Брой мнения : 1037 Age : 27 Сили : Телепортиране
Взривяване
Вкаменяване
Лекуване Име : Зори Любимец от Чародейките : Пайпър и Пейдж Хоби : Да глрдам ЧаРоДеЙкИтЕ Най-големият ви страх : Не знам Учителско име : Холи Registration date : 26.09.2009
Заглавие: Епизодите на Зори Пон Ное 16, 2009 8:39 pm
Вече всички деца са родени и заемат мястото на чародейките
Nina_Selena_Zori Чародейка
Взривяване
Вкаменяване
Лекуване Име : Зори Любимец от Чародейките : Пайпър и Пейдж Хоби : Да глрдам ЧаРоДеЙкИтЕ Най-големият ви страх : Не знам Учителско име : Холи Registration date : 26.09.2009
Последната промяна е направена от Холи Мари Комбс на Нед Дек 06, 2009 9:02 am; мнението е било променяно общо 4 пъти
Взривяване
Вкаменяване
Информация:Децата на Чародейките живеят по един покрив-Имението Халиуел.Знаят че имат сили,но ги получиха чак на 15г.
Уаят управлява финансите на семейството заедно с Крис и управляват ресторант.
Мелинда управлява клуба-П3
Джейн е фотограф
Джесика е репортер
Джули работи в Аск Джули
Хенри е младши полицай
Саманта и Сюзън притежават Окултски магазин.
Малинда,Саманта и Джейн са големи калпазанти.Се си падат по нарушаване на правилата.
Последната промяна е направена от Angelina Jolie_Holly на Вто Фев 09, 2010 9:05 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
Взривяване
Вкаменяване
Уаят става,преоблича се и отива да събуди Крис,защото само тай от момчетата знае да готви.Двамата слизат и приготвят палачинки. Крис:Ами сега като вече си получиха силите всички май ще започне нападението на демони,а? Уаят:Ами да. Крис:добре че имахме 1 година да подготвим най-малките,Саманта и Сюзън,а? Уаят:Аа. Крис:Ще сптеш ли да нагъваш? Уаят:Имам работа,затова бързам. Крис:Каква,нали днес аз съм в ресторанта. Уаят:Да,ама аз трябва да тренирам,затова бързам със въглехидратите... Крис:Да бе,тея ги разправяй да някой друг.
Изведнъж се чу някакъв трясък от тавана.БУУУУМ!!!
Уаят:ОО,КФО СТАА. Крис:Спри се и да се качим да видим.
Те се качват на тавана и какво да видят.Мелинда,Саманта и Джейн взривили с отвара котлето и целите са в оранжева СЛУС.
Уаят преглъжта и пита. Уаят:Какво направихте? Мелинда:Ами показвахме една отвара за любов на Сами... Крис:За ЛЮБОВ!!!
Последната промяна е направена от Angelina Jolie_Holly на Вто Фев 09, 2010 9:06 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
Sweet_Holly Пейдж като вампир
Брой мнения : 14122 Age : 28 Местожителство : Смолян Сили : Вкаменяване ,Телекинично телепортиране , Телепортиране , Проекция
Име : Михи (Михаела) Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се забавлявам с приятели и да гледам филмчета с вампири Най-големият ви страх : От високо и от тъмното Учителско име : Проф. Пейдж Матюс Registration date : 11.12.2008
Взривяване
Вкаменяване
През това време другите се качват да видят какво е станало.
Джесика:Какво за бога... Джули:...е станало тук? Крис:Познайте.Сестра ми,Сам и Джейн правят любовна отвара... Мел:...но прекалихме с акацията и отварата експлодира. Хенри:Ам може пак без да изкаш да си взривила котлето. Мел:Да бе,като че ли не знам как да ги използвам. Джесика:Ами помниш ли как се ядоса на Уаят и замалко да го взривиш. Мел:Това може да съм го направила нарочно. Уаят:КАКВО!!! Джули:Чакайте,чакайте.Онова момче от П3??? Джейн:Ммм Дап. Джесика:Я стига бе! Сюзън:С къдравата коса. Сам:ДА.
Момичетата се приближават и започват да си говоратза него.
Хенри:Момичета.Какво очакваш от тях? Уаят:Ей,и аз съм с къдрава коса. Мел:Да ама си по-тъп и грозсен Крис:Стига.Закуската не чака. Джейн:ООО,да.Закуска. Уаят:О,не.Първо ше си махнете тази слус о ше се изкъпете. Сюзън:Няма проблем. Хенри:Без магия! Мел:Това не е честно. Крис:Никакво НО.Тръгвайте.
Последната промяна е направена от Angelina Jolie_Holly на Вто Фев 09, 2010 9:07 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Взривяване
Вкаменяване
Те тръгват.Мел е в горната,Сам в долната,а Джейн изчаква.След като Мел е готова в долната влиза Джейн.Всички са готови и отиват да се облекът. Сам влиза при Мел.
Сам:Мел,може ли сешуара? Мел:Да заповядай. Сам:Мерси. Джей чука на вратата и влиза. Мел:Имате ли сешуар,че моя миналия път изгоря. Мелинда:Да,но сега е при Сам както виждаш. Сам:Ще си след мен. Джейн:Ох,добре. Мелинда:Споко ще те изчакаме. Джейн:Добра тогава.
През това време всички са долу и ги чакат.Джули докосва якето на Мел и изведнъж получава видение,че Мел,Сам и Джейн са отвлечени от демони.
Хенри:Какво видя?
Точно в този момент Мел,Сам и Джули слизат и 3 демона ги хващат и ги отвличат.Чува се само лек тропот. Джесика:Това. Затичва се бързо,към стаите им. Крис:Къде отиваш? И всички тръгват след нея. Джесика:Имах видение,че Мелинда,Сами и Джейн ще ги отвлечат демона. Уаят:Какво???
Последната промяна е направена от Angelina Jolie_Holly на Вто Фев 09, 2010 9:09 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Фийбс Халиуел Хенри
Брой мнения : 622 Age : 28 Местожителство : Смолян Сили : Взривяване и Замръзяване Име : Галина Любимец от Чародейките : Пейдж и Фийби Хоби : charmed and charmed Най-големият ви страх : от прекалена горещина Учителско име : проф.Фийбс Registration date : 14.02.2009
Взривяване
Вкаменяване
Джес:Да. Крис:Мелинда я няма. Сюзън:И Сами я няма. Джули:Също и Джейн. Уаят:Твърде късно дойдехме.
Всички слизат и отиват на тавана. Джесика:Аз,Джули и Сюз ще опитаме с заклинанието за изгубена сестра. Хенри:Аз и Крис ще пробваме с кристала. Уаят:Аз ще се опитам да ги намеря телепатично.
Джули:Добре.Да започваме. Но и 3-те опита се оказват несполучливи.
Сюзън:Тогава да проверим Книгата на Сенките.Джес сигурно може да ги познае. Крис:Добра идеа.
През това време при Мелинда,Саманта и Джейн.
Мелинда:Къде сме? Сам:Не знам. Джейн:Боже тук вони на умрели катерички. Мелинда:Горкитр животинчта.
Бяха им завързани ръцете и бяха 8 сантиметра високи.
Джули:Колко съм ниска. Мал:Не само ти. Сам:Утре как ще отида на работа с този ръст. Мелинда:Дали ще стигнем.Може да не грабне птица,да не прегази някакво животно,да не премаже човек... Джейн:Първо да измислим как да се измъкнем от тук и тогава ще бъдем черногледи.Става ли? Саманта:Ок. Мелинда:Мога да взривя важето,но ще щипне малко. Джейн:Давай.
Мелинда взриви въжето и избягаха.
Последната промяна е направена от Angelina Jolie_Holly на Вто Фев 09, 2010 9:12 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
Взривяване
Вкаменяване
Взривяване
Вкаменяване
Сюзън:Открихме го. Хенри:Добре.Кой е този боклук? Сюзън:Хенти!!! Хенри:Съжалявам.Е? Джесика:Гамил,наречен още"Колекционерът" е известен със страста си да колекционира определен вид фигури-Най могъщите за времената си. Преди тридесет години вещица направила заклинание за да го направи толкова отвратителен отвън колкото е от вътре.Има и заклинание за унищожение.
Хенри:Но те не са кули. Крис:Освен ако не ги превърне. Джесика:Но как? Уаят:Преди 20 г. същия тип направи майка ти кукла с някаква пръчка,майка ми,леля Пейдж и леля Фийби го унщожиха.Как се е възродил? Крис:Може някоя вещица,влюбена в него да го е същивила. Сюзън:Възможно е. Уаят:Тогава да ги открием преди да е късно.
Последната промяна е направена от Angelina Jolie_Holly на Вто Фев 09, 2010 9:14 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Взривяване
Вкаменяване
Гамил:Кукли къде сте? Мелинда:Тихо да не не чуе. Джейн кихна,но не се чу защото са доста малки. Сюзън:Има си и предимства да си малък. Но Гамил ги чу. Мелинда:До тук със предимствата. Джейн:Тусни не долу.Какво изкаш от нас? Гамил:Не знаетели?Ще ве изпеча в тази фурна за да се стегне кипса и да станете кукли.ХАхаХА. Мелинда:Приятел,трябва да си промениш злия смях.Брат ми се смее по-злобно и от теб. Джейн:Мелинда!!! Гамил:Имаш право.
В имението
Крис:Чакайте,усещам ги. Уаят:Мелинда не вика телепатично. Крис:Уашингтън стрийд 5941. Хенри:Да тръгваме. Джули:ще взема заклинанието. Джесика:Добре. Хенри:Да тръгваме.
Джули взе заклинанието.Всички се телепортираха кой както може.Влязат в къщата.
Джесика:Джейн,Мелинда,Саманта. Саманта:Тук долу сме. Крис:Тихо,чух нещо. Малинда:Да това сме ние под вас сме. Гамил изведнъх изкочи от някъде и смали и Хенри. Хенри:А,етови. Саманта:Пази се! Джейн го дръпна,защото голеноя крак на Гамил щеше да го прегази.
Последната промяна е направена от Angelina Jolie_Holly на Вто Фев 09, 2010 9:15 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
Взривяване
Вкаменяване
Гамил посегна към Джесика,но крис го спря. Крис:ОСТАВИ Я НАМИРА!!! С вихрушка го понесе назад.Джули намери пръчката и превърна Мелинда,Хенри,Джейн и Саманта в нормалния им ръст.Гамил се приближи с още една.Но Мелинда,Уаят,Крис,Хенри,Саманта,Сюзън,Джесика,Джейн и Джули казаха заклинанието и го унищожиха завинаги.
Последната промяна е направена от Angelina Jolie_Holly на Вто Фев 09, 2010 9:18 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
Взривяване
Вкаменяване
По късно през деня.Всички си бяха вкъщи,само Сам беше навън,но след малко и тя се прибра. Сам:Познайте кой има среща с момчето с къдравата коса.Казва се Кевин Мелинда:Невъзможно. Сам:Да. Всички момичета се събраха като на кръг и започнаха да скачат от радост. А момчетата застанали отстрани и ги гледат.Хенри отиде до тях. Хенри:ЛУУУУУУУУ.Да не сте луди? Саманта го бутна на дивана и продължиха да скачат.Хенри отиде до Крис и Уаят и каза: ВСЕ ОЩЕ НЕ ГИ РАЗБИРАМ ТЕЯ МОМИЧЕТА.
Последната промяна е направена от Angelina Jolie_Holly на Вто Фев 09, 2010 9:19 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Фийбс Халиуел Хенри
Брой мнения : 622 Age : 28 Местожителство : Смолян Сили : Взривяване и Замръзяване Име : Галина Любимец от Чародейките : Пейдж и Фийби Хоби : charmed and charmed Най-големият ви страх : от прекалена горещина Учителско име : проф.Фийбс Registration date : 14.02.2009
Взривяване
Вкаменяване
Заглавие: Re: Епизодите на Зори Чет Ное 19, 2009 5:52 pm
Мерси Обичам ви Сезон 9 Епизид 2
Взривяване
Вкаменяване
Заглавие: Re: Епизодите на Зори Чет Ное 19, 2009 5:58 pm
Червена Кръв
Phoebe-charmeddd Чародейка
Брой мнения : 1068 Age : 29 Местожителство : Дупница Сили : видения и левитация Име : Силвия Любимец от Чародейките : Фийби Хоби : Много са Най-големият ви страх : От тъмното Учителско име : Силвия Registration date : 13.09.2009
Взривяване
Вкаменяване
Брой мнения : 14122 Age : 28 Местожителство : Смолян Сили : Вкаменяване ,Телекинично телепортиране , Телепортиране , Проекция
Име : Михи (Михаела) Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се забавлявам с приятели и да гледам филмчета с вампири Най-големият ви страх : От високо и от тъмното Учителско име : Проф. Пейдж Матюс Registration date : 11.12.2008
Взривяване
Вкаменяване
Сври песента на Britney Spears-Womenizer.Саманта и Сюзън слизат за да направят закуската.
Саманта:Какво да направим а закуска? Сюзън:Ами какво ще кажеш за Филийки на тостер?
През това време слизат всички без Мелинда.
Хенри:Супер! Всеки помага с каквото може-правят закуска,подреждат масата и слагат зауската.
Хенри:Умирам от глад! Посяга към едната филийк,но Сам го удря по ръката.
Джейн:Мел още не е дошла,Хенри. Хенри:Сигурно няма и да дойде.Сношти се прибра в 4 и половина вечерта. Уаят:Какво? Джейн:Да,и аз я видях.
Уаят гледа ядосано,но чува стъпки. Уаят(шепнешки):Тихо.
Мелинда леко стъпва по стълбите за да не я чуят,защото мисли че другите още спят. Мелинда(на нея си):Ох,дано не ме чуят,че много бързам.
Тя вече е на първия етаж.И вързо се затичва към вратата,но се обръща да си вземе ключовете за колата и вижда че всички са на масата и я гледат вторачено.
Мелинда:Какво?Не се ли сте се прибирали от купон късно вечерта а знаете че утре сте на работа и ве чака интервю за барман,че ве чакат да ви дадат разписание за да го одобрите...
Докато говори се запътва към ключовете бързо и се връща на вратата.
Мелинда:...и че по големите ви братя и братовчеди/братовчеткище ви се карат... Крис:Това ли беше? Уаят:Не пропускаш ли нещо? Мелинда:Чакай да помисля...да срещнах най-готиния мъж на света.Казва се Кайл и закаснявам за работа.Чао.
И излиза много бързо. Саманта:Какъв мъж? Джесика:И пропусна закуската.
Вратата се отваря,Мел влиза взима си филийка и излиза пак.
Уаят:Това се нарича-Който не се прибира на време,закаснява за работа.
И всички започват да закусват.
Последната промяна е направена от Angelina Jolie_Holly на Вто Фев 09, 2010 9:24 pm; мнението е било променяно общо 4 пъти
Взривяване
Вкаменяване
Мелинда стига до клуба и вижда цяла опашка от хора.Тя се опитва да мине през тълпата,но един точно пред входа я спря.
Човека:Хей!Не се пререждай. Мелинда:Извинете,но аз съм собственичката на Клуба. Човека:Да бе.Момиченце не се прави на умна. Мелинда:Какво?!
През това време пристига Кайл и вижда,че нещо е ядосало Мелинда.Той веднага отива при нея.
Кайл:Мелнда,какво става тук? Мелинда:Този не ме пуска.Охрана!!! Охраната:Госпожо Халиуел защо не влизате. Мелинда:Защото този човек не ми вярва че съм собственичка на клуба. Охрана:Това е невъзможно. Кайл:Кажи го на него. Човека:Извинявам се.
Мелинда кима,хваща Кайл за ръка и влизат.
Мелинда(към охраната):Пристигна ли групата? Охраната:Не е още. Мелинда:А оценяващото жури? Охраната:Да вече започна. Мелинда:Добре.И Вон наричай ме само Мелинда.Ок. Охраната:Ок.
Кайл отново хваща Мелинда за ръка и тръгват към офиса.
Охраната:Кокло са млади.Изка ми се и аз да бях като тях.Следващия!
Мелинда и Кайл влизат в кабинета.
Мелинда:Какво има Кайл? Кайл:Не мога да крия чувствата си Мелинда Халиуел.Харесвам те Мелинда:Оо Кайл...
Преди да каже нещо Кайл я целува.Мелинда се отдръпва.
Кайл:Какво има?Не ти ли хареса? Мелинда:Не,не беше чудесно,но... Кайл:Ние още не се познаваме,знам.Но когато те видях на партито просто...неможах да ти устоя. Мелинда(усмихвайки се):Ако изкаш сърцето ми господинчо ще трябва да ме заведеш на вечеря. Кайл:Добре.В рестрорант "Sweet Love" в 9 вечерта какво ще кажеш? Мелинда:Нямам търпение.
Кайл я целуна още веднъж и си тръгна.Мелинда отиде да оценява с журито кандидатите за бармани.
Последната промяна е направена от Angelina Jolie_Holly на Вто Фев 09, 2010 9:25 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Взривяване
Вкаменяване
Заглавие: Re: Епизодите на Зори Чет Дек 03, 2009 7:36 am
След час-два Мелинда вижда че Сюзън.
Мелинда:Сюзън,насам.
Охраната прави место на Сюзън за да мите и тя се запътва към Мелинда.
Сюзън:Здрасти,Мел.Какво правиш? Мелинда:Здрасти,ами пре да седна да оценявам барманите,тук беше Кайл. Сюзън:Онзи,който си срещна на купона? Мелинда:Да.И след като ме заведе до кабонете ме целуна и каза че ме харесва. Сюзън:Не ве лие рано? Мелинда:Знам,затова му казах и той ме покани на вечеря. Сюзън:Това е страхотно. Мелинда:Ще останеш ли на ми помогнеш,че журио си тръгна а имам още много? Сюзън:Няма проблем,мила.
Те започват да оценяват и се натъкват на един много потаен мъж.
Мелинда:Здравейте.Как се казвате? Мъжът:Брат. Мелинда:Добре.Разкажете нещо за себе си,Брат. Брат:Няма какво.Имам много сестри.Нямам родетили,а да защото починаха.Това е. Мелинда:Добре.Оставете ми телефон за връзка и ще ви се обадим. Брат:0887465666. Мелинда:Добре.Довиждане.
Сюзън отива при Мелинда.
Мелинда:Това ли бяха? Сюзън:Няма вече. Мелинда:Значи Брат остава.Ще му звънна. Сюзън:Добре.
Мелинда набира телефона. Мелинда:Ало,Брат?Нает си.Ела когато си свободен.Добре.Чао. Сюзън:Кога ли ще дойде? Мелинда:Надявам се скоро. Брат:Здравейте момичета. Мелинда(оплашена):Брат!Изплаши не. Сюзън:Как дойде толкоба бързо. Брат:Живея наблизо. Мелинда:Добре.Да се захващаме на работа,че групата ще пристигне скоро или поне така ми казаха.
Онесени от работа,Мелинда изгубва представа за времето,но се сеща за целувката и това и за времето.
Мелинда:Чакайте!Колко е часа? Брат:Ако часовника на стената е верен часа е 7 без 5. Мелинда:7 без 5!!!Кога ще се прибера за да се оправя? Сюзън:Мел,Мел!!!Успокойсе бързо тръгвай.Ние с Брат ще се оправим. Мелинда:Добре.Нямам време да мисля за други неяа.Чао.
Взе ключовете за колата и тръгна.
Последната промяна е направена от Angelina Jolie_Holly на Вто Фев 09, 2010 9:27 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Взривяване
Вкаменяване
Заглавие: Re: Епизодите на Зори Чет Дек 03, 2009 4:07 pm
Мелинда се прибра и влезе в къщата.Всички седяха на диваните защото беше неделя и нямаха какво да правят.
Мелинда:Никой да не взима душ докато аз не взема,защото бързам за среща. Крис:С кого? Уаят:Как се казва? Мелинда:Казва се Кайл.Много е готин и сладък.Запознахме се на партито миналата нощ.А сега ме извинете,но закъснявам. Крис:Амо ако не те? Мелинда(викайки защото е на втория етаж вече):Ще ви се наложи. Джесика:Братовчетка ми е неповторима.Можа да си намери барман,да си наеме група за тази вечер и да си ореди среща с момче само за една вечер. Уаят:Метнала се е на мама.
През това време в клуба.
Сюзън:Е с какво се занимаваш Брат? Брат:С кръв. Сюзън(смеейки се):Забавен си. Брат(посегайки към нея):Не,наистина с кръв. Сюзън:Брат,започваш да ме плашиш.
Брат показва страшните си вампирски зъпи и я охапва.Точно по това време идва групата(првците).Групата се казваше Linkin Park.
Мениджъра на групата:О,боже.Това момиче има нужда от помощ. Брат:Не,просто припадна.Пиеше по много. Мениджъра:А,добре.Къде да се настани групата. Брат:На бара има расписание.Разгледайтего.Аз ще я отведа на свеж въздух. Менидръра:Добре. Брат:Разполагайте се,но внимавайте с питиетата. Еди от групата:Добре,човече.
Брад вдига Сюзън и я завежда в офиса.Оставя я на дивана и изчезва. През това време в имението.Мелинда слиза по стълбите с една божествена рокля.
Крис:Сестричке,изглеждаш прексасно. Уаят:Да. Мелинда:Колко е часът. Джесика:8:00.
Изведнъш чуват звънеца.
Мелинда:Забравих си чантата горе.Ще му отворите ли?И Уаят,Крис не говорете за мен пред него. Крис:Щом казваш.
Мелинда бързо се качва по стълбите.
Уаят:Вярно ли че няма да го предопредим. Крис:Не. Уаят:Но ти нали така каза на Мел. Крис:И да оставим малката ни сестричка.Не мисля. Уаят:Прав си.
Джесика отваря вратата.
Джесика:Ти сигурно си Кайл.Заповядай,тя сега ще дойде. Кайл:Мерси.
Той влиза в всекидневната и пред него застават Крис и Уаят.
Кайл:Вие сте? Крис:Братята на Мел.Изкаме само да те предопредим ако и сториш нещо. Уаят:Ще те убием. Кайл:Приятно ми е да се запознаем.И не се тревожете.Никога не бих наранил тилкова красиво и нежно момиче.
Мелинда слиза по стълбите.
Кайл:УаУ,изглеждаш прелестно. Мелинда:О благодаря. Кайл:Моля. Мелинда(гледайки строго към Уаят и Крис):Надявам се че братята ми не са ти досаждали. Кайл:Не,ни най малко.даже ме посъветваха. Мелинда:Хубаво.Дано съветите си ги бива. Кайл:Тръгваме ли. Мелинда:Да.
Кайл хваща Мелинда за ръка,качват в колата и тръгват към ресторанта.
Крис:Бива си го. Уаят:Даже не защити. Джули:мелинда има право. Джейн:Сладък е.
Взривяване
Вкаменяване
Заглавие: Re: Епизодите на Зори Чет Дек 03, 2009 7:57 pm
В клуба.Сюзън се събужда и осъзнава че има мигрена.
Сюзън:БОЖЕ!Каква е тая светлина?!
Тя се телепортира в имението.
Саманта:А къде ли е Сю(Сюзън)? Хенри:Не е ли тук? Джули:Сигурно е в клуба с новия барман. Саманта:Като я знам може и да е.
Издеднъж токът огасна.
Джесика:Ще отида да взема свещи. Джейн:Добре.Ние сме на тавана.
Джесика отива в кухнята до един шкаф.Като се обръща вижда Сюзън надолу с главата.Джесика се уплашва и изпищява.
Сюзън:Оуч.Ушите ми!
Джесика вижда големите и зъби и пак пищи.
Сюзън:Спри се Джес!
Джесика пак щеше да запищи,но Сюзън и запушва устата.
Джули:Какво беше това? Джейн:Мисля че беше Джес. Уаят:Да видим какво става.
Те се телепортират в кухнята и виждат Сюзън надолу в главата на хладилника,а Джесика стои като препарирана.
Сюзън:Сами,не знам какво става с мен. Крис:Имаш ли мигрена? Сюзън:Да. УаятИмаш ли два остри зъба? Сюзън:Да. Джули:Значи си вампир. Джейн:Ще пуснеш ли тoка. Сюзън:Ох,добре.Но ми трябват слънчеви очила. Джули:Дсе имаше.Нали Джес?
Но Джесика още стоеше като препарирана.Джейн отида до не.
Джейн(разпрасвайки я):Джесика,Джесика!Събоди се!
Не помагаше и това,затова Джейн и удари един шамар.джесика най-накрая се събуди.
Джесика:Да имам.Сега ще ги донеса.
Джесика се качва да вземе слънчевите си очила и слиза.
Джесика:Заповядай,Сю. Сюзън:Мерси.
Сюзън пуска тока.
Последната промяна е направена от Angelina Jolie_Holly на Сря Фев 10, 2010 7:21 pm; мнението е било променяно общо 3 пъти