Paige_6 Служител на злото
Брой мнения : 39 Сили : левитация,взривяване,астална проекция,замразяване Име : Ваня Любимец от Чародейките : Пейдж Хоби : да слушам музика Най-големият ви страх : колстрофобия от тясни пространства Учителско име : Paige Registration date : 25.01.2009
| Заглавие: Re: Книгата на Сенките на Ваня Чет Фев 19, 2009 2:41 pm | |
| Ето няколко заклинания за Моята Книга на Сенките : Ето ви няколко различни заклинания :
~*Заклинание за освобождаване от Силата*~ Чуй сега думите на вещиците, Таините срихме ние в нощта, Най-старите богове са призовани тук, Най-великите магии се търсят. В тази нощ и в този час, Призоваваме най-древната сила. Донеси силите си до нас сестрите. Искаме силата, Дай ни я.
~*Силата на три*~ Силата на три Ще ни освободи.
~*За спасяване от Къщата на злото*~ Когато в кръга е къщата, и безопасностра си е отишла и злото броди, Скрии всички същества в тази къща, спаси трите сестри, и се вслушай в нашия зов.
~*За привличане на мъже*~ Аз призовавам трите, Аз призовавам трите, Аз съм кралицата, а ти си пчелата, Както аз реша, така и ще бъде.
~*Заклинанието на истината*~ Този който иска истината да открие, Отвори сърцата и тайните покажи. От сега до следващия ден, След което спомените свършват, Тези, които са в тази къща Ще чуват истината от устата на другите.
~*Призоваването на Мелинда Уорнер*~ Мелинда Уорнер, Кръв от нашата кръв, Наша пра,пра,пра,пра,пра,пра,прабаба, Те призоваваме.
~*Освобождаване на Мелинда Уорнер*~ Мелинда Уорнер, Кръв от нашата кръв, Ние те освобождаваме.
~*За напускане на силите*~ От където те доидат, Ги върни сега. Прогони думите, Прогони нашите сили.
~*За прогонване на лош късмет*~ От мъдъд до спреведлив, от далечен и див, Вземи проблемите ми и ги прогони.
~*За връщтане в бъдещето*~ Време за всичко, И всичко на мястото си, Върни това което се е преместило, През времето и пространството.
~*"Никола трябва да умре"*~ Лавандула, мимоза, Магарещки бодил, Изгони това зло от нашето време, Приготви неговата килия във времето, Нека този Ник да не съществува повече.
~*За размяна на Силите*~ Това което е мое е твое, Това което е твое е и мое. Нека силите ни се пресекат. Предпочитам да ги споделя, През въздуха да ги сменя.
~*За ускоряване на времето*~ Ветрове на времето, съберете се, Дайте ми крило за да полетя. Да пътувам във времето напред, За да може утре да бъде днес.
*За движение напред във времето*~ Чуй тези думи, чуй римата, Ние ти пращаме този горящ знак. Тогава в бъдещето ще се преоткрием, На друго място и в друго време.
~*За създаване на Врата*~ Когато разбереш, че пътя ти е блокиран, Всичко което трябва да направиш е да почукаш.
~*Магия за поумняване*~ Духове пратете думите от всички земи, Позволете ми да ги абсорбирам чрез докосване с една ръка. За 24 часа от 7 до 7, и ще разбера цялото значение на думите.
~*За унищожение на зли духове*~ Чрез силата на Ада и Рая, Изтегли до нас тази паднала женаl. Избягай от подлото й желание, Което е да изгориш като нощна пеперуда.
~*За чуване на скрити мисли*~ Както светлината изгаря сенките и истината - лъжата, Отвори заключените мисли за моето съзнание. Донеси най-отдалечените гласове от мисълта и речта, Да ги оловя с моето осезание.
~*Пробуждащо заклинание*~ Troubled blood with sleep's unease, Махни причината на тази болест. Заспивай вечен сън, И смени източника на неземните изроди, към тази сладурана,която няма да скърби.
~*За превръщане на хората в животни*~ Нещо зло в нашето обкражение, От хората в този омагьосан живот, зи направи животни, произнасяйки това заклинание.
~*За връщане на лош късмет*~ От този момент, Твоята болка е изчезнала, също и лошия късметl.
~*За призоваване на силите на чародейките*~ Силите на вещиците се надигат, Придвижи невидимото към небето. Ела при нас, които те викаме, Ела при нас и остани тук.
~*За виждане на невидимото*~ В това късно време, тези часове, Ние призоваавме свещенната сила. Трите заедно стоим сами, Заповядвайки на невидимото да стане видимо. С невинност ние търсим небето, Чародейски са нашите нови очи.
~*За пропъждане на загубен дух*~ Връщам това, което не исках да намеря, Позволи ми да не го виждам.
~*Магия за намиране на Том*~ Покажи ми пътя, които не мога да намеря, Да спася Том и да възтановя съзнанието на Прю. (буквален превод)
~*За прогонване на Злия жрец*~ Сила на светлнината, Магия на Magic of right, Прати този вредител, В нощта вечна.
~*За пробуждане на Ангела на Смъртта*~ Дух на въздуха, земята и морето, Приближи се да те освободя. По въздуха пращам тази рима, Донеси смъртта при мен, в моето време.
~*Зов отвъд ада*~ Любим дух, Ние търсим твоето ръководство, молим те да се свържеш с нас, И да дойдеш при нас.
~*Да извиквате дух*~ Чуйте тези думи, чуйте моите викове, духове от другата страна, елате при мен, аз ви призовавам, преминете сега великите раздели.
~*Заклинание на очарование*~ Магични сили далечни и обширни, очаровай тези така че да не могат да се крият, позволете на тази вещица да ги използува, така че да разкрие злото вътре в тях.
~*Компромисно заклинание*~ Тези думи ще пътуват чрез умовете, от упорити партии и развързват, мислите да бъдат твърде любезни, компромис те ще направят.
~*Изчезващо заклинание*~ Позволете обектът на възражение да се появи като сън, докато аз карам видимото да бъде скрито.
~*Заклинание на карма за миг*~ Освободете жестокостта, болката и злите пътища, следете този демон, през всички негови дни, обърнете мъченията, които той създава, да се обърне кам него, жестока съдба. ~*Да извиквам Пайпър*~ Силата на сестрите се издига, прекосява незабелижимо небето, ела при нас, които те наричаме близки, елате при нас и остани тук, кръв към кръв ние те призоваваме, кръв към кръв върни се при мен.
~*Да унищожите Гамил*~ Малък ум, голяма беда, болката, която причинихте, сега ще узнаете.
~*Заклинание да призовете принца в бъдещето*~ Донесете заедно моят принц и мен, позволете му да падне на колена, аз го призовавам в моята страна, където той може да ме вземе за негова годеница.
~*Заклинание да се върнете в миналото*~ Донесете заедно моят принц и мен, кралството му аз искам да видя, преминавам историята на неговата страна, от себе си аз не ще се крия.
~*Да унищожите демонът на ужаса*~ Унищожавайки, ние трите вещици плачем, един последен удар и след това умри.
~*Да давате ум на някого*~ Живот до живот и ум до ум, нашите духове сега ще се преплетат, ние смесваме нашите души и прекосяваме до, този чиито мисли, ние искаме и знаем.
~*Заклинание за напускане на силата на трите*~ От откъдето те дойдоха, ги върни сега, изчезват думите, изчезват нашите сили
~*Да виждам муза*~ Бъдейки от съзидателност, покажи се сега на мен, вашата светлина, която блести над нашите лица, позволете нашето зрение да я възприеме.
~*Да унищожите магьосник*~ Злото е верен враг, но добре прави добра битка, ние вещиците с тези думи, ще прахосаме лошото увлечение на магьосници.
~*Заклинание да вървите в подземният свят*~ Бъдейки от съзидателност, ние се извикваме сега, вашата светлина сега потъмня в пръстена, ще усетиш силата на три, която ние носим.
~*Да премахвам заклинанието на виждане на муза*~ Бъдейки от съзидателност, скрии се сега от мен, вашата светлина, която блести над нашите лица, от нашето зрение се изтрива сега.
~*Пишете да разтягате въображението*~ Позволете на ума и тялото да се извисят, до височини, недостигнати преди, позволете границите да се разтегнат, това което вие може да хванете, е нова истина да изследвате.
~*Да отключвате това което е заключено*~ Вратата се отключва, никаква магия не я възпира.
~*Заклинание да унищожите Лудлоу*~ Крехката зима дава път на цветята да разцъфнат, Лудлоу е унищожен.
~*Заклинание да унищожите източникът*~ Пруданс , Патриша, Пенелапи, Мелинда, Астрит, Хелена, Лора и Грейс, вещиците Халиуел стоят силни до нас, унищожете това зло във време и пространство
~*Сърцата желаят*~ Моята любов е силна, моят дух e слаб, това е отговор който търся, въпросът гори, в рамките на този огън, значи аз мога да чувам, желанията на моето сърце.
~*Заклинание да унищожите Курзор*~ Ада ви отхвърля от неговата сърцевина, земята няма да ви държи повече, откакто небето не е вашето място, вашата плът и кръв ние сега изтриваме.
~*Да завоювате дух*~ Пепел към пепел, духове към духове, вземете неговата душа, изгонете това зло.
~*Заклинание да завоювате Харпия*~ Ноктите на болка, ние трябва да премахнем, демоне изчезни завинаги.
~*Силата на три*~ Силата на три ще ни освободи. Силата на три ще ни освободи. Силата на три ще ни освободи.
~*Заклинание за да намира загубена любов*~ Изгаряйки моята любов, независимо къде сте, чрез времето и пространство, водете моето сърце по-близо до вас.
~*Пишете да се връщате*~ Върнете тяхната любов, независимо къде е тя, чрез време и пространство, върнете я на мен.
За презоваване на Балтазар Вълшебни сили и добри и зли, насам хвърлете вашите стрели,от близо и далеч като дар, пред нас да се яви Балтазар. | |
|