Radostina_charmed Admin
Брой мнения : 3156 Age : 29 Сили : Вкаменяване, Взривяване, Клониране, Телекинеза и Очарование Име : Радостинa Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се рова в нета и да гледам Чародейките. Най-големият ви страх : От сярна киселина Учителско име : ~Проф. Пайпър Халиуел~ Registration date : 03.12.2008
| Заглавие: Холи мари Комбс се връща в играта Пон Май 24, 2010 8:12 am | |
| Холи Мари Комбс се връща в играта Звездата от Чародейките не се е появявала на малкия екран често от завършека на шоуто през 2006 година. Но сега можем да гледаме Комбс в новия сериал на ABC "Pretty Little Liars", чиято премиера е през Юни. Холи ще играе в ролята на Ела Монгомъри. На въпроса, защо Холи избра "Pretty Little Liars" тя отговори:"Този сезон исках да намеря нещо, заради което си заскужава да напусна децата си. Това шоу беше подходящо - Казаха ми, че ще работя от два до три дни в седмицата, върху това съвременно шоу. По този начин ще си бъда у дома достатъчно дълго, за да може децата ми да не чувстват, че са отгледани от бавачки, което е главната ми цел в момента."Ето как Холи описа характера си, в шоуто:"Ела е като много модерната майка, която дава много свобода на децата си. Тя е много либерална майка, каквато аз не съм. Затова двете сме малко противоположни."На въпроса дали сценаристите спазват сюжета на книгите, на които шоуто е базирано, Холи отговори така:"Опитваме се да преразкажем всичко, което книгите обхващат, по начин, който да се харесва на всички. Което е почти невъзможна задача. Книгите имаха много почитатели след като излязоха, така че имаме голя отговорност да бъдем лоялни към това, което е в тях. Но ние ще минем през тях доста бързо. Мисля, че съпругът на Ела няма любовница до втората книга, а ние го правим още в първия епизод. И от това, което чух, те се развеждат и Ела започва да се среща с по-млади мъже, което малко ме плаши.""Pretty Little Liars" стартира на 8-ми Юни. А вие ще го гледате ли? | |
|