| Мелодията в мен | |
|
+3Nina_Selena_Zori CyCiityyy Sweet_Holly 7 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Sweet_Holly Пейдж като вампир
Брой мнения : 14122 Age : 28 Местожителство : Смолян Сили : Вкаменяване ,Телекинично телепортиране , Телепортиране , Проекция
Име : Михи (Михаела) Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се забавлявам с приятели и да гледам филмчета с вампири Най-големият ви страх : От високо и от тъмното Учителско име : Проф. Пейдж Матюс Registration date : 11.12.2008
| Заглавие: Re: Мелодията в мен Нед Дек 13, 2009 2:00 pm | |
| Мерси Зори | |
|
| |
Брой мнения : 14122 Age : 28 Местожителство : Смолян Сили : Вкаменяване ,Телекинично телепортиране , Телепортиране , Проекция
Име : Михи (Михаела) Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се забавлявам с приятели и да гледам филмчета с вампири Най-големият ви страх : От високо и от тъмното Учителско име : Проф. Пейдж Матюс Registration date : 11.12.2008
| Заглавие: Re: Мелодията в мен Нед Дек 13, 2009 2:23 pm | |
| Момичетата вече са се приготвили и отиват на двора.Момчетата са се подредили от едната страна , а момичетата от другата.
Учителката:Така както винаги.Момчетата футбол , момичета трябва да довършат съчетанието си , защото днес трябва да избираме нов капитан.
Сюзън:Ясно е като бял ден , че ще съм аз. Ана:Няма съмнение. Алис:Никой не може да се сравнява с теб. Майли:Бела ти си много добра.Надявам се да бъдеш новия капитна , а не Сюзън - СКОВАНАТА! Бела:Мерси Майли.Ами дано няма никакво чувство за ритъм.Помниш ли последната пирамида , която ни накара да направим.Още вторият ред не се беше подредил и пирамидата се развали. Майли(започва да се смее):О да спомням си.И тогава се случи нещо ужасно на Сюзън:СПЧУПИ СИ НОКЪТ.
Бела започва да се смее , но учителката ги поглежда и те спират.Момичетата отиват по местата си и започват да танцуват.Полсе учителката отива при тях за да им съобщи , кой е новия капитан.
Учителката:Момичета всички сте много добри , но само една може да е капитан и това ще бъде..... Сюзън(прекъсва я):Благодаря ви.Знам , че съм най - добрата сред тези момичета.Много се радвам. Учителката:Сюзън не бъразй толкова. Сюзън:Да извинете искате вие да съобщите името ми.
Учителката се усмихва и продължава.
Учителката:Новия капитан е....Бела!Честито мила.
Бела и Майли започват да скачат и да пищят от радост.
Майли(викайки):ДААА!!!Белс казах ти. Бела:СУПЕР!Натрихме носа на Сюзън. Майли:Да.
Сюзън гледа като попарена.
Сюзън:Тези нямат вкус.Тази Бела не може да танцува.Тя е като пън пълна тъпачка.Вижте я. Алис/Ана:Права си! Сюзън(ядосана):Спрете да повтаряте само това.УФФФФФФФФФФ!
Тя се изпищява и си тръгва , а след нея тръгват Алис и Ана.
Алис:Ние съжеляваме Сю. Ана:Да , много , много съжеляваме.
Сюзън ги поглежда злобно и продължава напред.Скоро часа свърша и те се преобличат и тръгват към шкафчетата си.По коридора Бела и Майли срещат Кейти.
Майли:Хей , Кейт. Бела:Здравей Кейт. Кейти:Здравейте момичета.Майли с теб ще говорим вкъщи. Майли:И аз се радвам да те видя.Чао и те обичам. Кейти:Момиченце! Майли(усмихната):Чао , чао!
Бела и Майли продължават по коридора и отиват до шакфчетата си.Там срещат Ник и Джейк.
Майли:Слънчице как мина футбола? Ник:Добре , а при вас? Майли:Страхотно.Бела кажи им ти. Бела:Добре.Избраха ме за капитан на мажоретките. Джейк:Честито скъпа!Това е страхотно!
Той целува Бела страстно.
Бела:Миличък , миличък успокой се мъничко. Джейк:Съжелявам , но не мога да ти устоя Бела:Оу , милият ми той. Майли:Довечера нали знаете в 20:00 клуб "Dance"? Ник:Не бих пропуснал.Хайде да тръгваме за часовете.
Часовете са свършили и те срещат на изхода на училището.
Майли:Здравейте момченца. Ник:Майли днес си много палава. Майли:Милият ми това е , защото ти си наоколо.
Те се целуват.
Бела:Ще тръгваме ли? Майли:Трябва да изчакам Кейти , защото сутринта доста я ядосах. Ник:Добре.До довечера обичам те. Майли:Вярвай ми аз повече! Бела:Чао Майлс. Джейк:Чао хора.
Те си тръгват , а Майли остава да чака Кейти.След малко тя идва.
Кейти:Хей , миличка какво правиш тук? Майли:Чакам те за да се приберем заедно.Нали не ми се сърдиш за сутринта? (Майли прави извинителна муцунка) Кейти(прегръща я):Не , спокойно Майлс.Ти си най - важната за мен не мога да ти се сърдя. Майли:Много те обичам , нали знаеш? Кейти:И аз теб!
Те се качват в колата и си тръгват.
Последната промяна е направена от Sweet_Holly на Пон Дек 14, 2009 10:05 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти | |
|
| |
Phoebe-charmeddd Чародейка
Брой мнения : 1068 Age : 29 Местожителство : Дупница Сили : видения и левитация Име : Силвия Любимец от Чародейките : Фийби Хоби : Много са Най-големият ви страх : От тъмното Учителско име : Силвия Registration date : 13.09.2009
| |
| |
| |
| |
_krisi_ Прю под влиянието на Барбас
Брой мнения : 3470 Местожителство : Смолян Сили : Телепортиране,Вкаменяване,Телекинични телепортиране Име : _krisi_ Любимец от Чародейките : Прю и Пейдж Хоби : Да съм навън с приятели , на компа и да гледам филми с вампирчета. :* Най-големият ви страх : от змии Учителско име : _krisi_ Registration date : 05.01.2009
| Заглавие: Re: Мелодията в мен Нед Дек 13, 2009 5:07 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Мелодията в мен Нед Дек 13, 2009 5:08 pm | |
| Мерси | |
|
| |
| Заглавие: Re: Мелодията в мен Нед Дек 13, 2009 7:46 pm | |
| Скоро пристигат в къщата. Кейти:Какво искаш за обяд? Майли:Няма значение.А Шон кога ще се прибере? Кейти:Към 19:00 часа. Майли:Ахам.Тази вечер към 20:00 ще излизам и ще оставя теб и Шон насаме за да си направите бебе. Кейти:Хей малката внимавай с приказките. Майли:Добре де! Кейти:И довечера да внимавате.Особено с Ник. Майли(усмихва се дяволито):Май ние ще ви изпреварим с бебето. Кейти:КАКВО? Майли:Шегувам се. Майли се качва нагоре по стълбите , а Кейти приготвя обяда.Когато обядват Майли започва да си подрежда гардебора и да учи.Вече е 19:00 часа и Майли започва да се приготвя.Тя си взима душ и започва да се облича.Слага си една сива тениска и една жълта поличка с черни шарки.Облича си едни чорапки почти до коляното и обувките.Ето как изглежда: Сресва се и тръгва към долния етаж. В дома на Бела Тя също се приготвя за излизането с приятелите си.Бела си слага една сива блузка едни черни дънки и едно черно якенце.Сресва се и тръгва към долния етаж.Ето как изгелжда: Майка и:Къде отиваш скъпа? Бела:Мамо излизам с Майли. Майка и:Добре и внимавайте. Бела:Както кажеш. Майка и:Чао , мила. Бела:Чао мамо. Бела целува майка си и излиза. В дома на Майли и Кейти Шон и Кейти се седнали на дивана в хола и си говорят.Майли наднича през вратата. Майли:Шон , Кейти излизам. Кейти:Добре Майлс и внимавай. Шон:Забавлявай се. Майли:Благодаря Шон. Кейти леко удря Шон. Кейти:Шон! Шон:Добре де! Майли излиза и тръгва към бара. | |
|
| |
CyCiityyy Младата Прю
Брой мнения : 1704 Age : 27 Сили : Телекинеза,Астрална проекция,Телекинично телепортиране,Телепортиране и Очарование. Име : Цвети (Цветина) Любимец от Чародейките : Прю и Пейдж.. Хоби : Да слушам музика,да излизам с приятели и да пиша в форумчету Най-големият ви страх : . Учителско име : ... Registration date : 21.08.2009
| Заглавие: Re: Мелодията в мен Нед Дек 13, 2009 7:54 pm | |
| Супер е Михи | |
|
| |
| |
| |
Nina_Selena_Zori Чародейка
Брой мнения : 1037 Age : 27 Сили : Телепортиране
Взривяване
Вкаменяване
Лекуване Име : Зори Любимец от Чародейките : Пайпър и Пейдж Хоби : Да глрдам ЧаРоДеЙкИтЕ Най-големият ви страх : Не знам Учителско име : Холи Registration date : 26.09.2009
| |
| |
| Заглавие: Re: Мелодията в мен Нед Дек 13, 2009 8:15 pm | |
| Момичетата и момчетата се срещат в бара.
Майли:Здравейте. Джейк:Здравейте и от мен. Бела:Ще сядаме ли? Ник:Разбира се.
След няколко минути в бара влизат Сюзън , Алис и Ана.
Майли:Някой хора успяха да ми скапят настроението само с присъствието си. Бела:На мен също. Ник:Не им обръщайте внимание. Джейк:Ник е прав. Бела:На вас ви е лесно.
Сюзън и "кученцата" и минават покрай тях.
Сюзън:Някой да ми даде торбичка.Ще повърна от облеклото на тези двете. Майли:Или по скоро ще повърнеш от собственото си облекло. Сюзън:Затваряй си устата! Ник:Хей , хей по спокойно. Майли:Скъпи Ник остави ги. Сюзън:Хайде момичета.Повдига ми се от тези. Алис/Ана:На нас също. Бела:Махайте се усойници.Отивайте да пръскате отровата си другаде!
Сюзън , Ана и Алис си тръгват.
Майли:Как не им омръзва да се заяждат. Бела:Зарежи ги тези змиеподобни.
Ник и Джейк започват да се смеят.
Бела:Какво? Джейк:Май твоя език е остър като змия. Майли:Не бъдете толкова отворени , а отидете да вземете нещо за пиене.
Последната промяна е направена от Sweet_Holly на Пон Дек 14, 2009 10:09 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти | |
|
| |
| Заглавие: Re: Мелодията в мен Нед Дек 13, 2009 8:16 pm | |
| | |
|
| |
Взривяване
Вкаменяване
Лекуване Име : Зори Любимец от Чародейките : Пайпър и Пейдж Хоби : Да глрдам ЧаРоДеЙкИтЕ Най-големият ви страх : Не знам Учителско име : Холи Registration date : 26.09.2009
| Заглавие: Re: Мелодията в мен Нед Дек 13, 2009 8:53 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
Radostina_charmed Admin
Брой мнения : 3156 Age : 29 Сили : Вкаменяване, Взривяване, Клониране, Телекинеза и Очарование Име : Радостинa Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се рова в нета и да гледам Чародейките. Най-големият ви страх : От сярна киселина Учителско име : ~Проф. Пайпър Халиуел~ Registration date : 03.12.2008
| Заглавие: Re: Мелодията в мен Нед Дек 13, 2009 9:46 pm | |
| Много е яко. Направо нямам думи | |
|
| |
| |
| |
Брой мнения : 3470 Местожителство : Смолян Сили : Телепортиране,Вкаменяване,Телекинични телепортиране Име : _krisi_ Любимец от Чародейките : Прю и Пейдж Хоби : Да съм навън с приятели , на компа и да гледам филми с вампирчета. :* Най-големият ви страх : от змии Учителско име : _krisi_ Registration date : 05.01.2009
| Заглавие: Re: Мелодията в мен Нед Дек 13, 2009 10:06 pm | |
| Дам Супер е михи. Нямам думи | |
|
| |
| Заглавие: Re: Мелодията в мен Нед Дек 13, 2009 10:09 pm | |
| Мерси Криси | |
|
| |
| Заглавие: Re: Мелодията в мен Нед Дек 13, 2009 10:25 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Мелодията в мен Пон Дек 14, 2009 5:20 pm | |
| Джейк:Добре де!
Заедно с Ник отиват да вземат по нещо за пиене.
Майли:Бела ще отида до тоалетната. Бела:Да дойда ли с теб? Майли:Не няма нужда.Мога и сама.
Бела извърта очи а Майли отива към тоалетната.В тоалатена е и Сюзън.
Майли:О , господи напастите ме следват и в тоалетната.
Сюзън започва да се смее.Майли отива пред огледалото и си слага гланц.
Сюзън:Колкото и да се гримираш ще си останеш грозна.Погледни се за Бога. Майли:Страхотна съм нали? Сюзън:Май си си забравила очилата.С тези чорапи!Да не би баба ти да те е обличала. Майли:По - добре отлкото да изглеждам като теб.Приличаш на грозна префърцунена кукла не че не си. Сюзън:Не разговарям с грозни предателки. Майли:Предателка!?Ти си предателката тук.
Сюзън се обръща и излиза от тоалетната.
Майли:Уфф Мразя я!
Тя се връща при другите.
Майли:Вие сте се върнали. Ник:Да!Ти къде беше? Майли:До тоалетната и познайте кой срещнах там? Ник:Ъмммм....Тоалетната хартия? Майли(започва да се смее):Не глупчо.СЮЗЪН! Бела(прави се на учудена):Шегуваш се? Майли:Ох моля те разбира се , че не.Е да потанцуваме.
Те стават и танцуват и после се прибират.
Майли:Чао ще се видим утре момчета. Ник:Да.Обичам те! Майли:И аз теб.
Те се целуват.
Джейк:Чао , миличка. Бела:Обичам те!
Тя го целува и момчетата тръгват на едната посока , а момичетата на другата.Извървяват малко разстояние заедно.
Бела:Аз съм дотук! Майли:Чао Бела до утре. Бела:Чао Майли.Може да си пишем. Майли:Ако "мама" ми даде да седна на компютъра. Бела(започва да се смее):Не говори така за Кейти. Майли:Добре.Чао!
Те се прегръщат и се разделят.След 10 минути път Майли се прибира вкъщи.Тя отваря входната врата събува се и влиза във всекидневната.Там е Кейти , която гледа телевизия.
Майли:Здравей Кейти! Кейти:Хей ти се прибра.Как прекара? Майли:Супер.
Тя сяда до Кейти , а тя изключва телевизора.
Майли:Къде е Шон? Кейти:Тъкмо се качи горе за да си вземе душ. Майли:Мхм. Кейти:Ще вечеряш ли? Майли:Не благодаря.Ще се качвам горе. Кейти:Добре.Лека нощ сладкишче. Майли:Лека!
Майли се качва по стълбите и влиза в стаята си.След нея се качва и Кейти.Вече е 23:00 часа и те си лягат.
Последната промяна е направена от Sweet_Holly на Пон Дек 14, 2009 10:11 pm; мнението е било променяно общо 3 пъти | |
|
| |
CyCiityyy Младата Прю
Брой мнения : 1704 Age : 27 Сили : Телекинеза,Астрална проекция,Телекинично телепортиране,Телепортиране и Очарование. Име : Цвети (Цветина) Любимец от Чародейките : Прю и Пейдж.. Хоби : Да слушам музика,да излизам с приятели и да пиша в форумчету Най-големият ви страх : . Учителско име : ... Registration date : 21.08.2009
| Заглавие: Re: Мелодията в мен Пон Дек 14, 2009 5:30 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Мелодията в мен Пон Дек 14, 2009 6:17 pm | |
| | |
|
| |
Взривяване
Вкаменяване
| Заглавие: Re: Мелодията в мен Пон Дек 14, 2009 6:20 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Мелодията в мен Пон Дек 14, 2009 6:36 pm | |
| Мерси , момичета | |
|
| |
| Заглавие: Re: Мелодията в мен Пон Дек 14, 2009 6:51 pm | |
| Вече е нова сутрин над града и чуваме песента на Jennifer Love Hewitt - Can I Go Now.Виждаме Майли , която се приготвя за училище.Тя изважда от гардероба си едно синьо потниче и едни зелени панталонки.Слага си герданче , гривнички и едно шалче.Гримира се сресва се и слага няколко тетрадки в чанатата си.Ето как изглежда: Сега виждаме Кейти , която вече е готова и сега се гримира.Ето как изглежда: После виждаме Бела , която изважда дрехите от гардероба си.Тя си слага едно сиво потниче и едни дънки.Оправя си косата и тръгва надолу по стълбите.Ето как изглежда: Когато слиза долу вижда майка си. Бела:Мамо днес Майли ще закува вкъщи , нали може? Майка и:Разбира се , мила.Аз тръгвам за работа.Чао и да внимавате. Бела:Добре , чао мамо.Ще се видим довечера. Бела отива в кухнята , а майка и тръгва за работа. В дома на Майли и Кейти Майли излиза от стаята си и почувка на вратата на стаята на Кейти. Кейти:Влез. Майли отваря вратата и оглежда стаята. Майли:Здравей , но къде е Шон? Кейти:Излезе в 06:00 сутринта , защото имаше много важно заседание днес. Майли:И аз излизам. Кейти:А закуската? Майли:Ще ям у Бела. Кейти:Пак ли ме зарязахте? Но преди да каже това Майли затваря вратата и излиза от стаята.Тя слиза долу обува се и тръгва към дома на Бела. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Мелодията в мен | |
| |
|
| |
| Мелодията в мен | |
|