| Истински приятел | |
|
+3Sweet_Holly Nina_Selena_Zori _krisi_ 7 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Nina_Selena_Zori Чародейка
Брой мнения : 1037 Age : 27 Сили : Телепортиране
Взривяване
Вкаменяване
Лекуване Име : Зори Любимец от Чародейките : Пайпър и Пейдж Хоби : Да глрдам ЧаРоДеЙкИтЕ Най-големият ви страх : Не знам Учителско име : Холи Registration date : 26.09.2009
| Заглавие: Re: Истински приятел Пон Дек 07, 2009 9:04 pm | |
| | |
|
| |
Sweet_Holly Пейдж като вампир
Брой мнения : 14122 Age : 28 Местожителство : Смолян Сили : Вкаменяване ,Телекинично телепортиране , Телепортиране , Проекция
Име : Михи (Михаела) Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се забавлявам с приятели и да гледам филмчета с вампири Най-големият ви страх : От високо и от тъмното Учителско име : Проф. Пейдж Матюс Registration date : 11.12.2008
| Заглавие: Re: Истински приятел Пон Дек 07, 2009 9:07 pm | |
| | |
|
| |
_krisi_ Прю под влиянието на Барбас
Брой мнения : 3470 Местожителство : Смолян Сили : Телепортиране,Вкаменяване,Телекинични телепортиране Име : _krisi_ Любимец от Чародейките : Прю и Пейдж Хоби : Да съм навън с приятели , на компа и да гледам филми с вампирчета. :* Най-големият ви страх : от змии Учителско име : _krisi_ Registration date : 05.01.2009
| Заглавие: Re: Истински приятел Пон Дек 07, 2009 9:07 pm | |
| Сигурно ще е утре , защото сега не мога да мисля много , много. | |
|
| |
Брой мнения : 14122 Age : 28 Местожителство : Смолян Сили : Вкаменяване ,Телекинично телепортиране , Телепортиране , Проекция
Име : Михи (Михаела) Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се забавлявам с приятели и да гледам филмчета с вампири Най-големият ви страх : От високо и от тъмното Учителско име : Проф. Пейдж Матюс Registration date : 11.12.2008
| Заглавие: Re: Истински приятел Пон Дек 07, 2009 9:08 pm | |
| | |
|
| |
Брой мнения : 3470 Местожителство : Смолян Сили : Телепортиране,Вкаменяване,Телекинични телепортиране Име : _krisi_ Любимец от Чародейките : Прю и Пейдж Хоби : Да съм навън с приятели , на компа и да гледам филми с вампирчета. :* Най-големият ви страх : от змии Учителско име : _krisi_ Registration date : 05.01.2009
| Заглавие: Re: Истински приятел Вто Дек 08, 2009 6:12 pm | |
| Деми: С теб вече няма какво да говорим. Селена: Моляте , трябва да ме изслушаш. Деми: Тогава , действай по бързо. Селена: Значи ще говорим? Деми: Ако не започнеш веднага НЕ. Селена: Добре. Изках да говорим за нещата които ни се случиха в миналото училище. Деми: Селена , не ми се говори пак за това. Селена: Моля те. Тогава аз просто ти завиждах и изках ти да се махнеш. Деми: За какво си ми завиждала. Че имах най - ужасната връзка в света или че родителите ми се развеждаха или пък за "хубавите ми оценки". Тогава нямаше причина за завист. Селена: Всъщност завиждах , защото всички те харесваха , а мен не. Деми: Това което каза не е вярно. И това го знам само аз , но както и да е продължавай. Селена: Когато запалих кабинета , ти си тръгна , но тогава осъзнах колко силно те обичам като приятел. Деми: А как ще обясниш това за Том? Селена: Лесно. Снимките които ти си видяла са направени с фотошоп. Между Том и мен нямаше нищо , абсолютно нищо. Деми: А защо ме заряза тогава? Селена: Не беше заради мен , а заради Моли. Деми: Защо всички момичета на име Моли са гадни. Както и да е. Селена дори всичко това да е вярно аз немога да ти простя. Ти ме нарани....МНОГО. Селена: Знам Деми. Затова много се разкайвам. Деми: Съжелявам..... Тогава Деми си тръгва.
Селена: Аз също. | |
|
| |
Взривяване
Вкаменяване
Лекуване Име : Зори Любимец от Чародейките : Пайпър и Пейдж Хоби : Да глрдам ЧаРоДеЙкИтЕ Най-големият ви страх : Не знам Учителско име : Холи Registration date : 26.09.2009
| Заглавие: Re: Истински приятел Вто Дек 08, 2009 7:59 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Истински приятел Вто Дек 08, 2009 8:21 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Истински приятел Вто Дек 08, 2009 9:55 pm | |
| Деми отива при приятелите си както и Селена.
При Деми:
Майли: Какво искаше? Деми: Поговорихме си. Емили: За....? Деми: Ами искаше да и простя. Обясни ми нещата , но аз все още се колебая. Майли: Колебаеш се? Деми: Ами тя ми обясни всичко и аз.... Стефан: Както ти решиш мила. Хенри: Да все пак това е твоя живот не нашия. Деми: Благодаря за разбирането.
Когато казва това всички се прегръщат.
При Селена:
Корийн: Е? Селена: Няма промяна , но мисля , че ме разбра поне малко. Корийн: Селена не се тревожи. Селена: Но Корийн аз искам да оправя нещата , но наистина я нараних. Корийн: Всичко ще се оправи. Просто се успокой. Селена: Добре.
В този момент се чува песента на Miley Cyrus - The Time Of Our Lives.
При Деми:
Деми: Да танцуваме. Майли: Хайде , купонджии. Емили: Майли някакво пиронче във главата ти май се е изгубило. Майли: Но аз нямам питони имам мозък. Емили: Именно. Майли: Оу. Да права си. Както и да е. Тази песен е само за (викайки) НАС. Стефан и Хенри в един глас: Да вървим момичета. Те отиват на дансинга и започват да танцуват. Същото се случва и при Селена и Корийн. | |
|
| |
CyCiityyy Младата Прю
Брой мнения : 1704 Age : 27 Сили : Телекинеза,Астрална проекция,Телекинично телепортиране,Телепортиране и Очарование. Име : Цвети (Цветина) Любимец от Чародейките : Прю и Пейдж.. Хоби : Да слушам музика,да излизам с приятели и да пиша в форумчету Най-големият ви страх : . Учителско име : ... Registration date : 21.08.2009
| Заглавие: Re: Истински приятел Вто Дек 08, 2009 10:55 pm | |
| | |
|
| |
Взривяване
Вкаменяване
| Заглавие: Re: Истински приятел Сря Дек 09, 2009 4:31 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Истински приятел Сря Дек 09, 2009 4:48 pm | |
| След партито всички се прибират.
При Деми: Когато влиза през входната врата майка и я спира.
Майка и: Къде беше? Деми: Ам на парти. Съжелявам , че не ти казах. Майка и: Деми , трябва да ми казваш къде ходиш. Деми: Знам мамо , но просто забраявих. Майка и: Както и да е , лягай си. Утре веднага след училище се прибирай ще ходим на ваканция през уикенда. Деми: На ваканция? С Кой? Майка и: Ами със бащата и майката на Селена , твоята приятелка от миналото училище , и Селена разбира се. Деми: Какво? Майка и: Не искаш ли? Деми: Не , не разбира се че искам просто се изненадах.
След този разговор Деми се качва във стаята си. Оправя се и се обажда на приятелите си по скайпа.
Деми: Здравейте хора. Майли; Здрасти. Как е настроението? Деми: Ужасно. Емили: Защо? Деми: Няма да повярвате какво ми каза мама. Стефан: Какво? Деми: През уикенда ще ходим на ваканция. Хенри: Супер. Какво му е лошото на това. Деми: Ами ще съм със семейството на Селена и СЕЛЕНА. Емили: Уоу. Това трябва да е лошо. Деми: Ами да лошо е , защото сигурно ще иска само да говорим за миналото. Стефан: Защо некажеш на майка ти , че не искаш да ходиш? Деми: Немога. Това ще бъде лошо. За първи път от 2 месеца ще ходим някъде. Ще бъде много наранена , ако разбере че неискам да ходя. Хенри: Гадна ситуация. Деми: Определено. О , айде чао , че майка ми се качва по стълбите. Майли: Чао. Емили: Бай бай. Хенри: Чао. Стефан: Лека нощ.
Всички затварят и си лягат. Деми набързо ляга под завивките , докато майка и отваря вратата тя вече е заспала.
Майка и: Лека нощ , мила. | |
|
| |
Взривяване
Вкаменяване
| Заглавие: Re: Истински приятел Сря Дек 09, 2009 4:57 pm | |
| | |
|
| |
CyCiityyy Младата Прю
Брой мнения : 1704 Age : 27 Сили : Телекинеза,Астрална проекция,Телекинично телепортиране,Телепортиране и Очарование. Име : Цвети (Цветина) Любимец от Чародейките : Прю и Пейдж.. Хоби : Да слушам музика,да излизам с приятели и да пиша в форумчету Най-големият ви страх : . Учителско име : ... Registration date : 21.08.2009
| Заглавие: Re: Истински приятел Сря Дек 09, 2009 4:58 pm | |
| Супер ее дано Деми и Селена се разберат... чакам продължението с нетърпение | |
|
| |
| Заглавие: Re: Истински приятел Сря Дек 09, 2009 5:02 pm | |
| | |
|
| |
Взривяване
Вкаменяване
| Заглавие: Re: Истински приятел Сря Дек 09, 2009 5:50 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Истински приятел Сря Дек 09, 2009 7:37 pm | |
| На сутринта. Виждаме как Деми става от леглото си и отива във банята да се изкъпе и измие. След 30 минути излиза. Тя си исушава косата и отива до гардероба си. Тя избира жълта блузка и една рокля. Слага си жълта гривна и черен молив. Ето как изглежда: След това майка и влиза във стаята. Майка и: Деми виждам че си готова , багажа ти е долу. Да слизаме Селена и селейството и ни чака. Деми: Добре идвам. Майка и излиза от стаята , а Деми след нея.Те слизат по стълбите. От там се вижда Селена , баща и и майка и. Селена: Здравей Деми. Деми: Здравей , Селена. Бащата на Селена: Е да излизаме и да се качваме в колата. Майката на Деми: Хайде. Те излизат от къщата , майката на Деми заключва и накрая те се качват в колата. След около 5 минути те тръгват. Тогава деми се обажда на Майли. Деми: Майли , здрасти. Майли: Здрасти Деми. Какво става? Деми: Ами обаждам ти се да ти кажа , че сме тръгнали. Майли: Селена там ли е? Деми: Да тук е. Майката на Деми: Деми затваряй телефона , ако не искаш да ти го взема. Деми: Трябва да затварям. Ще ти се обадя като пристигнем. Майли: Добре , Чао мила. И късмет. Деми: Мерси , Чао. | |
|
| |
CyCiityyy Младата Прю
| Заглавие: Re: Истински приятел Сря Дек 09, 2009 7:41 pm | |
| Изкам ощее | |
|
| |
| Заглавие: Re: Истински приятел Чет Дек 10, 2009 8:03 pm | |
| Вече бяха пристигнали. Колата спря пред една къща на сред постуща.Къщата беше голяма с много стаи....явно.Всички слизат от колата и се отправят към къщата. Майката на Деми: Деми дай ми телефона си. Няма да разговаряш с никой пред този уикенд. Деми: Но , мамо.... Майката на Деми: Никакво "но". Този уикен е само за нас. Деми: А защо и семействотона Селена е с нас. Майката на Деми: Защото те са от семейството. Деми подава ядосано телефона си на майка си. В този момент телефона звънни. Майката на Деми вижда екрана. На него пише " Майлито". Майката на Деми вдига и казва: Майката на Деми: Деми няма да говори с никой този уикенд. Съжелявам Майли. Тя затваря телефона. Майли: Добре круела девил. При Деми: Те влизат във къщата. Деми и Селена се качват по стълбите. Те си избират стаи които са една срещо друга. Двете семейства се настаняват. Родителите ориват при децата си. Майката на Селена: Момичета хайде , ще излизаме. Селена: Къде? Тук няма нищо интересно , само трева. Деми: Може би за първи и последен път се съгласявам с нея. Майката на Селена: Ще ходим в града. Деми и Селена заедно: В ГРАДА? Деми: Тоест столицата? Майката на Деми: Разбира се. Всички започват да се приготвят. Селена си избира синя блузка и дънки.Тя си слага лек гланци леки сенки и очертава очите си с молив. Ето как исглежда(без звездата и онва за филми): Деми си слага една блузка на бели и черни квадрадчета , черни дънки и една черна шапка. Слага си гланц , леки сенки и очертава очите си със молив. Ето как изглежда: Двете семейства се срещат на входа на вратата и тръгват. | |
|
| |
CyCiityyy Младата Прю
| Заглавие: Re: Истински приятел Чет Дек 10, 2009 8:09 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Истински приятел Чет Дек 10, 2009 8:10 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Истински приятел Чет Дек 10, 2009 8:18 pm | |
| Дам | |
|
| |
| Заглавие: Re: Истински приятел Чет Дек 10, 2009 8:25 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Истински приятел Пет Дек 11, 2009 7:28 pm | |
| Те вече бяха пристигнали във града. Всички слизат от колата , бащата на Селена заключва колата и се отправят към магазините. Деми: Мамо ще ми дадеш ли телефона? Майката на Деми: Казах , ч............. Деми: Но мамо ако се изгубя как да се свържа с теб. Майката на Деми: Добре. Ето ти го , но няма да звънниш на Майли , Емили , Стефан или Хенри. Деми: Добре мамо. Селена: Деми , ако искаш да отидем някъде без наще? Деми(с лека досада): Добре , хайде. Бащата на Селена: Селена срещаме се тук сле 3 часа , каквото правите ,правите до тогава. Селена(с досада): Добре тате.
Момичетата се разделят с родителите си. Първо влизат във магазин "Модерно" . Там Деми си избира една рокля и я купува , а Селена дънки и блузка. После се запъртват към магазин "Винаги красиви и модерни дрехи". От там Деми си купува обувки и дънки , а Селена рокличка и обувки. Момичетат продължават да се разхождат докато Селена не вижда някакво кафене на име "Кафе".Кафенето е близо до някаква магистрала и ще е малко шумно , но....
Селена: Искаш ли да отидем там? Деми: Добре. Хайде.
Момичетата влизат във кафенето. При тях идва сервитьора.
Сервитьора: Какво ще желаете? Деми: За мен едно капучино с много пяна и шоколадова пръчица. Сервитьора: Добре , а за вас госпожице? Селена:За мен ............ ами каквото на приятелката ми. Сервитьора: Добре. След 5 минути ще ви ги донесат. Деми: Благодарим ви.
След около 5 минути носят поръчката на двете момичета.
Селена: Ами деми ..... аз такова .....ами.... Деми: Не се запъвай Селена. Какво? Селена: Ами....нали сега..........аз.........ти Деми: СЕЛЕНА? Селена: Добре де. Искам да говорим за миналото. Деми:Но нали вече говорихме? Селена: Да , но искам да ми простиш. Деми(леко ядосана): Да ти простя? Ти осъзнаваш ли какво искаш? Селена: До , но едно приятелство неможе да се раазруши за такава глупост. Деми(бясна): Глупост ли? Заради теб в сърцето ми има дупка която неможе да се запълни. Ти ми беше най - добра приятелка.РАЗБИРАШ ЛИ? Селена: Да ,но.... Деми(бясна): Не ми говори.
Тя става от масата и си тръва от кафенето много ядосана. След нея се затичва и Селена.
Селена: Деми чакай.
Но Деми не и обръща никакво внимание. Тя без да се огледа застава на магистралата. В това време към нея се е запътила кола със бясна скорост.
Селена: ДЕМИИИИИИИИИИ ПАЗИ СЕ. ДЕМИИИИИИИИИИИ.
Деми все още не и обръща внимание. Когато Селена вижда колата тя се затичва , бута Деми на другата страна и вместо Деми колата бута нея. Тя пада в бесъзнание. Всички коли спират. Когато Деми се изправя вижда Селена на земята. Тя започва да плаче и отива към приятелката си.
Деми(плачейки): НЕ. Селена , хайде , миличка моляте събуди се. Хайде , моляте. Винаги си ми била приятелка сега не е по различно. Хайде Сел моляте. Не ме оставяй сама.
Деми изважда телефона си и веднага звъни на линейка. След това звънка и на майка си.
Деми(плачейки): Ало , мамо. Майката на Деми: Какво е станало Деми? Деми(плачейки): Мамо Селена.... нея я бутна кола. Незнам как , но викнах линейка. Майката на Деми: КАКВО? Деми(плачейки): Мамо бързо идвайте ние см на магистралата близо до кафене "Кафе". Майката на Деми: Добре идваме веднага.
Тя затваря телефона и сълзите и рухват. В този момент тя вижда , че от главата на приятелката и тече кръв.
Деми(плачейки): Хайде Селена , моляте. Не ме оставяй сама , моляте.
След около 5 минути идват линейката и родителите на двете момичета. От линейката слизат хора със носилки , слагат Селена на една от тях и я качват във линейката.
Майката на Селена(плачейки): Какво стана на моето момиченце? Деми: Ами аз бях пред колата , тя се опита да ми помегне , но се случи това. Докторът: Извинете , но някой ако иска някой може да се качи в линейката. Деми:Аз отивам , моля ви. Майката на Селена: Добре мила ние идваме с колата.
Деми се качва в линейкат и тя потегля към болницата. След тях са и родителите на Деми и Селена. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Истински приятел Пет Дек 11, 2009 7:41 pm | |
| | |
|
| |
CyCiityyy Младата Прю
| Заглавие: Re: Истински приятел Пет Дек 11, 2009 7:43 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Истински приятел | |
| |
|
| |
| Истински приятел | |
|