| Малката актриса | |
|
+3Nina_Selena_Zori Sweet_Holly _krisi_ 7 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
_krisi_ Прю под влиянието на Барбас
Брой мнения : 3470 Местожителство : Смолян Сили : Телепортиране,Вкаменяване,Телекинични телепортиране Име : _krisi_ Любимец от Чародейките : Прю и Пейдж Хоби : Да съм навън с приятели , на компа и да гледам филми с вампирчета. :* Най-големият ви страх : от змии Учителско име : _krisi_ Registration date : 05.01.2009
| Заглавие: Малката актриса Съб Дек 12, 2009 10:18 pm | |
| Тук ще е новия ми филм. Дано да ви харесва.
Последната промяна е направена от _krisi_ на Съб Дек 12, 2009 11:09 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Брой мнения : 3470 Местожителство : Смолян Сили : Телепортиране,Вкаменяване,Телекинични телепортиране Име : _krisi_ Любимец от Чародейките : Прю и Пейдж Хоби : Да съм навън с приятели , на компа и да гледам филми с вампирчета. :* Най-големият ви страх : от змии Учителско име : _krisi_ Registration date : 05.01.2009
| Заглавие: Re: Малката актриса Съб Дек 12, 2009 10:20 pm | |
| Главни герои:
Майли Сайръс – Майли Тейлър Лотнер - Джейк (гадже на Емили) Емили Осмент – Емили (най – добра приятелка на Майли) Стивън Р. МакКуин – Джерами (гадже на Майли) Кендес Аккола - Коралайн (приятелка на Майли , Емили , Джей и Джерами) Нина Добрев - Елена (враг на Емили и Майли) Кели Куоко - Били (приятелка на Елена и враг на Майли и Емили) | |
|
| |
| Заглавие: Re: Малката актриса Съб Дек 12, 2009 10:27 pm | |
| Малко за героите:
Майли - 16 годишно момиче. Живее само със майка си. Мечтата и е да бъде актриса.
Емили- Също 16 годишно момиче. Най - добра приятелка на Майли. Подкрепя приятелката си със всичко дори и да не е правилно.
Джейк - Гадже на Емили. Той е китарист на Рок група заедно със Джерами. Обича Емили и би направил всичко за нея. Той е на 19 години.
Джерами - 19 годишен младеж. Приятел е на Майли . Барабанист на групата в която свири Джейк. Обича Майли повече от всичко на света.
Коралайн - Тя е на 16 години във класа на Майли и Емили е. Обича приятелите си и харесва да се заяжда със Елена и Били.
Елена - Тя мрази Майли и Емили. Опитва се да ги проваля пред учители , приятели , родители и др.
Били - Най - добра приятелка на Елена. Тя е кралицата на класа и всички са и в краката без Майли , Емили , Коралайн , Джейк и Джерами. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Малката актриса Съб Дек 12, 2009 10:35 pm | |
| Майли: Джейк: Емили: Джерами: Коралайн: Елена: Били: | |
|
| |
| Заглавие: Re: Малката актриса Съб Дек 12, 2009 10:55 pm | |
| Рано сутринта виждаме глетки от Лос Анджелис. През това време свири песента Paramore - Misery Business . Виждаме как Майли става и си оправя леглото. След това отива в банята и се измива. Отваря гардероба си и си избира черна блузка и едни черни дънки, Слага си 2 гривни на ръката и излиза от стаята си.Ето как изглежда: Слиза по стълбите на първия етаж на къщата им. Там тя усеща приятна миризма. Тази миризма идва от кухнята. Тя влиза вътре и вижда майка си да и прави закуска. Яйца на очи и капучино с пяна и шоколадова пръчица. Майли: ММММ. Мамо мирише много добре. Майка и: Да се надяваме , че и на вкус ще е така. Майли: Да се надяваме. Майка и сервира закускат и Майли започва да закусва. Майли: Страхотно е мамо. Нямаш равна. Майка и (по спокойна): Радвам се , че ти харесва. Днес имаш ли уроци по актьорско майсторство? Майли: Не мамо , утре имам. Майка и: Добре мила. Аз трябва да тръгвам за работа ето ти пари за училище. Приятен ден и чао. Обичам те. Майли: И аз те обичам , мамо. Чао. Майка и си взима ключовете и излиза. След около 5 минути звънеца на входната врата извънява.Майли става и отива да отвори. Майли: Здрасти , Емили. Емили: Здравей. Как си? Майли: Добре. Ти? Влез не стой там. Емили: И аз съм добре. Майли: Изчакай само да прибера чиниите и ще тръгваме на училище. Емили: Добре. Майли отива във кухнята , слага чиниите във съдомиалнята , изпива си капучиното си и отива при Емили. Майли: Вече съм готова. Да тръгваме. Емили: Добре , хайде. Майли: Имаш ли дъвка? Емили: Да каква с вкус на ягода , малина , банан , праскова , ментова ...... Майли(очудена): Ами ментова. Откъде имаш всички тези дъвки. Емили: Оу майка ми ги донесе от магазина. Майли: Аха. Те излизат от къщата , Майли заключва и тръгват към училището. | |
|
| |
Sweet_Holly Пейдж като вампир
Брой мнения : 14122 Age : 28 Местожителство : Смолян Сили : Вкаменяване ,Телекинично телепортиране , Телепортиране , Проекция
Име : Михи (Михаела) Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се забавлявам с приятели и да гледам филмчета с вампири Най-големият ви страх : От високо и от тъмното Учителско име : Проф. Пейдж Матюс Registration date : 11.12.2008
| Заглавие: Re: Малката актриса Съб Дек 12, 2009 11:06 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Малката актриса Съб Дек 12, 2009 11:07 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Малката актриса Нед Дек 13, 2009 10:06 am | |
| Вече са пристигнали. Те влизат във училището и започват 1-я час. Вече са минали 45 минути и те отиват до шкафчетата си. Там срещат Джейк и Джерами.
Джерами: Как е малката ми звездичка? Майли: Добре. А ти как си? Джерами И аз , но с Джейк трябва да репетираме. Майли: Аха. Джейк: А ти сладкишче как си? Емили: Супер.Разбрах , че ще ходите да репетирате такаче ви оставяме. Джейк: Да бързаме затова Чао. Обичам те! Емили: И аз. Майли: Чао Джерами. ОБИЧАМ ТЕ!!! Джерами: Аз повече.
Джерами и Джейк си тръгват , но тогава идват Елена и Били.
Елена: Оу , Майли цялата си в черно. Кой е умрял? Били: Модният и вкус.
Двете започват да се смеят и си тръгват.
Майли(ядосана):Вече прекалиха. Емили: Остави ги Майлс. Някой ден ще си платят. (прави дяволита усмивка) Майли(въпросителна физиономия): Какво си измислила? Емили: Ще разпространя еди снимки преди да си направят операцията на носа , бюста , очите , усните.... Майли: Направо си го кажи. Преди да станат силиконови. Емили: Накратко да.
Те започват да се смея и тръгват към двора тъй като имат междучасие. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Малката актриса Нед Дек 13, 2009 12:19 pm | |
| Вече всички часове са свършили и Майли и Емили се прибират.
Майли: Днес след концера на групата на Джейк и Джерами ще има концерт на Paramore имам 4 билета можем да отидем? Емили: Страхотна идея. Майли: Знам. Само дано тъпата Елена и кралицата Били не са там. Емили: Да,дано. Иначе ще си останат без перуките и красивите си носове. Майли: С теб съм.
В този момент телефона на Майли звъни.
Майли: Учителят ми по актьорско майсторство е.
Тя вдига телефона.
Учителят: Ало , Майли? Майли: Да господине. Учителят: Майли имаме предложение от една компания , ще снимат някакъв филм. Искат да вземат някой от нашата група. Казах им ,че ти си най - подходяща. Съгласна ли си? Майли: О , боже мой .........ДААААААААААААААААА!!! Учителят: Добре , Майли утре ще се видим и ще уточним всичко , но трябва да доведеш майка си да се подпише на едни документи. Майли: Добре , много благодаря.
Майли затваря телефона.
Майли(крещейки от радост): СУПЕРРРРРРР...ДААААААААААА!!! Емили: Какво има? Майли: Ами ще участвам във филм. СУПЕР! Емили: Наистина. Това е страхотно.! Майли: Знам. Представи си физиономията на Елена и на Били като разберат. Емили: Да сигурно ще реагират так. " Как може да изберат нея , а нас НЕ. Та тя няма вкус и погледни я - пълна тъпачка". Майли: Хахахаха нямам търпение да им видя изражението.
Емили и Майли започват да се смеят. | |
|
| |
Nina_Selena_Zori Чародейка
Брой мнения : 1037 Age : 27 Сили : Телепортиране
Взривяване
Вкаменяване
Лекуване Име : Зори Любимец от Чародейките : Пайпър и Пейдж Хоби : Да глрдам ЧаРоДеЙкИтЕ Най-големият ви страх : Не знам Учителско име : Холи Registration date : 26.09.2009
| Заглавие: Re: Малката актриса Нед Дек 13, 2009 12:34 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Малката актриса Нед Дек 13, 2009 12:36 pm | |
| | |
|
| |
Брой мнения : 14122 Age : 28 Местожителство : Смолян Сили : Вкаменяване ,Телекинично телепортиране , Телепортиране , Проекция
Име : Михи (Михаела) Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се забавлявам с приятели и да гледам филмчета с вампири Най-големият ви страх : От високо и от тъмното Учителско име : Проф. Пейдж Матюс Registration date : 11.12.2008
| Заглавие: Re: Малката актриса Нед Дек 13, 2009 2:02 pm | |
| | |
|
| |
CyCiityyy Младата Прю
Брой мнения : 1704 Age : 27 Сили : Телекинеза,Астрална проекция,Телекинично телепортиране,Телепортиране и Очарование. Име : Цвети (Цветина) Любимец от Чародейките : Прю и Пейдж.. Хоби : Да слушам музика,да излизам с приятели и да пиша в форумчету Най-големият ви страх : . Учителско име : ... Registration date : 21.08.2009
| Заглавие: Re: Малката актриса Нед Дек 13, 2009 2:04 pm | |
| | |
|
| |
Phoebe-charmeddd Чародейка
Брой мнения : 1068 Age : 29 Местожителство : Дупница Сили : видения и левитация Име : Силвия Любимец от Чародейките : Фийби Хоби : Много са Най-големият ви страх : От тъмното Учителско име : Силвия Registration date : 13.09.2009
| Заглавие: Re: Малката актриса Нед Дек 13, 2009 4:34 pm | |
| | |
|
| |
peperudka151 Били
Брой мнения : 713 Age : 26 Местожителство : тетевен Сили : телепортиране лекуване и други Име : Нати Любимец от Чародейките : Пейдж и Прю Хоби : Много са Най-големият ви страх : Незнам Учителско име : Пейдж Registration date : 14.02.2009
| Заглавие: Re: Малката актриса Нед Дек 13, 2009 4:37 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Малката актриса Нед Дек 13, 2009 5:12 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Малката актриса Нед Дек 13, 2009 5:20 pm | |
| И аз теб | |
|
| |
| Заглавие: Re: Малката актриса Нед Дек 13, 2009 5:32 pm | |
| Майли: Какво ще кажеш да се прибираме да се оправяме за концерта? Емили: Добре. Коралайн кога ли ще се върне от Хаваите? Майли: Незнам , но ми липсва. Емили: Да и на мен. Майли; Е добре до после Ем. Емили: До после Майлс. Двете момичета се разделят и се прибират за да се подготвят за концертите. Първо виждаме Майли , която е в стаята си. Тя отваря гардероба си и избира един черен панталон , черна блузка и една бяла жилетчица. Ето как изглежда: Сега виждаме Емили как отваря гардероба си. От там тя изважда черен панталон , една черна блузка с надпис и си слга черна шапка. Ето как изглежда: Сега екрана се разделя на две и виждаме двете момичета да се сресват , слагат си обувки и тръгват. Те се срещат пред някакво кафене. Майли: Изглеждаш страхотно. Емили: Благодаря ти също. Момичетата тръгват. След около15 минути пристигат на мястото където ще се проведат двата концерта. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Малката актриса Нед Дек 13, 2009 6:25 pm | |
| Момичетата вече са на концерта. Когато пристигат те отиват зад сцената при приятелите си.
Майли: Хей , здравейте момчета. Джейк: Здрасти Майли , Ем. Емили: Притеснявате ли се? Джерами: Щом вие сте тук , не. Майли:Много си мил. Джейк: Да нали. (и прави сърце със ръцете си) Джерами: Джейк? Емили: Хахаха. Много сладка двойка сте. Някакъв човек от еипа: Момчета хайде. Почва коцерта. Джейк/Джерами: Идваме. Джек: Чао , сладурче. Емили: Чао. Майли: Ще се видим пак. Джерами: Да. Чао. Емили/Майли:: Успех. Момчетата: Мерси.
Момичетата ги остввят и отиват най отпред. При тях идват и Били и Елена.
Елена: Били , колко е хубаво , че ще участвам във филма. Господин Милър е много добър. Били: Да , но коя ли е другата? Елена: Незнам.
Когато Майли чува товя цялата почервенява.
Майли: Другото момиче , явно съм аз. Елена: КАКВО? Емили: КАКВО? Били: Какво , какво? Майли: Немога да повярвам , че и ти ще участваш. Та ти нямаш никакво въображение освен за модни дрехи , обувки и такива глупости. Елена: Е явно господина не мисли така. Майли: ЪХХХХХХХХ!
В този момент концерта започва. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Малката актриса Нед Дек 13, 2009 6:51 pm | |
| Емили: Ще участваш във филма в който и ...... ЕЛЕНА? Майли: Явна. Ужас , нали? Емили: Да и то голям. Мали: Знам.
Тогава момичетата започват да слушат концерта. След 1 час и 30 минути той свършва.Момичетата отиват при приятелите си.
Майли: Справихте се чудесно. Джерами: Благодаря звездичке. Емили: Наистина бяхте чудесни. Джейк: Мерси. Джерами: Откъде искате да гледаме концетра от тук (зад сцената) или отпред? Емили/Майли: Отпред. Джейк: Да отиваме.
Всички слизат долу. След 15 минути Paramore идват изапочват концерта. Първата им песен е Paramore - Misery Business. Някъде по средата на песента Елена и Били започват да пеят.
Майли(викайки): Това не е добре за слуха ми. Емили(също викайки): И за моя. Джейк(към Елена и Били): Хей спрете да грачите моля. Елена: Ние пеем , не грачим. Джерами: Не си личи. Били: Ти не разбираш от музика. Джейк: Затова свирим във група , защото си нямаме и представа от това. Майли/Емили: Вие грачите по зле и от гарга. Елена: Глупачки. Майли: Какво каза? Елена: Че си глупачка. Майли: Хм кой го казва.
Тогава Майли вижда някакъв човек със сок и го взима.
Майли: Пие ли ти се? Елена: Да , но няма да изгубя мястото си. Майли: Оу , това не е нужно. Заповядай.
Като казва това тя излива сока върху Елена.
Елена(крещейки): Какво направи. Били да се прибираме трябва да махна тези дрехи от себе си. Били: Веднага.
Двете досаднички си тръгват и оставят момичтата на спокойствие. | |
|
| |
Radostina_charmed Admin
Брой мнения : 3156 Age : 29 Сили : Вкаменяване, Взривяване, Клониране, Телекинеза и Очарование Име : Радостинa Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се рова в нета и да гледам Чародейките. Най-големият ви страх : От сярна киселина Учителско име : ~Проф. Пайпър Халиуел~ Registration date : 03.12.2008
| Заглавие: Re: Малката актриса Нед Дек 13, 2009 9:49 pm | |
| Супер е | |
|
| |
| Заглавие: Re: Малката актриса Нед Дек 13, 2009 10:07 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Малката актриса Нед Дек 13, 2009 10:18 pm | |
| На следващия ден.
Виждаме Майли как става от леглото си. Тя отива във банята за да се измие. След като излиза от банята тя отваря гардероба си и си избира една тъмно зелена тениска със картинка и едни червени панталонки. Слага едно черно елече , нанася малко грим и тръгва. Ето как изглежда : Тя слиза на долния етаж. Майка и : Майли къде така? Няма ли да закусваш? Майли: Не мамо съжелявам. Имаме първи час физкултура трябва да побързам. Майка и : Добре. Чао мила. Майли: Чао. Майли се обува , взима си чантата и излиза. Пред тях я чака Емили. Майли: Здрасти Ем. Емили: Здрасти Майлс. Как си? Майли: Ами малко ме боли главата от граченето на Елена и Били вчера , но иначе съм добре. Ти? Емили: Да и аз съм като теб. Момичетата след около 15 минути са във училището. Те отиват във съблекалнята за да се преоблекат. Там се срещат със Елена и Били. Елена: Хм , колко ужасно си облечена Майли. Майли: А твота наклунена кула скоро ще падне. Елена: Какво имаш предвид? Майли: Ами носа ти. Елена: Какво? Глупачка. Хайде Били трябва да си оправя косата за да съм хубава. Емили: Тогава се скрий. Били: Млъквайте глупачки. Емили и Майли правят страни физиономии и започват да се смеят. В този момент бие звънецът за влизане. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Малката актриса Пон Дек 14, 2009 5:04 pm | |
| След часа.
Момичетата се преобличат и отиват във стаята в която имат час.Когато госпожата влиза Майли , Емили и Елена си взимат раниците и отиват при нея.
Майли: Госпожо ние с Емили трябва да репетираме. Ще снимаме някакъв филм. Госпожата: И Емили ли? Емили: Да. Госпожата: А ти Елена , на къде си тръгнала? Елена: Аз съм с тях. Майли/Емили:КАКВО? Майли: О, боже. Госпожата: Добре момичета тръгвайте.
Момичетата тръгват.
Майли: Емили , госпожата е много глупава как се хвана , че и ти ще снимаш с мен. Елена: Нас. Майли: На теб никой не говори. Елена: Заради това поведение нямаш приятели. Майли: Ако са като твойте ....не благодаря.
Елена прави възмущителна физиономия.
Емили: Какво се пулиш? Елена: С вас няма да говоря повече. Човек се опитва да ви стане приятел , а вие. О,боже. Майли: Какво? Ти искаш да ни станеш приятелка. Елена: Да нали , колко съм мила. Емили: Не , благодаря. Точно теб ...... (започва да се смее) Елена: Не искате ли да сте като мен? Извесни , красиви , млади. Майли: А ние да не сме стари? Емили: А и не ни трябва тази ИЗВЕСТНОСТ? Елена: Ами , не приличате на 16 годишни момичета , а по скоро на...... Майли: 15 , нали? Да много хъора са ни го казвали , че сме изглеждаме по млади отколкото сме. Елена: Не , исках да кажа.... Емили: Няма значение.
Момичетата вече пристигат във театъра , за да им обяснят някои неща. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Малката актриса Пон Дек 14, 2009 7:00 pm | |
| Те отиват при учителят.
Учителят:Майли , Елена.................непознатата. Емили: Здравейте притяно ми е Емили. Учителят:И на мен Емили. Майли:За какво ни извкахте? Учителят: Да ви кажа , че ще ми трябва една от вас двете и една аматьорка. Елена: Ами добре изберете мен и моята приятелка. Учителят: Всъщност аз съм решил коя и да избера , а тя ще си избере аматьора. Майли: Добре. Казвайте коя от нас двете е господине. (към Емили): Стискай палци. Елена: И палците няма да ви помогнат. Аз ще съм. Майли: Млъквай , наклонена кула. Елена: Глупачка. Учителят: Момичета спрете се. Вече избрах. Елена: Майли може да си ходиш заедно със приятелката ти. Учителят: Елена ,спри. Момичето което ще участва е Майли. Елена: КАКВО? Но тя............. Майли: ДААААААААА! Емили: СУПЕР МАЙЛС? Кой ще избереш? Майли: Кой може освен Джерами. Емили: Какво ,но аз си мислех...... Елена: Май Майли те замества със момче. Майли: Шегувам се глупаче. Разбира се , че теб. Емили: БЛАГОАРЯ ТИ. Обичам те!!! Майли: Аз повече.
В този момент Елена си тръгва , а Майли и Емили остават.
Учителят: Добре момичета. Филма ще се снима във Холивуд. След това отиваме във Великобритания , а после тук. Емили: ХОЛИВУД. О ,боже. Немога да повярвам. Майли: Аз също. Помисли си само как ще реагират момчетата. Емили: Господине това ли е. Учителят: Да. Благодаря.
Двете момичета си тръгват с подскоци от радост. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Малката актриса | |
| |
|
| |
| Малката актриса | |
|