Charmed Forever
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Charmed Forever

Форумче за великите чародейки!!!

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Щастлив съм ... толкова дълго, колкото ти си с мен

Go down 
+5
peperudka151
Nina_Selena_Zori
Radostina_charmed
_krisi_
Фийбс Халиуел
9 posters
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
Radostina_charmed
Admin
Admin
Radostina_charmed

Брой мнения : 3156
Сили : Вкаменяване, Взривяване, Клониране, Телекинеза и Очарование
Име : Радостинa
Любимец от Чародейките : Пайпър
Хоби : Да се рова в нета и да гледам Чародейките.
Най-големият ви страх : От сярна киселина
Учителско име : ~Проф. Пайпър Халиуел~
Registration date : 03.12.2008

Щастлив съм ... толкова дълго, колкото ти си с мен - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Щастлив съм ... толкова дълго, колкото ти си с мен   Щастлив съм ... толкова дълго, колкото ти си с мен - Page 2 EmptyЧет Дек 24, 2009 12:06 pm

Супер готино е Щастлив съм ... толкова дълго, колкото ти си с мен - Page 2 165988
Върнете се в началото Go down
https://charmedforever.bulgarianforum.net
Фийбс Халиуел
Хенри
Хенри
Фийбс Халиуел

Брой мнения : 622
Местожителство : Смолян
Сили : Взривяване и Замръзяване
Име : Галина
Любимец от Чародейките : Пейдж и Фийби
Хоби : charmed and charmed
Най-големият ви страх : от прекалена горещина
Учителско име : проф.Фийбс
Registration date : 14.02.2009

ПисанеЗаглавие: Re: Щастлив съм ... толкова дълго, колкото ти си с мен   Щастлив съм ... толкова дълго, колкото ти си с мен - Page 2 EmptyСъб Яну 30, 2010 9:40 am

Трети епизод

Облякох копринената рокля с черен цвят. Беше много красива. И което е най-странното - ми ставаше по мярка. Нямаше ръкави и беше с гол гръб. Не беше от най-дългите, в които постоянно можеш да се спънеш.
Отворих котията, в която той бе донесъл обувките. Те също бяха черни вв тон с роклята. И ... наистина бяха едно черно. Нито едно от двете не бе по-светло от другото и обратното. Когато закопчахкаишката над глезена ми, станах и се завъртях, за да се огледам цялосно. Надникнах и в огледалото. Ликът ми бе някакси различен. Вече не бях така бледа и с подутини под очите както сутринта. Подсмихнах се.
Взех нисисера на сестра му и го отворих. Зяпнах от изомление - вътре имаше ластици, фиби, диадеми и още много неща. Защо ли не ги е ползвала? Дали не трябваше да го попитам за нея или може би няма да бъде уместно.
Поразрових и намерих черен ластик. Допрях го до плата на коляното ми и реших че са еднакви. Вързах се на кок и сложих две фиби отстрани, за да го задържат. Намерих и черен молив. Нанесох го плътно под миглите на долната част от окото ми.
На вратата си почука и аз забързах да отворя. Беше Уил и разширени очи.
- Изглеждаш ... толкова красива! - каза докато все още ме оглеждаше. - Значи обувките са били по мярка.
- Да. И ти изглеждаш много добре.
Беше облечен в черен, тънък панталон, покриващ горната част от обувките ми. Беше с бяла риза, която бе разкопчана отгоре. Над нея имаше също толкова черно, колкото и изисканият панталон, сако.
- Е, ще тръгваме ли? - подкани ме той.
- Да. - отвърнах и затворих вратата на стаята след себе си.
Вървяхме известно време в мълчание, докато той не разбуди мъглата:
- Искаш ли утре да отидем до местната полиция и да им дадем твоя снимка. Може така да намерим семейството ти.
- Ами да, може.
Той сви зад ъгълъ и аз го последвах. Отвори ми вратата на едно тъмно изглеждащо заведение отвън.
- Заповядайте мадам! - каза той с усмивка на лицето. Влезнах, като му се хилех в отговор.
Насочиха ни към една маса в ъгъла и ни връчиха две менюта. Разгледах го - един, два и три пъти, но просто не можех да си харесам нещо. Единственото на което се спрях беше салата.
- Какво ще желаете? - попита сервитьорката, която така й не бях усетила и Уил ми стрелна любопитен поглед.
- За мен една Зелена салата.
- Само това ли? - попита ме той.
- Мисля че да.
- Добре, за госпожицата една зелена салата и една бутилка вино. - сервитьорката му се усмиха и тръгна.
- Вино?!
- Да, защо пък не. Само не ми казвай че носиш на пиене. - каза той и ми се ухили. Незнаех какво да му отговоря и затова просто замълчах.

Следва продължение...
http://the-charmed-ones.site-forums.com/forum.htm
Radostina_charmed
Admin
Admin
Radostina_charmed

Брой мнения : 3156
Сили : Вкаменяване, Взривяване, Клониране, Телекинеза и Очарование
Име : Радостинa
Хоби : Да се рова в нета и да гледам Чародейките.
Най-големият ви страх : От сярна киселина
Учителско име : ~Проф. Пайпър Халиуел~
Registration date : 03.12.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Щастлив съм ... толкова дълго, колкото ти си с мен   Щастлив съм ... толкова дълго, колкото ти си с мен - Page 2 EmptyСъб Яну 30, 2010 10:28 am

Много е яко Щастлив съм ... толкова дълго, колкото ти си с мен - Page 2 165988 Щастлив съм ... толкова дълго, колкото ти си с мен - Page 2 165988 Щастлив съм ... толкова дълго, колкото ти си с мен - Page 2 165988
https://charmedforever.bulgarianforum.net
Фийбс Халиуел
Хенри
Хенри
Фийбс Халиуел

Брой мнения : 622
Сили : Взривяване и Замръзяване
Име : Галина
Любимец от Чародейките : Пейдж и Фийби
Хоби : charmed and charmed
Най-големият ви страх : от прекалена горещина
Учителско име : проф.Фийбс
Registration date : 14.02.2009

ПисанеЗаглавие: Re: Щастлив съм ... толкова дълго, колкото ти си с мен   Щастлив съм ... толкова дълго, колкото ти си с мен - Page 2 EmptyСъб Яну 30, 2010 10:29 am

Мерси sunny
http://the-charmed-ones.site-forums.com/forum.htm
Sweet_Holly
Пейдж като вампир
Пейдж като вампир
Sweet_Holly

Брой мнения : 14122
Сили : Вкаменяване ,Телекинично телепортиране , Телепортиране , Проекция

Име : Михи (Михаела)
Хоби : Да се забавлявам с приятели и да гледам филмчета с вампири
Най-големият ви страх : От високо и от тъмното
Учителско име : Проф. Пейдж Матюс
Registration date : 11.12.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Щастлив съм ... толкова дълго, колкото ти си с мен   Щастлив съм ... толкова дълго, колкото ти си с мен - Page 2 EmptyСъб Яну 30, 2010 5:48 pm

Страхотно е Галя lol!
http://4554.bulgarianforum.net/forum.htm
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Щастлив съм ... толкова дълго, колкото ти си с мен   Щастлив съм ... толкова дълго, колкото ти си с мен - Page 2 Empty

Щастлив съм ... толкова дълго, колкото ти си с мен
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Charmed Forever :: Режисьори-
Идете на: