| Любов и предателство | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
peperudka151 Били
Брой мнения : 713 Age : 26 Местожителство : тетевен Сили : телепортиране лекуване и други Име : Нати Любимец от Чародейките : Пейдж и Прю Хоби : Много са Най-големият ви страх : Незнам Учителско име : Пейдж Registration date : 14.02.2009
| Заглавие: Re: Любов и предателство Нед Яну 10, 2010 6:21 pm | |
| Директорката излиза ядосана от кабинета и се качва в колата. Междувременно при сестрите: Сабрина:И сега какво? Мариела:Какво/Какво? Сабрина:Мариела не разбираш ли. Мариела:Какво да разбера? Касандра:Моля ви спрете.Не издържам повече. Мариела:Лол Касандра. Сабрина:Какво ти става Кас.
При момчетата: Стефан:Боя се че ще трябва да се скрием от всички и от всичко. Ник:Не!аз няма да се крия. Леон:Ник.Какво ти става. Ник:Няма да се крия.
През това време директорката отива при момичетата. Директорката звъни на звънеца. Касандра:Аз ще отворя. Тя отваря и директорката влиза. Мариела:Госпожо директор какво правите тук. Директорката:Защо избягахте. Касандра:Заради новите ученички.
Следва продължение... | |
|
| |
CyCiityyy Младата Прю
Брой мнения : 1704 Age : 27 Сили : Телекинеза,Астрална проекция,Телекинично телепортиране,Телепортиране и Очарование. Име : Цвети (Цветина) Любимец от Чародейките : Прю и Пейдж.. Хоби : Да слушам музика,да излизам с приятели и да пиша в форумчету Най-големият ви страх : . Учителско име : ... Registration date : 21.08.2009
| |
| |
Sweet_Holly Пейдж като вампир
Брой мнения : 14122 Age : 28 Местожителство : Смолян Сили : Вкаменяване ,Телекинично телепортиране , Телепортиране , Проекция
Име : Михи (Михаела) Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се забавлявам с приятели и да гледам филмчета с вампири Най-големият ви страх : От високо и от тъмното Учителско име : Проф. Пейдж Матюс Registration date : 11.12.2008
| Заглавие: Re: Любов и предателство Вто Яну 12, 2010 4:28 pm | |
| | |
|
| |
peperudka151 Били
Брой мнения : 713 Age : 26 Местожителство : тетевен Сили : телепортиране лекуване и други Име : Нати Любимец от Чародейките : Пейдж и Прю Хоби : Много са Най-големият ви страх : Незнам Учителско име : Пейдж Registration date : 14.02.2009
| Заглавие: Re: Любов и предателство Вто Яну 19, 2010 8:55 pm | |
| Директорката:И какво са ви направили. Мариела:Госпожо Директор махайте се от дома ни. Сабрина:Мариела мълчи! Директорката(ядосана):Как смееш долнопробно момиче! Мариела:Първо нямате право да ми крещите в дома ми и второ аз не съм долнопробна. След тези думи Мариела удря директорката и я хваща за косите така я води до изхода и я пуска. Мариела:Оставете нас и момчетата на мира това да ви е за урок. Директорката тръгва разярена към Мариела за да я удари, но през това време момчетата пристигат и стават свидетели на всичко. Директорката тъкмо е стигнала до Мариела и е готова да я удари, но Ник и хваща ръката. | |
|
| |
CyCiityyy Младата Прю
Брой мнения : 1704 Age : 27 Сили : Телекинеза,Астрална проекция,Телекинично телепортиране,Телепортиране и Очарование. Име : Цвети (Цветина) Любимец от Чародейките : Прю и Пейдж.. Хоби : Да слушам музика,да излизам с приятели и да пиша в форумчету Най-големият ви страх : . Учителско име : ... Registration date : 21.08.2009
| Заглавие: Re: Любов и предателство Вто Яну 19, 2010 9:49 pm | |
| | |
|
| |
Phoebe-charmeddd Чародейка
Брой мнения : 1068 Age : 29 Местожителство : Дупница Сили : видения и левитация Име : Силвия Любимец от Чародейките : Фийби Хоби : Много са Най-големият ви страх : От тъмното Учителско име : Силвия Registration date : 13.09.2009
| Заглавие: Re: Любов и предателство Пет Яну 29, 2010 8:16 pm | |
| | |
|
| |
peperudka151 Били
| Заглавие: Re: Любов и предателство Чет Фев 18, 2010 8:30 pm | |
| Ник:Госпожо Директор да не сте посмели! Директорката:А ти как смееш да се намесваш. Ник:Оставете я. Директорката си тръгва и те влизат вътре. Сабрина:Да бяхте видели как Мариела я хвана за косите! Леон:А на вас сторили ви нещо? Касандра:Не. През това време.В училище. Кристал:Искате ли да ви разкажа за миналото. Всички казват да! Кристал:Е,добре аз бях със Стефан,Хасмин с Ник и Кристал с Леон. Повече не мога да ви кажа. При момичетата. Касандра:Какво ще правим? Стефан:Искате ли да се преместим в другият университет който е враг на ''Сиатъл''. Касандра:Имаш предвид ''Бевърли''? Стефан:Да,Да. Касандра:Съгласна съм. Мариела/Сабрина/Леон и Ник:Да Съгласни сме. Мариела:Представете си изражението на учителите когато разберат за това! Сабрина:Да както когато разбраха че някои е напълнил басейна с желе. Касандра:Така пребледняха че учителката по История припадна. Тогава всички започват да се смеят! | |
|
| |
peperudka151 Били
| Заглавие: Re: Любов и предателство Пон Фев 22, 2010 8:09 pm | |
| След като се посмяха малко момчетата си тръгнаха. Мариела:Ник като пристигнете ми звънни. Ник:ОК! Момчетата излизат и Касандра и Сабрина казват: Ууууууу! Мариела:Момичета стига. Мариела започва да пее:Сабрина и Леон седят на дървото и се.... Сабрина я удря с възглавница! Мариела:Ей! Сабрина:Така ти се пада. Касандра:Стига! Мариела и Сабрина отиват при Касандра и започват да я гъделичкат. Касандра(през смях):Стигааа! Престанете! Телефона на Мариела звънни. Сабрина:Ето го и обаждането. Мариела:Ало Ник,къде сте. От другата страна:Ало:Вкъщи сме.С момчетата ви каним на вечеря утре вечер. Мариела:Страхотно! Ще дойдем. Мариела затваря телефона. Мариела:Утре!На вечеря!У момчетата! Касандра:Супер!Час. Мариела:20:00. Касандра:Сабрина какво че кажеш? Сабрина:Ще кажа само четири думи:Време е за шопинг! Мариела:Да! Касандра:Аз мисля че е време за сън. Сабрина:Да вече е 22:00. Момичетата отиват по стаите си и лягат да спят.
Край на втора серия! | |
|
| |
peperudka151 Били
| Заглавие: Re: Любов и предателство Вто Мар 23, 2010 9:49 pm | |
| 3 епизод
Любовта е навсякъде
Вече е сутрин момичета та стават рано,за да ходят на покупки. Касандра:Добро утро! Сабрина:Днес е чудесен ден нали?! Мариела:Да.Така е! Касандра:Отиваме ли в мола? Мариела:Да. Сабрина:Хайде! Те отиват и след час се връщат. Мариела:Е,хубавичко се изморихме! Сабрина:Заслужаваше си! Касандра:Да така е. Мариела:Какво ли правят момчетата? В това време телефонът на Сабрина звъни. Сабрина:Ало,Леон ти ли си, как си. От другата страна:Ало,Аз съм и съм много добре.Ти? Сабрина:Аз също! Леон:Ам,исках да разбера как си.Чао.Имам работа. Сабрина:Чао. Тя затваря телефона. Касандра:Момичета хайде да излезем докато стане време за вечеря. Мариела:Хайде. Те излизат. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Любов и предателство | |
| |
|
| |
| Любов и предателство | |
|