяна е направена от Sweet_Holly на Пет Мар 04, 2016 8:02 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
| Заглавие: Re: Неразкрити тайни Нед Фев 15, 2009 6:46 pm | |
| В имението на Амбър Амбър:Боже,сестра ми не се е променила.Отново е високомерна но няма значение.Сега трябва да се приготвям за вечерята със Стивън. След много приготовления Амбър изглеждаше така: Амбър:Е вече съм готова. Амбър излиза от стаята си и се отправя към невероятната зала,която съпругът й е подготвил за тяхната вечеря.Амбър влиза в залата. Амбър:Стивън невероятно е. Стивън:Радвам се че ти харесва принцесо.Сега заповядайте на масата. Двамата сядат на масата и започват да вечерят. Стивън:Искам да вдигна тост за нашата любов.Наздраве. Амбър:Наздраве. След вечерята Стивън кани красивата си съпруга на танц.Те започват да танцуват. Амбър:Отдавна не бях танцувала и то с такъв красив мъж като теб. Стивън:Е,сега имаш тази възможност. Стивън и Амбър започват да се целуват и се отправят към спалнята. След това знаете какво се случва. В дома на Саманта Саманта се приготвя и изглежда така: Анди звъни на вратата.Когато тя отваря той направо е зашеметен от красотата й. Анди:Нямам думи.Невероятна си Саманта. Саманта:Казах ти,че ще ти се реванширам,скъпи. Анди:Е,да тръгваме.И обещай,че няма да има служебни прекъсвания. Саманта:Няма,обещавам. Саманта и Анди пристигат в ресторанта и започват да вечерят. Анди:Наистина,много те харесвам Саманта. Саманта:И аз теб. Анди:Обичам те. Саманта:И аз те обичам. Саманта и Анди тъкмо започват да се целувт и телефона на Саманта звъни. Анди:Нали обеща без прекъсвания тази вечер. Саманта:Наистина,много съжелявам.Линда е. Саманта вдига телефона. Саманта:Какво има Линда,защо звъниш на мен а не на Джеси? Линда:Ами,тя не си вдига телефона.Искам да и предадете,че се е обаждала госпожица Амбър Стоун.И е пожелала да говори с нея. Саманта:Защо не й го предадеш ти Линда? Линда:Не,не,не аз неискам да говоря с нея за Амбър.Нали знаете,че това не й е приятна тема. Саманта:Добре Линда.Чао Линда:Чао. В къщата на Джеси Момичетата вече са пристигнали. Катрин:Имаш невероятен дом Джеси. Джесика:Благодаря.Влизай. Катрин и Джесика влизат в къщата. Джесика:Хайде,нагоре. Катрин и Джесика се качват и избират стая за Катрин. Джесика:Харесвали ти стята? Катрин:Да невероятна е. А ето как изглежда стята на Катрин: Джесика:Радвам се,че ти харесва.Е,аз ще те оставям да си починеш и да си оправиш багажа.Ще си взема един душ и след час ще те чакам в кухнята за да вечеряме.Съгласна ли си? Катрин:Да,разбира се. | |
| Заглавие: Re: Неразкрити тайни Нед Фев 15, 2009 9:55 pm | |
| Джесика излиза от банята и започва да се облича и гримира. След като е готова изглежда така: Катрин е готова с багажа си и слиза в кухнята. Джесика:Сега да видим какво имаме за вечеря. Джесика отваря хладилника. Джесика:Има малко китайска храна и пица.Съжелявам,че хладилника не е пълен но днес е денят ми за пазаруване,а имах пречки. Катрин:Няма,проблем.Ще хапнем каквото има. Момичетата вечерят и се качват към стаите си за да си легнат. Катрин:Сладки сънища Джес. Джесика:Мерси.Подобно. Момичетата влизат в стаите си и лягат в леглата си. В ресторанта Саманта:Е,май е време да тръгваме. Анди:Да права си. Саманта:Прекарах си невероятно. Анди:Аз също.Преди да започнат всички мъже в ресторанта да те канят на танци. Двамата започват да се смеят. Саманта:Спокойно,аз обичам само теб. Анди я целува.Те се качват в колата и потеглят. Анди:Сега накъде,госпожице Милър. Саманта:Към вкъщи,Анди. Анди я закарва вкъщи и я изпраща до входната врата. Анди:Лека нощ и сладки сънища,принцесо. Саманта:Благодаря.И на теб лека и сладки сънища. Анди изважда една роза и я подарява на Саманта.Той целува ръката й и си тръгва. Саманта стои на входа и му праща въздушна целувка.Той се качва в колата и тя се прибира в дома си. Саманта се качва в стаята си преоблича се и си ляга.
Последната промяна е направена от charmed_piper на Сря Сеп 23, 2009 9:25 pm; мнението е било променяно общо 4 пъти | |
| | | Radostina_charmed Admin
Брой мнения : 3156 Age : 29 Сили : Вкаменяване, Взривяване, Клониране, Телекинеза и Очарование Име : Радостинa Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се рова в нета и да гледам Чародейките. Най-големият ви страх : От сярна киселина Учителско име : ~Проф. Пайпър Халиуел~ Registration date : 03.12.2008
| Заглавие: Re: Неразкрити тайни Пон Фев 16, 2009 1:43 pm | |
| Уау, страхотен филм. Много ми хареса. Нямам търпение да видя какво ще стане по нататък. | |
| Заглавие: Re: Неразкрити тайни Пон Фев 16, 2009 3:31 pm | |
| | |
| Заглавие: Re: Неразкрити тайни Пон Фев 16, 2009 4:39 pm | |
| Сутринта над големия град изгрява слънцето.Зазвучава песента на Lucky Twice-Lucky. Виждаме на екрана как Амбър спи в прегръдките на съпруга си.Скоро тя отваря очи и леко се измъква от леглото си.Застава пред гардероба си и започва да се облича.След това виждаме как Джесика и Катрин също стават от леглата си и отиват към банята.Виждаме и Саманта как се изтяга в леглото си.
В дома на Джесика
Джесика среща Катрин на път за банята.
Джесика:Добро утро,Кати. Катрин(прозявайки се):Добро утро,Джеси. Момичетата отидоха към баните.След като се приготвиха за работа отидоха в кухнята за да изпият по едно кафе преди работа. Катрин:Днес,пак ли ще ме снимате? Джесика:Ами,днес ще приготвяме броя за списанието,а ти ще ни помогнеш във избора на снимки. Катрин:Страхотно. Момичетата изпиха кафетата си и тръгнаха за работа.
В къщата на Саманта
Саманта се беше приготвила за работа и тъкмо излизаше от входната врата,когато видя Линда.
Саманта:Линда,какво правиш тук? Линда:Ами,Саманта съжелявам,че дойдох,но колата ми се развали и реших да те помоля да ме закараш.Е,какво ще кажеш? Саманта:Разбира се,че ше те закарам Лин скачай в колата. Линда:Ти си страхотна.Благодаря. Саманта:Няма защо. Момичетата се качват в колата и потеглят.Докато пътуват телефона Саманта звъни. Саманта:Ало. Анди:Здравей,слънчице. Саманта:Здрасти. Анди:Как си? Саманта:Добре.Ти,скъпи? Анди:След,като чух гласа ти съм по добре. Саманта:Естествено(смее се). Саманта:Е,скъпи трябва да затварям,защо почти пристигнах във фирмата. Анди:Добре.Чао и лек ден.Обичам те. Саманта:И аз те обичам.Чао. Саманта затваря текефона паркира колата и с Линда слизат от нея.На входа срещат Джесика и Катрин. Саманта:Добро утро момичета. Джесика:Добро утро и на вас. Катрин:Добро утро. Линда:Мерси.Подобно. Катрин:А кое младото момиче със Саманата? Джесика:това е секратарката ми Линда. Катрин:Приятно ми е аз съм новия модел.Казвам се Катрин. Линда:И на мен ми е приятно аз съм Линда. Всички влизат във фирмата,а там ги очакват Дейвид и фотографа. Дейвид:Добро утро на всички. Джесика:Благодаря.Подобно. Дейвид:Джеси,ела тук за да започваме чака ни доста работа.Саманта ти можеш да поемеш моделите за да им обясниш следващият брой на списанието. Дейвид подава на Саманта едни документи. Дейвид:Тук е идеята за списанието.Е да започваме.
В имението на Амбър и Стивън
Те вече са станали и дори са закусили. Стивън:Амбър реши ли дали ще говориш с Катрин? Амбър:С тази твърдоглавка ли.Не мисля,че ще говоря с нея. Стивън:Както решиш.Скъпа,днес обаче ще ни трябва помоща ти във фирмата. Амбър:Добре.Тогава да тръгваме. Те излизат от вкъщи и се запътват към фирмата.
Последната промяна е направена от charmed_piper на Пон Фев 16, 2009 7:06 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
| Заглавие: Re: Неразкрити тайни Пон Фев 16, 2009 6:44 pm | |
| Амбър и Стивън пристигат във фирмата. Помощникът на Стивън:Шефе,трябва спешно да предприемем някакви действия веднага.Фирмата е на ръба на фалит.Добре,че сте довели госпожа Стоун да ни помогне. Стивън:Това е ужасно.Бързо събери на съвещание борда на директорите.Ще ги чакаме в конферентната залата след половин час.Аз трябва да звънна няколко телефона.Ще бъдем в кабинета ако ти трябва нещо. Помощникът на Стивън:Добре господин Стоун заемам се. Амбър и Стивън влизат в кабинета. Стивън:Това не може да се случва. Амбър:Спокойно скъпи ще се справим и друг път сме изпадали в подобно положение. Стивън:Как да се успокоя,като знам,че можем да загубим всичко. Амбър:Това няма да стане.Ние няма да го позволим.Хайде да се захващаме за работа. Стивън:Права си скъпа.Аз ще звънна тук-там,а ти започвай с документите и отчетите. Амбър:Добре. Двамата се заемат за работа много притеснени за фирмата. Във фирмата на Джесика Джесика,Катрин,Дейвид и фотографът избират снимки за списанието. Джесика:Почти приключихме. Дейвид:Да така е. Катрин:Остана ни да изберем снимка само за корицата. Джесика:Да,права си. Те продължават работата си,а в този момент Саманта обяснява на другите модели темата за следващото списание. Саманта:Е,това е темата.Допада ли ви? Модела:Да,страхотна е. Саманта:Добре,момичета.Значи сме готови.Изчакайте тук за минута за да питам Джеси дали да ви освобождавам вече. Модела:Добре. Саманта отива при другите и почуква на вратата. Джесика:Влез. Саманта:Извинете,че ви прекъсвам,но ние сме готови.Да освобождам ли моделите? Джесика:Да,освобождавайги. Саманта:Добре. Саманта се връща при моделите. Саманта:Е,свободни сте. Момичетата се тръгват и Саманта се връща при другите. Джесика:Е,ние сме готови. Саманта:Страхотно. Катрин:Тогава да си тръгваме,че ще закъснеем Джеси. Джесика:Да,права си.Хайде.Дейвид моляте угаси лампите и заключи. Дейвид:Добре. Джесика:Лека вечер на всички. Докато момичетата се приготвят да си тръгват те си говорят. Джесика:Сам,тази вечер свободна ли си да излезнеш с нас. Саманта:Всъщност да. Катрин:Страхотно. Саманта:А къде ще ходим всъщност. Катрин:Тази вечер има панаир и ние с Джеси решихме да отидем. Саманта:Супер. Джесика:Тогава след час ще минем през вас,Сам.Съгласна? Саманта:Съгласна.Чао за сега. Катрин и Джеси в един глас:Чао. Момичетат си тръгват от фирмата. В дома на Саманта Тя вече се е прибрала и тъкмо започва да се приготвя когато телефона и звъни. Саманта:Здрасти. Анди:Здрасти,щях да кажа слънчице,но вече се стъмни,затова:Здрасти,звездичке. Двамата започват да се смеят. Саманта:Как си? Анди:Добре?Ти? Саманта:И аз. Анди:Искаш ли пак да излезнем тази вечер? Саманта:С удоволствие,но се разбрах с Кати и Джеси да отидем заедно на панаира.Съжелявам,скъпи. Анди:Няма,проблеми.Имаш нужда да излизаш и с приятелките ти не само с мен. Саманта:Благодаря ти за разбирането. Анди:Спокойно.Е,оставям те да се приготвяш. Саманта:Добре.Лека вечер обичам те. Анди:И аз те обичам.Лека нощ. Саманта се приготвя и след като е готова изглежда така: След час другите две момичета идват да я вземат и те потеглят към панаира. Джесика:Сигурно панаира ще бъде страхотен. Саманта:Предполагам. Катрин:Уау!!! Саманта:Какво има? Катрин:Нищо просто не съм предполагала,че Ню Йорк е толкова красив град. Джесика:Да,сигурно и в Лос Анджелис е хубаво. Катрин:Ами,да но не толкова колкото тук. Саманта:Почти пристигнахме. | |
| Заглавие: Re: Неразкрити тайни Сря Фев 18, 2009 5:27 pm | |
| Момичетата пристигат на панаира.
Саманта:Панаира е страхотен. Джесика:Да,права си.А сега накъде ще се отправим? Катрин:Нямам си и представа. Джесика:Ако искате първо да отидем да хапнем нещо? Катрин:Аз съм съгласна.А ти Сам? Саманта:Разбира се хайде. Момичетата си взимат по нещо за хапване и започват да се разхождат около панаира. Джесика:О,БОЖЕ МОЙ!!! Катрин:Какво има Джес? Джесика:Виж онзи мъж там познавам го. Катрин:Кой е той? Джесика:Джош от гимназията бяхме гаджета доста дълго.С него ми беше първия път.Боже бях ужасна.Дано не ме види. Катрин:Първи път за какво? Джесика:Сешташ се.Първият път когато правих любов. Катрин:О,да спомних си кой е. Джесика:Млъкни.Бързо да се махаме преди да ме е видял. Джош:Джесика.Джесика Паркър това ти ли си? Джесика(шепнейки):Не. Джош отива до нея. Джош:Джеси разхубавила си се.Отдавна не съм те виждал. Джесика:Да. Джош:Е,как си как върви живота ти?Сигурно си имаш приятел? Джесика:Не нямам си приятел.Но иначе живота ми е страхотен.Имам собствена модна линия дрехи и компания.При теб как е? Джош:Моя живот не е толкова хубав.Но сега съм добре.Ще ме запознаеш ли с красивите си приятелки. Джесика:Да,разбира се.Това е Катрин. Катрин:Приятно ми е. Джош:Удоволствието е мое. Джесика:А това е Саманта. Джош:Приятно ми е да се запознаем,красавице. Саманта:На мен също. Джош:Е,Джес мисля,че сега е по добре да те оставя с приятелките ти.Защо не се видим утре вечер? Джесика:Ами съгласна съм.Мини да ме вземеш към осем. Джесика пише нещо на някакво листче.Тя го подава на Джош. Джесика:Ето това е адресът на дома ми. Джош:Благодаря.Лека вечер. Джесика:Благодаря. Джош си тръгва и момичетата остават сами. Саманта(усмихвайки се):Голям сладур е. Катрин:Да права си Сам. Джесика:Момичета моля ви.Е ще видим какво ще стане утре.Сега да се позабавляваме. Саманта:Да права си да вървим. Момичетата много се забавляват на панаира. Катрин:Май е време да си тръгваме. Саманта:Да права си. Момичетат се отправят към колата. | |
| | | Rose_Forever Пати
Брой мнения : 317 Местожителство : Пловдив Сили : Телепортиране и очарование Име : Ана Любимец от Чародейките : Пейдж Матюс Хоби : Да гледам Чародейките и да разглеждам снимки на Пейдж. Най-големият ви страх : От земетресение Учителско име : #Пейдж# Registration date : 17.02.2009
| Заглавие: Re: Неразкрити тайни Пон Фев 23, 2009 3:08 pm | |
| Много як филм имаш, Михи. | |
| Заглавие: Re: Неразкрити тайни Пон Фев 23, 2009 3:43 pm | |
| | |
| Заглавие: Re: Неразкрити тайни Вто Фев 24, 2009 7:51 pm | |
| Катрин и Джесика карат Саманта до дома и и си тръгват.След като Саманта се приближава да входната врата вижда,че тя е отворена.
Саманта:О,боже аз не съм оставяла вратата отоворена. Саманта със страх влиза в къщата,но вътре няма нищо подозрително всичко си е както трябва нищо не липсва.Тя отива в кухнята но и там няма нищо странно.Тя се качва на горния етаж и отваря вратата на стаята си.Вътре е пълен мрак тя влиза и точно преди да пусне лампата се чува изстрел.От тъмнината излиза мъж с маска и пистолет в ръката.
Саманта(почти шепнейки):Кой си ти и защо направи това. Мъжът:Никога няма да разбереш кой съм. Мъжът илиза от стаята и бяга от дома на Саманта. Саманта е простреляна близо до сърцето.Тя вижда телефона си пода.Но точно преди да го вземе изпада в безсъзнание.
Катрин и Джесика в колата на път за вкъщи
Катрин:Джеси,Самнта си е забравила чантата в колата.Ще проверя дали телефонът и е вътре ако го няма ще и се обадим да и кажем,че чантата и е тук. Джесика:Добре. Катрин взима чантата и вижда,че телефона на Саманта го няма. Катрин:Телефонът и го няма. Джесика:Добре аз ще и се обадя. Джесика започва да звъни на Саманта,но никой не вдига,Тя опитва няколко пъти,но не получава отговор. Джесика:Не вдига. Катрин:Май е по добре да се върнем и да и занесем чантата. Джесика:Да,права си.Добре,че живее на близо. Джесика обръща колата и скоро пристигат в имението.Момичетата слизат от колата и се приближават към къщата. Джесика:Вратата е отворена. Катрин:Може би я е забравила. Джесика:Не ми се вярва,но не се знае. Те звънят на звънеца,но все едно никой не го чува. Джесика:Май е по добре да влезем и да проверим. Катрин:Добре хайде. Момичетата влизат и започват да викат Саманта. Катрин(викайки):Саманта,Самантаааа. Джесика(също викайки):Сам,къде си за Бога. Джесика(към Катрин):Това никак не ми харесва.По добре ти провери тук долу,а аз горе.Става ли? Катрин:Да разбира се. Момичетат започват да търсят.Джеси вижда отворената врата на стаята й влиза вътре. Джесика вижда Саманта простреляна на пода.Джесика започва да плаче. Джесика:Катрин ела веднага тук. Катрин влиза в стаята,но в първия момент не забелязва какво става. Катрин:Какво става намерили я? Джесика:Катрин виж. Джесика посочва Саманта. Катрин:О,боже. Джесика прегръща Саманта и се опитва да спре кръвотечението и с една кърпа. Джеска:Катрин,стига си се вайкала а се обади в болница.Аз ще се опитам да намаля кръвотечението и да я събудя от припадака й. Катрин:Добре,веднага се обаждам. Джесика отива бързо до банята и мокри две къпри с топла вода.Джесика превързва раната на Саманта. Джесика(със сълзи на очи):Хайде,Сам.Отвори очи,събуди се.Скоро ще те закараме в болницата. Джесика(Крещейки):Катрин,какво става с проклетата линейка? Катрин:Сокойн Джеси,линейката е на път. Джесика:Как искаш да се успокоя,когата една от най-добрите ми приятелки умира.Не разбираш ли Кати тя ми е като сестра. Катрин:Знам,скъпа. Джесика:Донеси още кърпи трябва да ги сменим. Катрин:Добре. Джесика:Хайде Сам моля те отвори очи.
Катрин донася още чисти кърпи и Джесика сменя превръзката на Саманта. Джесика:Кръвоизлива намалява. Катрин:Дано. Саманта отваря едвам-едвам очи и вижда Джесика и Катрин Саманта:Какво стана. Джесика:Боже,Саманта ти се събуди.Нищо скъпа скоро ще те закараме в болницата.Пести си силте. Саманта:Добре. Саманта се отпуска в прегръдките на приятелката си и затваря очи. Джесика:Саманта,само не заспивай чули? Саманта:Добре. Докато момичетата си говорят линейката пристига. Катрин:Джеси,линейката е тук.
Хора с носилка се качват горе и слагат Саманта на носилката. Един от лекарите(към Джесика):Какво е станало тук госпожице. Джесика:Незнаем,намерихме я така.Докторе нали ще я спасите? Докторът:Доста лошо е простреляна за малко куршумът да докосне сърцето й. Джесика(отново започва да плаче):Какво се опитвате да ми кажете с това докторе,че няма да я спасите ли? Докторът:Не естествено ще направим всичко по силите си.Вие да не сте и сестра? Джесика:Не просто приятелка. Докторът:Добре,не се притеснявайте.В момента стабилизират приятелката ви. Джесика:Добре.Може ли да я придружим в линейката? Докторът:Да но само една от вас.След малко тръгваме. Катрин:Е,какво каза докторът Джес? Джесика:Нищо успокоително,но само една от нас може да я придружи.Аз ще отида,а ти се обади на Анди ето тук е номерът му.Моля те изчакай го тук и елате заедно. Катрин:Добре,скъпа.Ти само се успокой. Катрин прегръща приятелката си. Докторът:Тръгваме. Катрин:Хайде отивай. Джесика отива качава се в линейката и потеглят към болницата,а Катрин влиза в къщата.
Последната промяна е направена от Sweet_Holly на Чет Дек 10, 2009 5:06 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | _krisi_ Прю под влиянието на Барбас
Брой мнения : 3470 Местожителство : Смолян Сили : Телепортиране,Вкаменяване,Телекинични телепортиране Име : _krisi_ Любимец от Чародейките : Прю и Пейдж Хоби : Да съм навън с приятели , на компа и да гледам филми с вампирчета. :* Най-големият ви страх : от змии Учителско име : _krisi_ Registration date : 05.01.2009
| Заглавие: Re: Неразкрити тайни Съб Фев 28, 2009 9:30 am | |
| СУПЕР ФИЛМЧЕ МИХИ БИЧ ТЕ!!! | |
| | | Radostina_charmed Admin
Брой мнения : 3156 Age : 29 Сили : Вкаменяване, Взривяване, Клониране, Телекинеза и Очарование Име : Радостинa Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се рова в нета и да гледам Чародейките. Най-големият ви страх : От сярна киселина Учителско име : ~Проф. Пайпър Халиуел~ Registration date : 03.12.2008
| Заглавие: Re: Неразкрити тайни Съб Фев 28, 2009 10:17 am | |
| Олеееее, много яко. Дано Саманта се оправи. | |
| Заглавие: Re: Неразкрити тайни Нед Мар 01, 2009 3:14 pm | |
| | |
| | | Rose_Forever Пати
Брой мнения : 317 Местожителство : Пловдив Сили : Телепортиране и очарование Име : Ана Любимец от Чародейките : Пейдж Матюс Хоби : Да гледам Чародейките и да разглеждам снимки на Пейдж. Най-големият ви страх : От земетресение Учителско име : #Пейдж# Registration date : 17.02.2009
| Заглавие: Re: Неразкрити тайни Нед Мар 01, 2009 7:02 pm | |
| Супер яко е станало. Как ги мислите толкова яки тия филми? Много добре се справяте. | |
| Заглавие: Re: Неразкрити тайни Нед Мар 01, 2009 8:52 pm | |
| | |
| Заглавие: Re: Неразкрити тайни Пон Мар 02, 2009 3:16 pm | |
| След като Катрин влиза в имението бързо взима телефона и се обажда на Анди.
Анди:Ало,Сам зравей. Катрин:Анди не е Саманта.Аз съм Катрин.Бързо ела в дома на Саманта тук ще ти обясня какво е станало. Анди:Добре веднага тръгвам.
Анди бързо се качва в колата си и потегля към къщата на Саманта.
В линейката
Джесика(към доктора):Докторе как е тя? Докторът:За съжаление не е никак добре,но почти стигнахме в болницата. Джесика(разплакана):О,боже.Саманта дръж се,скъпа.Няма да те оставим да умреш.
Скоро стигат в болницата и завеждат Саманта в операционната.
В този момент Анди вече е при Катрин
Анди(разтревожен):Какво е станало?Къде е Саманта? Катрин:Анди имам лоши новини.Саманта беше.....простреляна много лошо. Анди(за малко да се разплаче):Не,не,не,не това не е истина,нали? Катрин:Съжелявам Анди,но е истина. Анди:Къде е тя? Катрин:В болницата. Анди:Да тръгваме. Катрин:Добре хайде.
Те се качват в колата и тръгват към болницата. Скоро пристогат в болницата и отиват при Джесика.
Анди:Къде е тя Джеси? Джесика:В операционната е.Спокойно Анди ще я спасят. Анди:Надявам се,защото иначе ще откача.Ще намеря откачалката която я е прострелял. Джесика:Спокойно полицията ще го намери. Анди:Надявам се,защото иначе аз ще го намеря и ще го убия. Джесика:Спокойно,Анди.
След тези думи телефона и извънява. Катрин:Кой е? Джесика:Джош.Съвсем бях забравила,че имаме среща. Джесика вдига телефона. Джош:Къде си?Няма те на адреса,който ми даде. Джесика:Много съжелявам,но това което ми попречи беше много по важно от срещата ни не се обиждай. Джош:Какво е станало?Добре ли си? Джесика:Да аз съм добре,но една моя приятелка беше простреляна и в момента е в операционната. Джош:Добре,ако искаш ще дойда? Джесика:Ня,няма нужда. Джош:Добре.Дано приятелката ти се оправи. Джесика затваря телефона. Джесика:Още колко време ще чакаме да свърши операцията. След 5 часа чакане най-после докторът излиза от операционната.Джесика отива към доктора. Джесика:Докторе как е тя?Стабилизирахте ли я? Анди:Може ли да я видим? Докторът:Успокойте се.Все още има опасност за живота и.Затова все още не може да я видите.Не трябва да се натоварва излишно и не трябва да се вълнува много. Джесика:Добре,а кога ще можем да я видим? Докторът:След ден-два зависи с какво темпо се стабилизира.Сега ви предлагам да се приберете и да се успокоите. Анди:Докторе,аз ще остана тук. Джесика:Аз също.Кати ако искаш ти се прибери? Катрин:Не оставам с теб. Докторът:Както искате. Докторът си тръгва. | |
| | | peperudka151 Били
Брой мнения : 713 Age : 26 Местожителство : тетевен Сили : телепортиране лекуване и други Име : Нати Любимец от Чародейките : Пейдж и Прю Хоби : Много са Най-големият ви страх : Незнам Учителско име : Пейдж Registration date : 14.02.2009
| Заглавие: Re: Неразкрити тайни Чет Мар 12, 2009 9:59 pm | |
| | |
| | | | _krisi_ Прю под влиянието на Барбас
Брой мнения : 3470 Местожителство : Смолян Сили : Телепортиране,Вкаменяване,Телекинични телепортиране Име : _krisi_ Любимец от Чародейките : Прю и Пейдж Хоби : Да съм навън с приятели , на компа и да гледам филми с вампирчета. :* Най-големият ви страх : от змии Учителско име : _krisi_ Registration date : 05.01.2009
| Заглавие: Re: Неразкрити тайни Съб Апр 11, 2009 9:34 am | |
| | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Неразкрити тайни | |
| |
| | | | Неразкрити тайни | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |