|
| Музика, изпълнители и лурикси. | |
|
+6_krisi_ Phoebe Halliwell Paige_6 Sweet_Holly Rose_Forever Radostina_charmed 10 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Radostina_charmed Admin
Брой мнения : 3156 Age : 29 Сили : Вкаменяване, Взривяване, Клониране, Телекинеза и Очарование Име : Радостинa Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се рова в нета и да гледам Чародейките. Най-големият ви страх : От сярна киселина Учителско име : ~Проф. Пайпър Халиуел~ Registration date : 03.12.2008
| Заглавие: Музика, изпълнители и лурикси. Съб Мар 07, 2009 6:25 pm | |
| Тук ще обсъждаме песнички, ще слагаме лурикси и ще обсъждаме различни изпълнители. | |
| | | Radostina_charmed Admin
Брой мнения : 3156 Age : 29 Сили : Вкаменяване, Взривяване, Клониране, Телекинеза и Очарование Име : Радостинa Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се рова в нета и да гледам Чародейките. Най-големият ви страх : От сярна киселина Учителско име : ~Проф. Пайпър Халиуел~ Registration date : 03.12.2008
| Заглавие: Re: Музика, изпълнители и лурикси. Съб Мар 07, 2009 6:25 pm | |
| Ами нека аз да започна. Какво мислите за Avril Lavigne? | |
| | | Rose_Forever Пати
Брой мнения : 317 Местожителство : Пловдив Сили : Телепортиране и очарование Име : Ана Любимец от Чародейките : Пейдж Матюс Хоби : Да гледам Чародейките и да разглеждам снимки на Пейдж. Най-големият ви страх : От земетресение Учителско име : #Пейдж# Registration date : 17.02.2009
| Заглавие: Re: Музика, изпълнители и лурикси. Съб Мар 07, 2009 6:32 pm | |
| | |
| | | Rose_Forever Пати
Брой мнения : 317 Местожителство : Пловдив Сили : Телепортиране и очарование Име : Ана Любимец от Чародейките : Пейдж Матюс Хоби : Да гледам Чародейките и да разглеждам снимки на Пейдж. Най-големият ви страх : От земетресение Учителско име : #Пейдж# Registration date : 17.02.2009
| Заглавие: Re: Музика, изпълнители и лурикси. Съб Мар 07, 2009 6:34 pm | |
| Ето малко нейни снимки: | |
| | | Rose_Forever Пати
| Заглавие: Re: Музика, изпълнители и лурикси. Съб Мар 07, 2009 6:35 pm | |
| | |
| | | Rose_Forever Пати
| Заглавие: Re: Музика, изпълнители и лурикси. Съб Мар 07, 2009 6:36 pm | |
| За сега ще обсъждаме само нея, нали Ради? | |
| Заглавие: Re: Музика, изпълнители и лурикси. Съб Мар 07, 2009 6:39 pm | |
| | |
| | | Sweet_Holly Пейдж като вампир
Брой мнения : 14122 Age : 28 Местожителство : Смолян Сили : Вкаменяване ,Телекинично телепортиране , Телепортиране , Проекция
Име : Михи (Михаела) Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се забавлявам с приятели и да гледам филмчета с вампири Най-големият ви страх : От високо и от тъмното Учителско име : Проф. Пейдж Матюс Registration date : 11.12.2008
| | | | Sweet_Holly Пейдж като вампир
Брой мнения : 14122 Age : 28 Местожителство : Смолян Сили : Вкаменяване ,Телекинично телепортиране , Телепортиране , Проекция
Име : Михи (Михаела) Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се забавлявам с приятели и да гледам филмчета с вампири Най-големият ви страх : От високо и от тъмното Учителско име : Проф. Пейдж Матюс Registration date : 11.12.2008
| Заглавие: Re: Музика, изпълнители и лурикси. Съб Мар 07, 2009 6:43 pm | |
| Ама нещо съпругът и не ме кефи | |
| Заглавие: Re: Музика, изпълнители и лурикси. Съб Мар 07, 2009 6:48 pm | |
| | |
| Заглавие: Re: Музика, изпълнители и лурикси. Съб Мар 07, 2009 7:10 pm | |
| | |
| Заглавие: Re: Музика, изпълнители и лурикси. Съб Мар 07, 2009 7:17 pm | |
| | |
| Заглавие: Re: Музика, изпълнители и лурикси. Съб Мар 07, 2009 7:19 pm | |
|
Последната промяна е направена от charmed_piper на Пон Окт 26, 2009 4:29 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
| Заглавие: Re: Музика, изпълнители и лурикси. Съб Мар 07, 2009 7:20 pm | |
|
Последната промяна е направена от charmed_piper на Пон Окт 26, 2009 4:31 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
| Заглавие: Re: Музика, изпълнители и лурикси. Съб Мар 07, 2009 7:24 pm | |
|
Последната промяна е направена от charmed_piper на Пон Окт 26, 2009 4:31 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
| Заглавие: Re: Музика, изпълнители и лурикси. Нед Мар 08, 2009 8:37 am | |
| А сега да започнем с малко луриксни на нейни песни. Мен много ме кефи песента й Happy ending. Ето го лурикса: Avril Lavigne - Happy ending
ohoh, ohoh so much for my happy ending ohoh, ohoh ohoh
Lets talk this over, It's not like we're dead. Was it something I did? Was it something you said? Don't leave me hanging… In a city so dead. Held up so high On such a breakable thread.
You were all the things I thought I knew… And I thought we could be.
You were everything, everything, that I wanted. We were meant to be, supposed to be, But we lost it. All the memories so close to me Just fade away… All this time you were pretending… So much for my happy ending.
Ohoh, ohoh So much for my happy ending……ohoh Ohoh…
You've got your dumb friends, I know what they say (know they say)… They tell you I'm difficult, But so are they (so are they) But they don't know me… Do they even know you (even know you)? All the things you hide from me… All the sh*t that you do (all the sh*t that you do)
You were all the things I thought I knew… And I thought we could be.
You were everything, everything, That I wanted. We were meant to be, supposed to be, But we lost it. All the memories so close to me Just fade away… All this time you were pretending… So much for my happy ending.
It's nice to know that you were there, Thanks for acting like you cared And making me feel like I was the only one. It's nice to know we had it all. Thanks for watching as I fall, And letting me know we were done.
He was everything, everything, That I wanted. We were meant to be, supposed to be, But we lost it. All my memories so close to me… Just fade away. All this time you were pretending… So much for my happy ending.
You were everything, everything, That I wanted… We were meant to be, supposed to be, But we lost it. All of our memories so close to me Just fade away… All this time you were pretending… So much for my happy ending.
Ohoh ohoh
So much for my happy ending (oh, oh, oh, so much for my happy ending Oh, oh…oh oh Oh, oh… So much for my happy ending (oh, oh, oh)… Oh, oh, oh… Oh, oh, oh… | |
| Заглавие: Re: Музика, изпълнители и лурикси. Нед Мар 08, 2009 8:40 am | |
| Ето го превода:
Толкова за щастливият ми край. o o, o o O O, Oо... Да приключим с това веднъж завинаги, Не сме умрели, нещо,което направих ли беше или нещо,което каза ти?
Не ме оставяй да вися в този мъртъв град, висейки високо на толкова тънка нишка.
Ти беше всичко,което мислех,че знам, и мислех,че можем да сме заедно.
Припев: Ти бе всичко,всичко,което исках. Ние бяхме създадени един за друг,трябваше да сме заедно,но си пропиляхме шанса. Всички спомени,които бяха близко до мен изчезнаха за миг. През всичкото това време си се преструвал, толкова за щастливият ми край.
О,о... толкова за щастливият ми край...о,о о...
Ти си имаш своите тъпи приятели, знам какво казват, казват ти,че съм трудна, но и те също, но те не ме познават, а въобще познават ли теб? Всичките неща,които скри от мен, Всичките глупости,които направи? (всичките глупости,които направи)
Ти беше всичко,което мислех,че знам, и мислех,че можем да сме заедно.
Припев: Ти бе всичко,всичко,което исках. Ние бяхме създадени един за друг,трябваше да сме заедно,но си пропиляхме шанса. Всички спомени,които бяха близко до мен изчезнаха за миг. През всичкото това време си се преструвал, толкова за щастливият ми край.
Добре е да знам,че си бил там. Благодаря,че се правиш,че ти пука и че ме караш да бъда сама. Добре е да знам,че всичко свърши. Благодаря,че гледаш как падам и да допуснеш да разбера,че приключихме.
Припев: Ти бе всичко,всичко,което исках. Ние бяхме създадени един за друг,трябваше да сме заедно,но си пропиляхме шанса. Всички спомени,които бяха близко до мен изчезнаха за миг. През всичкото това време си се преструвал, толкова за щастливият ми край. | |
| | | Paige_6 Служител на злото
Брой мнения : 39 Сили : левитация,взривяване,астална проекция,замразяване Име : Ваня Любимец от Чародейките : Пейдж Хоби : да слушам музика Най-големият ви страх : колстрофобия от тясни пространства Учителско име : Paige Registration date : 25.01.2009
| Заглавие: Re: Музика, изпълнители и лурикси. Нед Мар 08, 2009 11:09 am | |
| А какво мислите за песента When are you gone ? I always needed time on my own I never thought I'd need you there when I cry And the days feel like years when I'm alone And the bed where you lie is made up on your side
When you walk away I count the steps that you take Do you see how much I need you right now
[Chorus] When you're gone The pieces of my heart are missing you When you're gone The face I came to know is missing too When you're gone The words I need to hear to always get me through the day and make it ok I miss you
I've never felt this way before Everything that I do reminds me of you And the clothes you left, they lie on the floor And they smell just like you, I love the things that you do
When you walk away I count the steps that you take Do you see how much I need you right now
[Chorus] When you're gone The pieces of my heart are missing you When you're gone The face I came to know is missing too When you're gone The words I need to hear to always get me through the day and make it ok I miss you
We were made for each other Out here forever I know we were, yeah All I ever wanted was for you to know Everything I'd do, I'd give my heart and soul I can hardly breathe I need to feel you here with me, yeah
Ето и Превода
Когато те няма
Винаги имах нужда от лично време, никога не съм мислела,че ще се нуждая от теб,когато плача и дните сякаш за години,когато съм сама, и леглото,където лежеше е оправено от твоята страна...
Когато си тръгваш,броя стъпките,които правиш. Виждаш ли колко много се нуждая от теб сега?
Когато те няма частици от сърцето ми тъжат за теб. Когато те няма лицето,което познавах също липсва. Когато те няма имам нужда да чуя думите,които ми помагат да се справя и да поправят всичко, липсваш ми.
Никога преди не съм се чувствала така, всичко което правя ми напомня за теб и дрехите,които остави стоят на пода, и носят твоят аромат, обичам нещата,които правиш.
Когато си тръгваш,броя стъпките,които правиш. Виждаш ли колко много се нуждая от теб сега?
Когато те няма частици от сърцето ми тъжат за теб. Когато те няма лицето,което познавах също липсва. Когато те няма имам нужда да чуя думите,които ми помагат да се справя и да поправят всичко, липсваш ми.
Ние сме създадени един за друг. Ето тук,завинаги. Знам,че сме,да. Всичко,което някога съм искала е да знаеш,че всичко бих направила,бих дала сърцето и душата си, едва дишам,имам нужда да те чувствам тук до мен,да.
Когато те няма частици от сърцето ми тъжат за теб. Когато те няма лицето,което познавах също липсва. Когато те няма имам нужда да чуя думите,които ми помагат да се справя и да поправят всичко, липсваш ми. | |
| Заглавие: Re: Музика, изпълнители и лурикси. Нед Мар 08, 2009 11:14 am | |
| Много ме кефи, но е малко тъжна. | |
| | | Paige_6 Служител на злото
Брой мнения : 39 Сили : левитация,взривяване,астална проекция,замразяване Име : Ваня Любимец от Чародейките : Пейдж Хоби : да слушам музика Най-големият ви страх : колстрофобия от тясни пространства Учителско име : Paige Registration date : 25.01.2009
| Заглавие: Re: Музика, изпълнители и лурикси. Нед Мар 08, 2009 11:32 am | |
| Аврил Приятелка Hey Hey You You I don't like your girlfriend No way No way I think you need a new one Hey Hey You You I could be your girlfriend
Hey Hey You You I know that you like me No way No way No, it's not a secret Hey Hey You You I want to be your girlfriend
You're so fine I want you mine You're so delicious I think about you all the time You're so addictive Don't you know What I can do To make you feel alright
Don't pretend I think you know I'm damn precious And hell yeah I'm the mother (f*cking) princess I can tell you like me too And you know I'm right
She's like so whatever You can do so much better I think we should get together now And that's what everyone's talking about
Hey Hey You You I don't like your girlfriend No way No way I think you need a new one Hey Hey You You I could be your girlfriend
Hey Hey You You I know that you like me No way No way No, it's not a secret Hey Hey You You I want to be your girlfriend
I can see the way I see the way You look at me And even when you look away I know you think of me I know you talk about me all the time again and again
So come over here and tell me what I wanna hear Better, yet, make your girlfriend disappear I don't wanna hear you say her name ever again
Because...
She's like so whatever And you can do so much better I think we should get together now
And that's what everyone's talking about
Hey Hey You You I don't like your girlfriend No way No way I think you need a new one Hey Hey You You I could be your girlfriend
(Oh)
In a second you'll be wrapped around my finger 'Cause I can, 'cause I can do it better There's no other, so when's it gonna sink in She's so stupid, what the hell were you thinking?
(No Way) (no way)
(No way,no way)
(Hey,Hey)
Hey Hey You You I don't like your girlfriend ( No Way!) No way No way I think you need a new one (Hey,Hey) Hey Hey You You I could be your girlfriend (No Way,No Way!)
(Hey)
Hey Hey You You I know that you like me (No Way!) No way No way No, it's not a secret (Hey!) Hey Hey You You I want to be your girlfriend (No Way!)
No Way! Hey Hey! И превод Хей хей ти ти Не харесвам приятелката ти Няма начин няма начин Мисля , че ти трябва нова Хей хей ти ти Аз можех да ти бъда приятелка
Хей хей ти ти Знам , че ме харесваш Няма начин няма начин Не , не е тайна Хей хей ти ти Искам да ти бъда приятелка
Ти си толкова добър Искам да си мой Ти си толкова апетитен Мисля за теб постоянно Ти си като наркотик Не знаеш ли Какво мога да направя За да се почустваш добре ?
Не се преструвай Мисля , че знаеш Аз съм ужасно ценна Адски.... да Аз съм на мама ш******* принцеса Мога да кажа , че и ти ме харесваш И знаеш , че съм права
Тя е толкова безднадежна Можеш да направиш много по-добър избор Мисля , че ние двамата трябва да се съберем и то ВЕДНАГА И точно затова говорят всички
Хей хей ти ти Не харесвам приятелката ти Няма начин няма начин Мисля , че ти трябва нова Хей хей ти ти Аз можех да ти бъда приятелка
Хей хей ти ти Знам , че ме харесваш Няма начин няма начин Не , не е тайна Хей хей ти ти Искам да ти бъда приятелка
Мога да видя начина Виждам начина , по който ме гледаш Дори когато отвръщаш поглед Знам , че мислиш за мен Знам , че през цялото време говориш само за мен отново и отново
Затова ела насам и ми кажи това , което искам да чуя По-добре направи така , че приятелката ти да изчезне Не искам да чувам как произнасяш името и никога повече !
Защото...
Тя е толкова безднадежна Можеш да направиш много по-добър избор Мисля , че ние двамата трябва да се съберем и то ВЕДНАГА
И точно затова говорят всички
Хей хей ти ти Не харесвам приятелката ти Няма начин няма начин Мисля , че ти трябва нова Хей хей ти ти Аз можех да ти бъда приятелка
След малко ще те въртя на пръста си Защото аз мога ` Аз го мога по-добре Няма друга , кога ще го проумееш ? Тя е толкова глупава , какво по дяволите си мислеше ?
(НЯМА НАЧИН) (Няма начин)
(НЯМА НАЧИН) (Няма начин)
(Хей , хей)
Хей хей ти ти Не харесвам приятелката ти (Няма начин !) Няма начин няма начин Мисля , че ти трябва нова (Хей , хей) Хей хей ти ти Аз можех да ти бъда приятелка (Няма начин , Няма начин !)
Няма Начин ! Хей Хей ! | |
| | | Rose_Forever Пати
| Заглавие: Re: Музика, изпълнители и лурикси. Чет Мар 12, 2009 5:12 pm | |
| Много ме кефи тази нейна песен. | |
| | | Rose_Forever Пати
| Заглавие: Re: Музика, изпълнители и лурикси. Чет Мар 12, 2009 5:18 pm | |
| Аvril Lavigne-Don't tell me
You held my hand and walked me home, I know Why you gave me that kiss It was something like this and made me go ooh ooh You wiped my tears, got rid of all my fears Why did you have to go? Guess it wasn't enough to take up some of my love Guys are so hard to trust
Did i not tell you that im not like that girl, the one who gives it all away
Did you think that I was gonna give it up to you, this time? Did you think that it was somethin' I was gonna do and cry? Don't try to tell me what to do Don't try to tell me what to say You're better off that way, yeah
Don't think that your charm and The fact that your arm is now around my neck Will get you in my pants, I'll have to kick your ass And make you never forget I'm gonna ask you to stop Thought I liked you a lot But I'm really upset (really upset) Get out of my head, get off my bed Yeah, that's what I said
Did i not tell you that im not like that girl, the one who throws it all away
Did you think that I was gonna give it up to you, this time? Did you think that it was somethin' I was gonna do and cry? Don't try to tell me what to do Don't try to tell me what to say You're better off that way, yeah
This guilt trip that you put me on Won't mess me up, I've done no wrong Any thoughts of you and me have gone away
Better off that way I'm better off alone anyway
Ето и првода:
Държа ме за ръка и ме изпрати до дома аз знам,защо ме целуна. Ти си такъв-за теб ще кажа-ти си ого го! Избърса ми сълзите,избави ме от всички мои страхове, защо ли сега трябва да си тръгваш? Защото това е било недостатъчно,за да спечелиш любовта ми.
Нали ти казах,че аз не съм такава, ти-единствено ти ,който предаде нашите отношения.
Припев: Наистина ли си мислил,че аз в нещо ще отстъпя след всичко това? Наистина ли си мислил,че можех да правя нещо освен да плача? Не ми заповядвай,какво да правя, не ми заповядвай,какво да говоря. По-добре си върви!
Не си мисли че в крайна сметка си ме очаровал. Ръката ти сега е на моята гуша, няма да страдам за теб мисля да ти ститам задните части така,че ще запомниш това за дълго. Мисля да ти кажа /СТОП/ мислех си че много те харесвах, но сега съм много разочарована,наистина разочарована. Махай се от моята глава махай се от моето легло. това ще ти кажа аз.
Нали ти казах,че аз не съм такава, ти,единствено ти,който всичко разруши.
Припев: Наистина ли си мислил,че аз в нещо ще отстъпя след всичко това? Наистина ли си мислил,че можех да правя нещо освен да плача? Не ми заповядвай,какво да правя, не ми заповядвай,какво да говоря. По-добре си върви!Да!
Свали всичката вина на мен но аз няма да ти пивярвам, нищо лошо не съм направила. А мислите за нас двамата-те заминават.
Припев: Наистина ли си мислил,че аз в нещо ще отстъпя след всичко това? Наистина ли си мислил,че можех да правя нещо освен да плача? Не ми заповядвай,какво да правя, не ми заповядвай,какво да говоря. По-добре си върви! По-добре да остана сама-във всеки момент. | |
| | | Phoebe Halliwell Малката Прю
Брой мнения : 1434 Сили : Видения,Левитация Име : Антония Любимец от Чародейките : Фийби Хоби : Да гледам чародейките Най-големият ви страх : Извънземни Учителско име : Тони Registration date : 22.01.2009
| Заглавие: Re: Музика, изпълнители и лурикси. Чет Мар 12, 2009 7:23 pm | |
| | |
| | | | _krisi_ Прю под влиянието на Барбас
Брой мнения : 3470 Местожителство : Смолян Сили : Телепортиране,Вкаменяване,Телекинични телепортиране Име : _krisi_ Любимец от Чародейките : Прю и Пейдж Хоби : Да съм навън с приятели , на компа и да гледам филми с вампирчета. :* Най-големият ви страх : от змии Учителско име : _krisi_ Registration date : 05.01.2009
| Заглавие: Re: Музика, изпълнители и лурикси. Чет Апр 02, 2009 5:12 pm | |
| Да всички съм ги слушала. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Музика, изпълнители и лурикси. | |
| |
| | | | Музика, изпълнители и лурикси. | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |