Radostina_charmed Admin
Брой мнения : 3156 Age : 29 Сили : Вкаменяване, Взривяване, Клониране, Телекинеза и Очарование Име : Радостинa Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се рова в нета и да гледам Чародейките. Най-големият ви страх : От сярна киселина Учителско име : ~Проф. Пайпър Халиуел~ Registration date : 03.12.2008
| Заглавие: Re: Щастлив съм ... толкова дълго, колкото ти си с мен Чет Дек 24, 2009 12:06 pm | |
| Супер готино е | |
|
Фийбс Халиуел Хенри
Брой мнения : 622 Age : 28 Местожителство : Смолян Сили : Взривяване и Замръзяване Име : Галина Любимец от Чародейките : Пейдж и Фийби Хоби : charmed and charmed Най-големият ви страх : от прекалена горещина Учителско име : проф.Фийбс Registration date : 14.02.2009
| Заглавие: Re: Щастлив съм ... толкова дълго, колкото ти си с мен Съб Яну 30, 2010 9:40 am | |
| Трети епизод
Облякох копринената рокля с черен цвят. Беше много красива. И което е най-странното - ми ставаше по мярка. Нямаше ръкави и беше с гол гръб. Не беше от най-дългите, в които постоянно можеш да се спънеш. Отворих котията, в която той бе донесъл обувките. Те също бяха черни вв тон с роклята. И ... наистина бяха едно черно. Нито едно от двете не бе по-светло от другото и обратното. Когато закопчахкаишката над глезена ми, станах и се завъртях, за да се огледам цялосно. Надникнах и в огледалото. Ликът ми бе някакси различен. Вече не бях така бледа и с подутини под очите както сутринта. Подсмихнах се. Взех нисисера на сестра му и го отворих. Зяпнах от изомление - вътре имаше ластици, фиби, диадеми и още много неща. Защо ли не ги е ползвала? Дали не трябваше да го попитам за нея или може би няма да бъде уместно. Поразрових и намерих черен ластик. Допрях го до плата на коляното ми и реших че са еднакви. Вързах се на кок и сложих две фиби отстрани, за да го задържат. Намерих и черен молив. Нанесох го плътно под миглите на долната част от окото ми. На вратата си почука и аз забързах да отворя. Беше Уил и разширени очи. - Изглеждаш ... толкова красива! - каза докато все още ме оглеждаше. - Значи обувките са били по мярка. - Да. И ти изглеждаш много добре. Беше облечен в черен, тънък панталон, покриващ горната част от обувките ми. Беше с бяла риза, която бе разкопчана отгоре. Над нея имаше също толкова черно, колкото и изисканият панталон, сако. - Е, ще тръгваме ли? - подкани ме той. - Да. - отвърнах и затворих вратата на стаята след себе си. Вървяхме известно време в мълчание, докато той не разбуди мъглата: - Искаш ли утре да отидем до местната полиция и да им дадем твоя снимка. Може така да намерим семейството ти. - Ами да, може. Той сви зад ъгълъ и аз го последвах. Отвори ми вратата на едно тъмно изглеждащо заведение отвън. - Заповядайте мадам! - каза той с усмивка на лицето. Влезнах, като му се хилех в отговор. Насочиха ни към една маса в ъгъла и ни връчиха две менюта. Разгледах го - един, два и три пъти, но просто не можех да си харесам нещо. Единственото на което се спрях беше салата. - Какво ще желаете? - попита сервитьорката, която така й не бях усетила и Уил ми стрелна любопитен поглед. - За мен една Зелена салата. - Само това ли? - попита ме той. - Мисля че да. - Добре, за госпожицата една зелена салата и една бутилка вино. - сервитьорката му се усмиха и тръгна. - Вино?! - Да, защо пък не. Само не ми казвай че носиш на пиене. - каза той и ми се ухили. Незнаех какво да му отговоря и затова просто замълчах.
Следва продължение... | |
|
Radostina_charmed Admin
Брой мнения : 3156 Age : 29 Сили : Вкаменяване, Взривяване, Клониране, Телекинеза и Очарование Име : Радостинa Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се рова в нета и да гледам Чародейките. Най-големият ви страх : От сярна киселина Учителско име : ~Проф. Пайпър Халиуел~ Registration date : 03.12.2008
| Заглавие: Re: Щастлив съм ... толкова дълго, колкото ти си с мен Съб Яну 30, 2010 10:28 am | |
| | |
|
Фийбс Халиуел Хенри
Брой мнения : 622 Age : 28 Местожителство : Смолян Сили : Взривяване и Замръзяване Име : Галина Любимец от Чародейките : Пейдж и Фийби Хоби : charmed and charmed Най-големият ви страх : от прекалена горещина Учителско име : проф.Фийбс Registration date : 14.02.2009
| Заглавие: Re: Щастлив съм ... толкова дълго, колкото ти си с мен Съб Яну 30, 2010 10:29 am | |
| Мерси | |
|
Sweet_Holly Пейдж като вампир
Брой мнения : 14122 Age : 28 Местожителство : Смолян Сили : Вкаменяване ,Телекинично телепортиране , Телепортиране , Проекция
Име : Михи (Михаела) Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се забавлявам с приятели и да гледам филмчета с вампири Най-големият ви страх : От високо и от тъмното Учителско име : Проф. Пейдж Матюс Registration date : 11.12.2008
| Заглавие: Re: Щастлив съм ... толкова дълго, колкото ти си с мен Съб Яну 30, 2010 5:48 pm | |
| Страхотно е Галя | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Щастлив съм ... толкова дълго, колкото ти си с мен | |
| |
|