| Записване | |
|
+18Lady_Charmed Nina_Selena_Zori Прю CyCiityyy piper_charmed aleksa408 peperudka151 Emo_Deamon Phoebe Halliwell Fiibi_Haliwell Sweet_Holly Piper_Haliwell e_l_i Фийбс Халиуел SeXy_ChArMeD_LaDy ``sw3e7 cat`` _krisi_ Radostina_charmed 22 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Radostina_charmed Admin
Брой мнения : 3156 Age : 29 Сили : Вкаменяване, Взривяване, Клониране, Телекинеза и Очарование Име : Радостинa Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се рова в нета и да гледам Чародейките. Най-големият ви страх : От сярна киселина Учителско име : ~Проф. Пайпър Халиуел~ Registration date : 03.12.2008
| Заглавие: Re: Записване Вто Мар 31, 2009 5:59 pm | |
| | |
|
| |
Phoebe Halliwell Малката Прю
Брой мнения : 1434 Сили : Видения,Левитация Име : Антония Любимец от Чародейките : Фийби Хоби : Да гледам чародейките Най-големият ви страх : Извънземни Учителско име : Тони Registration date : 22.01.2009
| Заглавие: Re: Записване Вто Мар 31, 2009 7:46 pm | |
| Браво на теб Емо вече си ученик. | |
|
| |
Emo_Deamon Служител на злото
Брой мнения : 43 Сили : Изпепеляване и Изчезване(като Балтазар или Кол) Име : Емил(Емо) Любимец от Чародейките : Коул Хоби : Да играя футбол и баскет Най-големият ви страх : Момиче да ми каже, че съм грозен. Учителско име : Ученик Registration date : 31.03.2009
| Заглавие: Re: Записване Вто Мар 31, 2009 8:26 pm | |
| | |
|
| |
Phoebe Halliwell Малката Прю
Брой мнения : 1434 Сили : Видения,Левитация Име : Антония Любимец от Чародейките : Фийби Хоби : Да гледам чародейките Най-големият ви страх : Извънземни Учителско име : Тони Registration date : 22.01.2009
| Заглавие: Re: Записване Сря Апр 01, 2009 7:33 am | |
| | |
|
| |
e_l_i Били
Брой мнения : 818 Age : 27 Местожителство : Смолян Сили : Видения,Емпатия и Невидимост Име : Елена(Ели) Любимец от Чародейките : Фийби Хоби : Да плувам Най-големият ви страх : От височини Учителско име : Ели Registration date : 15.01.2009
| Заглавие: Re: Записване Пет Апр 03, 2009 1:03 pm | |
| Вече ставаме 7 Ученика | |
|
| |
peperudka151 Били
Брой мнения : 713 Age : 26 Местожителство : тетевен Сили : телепортиране лекуване и други Име : Нати Любимец от Чародейките : Пейдж и Прю Хоби : Много са Най-големият ви страх : Незнам Учителско име : Пейдж Registration date : 14.02.2009
| Заглавие: Re: Записване Чет Юни 18, 2009 3:25 pm | |
| Име:Наталия Миленова
Възраст:13
Характер:Понякога сам избухлива но винаги сам мила.
История:Един ден дочух сестра ми Деница да говори с майка ми за това двете със сестра ми сме вещици и ас много се расърдих че не са ми казали и вечерта са скарах с мама махнах с ръка и нещата от шкафа ми се сринаха с тях беше любимата ми чаша и тя се счупи | |
|
| |
peperudka151 Били
Брой мнения : 713 Age : 26 Местожителство : тетевен Сили : телепортиране лекуване и други Име : Нати Любимец от Чародейките : Пейдж и Прю Хоби : Много са Най-големият ви страх : Незнам Учителско име : Пейдж Registration date : 14.02.2009
| Заглавие: Re: Записване Чет Юни 18, 2009 3:30 pm | |
| Извинете че забравих външния вид
Външен вид:Кестенява коса кафеви очи ръст 1.50 | |
|
| |
Radostina_charmed Admin
Брой мнения : 3156 Age : 29 Сили : Вкаменяване, Взривяване, Клониране, Телекинеза и Очарование Име : Радостинa Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се рова в нета и да гледам Чародейките. Най-големият ви страх : От сярна киселина Учителско име : ~Проф. Пайпър Халиуел~ Registration date : 03.12.2008
| Заглавие: Re: Записване Сря Юли 01, 2009 9:06 am | |
| Нати одобрена си. | |
|
| |
peperudka151 Били
| Заглавие: Re: Записване Сря Юли 01, 2009 7:22 pm | |
| мерси много | |
|
| |
aleksa408
Брой мнения : 3 Сили : виденя
Име : александра Любимец от Чародейките : прю Хоби : обичам да слушам музика и да гледам филми за вештици Най-големият ви страх : смъртта Учителско име : алекс Registration date : 11.08.2009
| Заглавие: Re: Записване Вто Авг 11, 2009 2:51 pm | |
| Име и Фамиля:Александра Лазова
Възраст:12
Външен вид:не много дълга кафява коса,кафяви очи,висока съм 150см.
Характер:бързо се ядосвам и обичам да се заяждам.
Исторя:Родена съм на 29 ноември 1996година.Казват че баба ми е била вештица и че се предава прес поколение но няма доказателства.Незнам какви са силите ми но когато се ядосам на някои и си помисля нешто лошо то почти винаги се случва веднъш едва не обих башта си. искам да развия силите си и да овладея други ако е възможно най-много искам телекинезата | |
|
| |
Radostina_charmed Admin
| Заглавие: Re: Записване Сря Авг 12, 2009 10:29 am | |
| Приета си | |
|
| |
aleksa408
Име : александра Любимец от Чародейките : прю Хоби : обичам да слушам музика и да гледам филми за вештици Най-големият ви страх : смъртта Учителско име : алекс Registration date : 11.08.2009
| Заглавие: Re: Записване Сря Авг 12, 2009 9:37 pm | |
| много ви благодаря открих силата си виденя та е савсем нова и незнам какво да правя с нея но когато получа видение ми става много стодено и виденята са мног бързи почти ништо не разбирам да кажа ли на родителите си кажете моля ви а виденятя ся само лоши | |
|
| |
aleksa408
| Заглавие: Re: Записване Чет Авг 13, 2009 12:40 am | |
| нямам претстава какво трябва да правя кажете моля ви | |
|
| |
Radostina_charmed Admin
| Заглавие: Re: Записване Чет Авг 13, 2009 8:39 am | |
| Добре днес Проф. Фийби Халиуел ще изнесе урок по това в кабинета по "Практика на силите". | |
|
| |
piper_charmed Пени
Брой мнения : 254 Age : 28 Местожителство : СаН фРанЦиСкО Сили : Взривяване,вкаменяване,телекинеза,астрална проекция,левитация,испаряваяне като Пейдж Име : Мони Халиуел Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Гледам чародейките и се забавлявм в интернет Най-големият ви страх : СТРАХ МЕ Е ОТ ЗМИИ Учителско име : Госпожица Халиуел Registration date : 17.08.2009
| Заглавие: Re: Записване Пон Авг 17, 2009 10:51 am | |
| Име:Рамона Георгиева Години:11 Външен вид:Аз съм с кестенява,къдрава коса висока съм 1.41 см Характер:Не съм злобна,разбирам се с нови хора,които не познавам... История:Името ми е Мони Халиуел родена съм на 5.5.1998 имам въобрежение и живея в града Сан Франциско на улица "Прескот стрийт" | |
|
| |
Radostina_charmed Admin
| Заглавие: Re: Записване Пон Авг 17, 2009 11:32 am | |
| Мони, приета си | |
|
| |
CyCiityyy Младата Прю
Брой мнения : 1704 Age : 27 Сили : Телекинеза,Астрална проекция,Телекинично телепортиране,Телепортиране и Очарование. Име : Цвети (Цветина) Любимец от Чародейките : Прю и Пейдж.. Хоби : Да слушам музика,да излизам с приятели и да пиша в форумчету Най-големият ви страх : . Учителско име : ... Registration date : 21.08.2009
| Заглавие: Re: Записване Чет Авг 27, 2009 5:29 pm | |
| Име и фамилия:Цветина Иванова Години:12 Външен вид::Аз съм с кестенява,права коса,висока съм 1.56 Характер:Понякога сам избухлива но винаги сам мила. История:Аз съм родена на 19 май 1997 в Сан Франциско на улица "Спийд Уей" .Историята ми започна когато си вървях по улицата на насрещния тротоар видях две момчета как бият едно коте.И изведнъш ми се прииска через Телекинеза да преместя един камак и да одаря едното момче... и стана мръднах си раката и стана чудо.Затова сам тук за да се науча как точно да я използвам. | |
|
| |
Прю
Брой мнения : 1 Сили : Клониране,Вкаменяване Име : Ева Любимец от Чародейките : Прю и Пайпър Хоби : Четене Най-големият ви страх : Духове Учителско име : {Професорка Прю} Registration date : 13.09.2009
| Заглавие: Re: Записване Нед Сеп 13, 2009 11:20 am | |
| Име Ева Петрова Години 14 Външен вид:дълга къдрева сини очи Характер:Харесвам хора които са като мен и да ми вярват История обичам да правя много отвари | |
|
| |
Radostina_charmed Admin
| Заглавие: Re: Записване Съб Сеп 19, 2009 1:21 pm | |
| И двете сте приети | |
|
| |
CyCiityyy Младата Прю
Брой мнения : 1704 Age : 27 Сили : Телекинеза,Астрална проекция,Телекинично телепортиране,Телепортиране и Очарование. Име : Цвети (Цветина) Любимец от Чародейките : Прю и Пейдж.. Хоби : Да слушам музика,да излизам с приятели и да пиша в форумчету Най-големият ви страх : . Учителско име : ... Registration date : 21.08.2009
| Заглавие: Re: Записване Вто Сеп 22, 2009 12:36 pm | |
| мерси много | |
|
| |
Nina_Selena_Zori Чародейка
Брой мнения : 1037 Age : 27 Сили : Телепортиране
Взривяване
Вкаменяване
Лекуване Име : Зори Любимец от Чародейките : Пайпър и Пейдж Хоби : Да глрдам ЧаРоДеЙкИтЕ Най-големият ви страх : Не знам Учителско име : Холи Registration date : 26.09.2009
| Заглавие: Re: Записване Чет Ное 12, 2009 8:03 pm | |
| Зори Ангелова 12год. Имам кафяви очи и дълга начупена коса Обичам италианска храна,обичам и хора които са състрадателн,мили и да ме разбират.Понякога съм малко взривоопасна,но само когато наистина някой ме ядоса. Беше студен и ветровит ден.Баба ми ме изпрати за сметана от магазина за да направи тортата за рождения ден на по-голямата ми сестра(Глори),защото н беше свършила.Излизам от магазина и виждам някакъв странен мъж все едно имлязъл от някой старовремски театър,но се обърнах и продължиш.След малко пак се обръщам и го виждам на няколко крачки зад мен.Започнах да ходя по бързо и пак се обърнах но този път той беше още по близо до мен и започнах да тичам.Видях малко уличка и реших да се скрия там,но после се сетих,че в филмите всички отиват към малка уличка и се забърват в по големи непрятности.Но за мен това беше приключение затова тръгнаш натам.Спрях в края на улицата и се обърнах Той още го нямаше затова свих се и започнах да мисля"Супер Зори точно днес да се забъркаш в нещо и да отидеш в задънена улица,какво си мислиш.Я да мликвам че започнах да приличам на Глори"и изведнъж чух стъпки.Затворих очи и започнах да мисля"да можеш на се пребърна в плъх за да може да избягам"повтарях си го няколко пъти и изведнъж чух някой да приближава.Това беше отия шантавия от театъра отворих очи и какво да видя-БЯХ ПЛЪХ.Той не ме видя и си тръгна.Запорнах пак да си мисля"Изкам да си стана човек"повторих го няколко пъти отворих очи и си бях аз.Затичах към вкъщи да кажа на сестра ми и баба.Като влязох всичко беше преобърнато надолу с главата.Баба ми беше мъртва а сестра ми отвлечена.На пода стоехе някаква странна книга.Отворих я и пишеше Книга на Сените.В нея пишеше цялата история на семейството ми.И тогава разбрах че цялото ми семейство са вещици.Затова съм тук да отмъстя за баба ми,да намеря сестрами и да се науча да контролирам силата ми-ПРЕОБЛАДАВАНЕ. | |
|
| |
Radostina_charmed Admin
| Заглавие: Re: Записване Пет Ное 13, 2009 8:43 am | |
| Зори одобрена си | |
|
| |
Nina_Selena_Zori Чародейка
Брой мнения : 1037 Age : 27 Сили : Телепортиране
Взривяване
Вкаменяване
Лекуване Име : Зори Любимец от Чародейките : Пайпър и Пейдж Хоби : Да глрдам ЧаРоДеЙкИтЕ Най-големият ви страх : Не знам Учителско име : Холи Registration date : 26.09.2009
| Заглавие: Re: Записване Пет Ное 13, 2009 10:58 am | |
| | |
|
| |
Lady_Charmed Служител на злото
Брой мнения : 30 Сили : Телекинеза, Левитация Видения Име : Пайпър Любимец от Чародейките : Прю Хоби : Да играя с магиите си Най-големият ви страх : Паяци Учителско име : Lady_Prue Registration date : 27.01.2010
| Заглавие: Re: Записване Чет Яну 28, 2010 1:19 pm | |
| Име и Фамилия: Ева Гергиова
Възраст: 12
Външен вид: Имам кестенява коса
Характер: Спокойна и добра
История: Родена съм на 15март 1997.Имам сестра Криси.Веднъж когато отивах към банята,подучух майка ми и сеста ми.Криси каза да ми кажат че имам сили за буря,а майка ми не искаше протегнах се и изведнъж започна да вали много силно. Призоваване | |
|
| |
Radostina_charmed Admin
| Заглавие: Re: Записване Чет Яну 28, 2010 3:23 pm | |
| Eва, одобрена си | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Записване | |
| |
|
| |
| Записване | |
|