| Необикновен живот | |
|
+2Sweet_Holly Nina_Selena_Zori 6 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
peperudka151 Били
Брой мнения : 713 Age : 26 Местожителство : тетевен Сили : телепортиране лекуване и други Име : Нати Любимец от Чародейките : Пейдж и Прю Хоби : Много са Най-големият ви страх : Незнам Учителско име : Пейдж Registration date : 14.02.2009
| Заглавие: Re: Необикновен живот Нед Дек 06, 2009 4:06 pm | |
| Много е готино | |
|
| |
Nina_Selena_Zori Чародейка
Брой мнения : 1037 Age : 27 Сили : Телепортиране
Взривяване
Вкаменяване
Лекуване Име : Зори Любимец от Чародейките : Пайпър и Пейдж Хоби : Да глрдам ЧаРоДеЙкИтЕ Най-големият ви страх : Не знам Учителско име : Холи Registration date : 26.09.2009
| Заглавие: Re: Необикновен живот Нед Дек 06, 2009 4:25 pm | |
| Мерси | |
|
| |
Взривяване
Вкаменяване
Лекуване Име : Зори Любимец от Чародейките : Пайпър и Пейдж Хоби : Да глрдам ЧаРоДеЙкИтЕ Най-големият ви страх : Не знам Учителско име : Холи Registration date : 26.09.2009
| Заглавие: Re: Необикновен живот Нед Дек 06, 2009 4:45 pm | |
| В този епизод ще се запознаем с: Веки Съюард(Майката на Аника) Ерик Думейн | |
|
| |
Взривяване
Вкаменяване
| Заглавие: Re: Необикновен живот Нед Дек 06, 2009 5:53 pm | |
| В къщата на момичетата.Аника и Грег стават първи.Оспарат се и слизат за да направят закуска.
Аника:Крайно враме е да почистим къщата. Грег:Е не може за една нощ да се почисти. Аника:Все пак не удобрявах идеята за купон снощо.Кой я предложи? Грег:Ами ти. Аника:Какво?Значи има нещо сбъркано в мен. Грег:Не е вярно.
Грег я целува и започват да правят закуската.След малко идват и останалите.
Анна:Какво правите гълъбчета? Аника:Закуска. Анджела:Помощ? Грег:Ами може.
Мом ичетата и момчетата помагат на Аника и Грег да направят закуската,да оптавят масата,да измият ченийте от снощи.По едно време телефона на Аника звъни.
Брат:Колко е часа? Аликсандра:Ами...8 часа и 12 минути за да сме точни. Антонио:Кой звъни толкова рано? Аника:Ами не знам номера е скрит.Извинете ме.
Тя вдига.
Аника:Ало?...Мамо?!...Какво?...Кога?...Ами разбира се че ще те вземем от летището. Анна:Какво?! Аника:Тихо...Не мамо говора на Анна...Добре е...И Анджи е добре...И Алек е добре...Да,мамо...Каква изненада...Ще я видя на летището?...Нещо живо?....А кученце ли е?...Ами тогава е друго животно?...Добре,добре идваме...И момичетата....Да идваме...Чао,мамо...ЧАО...Добре,чао... Анджела:Леля Беки е на летището?! Александра:Ами явно е там. Анна:Нямам търпение да я видя. Аника:Ами да тръгваме че ще закъстеем.А и момчета подредете че мама не обича бъркотиите.
Слет тези думи те взеха ключовете и палтата и тръгнаха.
Джош:Ех,все на нас къщната работа! Алекс(викайки защото е на двора):Чух те,мило. Джош(викайки):Извинявай мили.
И те започват да чистят а момичетата тръгват за летището. | |
|
| |
Взривяване
Вкаменяване
| Заглавие: Re: Необикновен живот Нед Дек 06, 2009 10:05 pm | |
| При момчетата.
Грег:Ами сега като сме готови? Антонио:Ами да започнем предния двор. Джош:А после и задния. Брат:Сега разбирам какво им е на момичетата когато ние си пием бирата а те чистят след нас и после защо ни се сърдят. Антонио:ООО ама нещо много почнахте да разбирате от тези неща,а? Грег:Да така е слънчице.
Всички започват да се смеят.
Антонио:Да така е скъпичко. Брат(смеейки се):Стига че ние с Джош си умряхме от смях! Грег:О така ли миличко? Антонио(към Джош):Или пък душичке?! Грег:Да се захващаме за работа. Брат:Добре скъпичко. Антонио:Стига де! Джош:Добре де.
И незнайно защо пак започват да се смеят.
Антонио:На тея момичета какво ли им минава праз главата? Джош:А?Само един бог знае.
И започват да чистят предния двор,а когато станат готови започват и задния.През това време момичетата пристигат на летището.
Аника:Мамо,къде си? Анджела:да се разприснем за да я намерим по бързо. Алекс(това е на галено от Александра):Добра идея.
Те се разпръсват и Анна намира Леля Беки(тоест майката на Аника).
Анна:Лелю Бек?! Леля Беки:Анна,това ти ли си?Боже колко си пораснала. Анна:О,благодаря.Как си? Леля Беки:Ами както винаги-весела и щастлива. Анна:Хайде да оридем да намерим момичетата,защото се разпръснем да те намерим. Леля Беки:Чакай мила.Трябва да изчакам Ерик. Анна:Ох лелю Беки нали знаеш какво стана с Мейнард. Леля Беки:О не за мен,мила,за Аника. Анна:Но тя си има гадже. Леля Беки:А ето го. Анна:Това той ли е? Ерик:Приятно ми е.Ти сигурно си Аника. Анна:Не аз съм приятелката на Аника-Анна. Ерик:О извинете ме.
Те си стискат ръцете.
Анна:Но лелю тя вече си има гадже. Ерик:Значи Беки не ти е обяснила. Анна:Не! Ерик:Преди около 20 години Беки играла хазарт с баща ми.Толкова била запалена,че продължавала дори и да знае че губи.Накрая нямала пари за да му плати затова баща ми ѝ казал че ако има момиче нали тогава е била бременна.Че ако има момиче аз ще се оженя за нея а ако момче ще работи при мен като моя слуга за 10 години.Е има момиче и аз ще се оженя за Аника. Анна:Леля Беки,как си могла? Леля Беки:Какво...Бях млада и несигурна и нямах пари.Какво очакваш от мен? Анна:Това Аника никога няма да ти го прости.
През това време идват и момичетата. | |
|
| |
Sweet_Holly Пейдж като вампир
Брой мнения : 14122 Age : 28 Местожителство : Смолян Сили : Вкаменяване ,Телекинично телепортиране , Телепортиране , Проекция
Име : Михи (Михаела) Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се забавлявам с приятели и да гледам филмчета с вампири Най-големият ви страх : От високо и от тъмното Учителско име : Проф. Пейдж Матюс Registration date : 11.12.2008
| Заглавие: Re: Необикновен живот Нед Дек 06, 2009 10:11 pm | |
| | |
|
| |
Взривяване
Вкаменяване
| Заглавие: Re: Необикновен живот Пон Дек 07, 2009 7:38 am | |
| | |
|
| |
peperudka151 Били
Брой мнения : 713 Age : 26 Местожителство : тетевен Сили : телепортиране лекуване и други Име : Нати Любимец от Чародейките : Пейдж и Прю Хоби : Много са Най-големият ви страх : Незнам Учителско име : Пейдж Registration date : 14.02.2009
| Заглавие: Re: Необикновен живот Пон Дек 07, 2009 6:25 pm | |
| | |
|
| |
Брой мнения : 14122 Age : 28 Местожителство : Смолян Сили : Вкаменяване ,Телекинично телепортиране , Телепортиране , Проекция
Име : Михи (Михаела) Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се забавлявам с приятели и да гледам филмчета с вампири Най-големият ви страх : От високо и от тъмното Учителско име : Проф. Пейдж Матюс Registration date : 11.12.2008
| Заглавие: Re: Необикновен живот Пон Дек 07, 2009 6:52 pm | |
| И аз | |
|
| |
Взривяване
Вкаменяване
| Заглавие: Re: Необикновен живот Пон Дек 07, 2009 7:10 pm | |
| Аника отива и прегръща майка си.
Аника:Здраврй,мамо.Толкова се радвам да те видя. Анна(тихичко):Не за дълго... Аника:Какво? Анна:Ами... Ерик:Значи ти си Аника.Моята бъдеща съпруга. Аника:Какво?!! Анна:Ами ето всичко преди около 20 години Беки играла хазарт с бащата на Ерик.Толкова била запалена(от играта),че продължавала дори и да знае че губи.Накрая нямала пари за да му плати затова баща му казал че ако има момиче нали тогава е била бременна.Че ако има момиче аз ще се оженя за нея а ако момче ще работи при него като слуга за 10 години. Аника:Какво??? Анджела:Колко е била загубила? Ерик: 1000 лева. Алекс(на галено от Александра):Какво??? Анджела:А могат да се изплатят нали? Ерик:Ако имате толкова пари. Анна:Ще намерим начин.
И тръгват,обаче леля Беки дава на Анджела плик с пари.Там има 200 лева. | |
|
| |
Взривяване
Вкаменяване
| Заглавие: Re: Необикновен живот Сря Дек 09, 2009 3:54 pm | |
| Те пристигат у тях и Аника влиза много разярена.
Грег:Мило,какво е станало? Аника:Нямам думи!!!НАПРАВО НЯМАМ ДУМИ!!! Беки:Дъще! Грег:Какво става тук?
И веднага се качва при Аника в спалнята им.
агрег:Скъпа,кажи какво е станало.
Аника му разказва всичко и Грег са побърква,но след малко му минава,защото се сеща за нещо.
Грег:А колко пари е загубила? Аника:1000$. Грег:А могат да се изплатят,нали? Аника(щастливо):Точно така.
Но по една време ѝ звъни телефона.
Грег:Кой е? Аника:Ерик?!
Аника му вдига.
Аника:Ало??...Мило??...О,да...А само от любопитство може ли заема да се изплати?...Ами нямаме,да...Къде?...Карол стреед 885?Защо?...Рокля?...Аха...Добре...Чао...ЧАО!!!
Грег:Какво става? Аника:Каза че заема може да се изплати,но само преди да сме казали ДА.И че трябва да отида де си избера рокля с него защото вече е планирал всичко и до към 3 дни ще е готова ватбата. Грег:Какво??? Аника:Спотойно,нали ще ги изплатим.
През това време влиза Анджела.
Анджи:Ани майкати ми дате плк с пари.Каза да ти го предам и наистина всички съжаляваме... Аника:Анджи! Анджи:...че така се развиха нещата... Аника:Анджи!! Анджи:...и че вие с Грег не можете да... Аника:Анджела!!!Слушай ме!!!Заема може да се изплати. Анджела:Какво???ОООООО толкова се радвам.
И я прегръща.
Аника:Но трябва де се изплати преди идните 3 дни. Грег:Откъде толкова пари?Аз ще дам 500 защото толкова имам. Аника:И мама 200. Анджела:Аз и Антонио-100;Анна и Брет-100 и Александра и Джош-100. Грег:Стават точно толкова. Аника:Момичета не знам как да ви се отплатя.Толкова много сте направили за нас. Анджела:И вие за нас.А и нали снаеш че приятелството е най-скъпо.
След тези думи Аника прегръща Анджи и слизат долу.Казват на всичко за плана си и всички се съгласяват.
Аника:О ами какво ще правя с Ерик. Грег:Върви и се прави че нищо не е станало и че нямаме парите. Аника:Добре.Чао.ОБИЧАМ ВИ! Момичетата и момчетата:И ние!
Слет тези думи Аника излезе и отиде с Ерик да мерят някакви булченски рокли.А момчетата и момичетата започнаха да събират парите. | |
|
| |
Взривяване
Вкаменяване
| Заглавие: Re: Необикновен живот Сря Дек 09, 2009 6:21 pm | |
| След 3 дни.В деня на сватбата!!!Тя ще е на двора на къщата на момичетата и момчтата защото Аника така е пожелата а Ерик не е могъл да каже не.
При момичетата.Аника притеснено влиза в стаята където се приготвят тя и шаферките.Те са Ан(Анна),Анджи(Анджела) и Алекс(Александра). Анджи:Какво има Ани? Аника:Какво ли!!!Да помисля...Грег още го няма!!! Анна:Ще трябва да се появи защото след 5 минути започва. Анджи:Абе нали момчетата отидоха да го търсят.Или не???Момчетаа!!!
Тя излиза за да търси момчетата.
Анджи:Момчета!!! Ерик:Анджи?За какво викаш? Анджи:Ами нали знаеш мижко-момичешки проблеми на переоналното виклое. Екик:Никога не съм чувал за това. Анджи:Ами точно.Затова викам и крещя.
Антонио и момчетата идват,но без Грег.
Антонио:Анджи,защо викаш? Анджи:Ами имам малко проблеми. Антонио:Какви??? Анджи:Ерик,ще не оставиш ли на саме.Това е за булката а ти не изкаш да я видиш преди церемонията. Ерик:Разбира се.
Ерик си тръгва.Анджи и момчетата отиват до стаята където са другите момичета. | |
|
| |
CyCiityyy Младата Прю
Брой мнения : 1704 Age : 27 Сили : Телекинеза,Астрална проекция,Телекинично телепортиране,Телепортиране и Очарование. Име : Цвети (Цветина) Любимец от Чародейките : Прю и Пейдж.. Хоби : Да слушам музика,да излизам с приятели и да пиша в форумчету Най-големият ви страх : . Учителско име : ... Registration date : 21.08.2009
| Заглавие: Re: Необикновен живот Чет Дек 10, 2009 10:07 pm | |
| | |
|
| |
Взривяване
Вкаменяване
| Заглавие: Re: Необикновен живот Пет Дек 11, 2009 1:48 pm | |
| Мерси мила | |
|
| |
| Заглавие: Re: Необикновен живот Пет Дек 11, 2009 3:18 pm | |
| | |
|
| |
Взривяване
Вкаменяване
| Заглавие: Re: Необикновен живот Пет Дек 11, 2009 3:51 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Необикновен живот Пет Дек 11, 2009 4:03 pm | |
| | |
|
| |
Взривяване
Вкаменяване
| Заглавие: Re: Необикновен живот Пет Дек 11, 2009 5:59 pm | |
| Анджи и момчетата отиват до стаята където са другите момичета.
Джош:Какво има? Антонио:И какво беше това с переон...проблем? Анджела:А това си го измислих за да може да се разкара Ерик. Александра:Грег още го няма. Брат:Какво??? Анна:Ще отидете ли да го потърсите? Антонио:Да,разбира се. Анна:Добре.Обичам те. Брат:И аз.Чао. Анджела:Чао.
Момчетата тръгват за да търсят Грег.През това време майката на Аника влез в стайчката.
Беки:О,мила изглеждаш зашеметяващо! Аника:Благодаря мамо.
И се прегръщат.
Беки:Изкаше ми се баща ти та те види.Всички ви.Но... Анджела:Бащите ни са умряли когато сме били малки. Беки:БащИТЕ ви! Анджела:Да те са били приятели,както ти с майките ни и както ние сме и винаги ще останем. Беки:Ами това за мен и майките ви и с вас е вярно,но това с бащите ви не е. Анна:Какво изкаш да кажеш? Беки:Момичета още ли не знаете? Александра:Какво? Беки:Елате насам.
Всички се настаняват на диваните.
Беки:Това е че...Бащите ви...Са един и същ човек и сте полу сестри. Аника:КАКВО!!!??? Анджела:Ами ти и мама и майките на Анна и Александра разсърди ли са се? Беки:Не разбира се.Беше една нощ и всяка от нас се срещна с един и същ човек,но ние не знаехме.И след като разбрахме че сме бременни решихме да си изясним всичко.И сега аз живея в Канада с майките ви.Съседки сме и си се разбираме перфектно.Задружни приятелки. Анна:Това е невероятно.
Те отново се прегръщат.
Последната промяна е направена от Angelina Jolie_Holly на Пет Дек 11, 2009 6:18 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
| Заглавие: Re: Необикновен живот Пет Дек 11, 2009 6:08 pm | |
| | |
|
| |
Взривяване
Вкаменяване
| Заглавие: Re: Необикновен живот Пет Дек 11, 2009 6:14 pm | |
| Мерси | |
|
| |
CyCiityyy Младата Прю
Брой мнения : 1704 Age : 27 Сили : Телекинеза,Астрална проекция,Телекинично телепортиране,Телепортиране и Очарование. Име : Цвети (Цветина) Любимец от Чародейките : Прю и Пейдж.. Хоби : Да слушам музика,да излизам с приятели и да пиша в форумчету Най-големият ви страх : . Учителско име : ... Registration date : 21.08.2009
| Заглавие: Re: Необикновен живот Пет Дек 11, 2009 6:24 pm | |
| | |
|
| |
Взривяване
Вкаменяване
| |
| |
Взривяване
Вкаменяване
| Заглавие: Re: Необикновен живот Съб Дек 12, 2009 9:39 am | |
| През това враме при момчетата.Те търсят Грег и накрая го намират до един магазин за пръстени.
Брат:Грег хайде че ще започнат след малко. Грег:Какво???Хайде!!!
Докато тичат.
Джош:Какво правеше при магазина за пръстени? Грег:Взех един пръстен. Антонио:Конкретен ли? Грег:Да.Но не е насилствено.Аз още миналите дни изках да и предложа,но... Джош:Ерик дойде и обърка всичко. Грег:Да.
През това враме при момичетата.В стайчката влиза едно момиче.
Момичето:ХАйде,време е.
И си тръгва.
Аника:О господи.Къде е Грег или момчетата? Анджела:Спокойно Ани.Аз им вярвам. Беки:Колкото и да им вярвате сега е време да тръгваме. Момичетата тръгват и сватбата започва.
При папата.
Папата:Събрали сме се днес за да съберем... Ерик(тихичко):А хайде малко по-бързо. Папата:Ти Ерик Думейн взимаш ли Аника Стюард за свя законна съпруга? Ерик:Да. Папата:Ти Аника Срюард взимаш ли Ерик Думейн за свий законен съпруг? Грег:Спрете сватбата!!!
Аника се спуска към него.Прегръща го и го целува.Грег отива до Ерик.
Грег:Ето ти плика с парите и тъй като още не е изтекло врамето тази сватба се спира щом ти дам парите.
Аника взима един миктофон(който беше предназначен за забавление).
Аника:Моля всеки роднина или познат на Ерик да се омита от тази сватба ВКЛЮЧИТЕЛНО И ЕРИК.А подаръците нега да останат.
Всички си тъгват.
Ерик:Но папата да остане.
Ерик отива при Аника и пада на колене.
Грег:Аника Стюард ще се омъжиш ли за мен? Аника:Да!
Аника и Грег се целуват.
Анджела:Колко мило.
И тък като никой не си взе нито подаръци нито нищо и папата беше там, Аника и Грег се омъжиха и заминаха на меден месец за една седмица на Хаваите
Щастлив Край | |
|
| |
CyCiityyy Младата Прю
| Заглавие: Re: Необикновен живот Съб Дек 12, 2009 11:05 am | |
| | |
|
| |
Взривяване
Вкаменяване
| Заглавие: Re: Необикновен живот Съб Дек 12, 2009 2:41 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Необикновен живот | |
| |
|
| |
| Необикновен живот | |
|