|
| Музика, изпълнители и лурикси. | |
|
+6_krisi_ Phoebe Halliwell Paige_6 Sweet_Holly Rose_Forever Radostina_charmed 10 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Алиса Милано Били
Брой мнения : 826 Age : 29 Сили : Телепортиране,телекинеза,телепатия Име : Вили Любимец от Чародейките : Фийби и Пейдж Хоби : Нямам Най-големият ви страх : Да се удавя. Учителско име : Алиса Милано Registration date : 05.07.2009
| Заглавие: Re: Музика, изпълнители и лурикси. Пон Юли 13, 2009 3:39 pm | |
| Аврил много ми харесва. Любимата ми нейна песен е Тake me away.
Take Me Away Lyrics Artist(Band):Avril Lavigne
I cannot find a way to describe it It's there inside All I do is hide I wish that it would just go away What would you do You do if you knew What would you do?
Chorus All the pain I thought I knew All the thoughts lead back to you Back to what Was never said Back and forth Inside my head I can't handle this confusion I'm unable come and take me away
I feel like I'm all alone All by myself I need to get around this My words are cold I don't want them to hurt you If I show you I don't think you'd understand 'Cause no one understands
Chorus
I'm going nowhere on and on and I'm getting nowhere on and on and on(take me away) I'm going nowhere on and on and off and on and off and on
Chorus
Take me away Break me away Take me away
Отведи ме далеч
Не мога да намеря начин, по който д го опиша… То е вътре в мен.. Единственото което правя е да се крия. Бих искала това просто да отмине, Какво ли би направил, ако знаеше? Какво ли би направил…
Цялата болка, Която си мислех, че познавам, Всичките ми мисли ме връщат Обратно към теб.. Обратно към всичко, което Никога не си казахме.. Напред назад..вътре в мислите ми. Не мога да понеса този хаос, Безпомощна съм, Ела и ме отведи далеч..
Чувствам се сякаш съм сам-самичка.. На саме със себе си аз трябва да премина през това.. Думите ми са хладни, Не искам те да те нараняват. Ако ти се разкрия не мисля, че ще ме разбереш, Никой не разбира.
Цялата болка, Която си мислех, че познавам, Всичките ми мисли ме връщат Обратно към теб.. Обратно към всичко, което Никога не си казахме.. Напред назад..вътре в мислите ми. Не мога да понеса този хаос, Безпомощна съм, Ела и ме отведи далеч..
Отивам към нищото.. все натам и натам Ставам нищо… все по натам (отведи ме далеч) Отивам към нищото.. все натам и натам…
отведи ме далеч отведи ме далеч избягай с мен отведи ме далеч..
| |
| | | ...Роуз... Пати
Брой мнения : 324 Age : 29 Сили : телепортиране,телекинетично телепортиране и емпатия Име : Габи Любимец от Чародейките : Пейдж Хоби : нямам Най-големият ви страх : разни насекоми като хлебарки,паяци и други Учителско име : Роуз МакГоуан Registration date : 05.07.2009
| Заглавие: Re: Музика, изпълнители и лурикси. Пон Юли 13, 2009 3:44 pm | |
| да наистина е прекрасна.Аврил е любимата ми певица а песента която ме кефи най- много е Skater Boy:
He was a boy she was a girl Can i make it anymore obvious!
He was a punk, she did ballet What more can I say?
He wanted her, she'd never tell Secretly she wanted him as well
But all of her friends, stuck up their nose They had a problem with his baggy clothes...
He was a skater boy She said "see ya later boy" He wasn't good enough for her She had a pretty face But her head was up in space She needed to come back down to earth
Five years from now, she sits at home Feeding the baby, she's all alone
She turns on T.V., guess who she sees Skater boy rocking on MTV
She calls up her friends, they already know And they've all got tickets to see his show
She tags along, stands in the crowd Looks up at the man that she turned down
He was a skater boy She said "see ya later boy" He wasn't good enough for her Now he's a superstar Slammin on his guitar Did your pretty face see what his worth?(hold out) He was a skater boy She said "see ya later boy" He wasn't good enough for her Now he's a superstar Slammin on his guitar Did your pretty face see what he's worth?(hold out)
Sorry girl, but you missed out Well tough luck that boy's mine now
We are more than just good friends This is how the story ends
Too bad that you couldn't see See the man that boy could be
There is more than meets the eye(hold out) I see the soul that is inside
He's just a boy and I'm just a girl Can I make it anymore obvious?
We are in love, haven't you heard How we rock each others world!
I'm with the skater boy I said "see ya later boy" I'll be backstage after the show I'll be at a studio Singing the song we wrote About a girl you used to know.
I'm with the skater boy I said "see ya later boy" I'll be backstage after the show I'll be at a studio Singing the song we wrote About the girl you used to know.
Скейтър
Той бе момче, тя беше момиче Може ли да е по-очевидно!?
Той беше пънкар, тя играеше балет Какво повече да кажа?
Но всичките им приятели бяха надменни Проблем беха широките му дрехи...
Той беше скейтър Тя каза „До скоро, момче” Не беше достатъчно добър за нея Тя имаше хубаво лице Но беше високомерна Трябваше да слезе на земята
След пет години, тя седеше вкъщи Хранеше бебето, беше сама
Включи телевизора, познайте кого видя Скейтъра разтърсваше по MTV
Обади се на приятелите си, те вече знаеха И всички имаха билети за шоуто му
Тя ги проследи, стоеше в тълпата Гледайки мъжа, който отхвърли
Той беше скейтър Тя каза „До скоро, момче” Не беше достатъчно добър за нея Сега той е знаменитост Забива с китарата Видя ли твоето красиво личице, колко струва той? Той беше скейтър Тя каза „До скоро, момче” Не беше достатъчно добър за нея Сега той е знаменитост Забива с китарата Видя ли твоето красиво личие колко струва той?
Съжалявам момиче, но ти пропусна Ами, за жалост, това момче сега е мое
Повече от добри приятели сме Така завършва историята
Много жалко, че не видя Не видя мъжа, който момчето можеше да бъде
Повече, от това, което хваща окото Видях душата, която е отвътре
Той е само момче, аз съм само момиче Може ли да е по-очевидно?
Влюбени сме, не разбра ли Как разтърсваме световете си!
Аз съм със скейтър Казах „До скоро, момче” Ще съм зад кулисите след шоуто Ще съм в студиото Ще пея песента, която написахме За момичето, което познаваше Аз съм със скейтър Казах „До скоро, момче” Ще съм зад кулисите след шоуто Ще съм в студиото Ще пея песента, която написахме За момичето, което познаваше[/b][/b][/b] | |
| | | CyCiityyy Младата Прю
Брой мнения : 1704 Age : 27 Сили : Телекинеза,Астрална проекция,Телекинично телепортиране,Телепортиране и Очарование. Име : Цвети (Цветина) Любимец от Чародейките : Прю и Пейдж.. Хоби : Да слушам музика,да излизам с приятели и да пиша в форумчету Най-големият ви страх : . Учителско име : ... Registration date : 21.08.2009
| Заглавие: Re: Музика, изпълнители и лурикси. Пет Окт 02, 2009 4:54 pm | |
| Ами аз съм фен на хип хопа но слушам и др. стилове Inna - Nevar тази песничка ми харесва | |
| | | Sweet_Holly Пейдж като вампир
Брой мнения : 14122 Age : 28 Местожителство : Смолян Сили : Вкаменяване ,Телекинично телепортиране , Телепортиране , Проекция
Име : Михи (Михаела) Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се забавлявам с приятели и да гледам филмчета с вампири Най-големият ви страх : От високо и от тъмното Учителско име : Проф. Пейдж Матюс Registration date : 11.12.2008
| Заглавие: Re: Музика, изпълнители и лурикси. Пон Окт 26, 2009 4:27 pm | |
| Хайде вече да обсъждаме друг изпълнител.Дайте някакви идеи. | |
Брой мнения : 1704 Age : 27 Сили : Телекинеза,Астрална проекция,Телекинично телепортиране,Телепортиране и Очарование. Име : Цвети (Цветина) Любимец от Чародейките : Прю и Пейдж.. Хоби : Да слушам музика,да излизам с приятели и да пиша в форумчету Най-големият ви страх : . Учителско име : ... Registration date : 21.08.2009
| Заглавие: Re: Музика, изпълнители и лурикси. Пон Окт 26, 2009 6:21 pm | |
| | |
Брой мнения : 14122 Age : 28 Местожителство : Смолян Сили : Вкаменяване ,Телекинично телепортиране , Телепортиране , Проекция
Име : Михи (Михаела) Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се забавлявам с приятели и да гледам филмчета с вампири Най-големият ви страх : От високо и от тъмното Учителско име : Проф. Пейдж Матюс Registration date : 11.12.2008
| Заглавие: Re: Музика, изпълнители и лурикси. Пон Окт 26, 2009 7:16 pm | |
| Добре.Лично мен ми харесват , като група имат и готини песнички. | |
| | | | Sweet_Holly Пейдж като вампир
| Заглавие: Re: Музика, изпълнители и лурикси. Пон Окт 26, 2009 7:18 pm | |
| | |
| Заглавие: Re: Музика, изпълнители и лурикси. Пон Окт 26, 2009 7:18 pm | |
| | |
| Заглавие: Re: Музика, изпълнители и лурикси. Пон Окт 26, 2009 7:19 pm | |
| | |
| Заглавие: Re: Музика, изпълнители и лурикси. Пон Окт 26, 2009 7:21 pm | |
| Кефи ме песента им "Jai Ho".Ето лурикса:
(Jai Ho) (Jai Ho) I got (I got) shivers (shivers) When you touch away I'll make you hot Get all you got I'll make you wanna say (Jai Ho) (Jai Ho) I got (I got) fever (fever) Running like a fire For you I will go all the way I'm gonna take you higher (Jai Ho) I keep it steady, steady It's how I feel it (Jai Ho) This beat is heavy, so heavy You gonna feel it (Jai Ho) You are the reason That I breath (Jai Ho) You are the reason That I still believe (Jai Ho) You are my destiny Jai Ho.. oh oh oh oh.. (Jai Ho) No, there is nothing That can stop us (Jai Ho) Nothing can ever Come between us (Jai Ho) So come and dance with me Jai Ho.. ooh.. Catch me, catch me, catch me Come on, catch me, I want you now I know you can save me Come on, save me, I need you now I am yours forever Yes, forever I will follow Anywhere in anyway I never gonna let go (Jai Ho) (Jai Ho) Escape (escape) away (away) I'll take you to a place This fantasy of you and me I'll never lose my chance (Jai Ho) Yeaaahh.. (Jai Ho) Yeaaaahhh.. I can (I can) feel you (feel you) Rushing through my veins There's an ocean in my heart I will never be the same (Jai Ho) Just keep it burnin', yeah, baby Just keep it comin' (Jai Ho) You gonna find out, baby I'm one in a million (Jai Ho) You are the reason that I breathe (that I breathe) (Jai Ho) You are the reason that I still believe (still believe) (Jai Ho) You are my destiny (my destiny) Jai Ho.. oh oh oh oh.. (Jai Ho) No, there is nothing That can stop us (Jai Ho) Nothing can ever Come between us (Jai Ho) So come and dance with me Jai Ho.. ooh. (feel me, it's destiny) Catch me, catch me, catch me Come on, catch me, I want you now I know you can save me Come on, save me, I need you now I am yours forever Yes, forever I will follow Anywhere in anyway I never gonna let go (Jai Ho) Yeaaah.. (Jai Ho) Yeaaaahhh.. (Jai Ho) I need you Gonna make it (Jai Ho) I'm ready So take it! (Jai Ho) You are the reason that I breathe (I breathe) (Jai Ho) You are the reason that I still believe (I still believe) (Jai Ho) You are my destiny (my destiny) Jai Ho.. oh oh oh oh.. (Jai Ho) No, there is nothing That can stop us (stop us) (Jai Ho) Nothing can ever Come between us (Jai Ho) So come and dance with me Jai Ho.. ooh. (feel me, it's destiny) Jai Ho! Baila baila! Baila baila! Jai Ho! Baila baila! Jaï Ho! (See ït, baby..) | |
| Заглавие: Re: Музика, изпълнители и лурикси. Пон Окт 26, 2009 7:26 pm | |
| Ето и превода:
(Ти си моята съдба) Изтръпвам, когато ме докосваш. Ще те разгорещя, получаваш това, което искаш, ще те накарам да кажеш: (Ти си моята съдба)
Имам (имам) треска (треска),бягам сякаш горя. За теб ще стигна докрая, ще те извися. (Ти си моята съдба) Не мърдам, защото се чувствам стабилно, този ритъм е силен, много, ще го почувстваш. Пр.:
(Ти си моята съдба) Заради теб все още дишам, (Ти си моята съдба) ти си причината да вярвам (Ти си моята съдба) Ти си моята съдба, ти си моята съдба! О-о-о-о! (Ти си моята съдба) Не, нищо не може да ни спре. (Ти си моята съдба) нищо не ще застане между нас. (Ти си моята съдба) така че, ела и танцувай с мен, ти си моята съдба! (Ооо)
Хвани ме, хвани ме, хвани ме, ела и ме хвани, искам те сега. Знам, можеш да ме спасиш, ела и ме спаси, нужен си ми. Твоя съм завинаги, да, завинаги, ще те следвам, винаги, навсякъде, никога няма да те пусна.
(Ти си моята съдба) Да избягаме (бягам) надалеч (далеч) ще те отведа на място, тази фантазия за теб и мен, няма да изпусна шанса! (Ти си моята съдба)
Мога (мога) да те почувствам (чувствам) да се движиш във въните ми, има желание сърцето ми, никога няма да съм същата.
(Ти си моята съдба) Поддържай огъня, мили, просто продължавай да идваш, (Ти си моята съдба) ще осъзнаеш, скъпи, аз съм една на милион.
Пр.:
Ти си моята съдба (Даааа), Ти си съдбата (Ооооооо), Ти си съдбата Нужен си ми, ще успеем, (Ти си съдбата) готова съм, да тръгваме! | |
| Заглавие: Re: Музика, изпълнители и лурикси. Пон Окт 26, 2009 7:36 pm | |
| еми и на мен ми харесват eто нещо и от мен
Pussicat Dolls - I Hate This Part
We're driving slow through the snow on 5th Avenue And right now radio's all that we can hear Now we ain't talk since we left, it's so over due It's cold outside but between us it's worse in here
The world slows down But my heart beats fast right now I know this is the part Where the end starts
I can't take it any longer Thought that we were stronger All we do is linger Slipping through my fingers I don't wanna try now All that's left's goodbye to Find a way that I can tell you I hate this part right here I hate this part right here I just can't take your tears I hate this part right here
Everyday, 7 takes of the same old scene Seems we're bound by the laws of the same routine Gotta talk to you now 'fore we go to sleep But will we sleep once I tell you what's hurting me
The world slows down But my heart beats fast right now I know this is the part Where the end starts
I can't take it any longer Thought that we were stronger All we do is linger Slipping through our fingers I don't wanna try now All that's left's goodbye to Find a way that I can tell you I hate this part right here I hate this part right here I just can't take your tears I hate this part right here
I know you'll ask me to hold on And carry on like nothing's wrong But there is no more time for lies 'Cause I see sunset in your eyes
I can't take it any longer Thought that we were stronger All we do is linger Slipping through our fingers I don't wanna try now All that's left's goodbye to Find a way that I can tell you
That I gotta do it, I gotta do it, I gotta do it I hate this part I gotta do it, I gotta do it, I gotta do it
I hate this part right here I hate this part right here I just can't take these tears I hate this part rïght here
Pussycat Dolls - I hate this part (romana)
Urasc acesta parte
Conducem lent prin zapada Pe Strada a 5-a Si tot ce putem asculta este radio De cand ne-am indepartat nu am mai vorbit mai mult decat ar trebui Este frig afara dar cei mai rau se afla aici intre noi Lumea se prabuseste dar chair acum inima mea bate rapid Stiu ca aceasta este partea in care incepe finalul
Nu mai pot suporta am crezut ca eram mai puternici Tot ce facem este sa amanam pierdandu-se printre degetele nuastre Nu mai vreu sa incerc Tot ce vreu este sa spun adio Sa gasesc un drum in care pot spune Ca urasc partea asta chiar aici Nu pot sa te scutesc de lacrimi Ca urasc partea asta chiar aici
In fiecare zi 7 luate din aceeasi scena Ptr ca suntem obligati ptr pierderea aceleasi scene Trebuie sa-ti vorbesc acum inainte de a merge la culcare Dar te duci sa te culci cand iti spun ca nu vreau sa te ranesc
Lumea se prabuseste dar chair acum inima mea bate rapid Stiu ca aceasta este partea in care incepe finalul
Nu mai pot suporta am crezut ca eram mai puternici Tot ce facem este sa amanam pierdandu-se printre degetele nuastre Nu mai vreu sa incerc Tot ce vreu este sa spun adio Sa gasesc un drum in care pot spune Ca urasc partea asta chiar aici Nu pot sa te scutesc de lacrimi Ca urasc partea asta chiar aici
Stiu ca imi vei spune sa astept si continuam cu partea rea Dar nu mai este timp ptr minciuna Ptr ca vad in ochii tai
Nu mai pot suporta am crezut ca eram mai puternici Tot ce facem este sa amanam pierdandu-se printre degetele nuastre Nu mai vreu sa incerc Tot ce vreu este sa spun adio Sa gasesc un drum in care pot spune Ca urasc partea asta chiar aici Nu pot sa te scutesc de lacrimi Ca urasc partea asta chiar aicï | |
| Заглавие: Re: Музика, изпълнители и лурикси. Пон Окт 26, 2009 8:05 pm | |
| И песента им Hush,Hush;Hush,Hush e яка:
I never needed you to be strong I never needed you for pointing out my wrongs I never needed pain, I never needed strain My love for you is strong enough you should have known I never needed you for judgment I never needed you to question what I spend I never ask for help I take care of myself I don't why you think you got a hold on me
And it's a little late for conversations There isn't anything for you to say And my eyes hurt, hands shiver So look at me and listen to me because
I don't want to stay another minute I don't want you to say a single word Hush hush Hush hush There is no other way, I get the final say Because... I don't want to, do this any longer I don't want you, theres nothing left to say Hush hush Hush hush I've already spoken, our love is broken Baby hush hush
I never needed your corrections On everything from how I act to what I say I never needed words I never needed hurts I never needed you to be there everyday I'm sorry for the way I let go From everything I wanted when you came along But I am never beaten, broken not defeated I know next to you is not where I belong
And it's a little late for explanations There isn't anything that you can do And my eyes hurt, hands shiver So you will listen when I say baby
I don't want to stay another minute I don't want you to say a single word Hush hush Hush hush There is no other way, I get the final say Because... I don't want to do this any longer I don't want you there's nothing left to say Hush hush Hush hush I've already spoken, our love is broken Baby hush hush
No more words No more lies No more crying
No more pain No more hurt No more trying | |
| Заглавие: Re: Музика, изпълнители и лурикси. Пон Окт 26, 2009 8:06 pm | |
| Ето го и превода:
Никога не съм се нуждаела, да си силен. Никога не съм се нуждаела, да показваш грешките ми. Никога не съм искала болка, никога не съм искала да се изопачавам. Любовта ми към теб е силна, трябваше да знаеш. Никога не съм искала твоята присъда Никога не съм искала, да ме питаш, колко харча. Никога не съм молила за помощ. Сама мога да се грижа за себе си. Не знам защо, си мислиш, че не мога да продължа без теб.
Вече е късно за разговори. Няма какво да кажеш. Очите ми ме болят, а ръцете ми треперят. Погледни ме и слуша, защото.
Пр.:
Не искам да остана и минута повече. Не искам да казваш и думичка. Замълчи, замълчи. Замълчи, замълчи. Няма друг начин, да получа последната дума. Защото... Не искам да правя това повече. Не те искам, няма нищо друго за казване. Замълчи, замълчи. Замълчи, замълчи. Вече си изказах, с любовта ни е свършено. Скъпи, замълчи, замълчи.
Никога не съм се нуждаела, от поправките ти, на всичко от какво аз правя до какво казвам. Никога не съм се нуждаела от думи, никога не съм искала болка. Никога не съм се нуждаела, да си там всеки ден. Съжалявам за начина, по който си тръгвам. От всичко, което желаех когато ти дойде, но никога не съм победена, разбита, но не и осуетена. Знам, че не ми е мястото до теб.
Вече е късно за обеснения. Няма нищо, което можеш да направиш. Очите ми ме болят, а ръцете ми треперят. Така че, ще слушаш когато говоря, скъпи.
Пр.:
Не искам да остана и минута повече. Не искам да казваш и думичка. Замълчи, замълчи. Замълчи, замълчи. Няма друг начин, да получа последната дума. Защото... Не искам да правя това повече. Не те искам, няма нищо друго за казване. Замълчи, замълчи. Замълчи, замълчи. Вече си изказах, с любовта ни е свършено. Скъпи, замълчи, замълчи.
Без повече разговори. Без повече лъжи. Без повече сълзи.
Без повече болка. Без повече страдание. Без повече мъки.
Пр.: | |
| Заглавие: Re: Музика, изпълнители и лурикси. Пон Окт 26, 2009 8:11 pm | |
| Ето и тази песен ме кефи.Тя не е на групата , а само на Никол , но много ме кефи.
Nicole Scherzinger- Baby Love
(Nicole) I remember like it was yesterday first kiss and i knew you changed the game you had me, exactly, where you wanted and i'm on it, and i aint ever gon let you get away holding hands never made me feel this way so special, boy its your.. your smile, we so in Love (lalalalaaa) yeeeah we so in Love (Lalalalalaaa) and i just can't get enough of your lalala Lovee yeeah we so in love LOVE i want you to know...
You are my baby love my baby love you make the sun come up ohh boy (ohh boy) you're my every everything that i could ever dream of You are my baby love my baby love you make the sun come up ohh boy (ohh boy) you're my every every every everything
In a minute now we're still holding it down butterflies everytime he come around you make me, so crazy, its crazy, ohh baby i don't ever wanna be with no one else you're the only one that ever made me melt you're special, boy it's your, your style we so in Love (lalalalalaaa) yeeeah we so in love Lalalalalalaa and i just can't get enough of your lalala Love yeah thats all i'm thinking of LOVE, i want you to know
You are my baby love my baby love you make the sun come up ohh boy (ohh boy) you're my every everything that i could ever dream of You are my baby love my baby love you make the sun come up ohh boy (ohh boy) you're my every everything that i could ever dream of You are my baby love my baby love you make the sun come up ohh boy (ohh boy) you're my every everything that i could ever dream of You are my baby love my baby love you make the sun come up
ohh boy (ohh boy) you're my every every every everything
everything everything ohh everything everything ohh
(Will.i.am) You always and forever you my sunshine on my mind constant think about you all the time (you're my everything)
(Nicole) Everything everything ohh everything everything ohh
(Will.i.am) you ma new school (love) you ma old school (love) and it's true you're the one i'm thinking of
(Nicole) You are my baby love my baby love you make the sun come up ohh boy (ohh boy) you're my every everything that i could ever dream of You are my baby love my baby love you make the sun come up ohh boy (ohh boy) you're my every every every everything
You are my baby love my baby love you make the sun come up ohh boy (ohh boy) you're my every every every everything
You are my baby love my baby love you make the sun come up ( you make the sun come up on a cloudy day) ohh boy (ohh boy) you're my every every every everything
you are my baby baby baby babe love
you're my everything you are my baby baby baby baby love | |
| Заглавие: Re: Музика, изпълнители и лурикси. Пон Окт 26, 2009 8:12 pm | |
| Ето превода:
Помня сякаш беше вчера Първата ни целувка и играта се промени Ти ме имаше, точна така. Когато ме търсиш ще съм с теб . Аз никога няма да те оставя, никога няма да те пусна да се изплъзнеш от ръцете ми. Толкова специално момче си ти..... усмивката ти, толкова сме влюбени( ля ля ля) И аз просто не мога да искам повече от твоята ля ля ля Любов Да ние сме толкова влюбени, Влюбени искам да го знаеш...
Ти си моята скъпа любов, Ти си моята скъпа любов караш слънцето да изгрява ухх момче( ухх момче) Ти си всичко за което мода да мечтая Ти си моята скъпа любов, скъпа любов караш слънцето да изгрява ухх момче( ухх момче) ти си ми всичко, всичко, всичко
Седим си долу, пеперудките обикалят наоколо Караш ме да се чувствам толкова луда, лудо е, ухх скъпи Не искам да бъда с никой друг Ти си единствения и това ме разтапя Ти си толкова специален, момче ти си стилът ми...
Ние сме толкова влюбени ( ля ля ля) дааааааа толкова влюбени ( ля ля ля) и не мога да искам повече от твоята ( ля ля ля) любов, да постоянно мисля за любовта ни... и искам да го знаеш
Ти си моята скъпа любов, Ти си моята скъпа любов караш слънцето да изгрява ухх момче( ухх момче) Ти си всичко за което мода да мечтая Ти си моята скъпа любов, скъпа любов карап слънцето да изгрява ухх момче( ухх момче)
Ти винаги и завинаги ще си моето слънце Непрестанно си в мислите ми. Мисля за теб през цялото време ( ти си ми всичко) ти си ми всичко, всичко, всичко
всичко , всичко ( ухх) всичко, всичко ( ухх)
ти си моята любов от училище( любов) ти си моята любов и до гроб ( любов) Истината е, ти си единствената за , която мисля.
Ти си моята скъпа любов, Ти си моята скъпа любов караш слънцето да изгрява ухх момче( ухх момче) Ти си всичко за което мода да мечтая Ти си моята скъпа любов, скъпа любов караш слънцето да изгрява ухх момче( ухх момче) ти си ми всичко, всичко, всичко | |
| | | Phoebe-charmeddd Чародейка
Брой мнения : 1068 Age : 29 Местожителство : Дупница Сили : видения и левитация Име : Силвия Любимец от Чародейките : Фийби Хоби : Много са Най-големият ви страх : От тъмното Учителско име : Силвия Registration date : 13.09.2009
| Заглавие: Re: Музика, изпълнители и лурикси. Чет Ное 05, 2009 9:49 pm | |
| Всички песнички са яки и групата ми харесва. | |
Брой мнения : 1068 Age : 29 Местожителство : Дупница Сили : видения и левитация Име : Силвия Любимец от Чародейките : Фийби Хоби : Много са Най-големият ви страх : От тъмното Учителско име : Силвия Registration date : 13.09.2009
| Заглавие: Re: Музика, изпълнители и лурикси. Чет Ное 05, 2009 9:50 pm | |
| Ето още малко картинки: | |
| | |
| | |
| Заглавие: Re: Музика, изпълнители и лурикси. Чет Ное 05, 2009 9:51 pm | |
| | |
| Заглавие: Re: Музика, изпълнители и лурикси. Чет Ное 05, 2009 9:51 pm | |
| | |
| Заглавие: Re: Музика, изпълнители и лурикси. Чет Ное 05, 2009 9:52 pm | |
| | |
| Заглавие: Re: Музика, изпълнители и лурикси. Чет Ное 05, 2009 9:53 pm | |
| | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Музика, изпълнители и лурикси. | |
| |
| | | | Музика, изпълнители и лурикси. | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |