| Цената на славата | |
|
+3Sweet_Holly Radostina_charmed CyCiityyy 7 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Phoebe-charmeddd Чародейка
Брой мнения : 1068 Age : 29 Местожителство : Дупница Сили : видения и левитация Име : Силвия Любимец от Чародейките : Фийби Хоби : Много са Най-големият ви страх : От тъмното Учителско име : Силвия Registration date : 13.09.2009
| Заглавие: Re: Цената на славата Пет Яну 29, 2010 8:16 pm | |
| Нямам търпение за още | |
|
| |
CyCiityyy Младата Прю
Брой мнения : 1704 Age : 27 Сили : Телекинеза,Астрална проекция,Телекинично телепортиране,Телепортиране и Очарование. Име : Цвети (Цветина) Любимец от Чародейките : Прю и Пейдж.. Хоби : Да слушам музика,да излизам с приятели и да пиша в форумчету Най-големият ви страх : . Учителско име : ... Registration date : 21.08.2009
| Заглавие: Re: Цената на славата Пет Яну 29, 2010 8:44 pm | |
| | |
|
| |
Phoebe-charmeddd Чародейка
Брой мнения : 1068 Age : 29 Местожителство : Дупница Сили : видения и левитация Име : Силвия Любимец от Чародейките : Фийби Хоби : Много са Най-големият ви страх : От тъмното Учителско име : Силвия Registration date : 13.09.2009
| Заглавие: Re: Цената на славата Пет Яну 29, 2010 8:48 pm | |
| Мерси | |
|
| |
CyCiityyy Младата Прю
Брой мнения : 1704 Age : 27 Сили : Телекинеза,Астрална проекция,Телекинично телепортиране,Телепортиране и Очарование. Име : Цвети (Цветина) Любимец от Чародейките : Прю и Пейдж.. Хоби : Да слушам музика,да излизам с приятели и да пиша в форумчету Най-големият ви страх : . Учителско име : ... Registration date : 21.08.2009
| Заглавие: Re: Цената на славата Пет Яну 29, 2010 9:05 pm | |
| При Деми и Сели. Селена : Сега аз ще съм първа. Деми : Селии... Искам аз първа !! Селена : Няма.(плези се и тръгва да прескача) Селена : Ааа Демии..!!Падам Деми : Селиии...!! Какво стана ? Селена(съркастично) : Отивам в отвъдното какво да става.. Тейлър минава и вижда Селена. Тейлър (провиква се и гледа на горе):Сели на батман ли се правиш ? Селена : Не, на спайдърмен глупак !!! Обувката на Селена пада и удря Тейлър.Той пада на земята, а върху него пада Сели. Селена : Тейлър !!! Добре ли си ? Тейлър : Мисля че да (смее се дяволито) Селена : Но аз не съм.. Тейлър : Какво стана Сели ? Добре ли си ? Селена : Нее... (пада като труп) Тейлър : Селии...!!! Деми : Селенаа... (плаче) При Ник и Майли Майли : Хайде да тръгваме. Ник : Хайде Специално за Сиси П.П:След малко ще пиша пак.Нещо ми в дошла музата | |
|
| |
CyCiityyy Младата Прю
| Заглавие: Re: Цената на славата Съб Яну 30, 2010 4:57 pm | |
| Майли : Ник, защо те харесвам ? Ник : Защото и аз те харесвам - усмихна се Майли : Хмм това ми хареса Ник я прегърна и продължиха да ходят към хотела. При Тея и Зак. Тея : Е Зак, къде ви е хотела ? Зак : Сега ще ти покажа. Всички отиват към "Blue Dreams". При Тейлър,Селена и Деми. Селена се свестява : Какво стана ? Тейлър : Сел !!! Ти си добре. Селена : Че какво да ми е.. ? Деми отива при тях тичейки и плачейки. Селена : Деми какво стана ? Деми : Селена...!!!!(прегръща я ) През това време Тея,Зак,Майли и Ник ги виждат. Тея : Селена !!!! Защо лежиш на земята, тоест не на земята, а върху Тейлър ? Деми : Селена падна от терасата на пудеките !! Тея : Какво ?!?! Добре ли си ? Селена : Какво стана хора ? Какво Селена ?
Ще пиша по -късно, защото сега ще пиша в "Фен епизоди на Чародейките" и си пиша филмчето в моя форум. | |
|
| |
Sweet_Holly Пейдж като вампир
Брой мнения : 14122 Age : 28 Местожителство : Смолян Сили : Вкаменяване ,Телекинично телепортиране , Телепортиране , Проекция
Име : Михи (Михаела) Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се забавлявам с приятели и да гледам филмчета с вампири Най-големият ви страх : От високо и от тъмното Учителско име : Проф. Пейдж Матюс Registration date : 11.12.2008
| Заглавие: Re: Цената на славата Съб Яну 30, 2010 5:51 pm | |
| Много е яко Цвети | |
|
| |
CyCiityyy Младата Прю
| Заглавие: Re: Цената на славата Съб Яну 30, 2010 5:52 pm | |
| | |
|
| |
Sweet_Holly Пейдж като вампир
Брой мнения : 14122 Age : 28 Местожителство : Смолян Сили : Вкаменяване ,Телекинично телепортиране , Телепортиране , Проекция
Име : Михи (Михаела) Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се забавлявам с приятели и да гледам филмчета с вампири Най-големият ви страх : От високо и от тъмното Учителско име : Проф. Пейдж Матюс Registration date : 11.12.2008
| Заглавие: Re: Цената на славата Съб Яну 30, 2010 5:58 pm | |
| Няма проблем Цветинце | |
|
| |
Фийбс Халиуел Хенри
Брой мнения : 622 Age : 28 Местожителство : Смолян Сили : Взривяване и Замръзяване Име : Галина Любимец от Чародейките : Пейдж и Фийби Хоби : charmed and charmed Най-големият ви страх : от прекалена горещина Учителско име : проф.Фийбс Registration date : 14.02.2009
| Заглавие: Re: Цената на славата Съб Яну 30, 2010 6:45 pm | |
| | |
|
| |
CyCiityyy Младата Прю
| Заглавие: Re: Цената на славата Съб Яну 30, 2010 6:55 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Цената на славата | |
| |
|
| |
| Цената на славата | |
|