| Предателство | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
ev4ito11 Новак
Брой мнения : 103 Сили : Летивация,Взривяване,Лекуване,Видения. Име : Мария Любимец от Чародейките : Прю,Пайпър,Фийби и Пейдж. Хоби : Да гледам Чародейките. Най-големият ви страх : Паяци комари и киселина. Учителско име : Проф. Прю Халиуел. Registration date : 21.02.2010
| Заглавие: Предателство Вто Фев 23, 2010 9:21 am | |
| | |
|
| |
ev4ito11 Новак
Брой мнения : 103 Сили : Летивация,Взривяване,Лекуване,Видения. Име : Мария Любимец от Чародейките : Прю,Пайпър,Фийби и Пейдж. Хоби : Да гледам Чародейките. Най-големият ви страх : Паяци комари и киселина. Учителско име : Проф. Прю Халиуел. Registration date : 21.02.2010
| Заглавие: Re: Предателство Вто Фев 23, 2010 11:32 am | |
| Къщата на Холи Селена Деми и Фийби И къщата на Майли | |
|
| |
ev4ito11 Новак
| Заглавие: Re: Предателство Вто Фев 23, 2010 10:19 pm | |
| Четирите сестри живеят заедно .И един ден се случило нещо невероятно. Мери - Ехо,има ли някой у дома? Фийби и Роберта отговарят заедно - В кухнята. Мери - Къде е Нола? Роберта - Не знам. Фийби - И аз не знам. Мери - Отивам на работа. (и се преоблича в нейната стая) Роберта - Добре,чакай ти имаш работа? Фийби - Да (учудено) ти не знаеш ли? Роберта - Еми.......не .Мери - Тръгвам. Чао! Фийби и Роберта отговарят заедно - Чао! Мери вижда Нола на стълбите и плаче. Мери - Момичета бързо елата. Какво стана Нола? Нола - Еми еми УВОЛНЕНА СЪМ! И трите - КАКВО? Нола - Само си спомням,че Вико се смееше и ми каза: Загазила си! Нола - И точно тогава управителят дойде и ме уволни. Но те не знаели знаели за силите си и покойната им баба и майка се появили и казали: Бабата - Вие сте вещици! Майката - Но не сме ви казвали,защото няма да можете да ги използвате като малки. Бабата - Ето ви "Книгата" Роберта - За какво е тя? Майката - За нея ще научите по нататък за нея! И сестрите - О.К. Вико - Но какво става? Вико - Ще ме вкарат в лудницата! Папагалът и - Аха ти си луда. Вико - Млъкни. | |
|
| |
ev4ito11 Новак
| Заглавие: Re: Предателство Вто Мар 02, 2010 9:31 pm | |
| Папагалът и - Добре. Вико отива при сестрите.Чука на вратата.
Вико - Извинете мога ли да говоря с вас?
Фийби - Да,разбира се.
Вико - Да кажа имам сили.
Мери - И ти ли ли?
Виждат по новините,че Роберта ги предава и казва,че имат сили.
Вико - Какво прави тя?
Мери - Не знам,но като се върне ще я убия!
Вико - Мога ли да съм с вас?
Мери - Разбира!
Вико - Да!
Роберта се връща,а Вико,Мери и Фийби със силите си не я убили.
| |
|
| |
ev4ito11 Новак
| Заглавие: Re: Предателство Пет Мар 05, 2010 9:28 pm | |
| Роберта - Какво става?
Вико,Мери и Фийби - Какво става ли?Ти ни предаде!Предаде ни!
Роберта - Не ми пука!
Майка им и баба им идват.
Бабата - Роберта ти си луда!
Майката - Защо го направи?
Роберта - Незнам никой не ми обръща внимание! | |
|
| |
ev4ito11 Новак
| Заглавие: Re: Предателство Съб Апр 10, 2010 11:17 am | |
| Фийби - Но защо просто не ни каза?
Роберта - Еми просто ВИЕ сте си малко луди и затова не ви казах.
Майка им - Добре ще се опитаме с баба ви да изтрием спомените на всички за това и повече да не случва това.
Нола - Еми добре и моля направи така че да ме върнат на работа.
Бабата - Добре.
И момичетата се сдобрили и си останали заедно завинаги.
| |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Предателство | |
| |
|
| |
| Предателство | |
|