| Интерестни тайни | |
|
+4Sweet_Holly _krisi_ Radostina_charmed Phoebe Halliwell 8 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Phoebe Halliwell Малката Прю
Брой мнения : 1434 Сили : Видения,Левитация Име : Антония Любимец от Чародейките : Фийби Хоби : Да гледам чародейките Най-големият ви страх : Извънземни Учителско име : Тони Registration date : 22.01.2009
| Заглавие: Re: Интерестни тайни Съб Апр 25, 2009 8:57 am | |
| | |
|
| |
Emo_Deamon Служител на злото
Брой мнения : 43 Сили : Изпепеляване и Изчезване(като Балтазар или Кол) Име : Емил(Емо) Любимец от Чародейките : Коул Хоби : Да играя футбол и баскет Най-големият ви страх : Момиче да ми каже, че съм грозен. Учителско име : Ученик Registration date : 31.03.2009
| Заглавие: Re: Интерестни тайни Съб Апр 25, 2009 2:15 pm | |
| | |
|
| |
Брой мнения : 1434 Сили : Видения,Левитация Име : Антония Любимец от Чародейките : Фийби Хоби : Да гледам чародейките Най-големият ви страх : Извънземни Учителско име : Тони Registration date : 22.01.2009
| Заглавие: Re: Интерестни тайни Съб Апр 25, 2009 4:58 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Интерестни тайни Чет Май 07, 2009 3:53 pm | |
| След няколко дни ще започна новата част | |
|
| |
Piper_Haliwell Вещер/Вещица без сили
Брой мнения : 171 Сили : Замразяване,Взривяване Име : Стефания (Стефи) Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Ми да гледам Чародейките и да се разхождам с приятелки Най-големият ви страх : тъмното Учителско име : не съм учител Registration date : 29.03.2009
| Заглавие: Re: Интерестни тайни Съб Май 30, 2009 10:14 am | |
| Харесва ми | |
|
| |
| Заглавие: Re: Интерестни тайни Сря Сеп 02, 2009 4:11 pm | |
| Мерси | |
|
| |
| Заглавие: Re: Интерестни тайни Съб Сеп 05, 2009 9:49 am | |
| Когато те излезнаха Мария се обади на Тео за да му каже че с Мишел и Лизи отиват в парка: Мария:Скъпи ще отида в парка с.... Тео:....Намерих ти работа чистач на тоалетни. Мария:....С Лизи и...........................КАКВОООООО!!!Как може да сам чистач на тоалетни. Тео:Помислих че ще се зарадваш. Мария:Да се зарадвам ли. Тео:Добре ще потарся друга! Мария:Не не не не не Когато се прибера аз ще си намеря!!!Ти нямаш ли друга работа? Тео:Да но... Мария:Тогава си е направи!ЧАО.. Тео:Но аз не сам сваршил! Мария:ЧАО! И Мария затвори телефона. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Интерестни тайни Сря Сеп 16, 2009 4:44 pm | |
| Заедно с Мишел и Лизи те тръгнаха в парка.....
Малко по късно Майк отново отива при Редека. Майк звъни на вратата: Майк:Здравей Редека.Как си мила? Редека:Не особено добре. Майк:Но защо какво се е случило? Редека:ПървоНали Мария се отби унас... Майк:Да и... Редека:казах и за теб но обеща да не казва на никой за нас.И второ........ Майк:Чакай какво казала си и за нас? Редека:Да.Защо? Майк:Ти вярваш ли и че няма да каже на другите? Редека:Как да не и вярвам та тя ми е най-добрата приятелка,ако на теб това не ти харесва по добре си тръгни! Майк:Не не не Разбира се че ми харесва,но просто малко се уплаших,а и не знаех че ти е най-добрата приятелка. Редека:защо да и казвам уначе. Майк:Няма значение какво е второто нещо. Редека:Второто нещо е че Мелинда и Джейд се збиха заради това че ти си докоснал един химикал.Караха се коя да го вземе но аз им казах едната да вземе тоя и когато дойиде Майк да и даде друг става ли да дадеш един на Мелинда? Майк:Да разбира се. Те влезнаха у Редека за да постоят там. | |
|
| |
Phoebe-charmeddd Чародейка
Брой мнения : 1068 Age : 29 Местожителство : Дупница Сили : видения и левитация Име : Силвия Любимец от Чародейките : Фийби Хоби : Много са Най-големият ви страх : От тъмното Учителско име : Силвия Registration date : 13.09.2009
| Заглавие: Re: Интерестни тайни Вто Сеп 22, 2009 8:16 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Интерестни тайни Пон Окт 19, 2009 5:02 pm | |
| | |
|
| |
piper_charmed Пени
Брой мнения : 254 Age : 28 Местожителство : СаН фРанЦиСкО Сили : Взривяване,вкаменяване,телекинеза,астрална проекция,левитация,испаряваяне като Пейдж Име : Мони Халиуел Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Гледам чародейките и се забавлявм в интернет Най-големият ви страх : СТРАХ МЕ Е ОТ ЗМИИ Учителско име : Госпожица Халиуел Registration date : 17.08.2009
| Заглавие: Re: Интерестни тайни Пон Ное 23, 2009 7:41 pm | |
| супер филм/джулиян макмахън не е зак ефрон | |
|
| |
| Заглавие: Re: Интерестни тайни Вто Дек 15, 2009 7:31 pm | |
| През това време Мелинда и Джейд стояха в стаята си обарнати с гръб една към друга. Джейд:Хайде да си простим нали Майк ще ти даде нов химикал. Мелинда:Я млаквай.Ти сега си радостна че си имаш нали. Джейд:Щом не е с добро ще е с лошо. Мелинда:Дай ми една дъвка и сме квит дадено... Джейд:Дадено..............................................но аз нямам дъвка. Мелинда:И на мен не ми се дъвчи дъвка. Джейд:И Мелинда:Тоест още сме скарани,а и искам да ми напишиш домашното по география за утре е ,ако искаш да сме добри сестри започвай. Джейд:УФФФФ
Редека се качваше по стълбите заедно с Майк.Те влезнаха в стаята и на Мелинда и Джейд им блезнаха очите и се хвърлиха на Майк.
Джейд:Аз бях първа!!! Мелинда:Абе ти не трябва ли да ми пишиш домашното. Майк:Момичета,момичета престанете да се карате. Мелинда и Джейн(в един глас):Дадено Майк Майк:мелинда ето ти химикал. мелинда:Суперррррррррррр
Майк:Аз ще тръгвам чака ме много работа. Мелинда и Джейн(в един глас):Нееееееееее Редека:момичета престанете.Добре тръгвай Майк. Майк:Добре.Чао редека.Чао момичета! Мелинда и Джейн(в един глас):Чао Майк. Джейд:Аз го казах първа. мелинда:Не е вярно а и ти имаш домашни за правене. Джейд:Мразяте. Редека и Джейн(в един глас):Аквариум. Мелинда:Питам редека Джейн ти пиши. Редека:Ти си знаеш....... | |
|
| |
Sweet_Holly Пейдж като вампир
Брой мнения : 14122 Age : 28 Местожителство : Смолян Сили : Вкаменяване ,Телекинично телепортиране , Телепортиране , Проекция
Име : Михи (Михаела) Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се забавлявам с приятели и да гледам филмчета с вампири Най-големият ви страх : От високо и от тъмното Учителско име : Проф. Пейдж Матюс Registration date : 11.12.2008
| Заглавие: Re: Интерестни тайни Вто Дек 15, 2009 7:33 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Интерестни тайни Сря Дек 16, 2009 7:06 pm | |
| | |
|
| |
Sweet_Holly Пейдж като вампир
Брой мнения : 14122 Age : 28 Местожителство : Смолян Сили : Вкаменяване ,Телекинично телепортиране , Телепортиране , Проекция
Име : Михи (Михаела) Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се забавлявам с приятели и да гледам филмчета с вампири Най-големият ви страх : От високо и от тъмното Учителско име : Проф. Пейдж Матюс Registration date : 11.12.2008
| Заглавие: Re: Интерестни тайни Сря Дек 16, 2009 7:18 pm | |
| | |
|
| |
Phoebe-charmeddd Чародейка
Брой мнения : 1068 Age : 29 Местожителство : Дупница Сили : видения и левитация Име : Силвия Любимец от Чародейките : Фийби Хоби : Много са Най-големият ви страх : От тъмното Учителско име : Силвия Registration date : 13.09.2009
| Заглавие: Re: Интерестни тайни Чет Дек 17, 2009 5:24 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Интерестни тайни Пет Дек 18, 2009 7:22 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Интерестни тайни | |
| |
|
| |
| Интерестни тайни | |
|