|
| Обикновено момче или вампир | |
|
+3peperudka151 peige_charmed _krisi_ 7 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
_krisi_ Прю под влиянието на Барбас
Брой мнения : 3470 Местожителство : Смолян Сили : Телепортиране,Вкаменяване,Телекинични телепортиране Име : _krisi_ Любимец от Чародейките : Прю и Пейдж Хоби : Да съм навън с приятели , на компа и да гледам филми с вампирчета. :* Най-големият ви страх : от змии Учителско име : _krisi_ Registration date : 05.01.2009
| Заглавие: Re: Обикновено момче или вампир Сря Дек 09, 2009 6:04 pm | |
| Вече си бях у нас. В красивата , голяма , розово-синя къща. Страхотно. Качих се по красивите стълби и влезнах в стаята си. Метнах раницата си на леглото и седнах на компютъра. Исках да разбера повече за вампирите. Дали в този град има? Веднага натиснах кръглото копче на компютъра . След около 2 минути се включи. Веднага натиснах иконката за интернет. Отвори ми се страницата на "гугъл". Там написах "Вампири". Излезнаха много неща. Натиснах на първото. Там пишеше , че вампирите пият човешка или животинска кръв. Пишеше още , че те не ядът храна. Също така , че немогат да са на слънце без пръстен или огърлица на която е изобразено гора и мрак. Имаше различни легенди. Разгледах и картинки. Имаше на вампири и на шия която е ухапана от вампир. Имаше две дупки точно както на трупа в училище. В този момент се сетих , че Стефан не яде нищо , има същия пръстен какъвто имаше във интернет. Не , неможе Стефан да е вампир. Може би е само съвпадение. Все пак нещо отвътре ме човъркаше. Трябваше да спра това гадно чуство. Дали да не го попитам направо. Не немога , ако не е ще ме помисли за луда. Какви ги дрънкам не , той неможе да е вампир..........или може. Добре , ако не съществуват кой ще е изпил кръвта на невинния чоек само през две миниатюрни дупчици. Все още се колебаех дали съществуват такива същества. Може би "да" , а може би "не". | |
| | | _krisi_ Прю под влиянието на Барбас
Брой мнения : 3470 Местожителство : Смолян Сили : Телепортиране,Вкаменяване,Телекинични телепортиране Име : _krisi_ Любимец от Чародейките : Прю и Пейдж Хоби : Да съм навън с приятели , на компа и да гледам филми с вампирчета. :* Най-големият ви страх : от змии Учителско име : _krisi_ Registration date : 05.01.2009
| Заглавие: Re: Обикновено момче или вампир Пет Дек 11, 2009 9:28 pm | |
| В този момент званеца на входната врата звънна. Аз излезнах от стаята си , слезнах по красивите стълби , със ситни стъпки ходех по мраморния под и отворих вратата. Срещу мен стоеше Попи. - Какво мислиш за днешния случай? - попита тя. - Здравей и на теб. Ами незнам. Какво да мисля? - отговорих със въпрос аз. - Според мен е вампир. Може да ме помислиш за луда , но според мен съществуват. - я с Попи сме на едно мнение. - Да и аз съм на същото мнене. - и все пак още се колебаех. - Ами ако е тук в града. Може да ни убие. - каза със страх в гласа Попи. - Я стига. - отвърнах иронично аз. - Какво? Щом го е направил веднъж , ще се повтори.- каза тя. - Ам запозна ли се с онва момче което ми показа пред училище.- опитах се да сменя темата. - Ами още не , но и това ще стане. Все пак е тлкова сладък. Хей ти се опитваш да смениш темата. - пф усети се. - Добре. За вампирите. Ами проверих в интернет там пише те се се хранят само със животинска или човешка кръв , кожата им е много студена и за да издържат на слънце носят гердан или пръстен. Всичко това го има и Стефан. Ледена кожа , не се храни , има такъв пръстен. Незнам какво да мисля. - сопделих със прителката си аз. - Мислиш , че Стефан е вампир. - каза със лека усмивка Попи. - Ами както казах незнам какво да мисля. - отвърнах аз. - Какво ще кажеш да идем на кафе за да забравим за това? - Добре. - отвърна Попи. - Аз отивам да се оправя , а ти ме изчакай в хола. - предложих аз. - Добре. Аз изтичах до стълбите , качих се по тях и влезнах в стаята ми. Отидох пред гардероба си и го отворих. Пред мен се появиха ужасно много дрехи. Досега не съм осъзнавала колко много са те. Аз извадих Една черна блузка и един черен панталон. Сложих си лек грим , сресох се и излезнах от стаята си.Ето как изглеждах. След това отидох при Попи. - Е да тръгваме . - казах аз. - Уоу. Красива си.- каза тя , като опули очите си.Имах чуството , че очните и ябълки ще изкочат. - Благодаря . -казах стеснително аз. Сложих едно жълто яке , обувки и за последен път се погледнах във огледалото. Излезнахме , аз заключих вратата , а Попи ме изчака на тротоара. Когато отидох при нея тръгнахме. | |
| Заглавие: Re: Обикновено момче или вампир Съб Дек 12, 2009 9:39 pm | |
| Ние вървяхме а по пътя тогава аз видях едно много красиво кафене. Беше със красиви диванчета и стъклени маси. Предложих на приятелката си да влезнем вътре. Тя се съгласи. Вътре беше още по красиво. Вътре изглеждаше така: Ние се настанихме на една от масите. При нас дойде младо и красиво момиче с униформа. - Какво ще желаете. - попита тя. - Ами за мен един сок.- казах учтиво аз. - За мен едно кафе с пяна. - поръча си Попи. Момичето записа нещо в тефтера си и отиде на бара. Каза нещо на бармана и отиде на друга маса. След около 5 минути тя донесе поръчките ни. - Заповядайте. - каза тя. - Благодаря. - отвърна Попи. Момичето си тръгна. - Е още ли мислиш , че Стефан е вампир. - попита ме Попи. - Ами , всъщност да. - казах самоуверено аз. - И смятам да го питам. - КАКВО? - ококори очи приятелката ми. - И какво щ му кажеш " Здравей Стефан. Искам да те питам нещо. Ти вампир ли си?" Ами всъщност точно това смятах да кажа , но сега ми изглеждаше тъпо. - Добре ще му пиша съобщение. - казах аз , но погледа ми спря на входа на заведението там беше Стефан. Страхотно. Сега ще го питам. Аз махнах с ръка и той седна до нас. - Какво ще пиеш. - попитах аз. - Не , нищо не искам. - ето отново. Това момче май не се храни. Ами да като вампирите. - Стефан , какво мислиш за днешната случка във училище. Вярваш ли във вампири? -попитах предпазливо аз. - Ами , да вярвам и мисля , че във нашия град има.- каза съвсем спокойно той. - Да и според нас. А , какво би направил ако си вапир? - допълни Попи. - Ами , определено нямаше да се храня със хора. - Оу значи не си бил ти.- каза Попи. Но какво правеше тя. Нали уж тя се питаше как ще му каза. А сега му го каза направо във очите. - Какво имаш предвид. - попита Стефан. - Ами нищо. Просто според мен ти си вампир. Имаш всички значи , не се храниш , кожата ти е ледена , и този пръстен. - КАКВО ПРАВЕШЕ ТЯ. - Ами , всъщност да аз съм вампир. - КАКВО ПАВЕШЕ ТОЙ? ТОЙ Е ВАМПИР? - КАКВО? Ти....ти....ти си.... - неможах да си довърша изрешението. - Да аз съм вампир. Незнам защо ви го казах , но имам чуството , че мога да ви се доверя. - отвърна спокойно той. - Не , неможе да бъде. Докажи го? - казах изпитателно аз. В този момен , нещо стана със лицето му. Очите ми станаха черни като мрак , а зъбите остри като бръснач. О , не бях права. Приятелят ми е Вампир. - О , боже. Толкова е яко. - каза Попи. - Яко ли? Та той е вампир? - отвърнах ужасена аз. В този момент Стефан възвърна човешката си форма. - Но , защо ни казваш , защо не го скри? - попитах уплашено аз. - Ами защото искам да ви предпазя , а ако незнаехте нямаше да ми се доверите. - От какво да ни предпазиш. - попитах аз. - И мислиш ли , че сега ще ти се доверим? - Мисля , че да , защото във града има друг вампир , който убива хора. Човекът пред училището беше първата му жертва. - обясни ни Стефан. - Аз го приемам , но не съм сигурна за Елена. - каза Попи. - Е да права си аз не го приемам. Приятелят ми да е вампир. О , боже. Тогава аз станах от мястото си и излезнах от кафенето. Веднаха взех такси и се прибрах. Отидох във стаята си , пуснах си успокоителна музика и легнах за да се успокоя. Не всеки ден ти казват , че приятелят ти е вампир. | |
| | | Sweet_Holly Пейдж като вампир
Брой мнения : 14122 Age : 28 Местожителство : Смолян Сили : Вкаменяване ,Телекинично телепортиране , Телепортиране , Проекция
Име : Михи (Михаела) Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се забавлявам с приятели и да гледам филмчета с вампири Най-големият ви страх : От високо и от тъмното Учителско име : Проф. Пейдж Матюс Registration date : 11.12.2008
| Заглавие: Re: Обикновено момче или вампир Съб Дек 12, 2009 9:56 pm | |
| Супер е | |
| Заглавие: Re: Обикновено момче или вампир Съб Дек 12, 2009 9:58 pm | |
| | |
Брой мнения : 14122 Age : 28 Местожителство : Смолян Сили : Вкаменяване ,Телекинично телепортиране , Телепортиране , Проекция
Име : Михи (Михаела) Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се забавлявам с приятели и да гледам филмчета с вампири Най-големият ви страх : От високо и от тъмното Учителско име : Проф. Пейдж Матюс Registration date : 11.12.2008
| | | | _krisi_ Прю под влиянието на Барбас
| Заглавие: Re: Обикновено момче или вампир Нед Дек 13, 2009 10:31 am | |
| След около 5 минути заспах. Незнам колко съм спала , но поедно време звънеца на входната врата звънна. Отидоха да отворя , като преди това се изплакнах и се сресах. На вратата бяха Попи и Стефан. Какво правеше Стефан ТУК! - Какво искаш Стефан? - попитах ядосано аз. - Искам просто да знаеш , че никога няма да те нараня тъй като те харесвам. - Той ме харесва? - Ами влезте не стойте на вратата. - поканих ги вътре . Те влезнаха , събуха се и отидохме във хола. - Ами , добре щом ще ти вярвам трябва да знам повече неща за теб. Как стана вампир? На колко години си? - започнах да го разпитвам аз. -Ами станах вампир преди доста време. Едно момиче се опиа да ме изяде , но не успя. Тогава реши да ме превърне. Ототгава съм се хранил само 80 години с хора. Оттам нататък със животни. - обясни бавно и предпазливо той. - 80 години? На колко си ти? - попитах учудено. - Ами аз съм на 620. - Уоу 620 години , доста си е стар. - Ако разберат майка ми и баща ми ще полудеят. - казах аз. - Няма да и казвам. - Разбира се , че няма. Какво искаш да почнат да го гонят и да се опитат да го убият. - започна да се включва във разговора Попи. - Добре , макарче е живял доста няма да казвам на никой. Искате ли нещо за ядене? - попитах аз. - Аз ще искам един сок. - каза учтиво приятелката ми. А Стефан както винаги нищо не искаше. След около 30 минути сестра ми се върна. Тя само ме погледна с усмивка и се качи във стаята си. | |
| | | Phoebe-charmeddd Чародейка
Брой мнения : 1068 Age : 29 Местожителство : Дупница Сили : видения и левитация Име : Силвия Любимец от Чародейките : Фийби Хоби : Много са Най-големият ви страх : От тъмното Учителско име : Силвия Registration date : 13.09.2009
| Заглавие: Re: Обикновено момче или вампир Нед Дек 13, 2009 4:30 pm | |
| Много е готино Криси | |
| Заглавие: Re: Обикновено момче или вампир Пон Дек 14, 2009 6:42 pm | |
| Вече със Стефан се изяснихме. Двамата със Попи си тръгнаха , аз се качих във стаята си. Там ме чакаше сестра ми. Какво правеше тук? - Здрасти. Случайно да видя табелката на вратата "Не влизай"?- попитах леко ядосано аз. - Да видях я. - каза Корийн. - Защо ли въобще си правя труда да ги лепя щом никой не ги спазва.- казах отекчително аз. - Незнам , но това момче - Стефан , е много готино. Имаш добър вкус. - но ние не сме гаджета. - Чакай , чакай ние не сме ГАДЖЕТА. - отвърнах аз. Наистина беше така макарче ми се искаше , но дали съществува връзка между вампир и смъртен? - Ами тогава станете. - каза сестра ми. - О , Корийн моляте излез от стаята ми , много съм изморена искам да си почина. - казах аз. - Но аз спя тук. -каза тя. Оу да вярно не и бях казала , че я преместихме в по голяма стая. - Всъщност вече спиш във стаята на баба. - Онази грамадна , синьо-жълта стая. - каза с голямо вълнение сестра ми. - Да същата. Сестра ми подскочи и излезна. Беше по бърза и от слънчева светлина. Както и да е. Аз си оправих леглото , съблякох дрехите си , облякох пижамата и се мушнах под топлите чаршафи. Пуснах си музика и почивах. Беше толкова приятно , спокойно и без проблеми. Всеедно бях във розовата страна , където не съществуват проблеми , гадни момичета като Беки и всякакви неприятности. В моята стая се чуствах като в рай беше страхотно. | |
| Заглавие: Re: Обикновено момче или вампир Съб Дек 19, 2009 10:32 am | |
| Вече беше много късно. Незнам кога съм заспала. На вън беше тъмно , бяха излезнали и звездите , луната беше много красива.Светеше като едно голямо фенерче със много силни батерии , но и много далеч от земята. Реших да отида във стаята на сестра ми. Излезнах от моята и се запътих към нейната , но във коридора се срещнаме. Беше много красива със една бяла рокля до коленете , косата и беше вдигната на кок , беше си сложила едни перли и лек грим. Беше много красива , страхотна. - Много си красива. Къде отиваш? - попитах аз. - На среща със едно момче. - отвърна безразлично сестра ми , но в очите и личеше колко е радостна от това. - Кое момче? - продължавах да питам аз. - Казва се Хенри и е много красив , но закъснявам затова чао. - отвърна със същото аматьорско безразличие. Тя слезна по стълбите и излезна.Реших да си направя нещо за ядене. Отидох във кухнята и отворих хладилника. Там имаше маргарин , лютеница , пастет , мед , салам , сирене и още много други продукти. Извадих лютеницата , салама и сиренето. Отворих хляба , намазах малко лютеница , натруших сирене върху филийката и нарязах салам. Обичах такъв сандвич. Сложих го във чинийка и когато прибрах всички продукти обратно във хладилника се качих във стаята си. | |
| | | Radostina_charmed Admin
Брой мнения : 3156 Age : 29 Сили : Вкаменяване, Взривяване, Клониране, Телекинеза и Очарование Име : Радостинa Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се рова в нета и да гледам Чародейките. Най-големият ви страх : От сярна киселина Учителско име : ~Проф. Пайпър Халиуел~ Registration date : 03.12.2008
| Заглавие: Re: Обикновено момче или вампир Съб Дек 19, 2009 10:55 am | |
| Супер Влюбих се в този филм | |
| Заглавие: Re: Обикновено момче или вампир Съб Дек 19, 2009 10:56 am | |
| Радвам се | |
| Заглавие: Re: Обикновено момче или вампир Съб Дек 19, 2009 11:54 am | |
| Много е яко | |
| Заглавие: Re: Обикновено момче или вампир Съб Дек 19, 2009 12:11 pm | |
| Мерси | |
| Заглавие: Re: Обикновено момче или вампир Съб Дек 19, 2009 12:12 pm | |
| | |
| Заглавие: Re: Обикновено момче или вампир Съб Дек 19, 2009 12:14 pm | |
| | |
| | | | _krisi_ Прю под влиянието на Барбас
| Заглавие: Re: Обикновено момче или вампир Съб Дек 26, 2009 3:02 pm | |
| След около 1 час някой отвори вратата. Може би беше сестра ми. Слезнах за да видя кой е. Познах беше сестра ми. Изглеждаше доста бледа. Тя се зпъти към кухнята. Отидох след нея , защото се притесних. Тя отвори хладилника и от там извади салам , лютеница , хляб и всичко каквото има вътре. Започна да яде като за световно. В този момент забелязах , че има две дупки на врата точно като на мъртвеца до училището. Какво ставаше забога? Затворих очи и веднага ги отворих. Дупките ги нямаше. Какво става? Като помислих малко се сетих , че и на Стефан му стана така , но той е вампир забога а сестра ми НЕ. Непроумявах нищо. - Хей как си Корийн? - попитах я със малко притеснение. - Оставиме на мира. Отивам да си лягам. - КАКВО? Когато каза това се запъти към стаята си , трясна вратата и заключи.Уоу. Странен ден. Тогава се качих във стаята си и си легнах. | |
| | | CyCiityyy Младата Прю
Брой мнения : 1704 Age : 27 Сили : Телекинеза,Астрална проекция,Телекинично телепортиране,Телепортиране и Очарование. Име : Цвети (Цветина) Любимец от Чародейките : Прю и Пейдж.. Хоби : Да слушам музика,да излизам с приятели и да пиша в форумчету Най-големият ви страх : . Учителско име : ... Registration date : 21.08.2009
| Заглавие: Re: Обикновено момче или вампир Съб Дек 26, 2009 3:02 pm | |
| | |
| Заглавие: Re: Обикновено момче или вампир Съб Дек 26, 2009 3:07 pm | |
| Мерси | |
| Заглавие: Re: Обикновено момче или вампир Чет Дек 31, 2009 7:57 pm | |
| Много е яко Криси | |
| Заглавие: Re: Обикновено момче или вампир Пет Яну 01, 2010 7:38 pm | |
| | |
| Заглавие: Re: Обикновено момче или вампир Съб Яну 02, 2010 5:52 pm | |
| | |
| Заглавие: Re: Обикновено момче или вампир Съб Яну 02, 2010 6:34 pm | |
| На следващия ден.Вече бях стана и се бях оправила. Изглеждах така: Все още мислех за миналия ден.л Доста странно беше. Сестра ми никога не ми е говорила так. Ще питам Стефан какво става. Веднага взех телефона си и набрах Стефан. - Ало. - чух глсът му от другата страна. - Здравей Стефан. Аз съм. - казах мило. - Здравей. Как си? - Ами не много добре. - Защо? - попита загрижено момчето. - Ами вчера се случи нещо. Когато сестрами се прибра имаше две дупки на врата , но когато затворих очи тях вече ги нямаше.После се държаше ужасно с мен , а това не го прави никога. Има ли нещо което трябва да знам? - Ами...всъщност...аз...- започна да се заплита Стефан. - Казвай , ако има нещо. - Боя се , че някой я е преобразил. - КАВО? Явно мислите са ми били правилни. Немога да повярвам сестра ми да е...Дори немога да го кажа. Веднага затворих телефона и се отправих към стаята на Корийн , но нея я нямаше. Когато слезнах във кухнята взех един сандвич , сложих го във устата си и тръгнах. Дори неможех да кажа "ЧАО" на майка ми. | |
| Заглавие: Re: Обикновено момче или вампир Съб Яну 02, 2010 7:02 pm | |
| | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Обикновено момче или вампир | |
| |
| | | | Обикновено момче или вампир | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |