| Мелодията в мен | |
|
+3Nina_Selena_Zori CyCiityyy Sweet_Holly 7 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Sweet_Holly Пейдж като вампир
Брой мнения : 14122 Age : 28 Местожителство : Смолян Сили : Вкаменяване ,Телекинично телепортиране , Телепортиране , Проекция
Име : Михи (Михаела) Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се забавлявам с приятели и да гледам филмчета с вампири Най-големият ви страх : От високо и от тъмното Учителско име : Проф. Пейдж Матюс Registration date : 11.12.2008
| Заглавие: Мелодията в мен Съб Дек 12, 2009 5:06 pm | |
| Това е най - новото ми филмче | |
|
| |
Брой мнения : 14122 Age : 28 Местожителство : Смолян Сили : Вкаменяване ,Телекинично телепортиране , Телепортиране , Проекция
Име : Михи (Михаела) Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се забавлявам с приятели и да гледам филмчета с вампири Най-големият ви страх : От високо и от тъмното Учителско име : Проф. Пейдж Матюс Registration date : 11.12.2008
| Заглавие: Re: Мелодията в мен Съб Дек 12, 2009 5:12 pm | |
| Актьори:
Майли Сайръс - Майли Тейлър Суифт - Сюзън Кейт Бекинсейл - Кейти (сестра на Майли) Кристен Стюарт - Бела (най - добрата приятелка на Майли) Ашли Грийн - Алис (приятелка на Сюзън) Ники Рийд - Ана (също приятелка на Сюзън) Тейлър Лаунтър - Джейкъб (гаджето на Бела) Робърт Патисън - Ник (гаджето на Майли) Джош Дюхъмел - Шон (съпругът на Кейти) | |
|
| |
| Заглавие: Re: Мелодията в мен Съб Дек 12, 2009 5:28 pm | |
| Ето как изглеждат актьорите: Майли: Сюзън: Кейти: Бела: Алис: Ана: Джейкъб: Ник: Шон: | |
|
| |
| Заглавие: Re: Мелодията в мен Съб Дек 12, 2009 5:43 pm | |
| Ето по нещо за героите:
Майли: Тя е младо 17 годишно момиче и учи в гимназията в град Торонто.Има сестра по - голяма от нея.Най - добрата и приятелка е Бела те са в един клас.Има гадже казва се Ник.Тя никак не харесвам Сюзън и приятелките й Ана и Алис.
Сюзън: Също 17 годишно момиче се мисли за кралицата на гимназията.С нейните приятелки се опитват да контролират всички и се мислят за най - красивите не само в гиманизята , но и в града.Тя се опитва да открадне гаджето на Майли.
Кейти: Кейти е на 27 години работи в гимназията като учителка по музика.Омъжена е и е сестра на Майли.Съпругът и се казва Шон.
Бела: Добро и мило 17 годишно момиче.Най - добрата приятелка на Майли и Ник.Има гадже - Джейкъб или Джейк.
Алис и Ана: Те двете също са на 17.И следват суетната си приятелка Сюзън , като кученца.
Джейкъб и Ник: Добри , умни и красиви момчета.Двамата са много добри приятели и гаджета на Бела и Майли.
Шон:Съпругът на Кейти , който работи като адвокат.Двама живеят в града и се разбират много добре. | |
|
| |
CyCiityyy Младата Прю
Брой мнения : 1704 Age : 27 Сили : Телекинеза,Астрална проекция,Телекинично телепортиране,Телепортиране и Очарование. Име : Цвети (Цветина) Любимец от Чародейките : Прю и Пейдж.. Хоби : Да слушам музика,да излизам с приятели и да пиша в форумчету Най-големият ви страх : . Учителско име : ... Registration date : 21.08.2009
| Заглавие: Re: Мелодията в мен Съб Дек 12, 2009 6:11 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
Nina_Selena_Zori Чародейка
Брой мнения : 1037 Age : 27 Сили : Телепортиране
Взривяване
Вкаменяване
Лекуване Име : Зори Любимец от Чародейките : Пайпър и Пейдж Хоби : Да глрдам ЧаРоДеЙкИтЕ Най-големият ви страх : Не знам Учителско име : Холи Registration date : 26.09.2009
| Заглавие: Re: Мелодията в мен Съб Дек 12, 2009 6:40 pm | |
| И на мен ми звучи интересно Притова много | |
|
| |
| |
| |
Взривяване
Вкаменяване
Лекуване Име : Зори Любимец от Чародейките : Пайпър и Пейдж Хоби : Да глрдам ЧаРоДеЙкИтЕ Най-големият ви страх : Не знам Учителско име : Холи Registration date : 26.09.2009
| |
| |
peperudka151 Били
Брой мнения : 713 Age : 26 Местожителство : тетевен Сили : телепортиране лекуване и други Име : Нати Любимец от Чародейките : Пейдж и Прю Хоби : Много са Най-големият ви страх : Незнам Учителско име : Пейдж Registration date : 14.02.2009
| Заглавие: Re: Мелодията в мен Съб Дек 12, 2009 7:11 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Мелодията в мен Съб Дек 12, 2009 7:15 pm | |
| Мерси | |
|
| |
| Заглавие: Re: Мелодията в мен Съб Дек 12, 2009 7:40 pm | |
| Ранна сутрин в Торонто.Виждаме гледки от града и чуваме песента Miley Curys - Party in the U.S.A.Погледа ни се спира върху една хубава къща.Тогава виждаме Майли , която е нахвърлила толкова много дрехи на леглото си , че гардероба е почти празен.Песента намалява и спира. Майли:Уфффф какво да облека!Нямам нищо подходящо. В този момент Кейти влиза в стаята и се стъписва. Кейти:Какво става тук?Майли..... Майли:Ами нямам какво да облека. Кейти:О , миличка хайде побързай.Виж колко дрехи имаш.Ако след малко не си готова ще закъснееш. Майли:Добре де.Сега ме остави не си мисли , че ще събличам пред теб. Кейти:Хей..... Кейти взима една блузка и я хвърля по Майли , а тя и се изплезва.Кейти излиза от стаята и затваря вратата.Накрая Майли избира едно червено панталонче , една тениска и черно елече.Тя се облича сресва се , гримира се и си слага няколко аксесоара.Ето как изглежда: Майли:Така е по - добре. Тя бързо започва да пъха дрехите в гардероба си. Сега виждаме стаята на Кейти и Шон.Кейти изважда от гардероба си едно потниче на цветя и един черен панталон.Слага ги грим и се поглежда за последно в огледалото.Ето как изглежда: Кейти:Шон , скъпи слизам долу. Шон(от банята):И аз сега идвам. Тя излиза от стаята и на коридора среща Майли. Кейти:Все пак си имала какво да облечеш. Майли:Облякох го , защото нямаше какво друго. Кейти:Недей така!Имаш толкова много дрехи. Майли:Да , но не струват. Кейти:Добре , добре.С теб не може да се спори. Майли се усмихва победоносно.Те слизат долу и Кейти си сипва чаша кафе. Майли:Подай ми една ябълка. Кейти:Добре. В този момент в кухнята влизаш Шон.Майли се е зачела във вестника , а Кейти и мята ябълка.Майли вдига ръка и я хваща , а Шон ги поглежда странно. Кейти:Добро хващане! Майли:Мерси.Добро хвърляне. Шон:Добро утро. Кейти:Здравей , скъпи. Майли:Добро утро Шон. Кейти отива и го целува , а Майли отхапва от ябълката си. Майли:Аз излизам. Кейти:Майлс чакай.Ще ходим заедно. Майли започва да се смее и излиза.Кейти гледам като попарена. Кейти(викайки):Майли върни се тук. Майли(също викайки):Не те чувам! Кейти(към Шон):Виждаш ли я неконтлируема е! Шон(се усмихва):Скъпа май ти се опитваш да я контролираш повече от колкото е нужно.Тя е голяма. Кейти:Ти на чия страна си? Шон:На страната на реалността. Кейти:Глупчо!
Последната промяна е направена от Sweet_Holly на Пон Дек 14, 2009 10:14 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти | |
|
| |
CyCiityyy Младата Прю
Брой мнения : 1704 Age : 27 Сили : Телекинеза,Астрална проекция,Телекинично телепортиране,Телепортиране и Очарование. Име : Цвети (Цветина) Любимец от Чародейките : Прю и Пейдж.. Хоби : Да слушам музика,да излизам с приятели и да пиша в форумчету Най-големият ви страх : . Учителско име : ... Registration date : 21.08.2009
| Заглавие: Re: Мелодията в мен Съб Дек 12, 2009 7:45 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Мелодията в мен Съб Дек 12, 2009 7:56 pm | |
| Мерси | |
|
| |
peperudka151 Били
Брой мнения : 713 Age : 26 Местожителство : тетевен Сили : телепортиране лекуване и други Име : Нати Любимец от Чародейките : Пейдж и Прю Хоби : Много са Най-големият ви страх : Незнам Учителско име : Пейдж Registration date : 14.02.2009
| Заглавие: Re: Мелодията в мен Съб Дек 12, 2009 8:36 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Мелодията в мен Съб Дек 12, 2009 8:40 pm | |
| Мерси | |
|
| |
| Заглавие: Re: Мелодията в мен Съб Дек 12, 2009 9:02 pm | |
| Майли е в коридора слага си обувките , взима си чантата и излиза.Тя хваща едно такси и тръгва към гимназията.
В къщата на Кейти и Майли
Шон:Време е да тръгвам , скъпа.Ще закъснея за делото. Кейти:Ще тръгнем заедно.
Но Шон излиза.
Кейти:Хей все още съм тук.Защо ме зарязахте?Господи какво ли се чудя и двамата са като деца.
Тя оставя чашката си от кафе в съдомиялната и излиза.Качва се на колата си и също потегля към гимназията.Майли вече е пристигнала и слага учебниците , които не и трябват в шкафчето си.Когато затваря вратата вижда Бела и подскача.
Майли:Белс изкара ми ангелите. Бела:Че ти имаш ли?Мислех си че си дявол.
Двете започват да се смеят.
Майли:Добре изкара ми дяволите. Бела:Съжелявам.Как си? Майли:Перфектно.Ти? Бела:И аз.Виждала ли си момчетата? Майли:Да ти изглеждам , като човек , който ги е виждал. Бела:Ами.....ДА! Майли:Значи трябва да отидеш на очен лекар.
Те пак избухват в смях.
Майли:Хайде ще закъснеем за час. Бела:О , не имаме Химия. Майли:Супер! Бела:Супер ли?Мила май се побъркваш! Майли(с небрежен тон):Май ти досега си спала за да не го забележиш.
Бела се усмихва и те тръгват по коридора.Влизат в кабинета по химия , а там са Сюзън , Ана и Алис.
Майли(посочва ги):Виж най - добрите ни приятелки са тук. Бела:Да.Колко ми липсваха. Майли:И на мен до толкова , че да ги убия.
Като минават покрай тях се усмихват фалшиво.
Сюзън:Виж я Майли с каква тениска е ужасна! Ана/Алис:Напълно си права! Сюзън:Знам! Бела(към Майли):Кралицата пак се произнесе. Майли:Зарежи я.
Те сядат на чиновете си , а в този момент в стаята влизат Ник и Джейкъб.Когато Сюзън вижда Ник става от мястото си и отива при него.
Сюзън:Ник много си хубав днес.Как си? Ник:Да добре.
Той я бута и отива при Майли.Те се целуват и прегръщат същото правят Бела и Джейк.
Майли:Как си? Ник:По - добре откакто те видях. Майли:Оуууу много си мил. Джейк:Да като разтопено захарче. Ник:Я млъквай!
Всички започват да се смеят.
Последната промяна е направена от Sweet_Holly на Съб Дек 12, 2009 9:20 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
CyCiityyy Младата Прю
| Заглавие: Re: Мелодията в мен Съб Дек 12, 2009 9:10 pm | |
| Супер е Михи | |
|
| |
| Заглавие: Re: Мелодията в мен Съб Дек 12, 2009 9:13 pm | |
| Мерси | |
|
| |
_krisi_ Прю под влиянието на Барбас
Брой мнения : 3470 Местожителство : Смолян Сили : Телепортиране,Вкаменяване,Телекинични телепортиране Име : _krisi_ Любимец от Чародейките : Прю и Пейдж Хоби : Да съм навън с приятели , на компа и да гледам филми с вампирчета. :* Най-големият ви страх : от змии Учителско име : _krisi_ Registration date : 05.01.2009
| Заглавие: Re: Мелодията в мен Съб Дек 12, 2009 9:16 pm | |
| Да много е яко | |
|
| |
| Заглавие: Re: Мелодията в мен Съб Дек 12, 2009 9:21 pm | |
| Миси | |
|
| |
| Заглавие: Re: Мелодията в мен Съб Дек 12, 2009 9:52 pm | |
| Учителката влезе в стаята и те седнаха по местата си.Тя беше възрастна с къса коса и бритонче и носеше очила.Тя застана пред дъската и тропна с маркера по бюрото си.
Учителката:Запазете тишина!
Всички замълчаха и погледнаха към учителката.
Учителката:Днес ще изпитам двама ученика.
Тя отваря дневника и го оглежда.
Бела(към Майли , шепнейки):Дано не изпита мен.
Учителката:На дъската да излязат Майли и......Ана.
Майли:Ужас.
Тя и Ана стават от местата си и отиват пред дъската.Учителката им задава по няколко въпроса.И им пише оценки.
Учителката:Майли - 5 , Ана - 2.СЯДАЙТЕ!
Бела(тихо):Браво Майлс. Майли(тихо):Мерси.
Учителката:Запишете ново заглавие.
След 45 минути звънеца бие и всички стават нетърпеливо от местата си.Майли , Бела , Ник и Джейк се запътват към шкафчетата си.Те слагат учебниците си там.
Бела:Сега имаме физкултура.УЖАС! Майли:Да.Сюзън кралицата пак ще ни кара да танцуваме глупави неща. Бела:Да! Ник:Ние отиваме в нашата съблекалня.За да се преоблчем. Майли:Да дойда ли да ти помогна. Ник:Ммммм.....палавнице.
Той я целува и те отиват да се преобличат.
Майли:Мразя тези глпави костюмчета за мажоретки. Бела:Аз също ,но.....
Тя отиват в съблекалнята да се преобличат.
Сюзън:Майли сигурбо се радваш , че ще свалиш тези отвратителни дрехи. Майли:И ти също! Сюзън(към Ана и Алис):Май ни трябва модна полиция ТУК! Алис:Да. Ана:Ще повърна от това облекло.(към Майли):Нямаш вкус! Майли:По - добре от колкото да нямам воля. Бела:Майлс остави ги да се радват на фалшивото си величие!
Бела и Майли се отдалечават.
Алис:Това ти стои страхотно. Сюзън:Знам!
При Майли и Бела
Майли:Не мога да ги понасям. Бела:Аз също. | |
|
| |
_krisi_ Прю под влиянието на Барбас
Брой мнения : 3470 Местожителство : Смолян Сили : Телепортиране,Вкаменяване,Телекинични телепортиране Име : _krisi_ Любимец от Чародейките : Прю и Пейдж Хоби : Да съм навън с приятели , на компа и да гледам филми с вампирчета. :* Най-големият ви страх : от змии Учителско име : _krisi_ Registration date : 05.01.2009
| Заглавие: Re: Мелодията в мен Съб Дек 12, 2009 9:54 pm | |
| Яко е | |
|
| |
| Заглавие: Re: Мелодията в мен Съб Дек 12, 2009 9:57 pm | |
| Мерси | |
|
| |
Взривяване
Вкаменяване
| Заглавие: Re: Мелодията в мен Нед Дек 13, 2009 12:28 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Мелодията в мен | |
| |
|
| |
| Мелодията в мен | |
|