| Книгата на Сенките на Зори | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Nina_Selena_Zori Чародейка
Брой мнения : 1037 Age : 27 Сили : Телепортиране
Взривяване
Вкаменяване
Лекуване Име : Зори Любимец от Чародейките : Пайпър и Пейдж Хоби : Да глрдам ЧаРоДеЙкИтЕ Най-големият ви страх : Не знам Учителско име : Холи Registration date : 26.09.2009
| Заглавие: Книгата на Сенките на Зори Чет Ное 12, 2009 3:41 pm | |
| Тук е моята книга на сенките | |
|
| |
Взривяване
Вкаменяване
Лекуване Име : Зори Любимец от Чародейките : Пайпър и Пейдж Хоби : Да глрдам ЧаРоДеЙкИтЕ Най-големият ви страх : Не знам Учителско име : Холи Registration date : 26.09.2009
| Заглавие: Re: Книгата на Сенките на Зори Чет Ное 12, 2009 3:43 pm | |
| | |
|
| |
Взривяване
Вкаменяване
| Заглавие: Re: Книгата на Сенките на Зори Нед Ное 15, 2009 1:05 pm | |
| Съставки за отвари които ще използвам: Босилек,Бадеми,Ванилия,Вино,Хрян,Дефинов лист,Кафе,Джоджан,Джинджифил.Какао,Пипер,Чесън,Копър, Сусам,Орех, Лук,Риган,Сяра,Канела,Карамфил,Киселец,Соев сос,Фъстъци,Чубрица,Магданоз,Портокал,Див чесън, Шарена сол,Лавандула,Кардамон,Розмарин,Дива мащерка,Градинска Мащерка,Латинка,Лимон,Морска сол, Син Камък, Калиев Перманганат.
Последната промяна е направена от Piper_Holly на Нед Ное 15, 2009 1:11 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти | |
|
| |
Взривяване
Вкаменяване
| Заглавие: Re: Книгата на Сенките на Зори Нед Ное 15, 2009 1:09 pm | |
| Вампир
Безсмъртни демони на ноща.Вампирите се страхуват само от директна слънчева светлина,светена вода и кръстове. Вампирите на имонизирани срещу силите на вещиците,но могат да бъдат убити със заострен дървен кол в сърцето. Ако се убие Кралицата то останалите й "деца" също умират. | |
|
| |
Взривяване
Вкаменяване
| Заглавие: Re: Книгата на Сенките на Зори Нед Ное 15, 2009 1:17 pm | |
| Да повикаш изгубена вещицаь
Поставете съставките в сребърно хаванче: Малко Розмарин Чист Кипарис Корен от Бял Равнец
Стрийте ги доато казвате: Силата на вещиците възкреси, по път невидим премини. Ела при нас,които те викаме, ела при на сас и остани тук.
Пролейте малко кръв на призоваващия в хамбарчето и продължете: Кръв при кръв,призовавам Те Кръв при кръв,върни се при Мен | |
|
| |
Взривяване
Вкаменяване
| Заглавие: Re: Книгата на Сенките на Зори Вто Ное 24, 2009 5:45 pm | |
| Храмът на Луната Построен е от Александър Велики(грък).Събирал съкровища и ги съхранявал на две места.Първото място било боблиотеката му в Египед.Повечето било откраднато от там.Най-ценните били събирани в Храна на Луната в Гърция.Законът забранявал да отбелязват мястото,но през 330 г. преди новата ера,Храмът бил погълнат от морето и унищожен от вукан. Изчезнал е за винаги. | |
|
| |
Взривяване
Вкаменяване
| Заглавие: Re: Книгата на Сенките на Зори Вто Ное 24, 2009 6:11 pm | |
| Люлката на Живота
Откъде мислите че започва живота?От падаща звезда или от бульон? През 2300 г. пр. н. е. египедски фараон открил мястото на произхода ни го нарекъл "Люлката на Живота".Там намерил кутия, която донесла живота на земята.Фараонът я отворил,но вътре било останало само Раманте или се нарича още анти-живот. Чумата която съпътствала живота.Тя унищожила армията на фараона.Изпратили един войн да пренесе кутията на край света .След 2000 г. Александър Македонски стигнал до Индия,където армията му била покосена от чума след като намерил кутията.Александър разбра че кутията притежава огромна сила и я върнал на мястото ѝ - в "Люлката на Живота".И от тогава не е виждана.Александър използвал карта която след това срил от света.Нарекъл тази карта "Мати",което буквалко означава "ОКО". | |
|
| |
Взривяване
Вкаменяване
| Заглавие: Re: Книгата на Сенките на Зори Сря Ное 25, 2009 6:39 pm | |
| Заклинание за патуване във времето
Крила на времето дай ми сега, за да пътувам в други времена. С тази сила сега, да се пренеса в друго време и пространство без вреда. | |
|
| |
Phoebe-charmeddd Чародейка
Брой мнения : 1068 Age : 29 Местожителство : Дупница Сили : видения и левитация Име : Силвия Любимец от Чародейките : Фийби Хоби : Много са Най-големият ви страх : От тъмното Учителско име : Силвия Registration date : 13.09.2009
| Заглавие: Re: Книгата на Сенките на Зори Вто Дек 01, 2009 7:42 pm | |
| Яка ти е книгата | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Книгата на Сенките на Зори | |
| |
|
| |
| Книгата на Сенките на Зори | |
|