| Неразкрити тайни | |
|
+5peperudka151 _krisi_ Rose_Forever Radostina_charmed Sweet_Holly 9 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
CyCiityyy Младата Прю
Брой мнения : 1704 Age : 27 Сили : Телекинеза,Астрална проекция,Телекинично телепортиране,Телепортиране и Очарование. Име : Цвети (Цветина) Любимец от Чародейките : Прю и Пейдж.. Хоби : Да слушам музика,да излизам с приятели и да пиша в форумчету Най-големият ви страх : . Учителско име : ... Registration date : 21.08.2009
| |
| |
Sweet_Holly Пейдж като вампир
Брой мнения : 14122 Age : 28 Местожителство : Смолян Сили : Вкаменяване ,Телекинично телепортиране , Телепортиране , Проекция
Име : Михи (Михаела) Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се забавлявам с приятели и да гледам филмчета с вампири Най-големият ви страх : От високо и от тъмното Учителско име : Проф. Пейдж Матюс Registration date : 11.12.2008
| |
| |
Брой мнения : 14122 Age : 28 Местожителство : Смолян Сили : Вкаменяване ,Телекинично телепортиране , Телепортиране , Проекция
Име : Михи (Михаела) Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се забавлявам с приятели и да гледам филмчета с вампири Най-големият ви страх : От високо и от тъмното Учителско име : Проф. Пейдж Матюс Registration date : 11.12.2008
| Заглавие: Re: Неразкрити тайни Чет Дек 10, 2009 7:35 pm | |
| В стаята на Амбър Амбър изглежда много тъжна днес ще изписват и нея.Тя бавно се облича.Слага си една кафява блузка и едни дънки.Ето как изглежда: След малко Стивън влиза при нея. Стивън:Амбър след малко ще си ходим трябва само да оправя едни документи. Той излиза от стаята В стаята на Саманта Джеика:Сам след малко ще си ходим само да подпиша едни документи. Саманта:Добре. Джеси излиза от стаята.Тя отива към рецепцията и там среща Стивън.Те оправят документите си и си тръгват. Стивън:Здравей. Джесика:Здравей Стивън.Как сте? Стивън:Ще се оправим.Ти? Джесика:Добре. Те бавно отиват пред стаята на Амбър. Стивън:Искаш ли да поговорим? Джесика:За какво? Стивън:За миналото. Джесиката:Да го оставим да почива в мир , а? Стивън:Джес не се дръж така.Тогава не можех да изасня чувствата си. Джесика(леко нервна):Не че сега можеш.Виж ще ти го кажа за пореден път просто и ясно обичахте и никога не съм спирала да те обичам и никога няма да спра.Аз съм наясно с чувствата си , но ти не си. Амбър излиза от стаята и ги вижда.Тя подслушва разговора им. Стивън:Тогава не знаех чувствата си.Но сега ги знам и обичам само една жена истински... При тези негови думи Амбър се усмихва. Стивън:....само една жена е в сърцето ми и това си ТИ , Джес. Амбър остава като попарена влиза в стаята и започва да плаче. Джесика:Не ми излизай с тези номера.Тогава защо се омъжи за Амбър? Стивън:Казах ти не бях наясно с чувствата си.Сега не мога да се разведа с Амбър , защото не е добре , но когато се оправи ти обещавам. Джесика:Аз не искам да го правиш.Не искам да я нараняваш. Стивън:Но... Джесика:Без "но".Ще се видим. Тя тръгва към стаята на Саманта , а Стивън влиза в стаята на Амбър.Той я вижда , че плаче. Стивън:Скъпа....пак ли плачеш?Стига вече. Той я погалва. Амбър(крещейки гневно):Не ме докосвай!!! Тя се дърпа от ръката му. Стивън:Амбър....моля те. Тя се обръща на другата страна и продължава да плаче. В стаята на Саманта. Джесика:Е готовили сте да тръгваме? Катрин:Мисля , че да. Саманта:Най - после ще отида в дома си. Катрин:Не ставай сантиментална. Саманта:Добре де.Просто къщата ми липсваше. Катрин , Джеси и Саманта се качват в колата и потеглят за дома на Сам.
Последната промяна е направена от Sweet_Holly на Пет Дек 11, 2009 3:39 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
_krisi_ Прю под влиянието на Барбас
Брой мнения : 3470 Местожителство : Смолян Сили : Телепортиране,Вкаменяване,Телекинични телепортиране Име : _krisi_ Любимец от Чародейките : Прю и Пейдж Хоби : Да съм навън с приятели , на компа и да гледам филми с вампирчета. :* Най-големият ви страх : от змии Учителско име : _krisi_ Registration date : 05.01.2009
| Заглавие: Re: Неразкрити тайни Чет Дек 10, 2009 7:38 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Неразкрити тайни Чет Дек 10, 2009 7:41 pm | |
| | |
|
| |
CyCiityyy Младата Прю
Брой мнения : 1704 Age : 27 Сили : Телекинеза,Астрална проекция,Телекинично телепортиране,Телепортиране и Очарование. Име : Цвети (Цветина) Любимец от Чародейките : Прю и Пейдж.. Хоби : Да слушам музика,да излизам с приятели и да пиша в форумчету Най-големият ви страх : . Учителско име : ... Registration date : 21.08.2009
| Заглавие: Re: Неразкрити тайни Чет Дек 10, 2009 7:49 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
| Заглавие: Re: Неразкрити тайни Пет Дек 11, 2009 3:54 pm | |
| Те вече са пристигнали в къщата.Саманта отключва вратата и те влизат в антрето.
Саманта:Дом , сладък мой дом!
Катрин избухва в смях.Саманта я бута с лакет.
Саманта:Кати , стига! Катрин(едвам сдържа смеха си):Доб...Добре!!! Джесика:Ти трябва да си почиваш.Не си мисли , че ще правиш нещо. Саманта:Но днес е уикенда.Дните за забавление!Ехооооо , хора знаете ли какво значи думата ЗАБАВЛЕНИЕ!!! Джесика:Ние ще се забавляваме , а ти ще си почиваш вкъщи. Катрин:Точно така! Саманта:Но това не е честно. Джесика:Тъкмо си излезнала от болницата.Трябва да се пазиш не чу ли лекаря.Поне една седмица трябва да лежиш.Ехоооо , човек знаеш ли какво значи думата ПРЕДПАЗВАНЕ!!! Саманта(с досада):Цяла седмица!?Добре , но само днес и утре! Катрин:Имате хубав диалог , но аз съм на закуска с Джош.Така , че ще тръгвам. Саманта:Приятно прекарване с гаджето. Катрин:Не ми е гадже.Само приятел!!! Джесика:За сега. Катрин:Чао и съм ви сърдита. Джесика:И аз те обичам.
Катрин извърта очи и излиза.
Саманта:А ти Джеси? Джесика:Аз ще остана при теб. Саманта:Не си съсипвай дните за почивка заради мен. Джесика:Няма проблем , Сами. Саманта:Благодаря ти!
Саманта прегръща Джесика.
Джесика:Да се качим горе за да си легнеш. Саманта (с досада):Оффффф добре де!
Те се качват горе и влизат в стаята на Саманта.
В закусвалня "Breakfast"
Катрин влиза през вратата , а Джош я чака на една маса.Тя му маха с ръка , а той става и отива до нея.
Катрин:Добро утро. Джош:Мерси.Подобно!
Джош я целува по двете бузи.
Джош:Да сядаме. Катрин:Добре.
Те сядат на масата.
Джош:Какво ще закусваме? Катрин:Ами за мен едно фрапе. Джош:А нещо за ядене??? Катрин:ФРАПЕ! Джош:Истинска храна! Катрин:Добре фрапе със сметана.
Джош се усмихва и Катрин също.
Джош:Една гофрета и едно фрапе със сметана. Сервитьорът:Веднага!
След малко им донасят поръчката.
В къщата на Саманта
Саманта е легнала на леглото си , а Джесика е долу в кухнята и прави чай.Телефона на Сам звъни.
Саманта:Ало.Скъпи.... Анди:Как си бебчо? Саманта:Добре.Ти? Анди:Добре.Вкъщи ли си вече? Саманта:Да , а ти пристигнали вече? Анди:Да.Довечера до 19:30 ще съм при теб.Искаш ли нещо? Саманта:Да.Само ти да си до мен. Анди:О , сладкишче.Ще се видим довечера.Обичам те. Саманта:И аз теб!
Тя затваря телефона. | |
|
| |
CyCiityyy Младата Прю
| Заглавие: Re: Неразкрити тайни Пет Дек 11, 2009 4:37 pm | |
| Михи мн е якичку | |
|
| |
| |
| |
Брой мнения : 3470 Местожителство : Смолян Сили : Телепортиране,Вкаменяване,Телекинични телепортиране Име : _krisi_ Любимец от Чародейките : Прю и Пейдж Хоби : Да съм навън с приятели , на компа и да гледам филми с вампирчета. :* Най-големият ви страх : от змии Учителско име : _krisi_ Registration date : 05.01.2009
| Заглавие: Re: Неразкрити тайни Пет Дек 11, 2009 6:55 pm | |
| Супер е | |
|
| |
| Заглавие: Re: Неразкрити тайни Пет Дек 11, 2009 6:56 pm | |
| Мерси | |
|
| |
| Заглавие: Re: Неразкрити тайни Пет Дек 11, 2009 8:52 pm | |
| Джесика носи две чаши чай и се качва на горния етаж.
Джесика:Ето Сам това е за теб.
Джеси и подава едната чаша.
Саманта:Благодаря. Джесика:Няма проблем.
Джеси сяда на един стол и двете със Сам започват да си пият чая.
В закусвалнята
Катрин и Джош са се назакусвали и си говорят.
Джош:Катрин с теб се чувствам много добре.Познаваме се едва от няколко дни , а все едно.... Катрин:....се познаваме цял живот.Да и аз се чувствам така.
Двамата се приближават един към друг и се целуват.
Катрин:Хареса ми. Джош:Кое? Катрин:Разговора , но и целувакта си я биваше. Джош:Биваше си я. Катрин:Е това значи , че имаме нещо? Джош:Мисля, че да. Катрин:Добре , искаш ли да вечеряме , но след няколко дена. Джош:Добре ще се разберем. Катрин:Чао. Джош:Чао.
Той става и я целува.Тя излиза от закусвалянта и отива при Саманта и Джесика.
Катрин(много усмихната):Здравейте момичета. Джесика:Здравей смехурко! Саманта:Здрасти!Изглеждаш ми много добре. Катрин:Така и се чувствам. Джесика(поглежда я изпитателно):Да има нещо да ни кажеш? Катрин:Не! Саманта:Сигурна ли? Катрин:Да Джесика:Убедена? Катрин:Напълно! Саманта:Напълно и истински убедена? Катрин:Добре де с Джош имаме връзка. Джесика(много радостна):УАУ това е страхотно.
Джесика става и я прегръща.
Саманта:Браво тигрице! Катрин:Момичета моля ви успокойте страстите.(викайки):ТОВА Е НАИСТИНА СТРАХОТНО!! Джесика:Май сега ти трябва де успокоиш страстите. Катрин:Да извинявайте. Саманта:Няма нищо.
В болницата
Амбър и Стивън излизат от болницата и се качват в колата.Стивън бавно се движи по пътя , а Амбър не спира да плаче.
Стивън:Амбър защо плачеш , мила? Амбър(гневна):Не ме наричай , мила!Ти си виновен за всичко , ти , ти и само ТИ! Стивън:За какво съм виновен? Амбър:За ВСИЧКО!Ти и глупачката Джесика!Мразя ви , мразя ви и двамата. Стивън:Какво общо има Джеси? Амбър:Твоята метреса и ти сте виновни за всичко!!!Чух разговора ви днес! Стивън:Виж.....Амбър.....Аз не исках... Амбър(още по гневна):Заради вас изгубих детето си!Заради вас!Мразя ВИ!
Амбър започва да удря Стивън и той започва да губи контрол над колата.
Стивън:Амбър СПРИ!Ще катестрофираме! Амбър:МРАЗЯ ВИ!МРАЗЯ ВИ!
Стивън изугбва контрол над колата и те изхвърчат от пътя. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Неразкрити тайни Пет Дек 11, 2009 9:04 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Неразкрити тайни Пет Дек 11, 2009 9:17 pm | |
| Мерси | |
|
| |
CyCiityyy Младата Прю
| Заглавие: Re: Неразкрити тайни Пет Дек 11, 2009 9:24 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
| Заглавие: Re: Неразкрити тайни Съб Дек 12, 2009 4:06 pm | |
| Вече над града се е свечерило.Виждаме една гора и после преобърната кола.Вътре виждаме Стивън и Амбър , които са в безсъзнание а над колата се вие пушек.Някакъв човек , който вижда колата се обажда на линейка и пътна помощ.Те вече са пристигнали и изваждат Амбър и Стивън ит колата.Слагат ги на едни носилки.
Един парамедик:Мъжът има счупено ребро и е изгубил много кръв , а жената е загинала на място. Другия парамедик:Жалко толкова младо семейство.
Те качват Стивън в една линейка , а Амбър я карат в моргата.
В дома на Саманта
Джесика:Сами скоро Анди ще дойде и ние ще се прибираме. Саманта:Да така е.
В този момент вратата на стаята се отваря и виждаме Анди , който носи букет цветя.
Анди:Розичке моя... Саманта:Мразя рози! Анди:Добре се карамфилче!? Саманта:Така е по - добре! Анди:Оу сладкото ми захарче.Как си? Саманта:Добре.Ти? Анди:И аз.
Той отива и я целува.
Джесика:Аз ще сложа тези цвеят във ваза. Анди:Добре.
Той и подава букета , а тя го слага в една ваза.
В болницата
Доктора:Да се свържем с близките на починалата. Сестрата:Тук пише,че има само сестра. Доктора:Добре.Обадете й се.
Сестрата се обажда на Катрин.
В дома на Саманта
Телефона на Катрин звъни и тя бързо го вдига.
Катрин:Ало.
Тя чува нещо от другата страна изпуска телефона и започва да плаче.
Сестрата:Ало.....ало...там ли сте?
Тя не чува отговор и затваря телефона си.
Сестрата:Мразя работата си!
Джесика(изплашена):Кати....мила кой беше?Какво ти казаха? Саманта:Катрин добре ли си?Какво стана?
Но тя продължава да плаче и не им отговаря.Джесика отива й я прегръща.
Джесика:Спокойно.Кажи какво стана? Катрин:Те.....казаха.....ми.....тя....не мога!
И пак започва да плаче.
Джесика:Успокой се и ми кажи. Катрин:Амбър и Стивън са катестрофирали и Амбър.....тя.....тя е починала. Джесика(шокирана):КАКВО?
Джесика също започва да плаче.
Саманта:О , господи.Съжелявам. Анди:Аз също. Катрин(разплака и ядосана):Искам да отида в болнцата.ИСКАМ! Джесика:Добре.Анди ще ни закараш ли? Анди:Разбира се.Скъпа ще се върна след малко. Саманта:Няма проблем върви.
Те излизат и потеглят към болницата , а Катрин не спира да плаче.Скоро пристигат в болницата и Катрин отива при един лекар.
Катрин(гневна):Къде е тя?КЪДЕ Е? Доктора:Долу в моргата.
Те слизат долу и Катрин отива над тялото на сестра си.
Катрин:ЗАЩО?Защо ме напусна?Трябваше да ти кажа толкова много неща.
Джесика я дърпа настрана.
Джесика:Успокой се.Моля те Кати. Катрин:Но....тя! Джесика:Знам , знам.
Те се качват горе.
Анди:Аз ще тръгвам не искам да оставям Саманта сама. Джесика:Върви!
Той си тръгва , а те сядат пред операционната.
Джесика:Виж погледни го от хубавата страна.Тя е на по - добро място и се е събрала с детенцето й. Катрин:Знам , но ще ми липсва. Джесика:О , скъпа знам и на мен също. | |
|
| |
CyCiityyy Младата Прю
| Заглавие: Re: Неразкрити тайни Съб Дек 12, 2009 4:09 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Неразкрити тайни Съб Дек 12, 2009 4:12 pm | |
| Мерси.След минута започвам продължение | |
|
| |
CyCiityyy Младата Прю
| Заглавие: Re: Неразкрити тайни Съб Дек 12, 2009 4:16 pm | |
| Олее чакам с нетърпениее | |
|
| |
| Заглавие: Re: Неразкрити тайни Съб Дек 12, 2009 4:44 pm | |
| След 3 часа плач и мъки.Катрин е заспала на диванчето , а доктора излиза от операционната. Джесика:Докторе как е той? Доктора:Спокойно добре е.Преляхме му кръв и го превързахме.Утре ще може да го видите , а това момиче? Джесика:Ще се оправи. Доктора:Добре ако има проблем аз ще бъда в кабинета си. Джесика:Благодаря ви. Той си тръгва , а тя отива при Катрин и бавно я побутва. Джесика:Слънчице събуди се.Да се прибираме хайде. Катрин бавно отваря очи. Катрин:Не може да оставим Стивън. Джесика:Доктора каза , че е добре утре ще го видим. Катрин:Добре тогава хайде. Те се прибрат и си лягат , но през ноща Джесика чува как Катрин плаче и отива при нея. Джесика:Катрин скъпа.Успокой се вече.Недей така. Катрин силно прегръща Джесика. Катрин:Не ме оставяй моля те. Джесика:Няма.Тук съм спокойно. Те си лягат и заспиват. Вече е сутрин виждаме гледки от града и чуваме песента Paramore - Crush Crush Crush.Виждаме Джесика , която е облечена в черно и Катрин също.Днес е погребението на Амбър.Те отиват до болницата от там взимат Стивън , който вече е изписан от болницата и отиват към гробищата.Там има много хора.Те погребват Амбър и се прибират. В дома на Стивън Там са Стивън , Джесика , Катрин , Саманта , Анди и Джош. Саманта:Днес беше много , много тъжен ден.Има и радостни новини затова аз ви предлагам тази вечер да оргабизираме тук.Едно малка вечеря.Ако сте съгласни? Катрин:Аз съм съгласна.Трябва ми нещо с което да се разтоваря. Джош:Така е скъпа. Джесика:Добре тогава.Всичко ще бъде организирано. След много приготовления къщата изглежда чудесно и всички се приготвят.Виждаме Джесика , която се приготвя в къщата.Виждаме как си слага едно черно панталонче , една красива синя блузка едно черно болеро и черни токчета.Оправя си косата и се гримира.Ето как изглежда: Сега виждаме Катрин , която се приготвя в дома на Джеси.Тя си слага една черна рокличка по тялото и едни тигрови токчета.Вързва си косата на опашка и се гримира.Ето как изглежда: Вече виждаме Саманта , която се облича в стаята си.Тя си облича една кафява рокличка с оранжеви шарки слага си едни черни токчета.Гримира се и заедно с Анди излизат.Ето как изглежда: След 30 минути всички са се събрали в къщата и са насядали около масата. Саманта:Може ли ние да започнем? Джесика:Давайте. Саманта:Ами аз и Анди ще се омъжваме. Катрин:Честито. Джесика:Честито миличка. Саманта:Благодаря ви.Е кой е следващия? Джесика:Аз!Сам ще ти кажа нещо , но не ми се сърди нито на рпдителите си. Саманта(неразбрала):Доообре. Джесика:Когато беше в болницата....разбрах,че аз и ти сме.....СЕСТРИ. Саманта(шокирана):КАКВО? Джесика:Да.Ето ти писмото и теста. Саманта ги прочита и очите и се насълзяват. Саманта:Това е страхотно.....Дже....СЕСТРИЧКЕ. Двете се прегръщат. Катрин:Сега сме ние с Джош.Ние ще заминен за Хаваите и там ще се омъжим. Джесика:Милата ми честито! Катрин:Благодаря. Саманта:Желая ви много щастие. Катрин:Мерси и на вас. Стивън:Сега аз искам да съобщя или по скоро да попитам нещо? Катрин:Хайде питай я. Стивън пада на колене пред Джесика. Стивън:Ще се омъжиш ли за мен? Джесика поглежда учудено. Катрин:Хайде приеми. Джесика:Ами......ДА! Те се прегръщат и целуват. Джесика(прави нацупена муцунка):И ти си знаела Кати и не си ми казала. Катрин:Недей така миличка.Аз искам да вдигна тост. Всички вдигат чаши. Катрин:Надявам се Амбър да е добре там където е и тя да се радва заедно с нас.Дано винаги да сме така щастливи и заедно.Когато сме най - зле все така да сме! Те вдигат чаши. | |
|
| |
CyCiityyy Младата Прю
| Заглавие: Re: Неразкрити тайни Съб Дек 12, 2009 4:49 pm | |
| мн е яко Михи | |
|
| |
| Заглавие: Re: Неразкрити тайни Съб Дек 12, 2009 4:50 pm | |
| Мерси.След малко пиша последната част и приключвам с този филм | |
|
| |
CyCiityyy Младата Прю
| Заглавие: Re: Неразкрити тайни Съб Дек 12, 2009 5:00 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Неразкрити тайни | |
| |
|
| |
| Неразкрити тайни | |
|