| Интерестни тайни | |
|
+4Sweet_Holly _krisi_ Radostina_charmed Phoebe Halliwell 8 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Phoebe Halliwell Малката Прю
Брой мнения : 1434 Сили : Видения,Левитация Име : Антония Любимец от Чародейките : Фийби Хоби : Да гледам чародейките Най-големият ви страх : Извънземни Учителско име : Тони Registration date : 22.01.2009
| Заглавие: Интерестни тайни Съб Мар 28, 2009 6:16 pm | |
| Роли:
1.Алиса Милано-Мария Кортър 2.Роуз Макгоуан-Редека Миласо 3.Холи Мари Комбс-Лизи Макгонал 4.Амбер Стевенс-Мишел Макгонал 5.Том Круз-Тео Кортър 6. Линдзи и Лоън - Мелинда и Джейд (близначки) 7.Джулиан Махмахън - Майк | |
|
| |
Брой мнения : 1434 Сили : Видения,Левитация Име : Антония Любимец от Чародейките : Фийби Хоби : Да гледам чародейките Най-големият ви страх : Извънземни Учителско име : Тони Registration date : 22.01.2009
| Заглавие: Re: Интерестни тайни Съб Мар 28, 2009 6:30 pm | |
| Мария: Редека: Лизи: Мишел: Тео: Мелинда и Джейд: Майк: | |
|
| |
| Заглавие: Re: Интерестни тайни Съб Мар 28, 2009 6:34 pm | |
| Мария и Тео са женени,Лизи и Мишел са сестри които не се разбират особено добре,Мелинда и Джейд са сестри близначки които живеят с с Редека, а Майк е приятел на Редека който я харесва , а Редека го пази в тайна от приятелите си. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Интерестни тайни Нед Мар 29, 2009 10:27 am | |
| Мария и Тео си имали страхотна къща в която живеели.Но за съжеление Мария си нямала работа и търсила дни на ред но един ден... Мария:Тео виж намерих страхотна работа какво ще кажиш да стана банкерка предлагат го във вестникът? Тео:Банкер ли? Мария:Да.Какво ще кажиш? Тео:Не мисля че е добра идея.Нали с Редека щяхте да работите заедно и бяхте добри приятелки какво има? Мария:Мисля че тя крие нещо което не иска да ми каже! Тео:Защо мислиш така? Мерия:Миналият ден се срещнахме в парка и я поздравих.Исках да си поговорим или да се разходим заедно но тя ми каза че барза,а никога не го е правила. Тео:Защо не поговориш с нея? Мария:Опитвам се,но немога да е намеря. Тео:Странно вчера е видях с някакъв мъж.Говориха си в кафенето "Мекарт". Мария:Мъж ли?Какъв мъж? Тео:Незнам,изглеждаше много интересен и от богатите типове. Мария:Аха ще видим тази работа значи се среща тайно без да ми каже,ще види тя. В същият момент... Тео:Но чакай не може ли да почакаш малко трябва да си намериш работа. Мария това ще стане по късно сега имам работа с Редека. Тео:Но Но... Мария:Чао скъпи. Тя излезна като първо целуна мъжа си. | |
|
| |
Radostina_charmed Admin
Брой мнения : 3156 Age : 29 Сили : Вкаменяване, Взривяване, Клониране, Телекинеза и Очарование Име : Радостинa Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се рова в нета и да гледам Чародейките. Най-големият ви страх : От сярна киселина Учителско име : ~Проф. Пайпър Халиуел~ Registration date : 03.12.2008
| Заглавие: Re: Интерестни тайни Нед Мар 29, 2009 10:39 am | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Интерестни тайни Нед Мар 29, 2009 10:52 am | |
| | |
|
| |
_krisi_ Прю под влиянието на Барбас
Брой мнения : 3470 Местожителство : Смолян Сили : Телепортиране,Вкаменяване,Телекинични телепортиране Име : _krisi_ Любимец от Чародейките : Прю и Пейдж Хоби : Да съм навън с приятели , на компа и да гледам филми с вампирчета. :* Най-големият ви страх : от змии Учителско име : _krisi_ Registration date : 05.01.2009
| Заглавие: Re: Интерестни тайни Сря Апр 01, 2009 5:39 pm | |
| Нямам търпение да видя продължението | |
|
| |
| Заглавие: Re: Интерестни тайни Чет Апр 02, 2009 2:33 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Интерестни тайни Чет Апр 02, 2009 2:53 pm | |
| Мария тръгна към къщата на Редека и в същият момент когато влезна е видя със страният тип за когото Тео и разказваше. Редека:Мария какво правиш тук мислех си че си тарсиш работа. Мария:Да и аз докато не разбрах твоята малка тайна. Редека:Майк ще ни извиниш ли. Майк:Да аз тъкмо се каних да си тръгна. Редека:Добре чао. Майк:Чао. Редека:Мария хайде да идим в хола аз ще мина през кухнята за да взема кафета. Мария:Редека стой.Не съм дошла за цял ден а за малко. Редека:добре казвай. Мария:Защо не си ми казала за този Майк нали сме най-добри приятелки. Редека:Да но... Мария:Няма значение вече знам и ти казвам че неискам повече да ме лъжиш.Та ние се познаваме откакто се помним. Редека:Добре извинявай. Мария:Няма нищо.Е разказвай кой е тоя... Редека и Мария седнаха като Редека разказваше всичко на Мария.В същото време... Мелинда:Дай ми го това е мое! Джейд:Не е вярно аз първа го видях. Редека:Хайде да идим да видим какво става горе. Мария:Хайде. Мария и Редека се качиха на втория етаж. Редека:Какво правите забога. Мелинда:Аз първа намерих този химикал. Джейд:Но аз парва го взех. Мелинда:Ей дай ми го. Мария:Карате се за един химикал така ли. Мелинда:Да но този химикал Майк го докосна и сега той е мой! Джейд:Не мой е. Редека:Момичета сптрете.Дайте ми химикала! Мелинда даде химикала на Редека но Джейд го искаше за нея.Тя се метна върхо Редека взе химикала и го скри в тайното си шкафче. Мария:Джейд какво правиш. Джейд:Този химикал аз го намерих. Редека:Няма значение нека го вземе. Мелинда:Какво ами за мен. Редека:Ще помоля Майк да ти даде един. Мелинда:Мерси Редека. Мелинда и Джейд прегърнали Редека за това че е разрешила проблема. Мария:Момичета обещайте да не правите така та вие сте на 25 години. Мелинда и Джейд в един глас:Да няма Мария:Е Редека аз ще си ходя. Редека:Добре. Редека изпратила Мария до вратата и се прегърнали за збогом. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Интерестни тайни Съб Апр 04, 2009 6:38 pm | |
| Някъде по дълеч от квъртала на Редека живееха две сестри които не се разбираха особено добре: Мишел:Лизи защо отново не си ми оставила закуска. Лизи:Съжелявъм но аз бях първа. Мишел:Можеше поне да ми оставиш малко. Лизи:Добре. Мишел:Не не не не не го плюй предпочитам да ида до магазина и да си купа закуска. Лизи:Купи ми чипс! Мишел:Магазина е на две крачки купи си сама. Лизи:Не ми се мурда от тук. Мишел:Тогава нямада едеш чипс. Лизи:Ще се обадя на Редека или Мария да ми вземат. Мишел:Какво ще ги накараш да изварвят 200 метра да доидат до магазина и до унас и след това още 200 метра,та това прави общо 400 метра. Лизи:Добра математичка си ,защо не кандидатсваш за математика. Мишел:Престани дай пари з да ти взема чипс. Лизи:Нямам. Мишел:Какво да не очакваш от моите спествания. Лизи:Моляте как ти купих химикал за рожденият ти ден. Мишел:Това няма нищо общо та ти ми го натякваш от 9 месеца по 100 пъти знаиш ли колко пъти си ми го натяквала? Лизи:Нека позная 999999999 Мишел:Не 99999999 а 900. Лизи:Ето казах ти добра математичка си. Мишел:Нека спрем до тук и това да ти е за последно ясно? Лизи:Добре.........а не за пред посленно моля. Мишел://-//-//-//-//-//-// Лизи:Тръгвай че ще ти поискам още нещо,гладна съм. Мишел:Добре.Чао Лизи:Чао Тъкмо Мишел слезна до вратата и.... Лизи:А и една дъфка моляя Мишел:Добре,добре тръгвам Лизи:И незабравяй чипса. Лизи:А и дъфката. Мишел:Оф Лизи:Чули да не ги забравиш и ако ги изгубиш всеедно да изгубиш приятел. | |
|
| |
Брой мнения : 3470 Местожителство : Смолян Сили : Телепортиране,Вкаменяване,Телекинични телепортиране Име : _krisi_ Любимец от Чародейките : Прю и Пейдж Хоби : Да съм навън с приятели , на компа и да гледам филми с вампирчета. :* Най-големият ви страх : от змии Учителско име : _krisi_ Registration date : 05.01.2009
| Заглавие: Re: Интерестни тайни Съб Апр 04, 2009 6:57 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Интерестни тайни Нед Апр 05, 2009 6:49 pm | |
| Мерси Криси | |
|
| |
| Заглавие: Re: Интерестни тайни Нед Апр 05, 2009 6:57 pm | |
| Мишел тръгна към магазина.Когато стигна там пред него видя Мария. Мишел:На къде си се запътила Мими? Мария:Връщах се от Редека.Ти? Мишел:Тръгнала съм към магазина,защото сестра ми иска чипс и дъфка , а аз трябва да си купа закуска.Ако искаш изчакай ме да купа нешата ела унас и като се наям ше излезним в парка. Мария:Добре. Мишел влезна в магазина и каза на продавачката. Мишел:Искам една зърнена закуска на "МЕГА МОШЕН ПРИНЦ" Магазинера:Веднага. Мишел в мислите си:Незабравяй чипса,чипса,чипса. Маагазинера:Това ли ше бъде? Мишел:Не искам един чипс и една дъвка. Магазинера:Веднага. Мишел:Колко искате. Магазинера:8,80лева. Мишел:Заповядайте. Магазинера:Мерси.Лек ден. Мишел:Лек ден и на ваз. Мишел излезна и заедно с Мария тръгнаха към къшата на Мишел и Лизи... | |
|
| |
Radostina_charmed Admin
Брой мнения : 3156 Age : 29 Сили : Вкаменяване, Взривяване, Клониране, Телекинеза и Очарование Име : Радостинa Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се рова в нета и да гледам Чародейките. Най-големият ви страх : От сярна киселина Учителско име : ~Проф. Пайпър Халиуел~ Registration date : 03.12.2008
| Заглавие: Re: Интерестни тайни Пон Апр 06, 2009 8:31 am | |
| Много яко е станало. Това с математичката много ме изкефи. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Интерестни тайни Пон Апр 06, 2009 9:19 am | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Интерестни тайни Чет Апр 09, 2009 12:28 pm | |
| Мерси много милички | |
|
| |
| Заглавие: Re: Интерестни тайни Чет Апр 09, 2009 12:29 pm | |
| Нямам търпение да започна следващият епизод | |
|
| |
| Заглавие: Re: Интерестни тайни Нед Апр 12, 2009 6:00 pm | |
| Когато Мишел и Мария се връщат заедно към магазина тъкмо отварят вратата и Лизи стои и пита Мишел: Лизи:Купи ли ми чипс и дъвка? Мишел:Изчакай още не съм влезнала. Лизи (викайки):Купи ли ми чипс и дъвка. Мишел:Да Лизи:Дай ми ги! Мишел:Изчакай да влезна. Лизи (викайки):Дай ми ги. Мишел:Добре ето,ето,ето. Лизи:Мерси. Мишел:Няма за какво. Лизи (викайки):Мерси. Мишел:Моля. Мишел и Мария отидоха в кухнята и Мария пита: Мария:Защо сестра ти така смешно ти викаще? Мишел:Защото е луда. Лизи от горнята стая:Чувам теееееее!!! Мишел:Добре. Лизи (викайки):Чувам тееееее!!! Мишел и Мария излезнаха на двора и започнаха да си говорят след това се качиха при Лизи: Мишел:Лизи какво правиш. Лизи:Нареждам кула от чипс и сега млъкни и ако мръдните ще ми развалте кулата. Мишел:Но аз ти го взех за да го ядеш а не да правиш кули от него. Лизи (викайки):Ще ми развалиш кулатааааааа!!! Мария:Как си Лизи? Лизи:Млъкнете забога искам да си наредя кулата. Мишел:Не викай така на.... Лизи (викайки):Искам да си направа кулатаааааа!!! Мишел и Мария решиха да оставят Лизи да си нареди кулата от чипс и да излезнат в парка. Мишел:Лизи с Мария излизаме в парка. Лизи:И аз идвам. Мишел:Стой и нареждай кулата! Лизи (викайки):И аз идвамммм!!! Мишел:Добре. Трите излезнаха от къщата и в този момент... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Интерестни тайни Нед Апр 12, 2009 6:28 pm | |
| | |
|
| |
Sweet_Holly Пейдж като вампир
Брой мнения : 14122 Age : 28 Местожителство : Смолян Сили : Вкаменяване ,Телекинично телепортиране , Телепортиране , Проекция
Име : Михи (Михаела) Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се забавлявам с приятели и да гледам филмчета с вампири Най-големият ви страх : От високо и от тъмното Учителско име : Проф. Пейдж Матюс Registration date : 11.12.2008
| Заглавие: Re: Интерестни тайни Нед Апр 12, 2009 6:37 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Интерестни тайни Пон Апр 13, 2009 4:03 pm | |
| Мерси радвам се че ви харесва | |
|
| |
Sweet_Holly Пейдж като вампир
Брой мнения : 14122 Age : 28 Местожителство : Смолян Сили : Вкаменяване ,Телекинично телепортиране , Телепортиране , Проекция
Име : Михи (Михаела) Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се забавлявам с приятели и да гледам филмчета с вампири Най-големият ви страх : От високо и от тъмното Учителско име : Проф. Пейдж Матюс Registration date : 11.12.2008
| Заглавие: Re: Интерестни тайни Пон Апр 13, 2009 4:46 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Интерестни тайни Пон Апр 13, 2009 7:07 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Интерестни тайни Вто Апр 14, 2009 4:04 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Интерестни тайни Сря Апр 22, 2009 10:31 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Интерестни тайни | |
| |
|
| |
| Интерестни тайни | |
|