| Убийства в Мъртал Бийч | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
_krisi_ Прю под влиянието на Барбас
Брой мнения : 3470 Местожителство : Смолян Сили : Телепортиране,Вкаменяване,Телекинични телепортиране Име : _krisi_ Любимец от Чародейките : Прю и Пейдж Хоби : Да съм навън с приятели , на компа и да гледам филми с вампирчета. :* Най-големият ви страх : от змии Учителско име : _krisi_ Registration date : 05.01.2009
| Заглавие: Убийства в Мъртал Бийч Чет Ное 19, 2009 3:01 pm | |
| Тук ще е моя и на Михи филма. Заедно ще го правим. | |
|
| |
Sweet_Holly Пейдж като вампир
Брой мнения : 14122 Age : 28 Местожителство : Смолян Сили : Вкаменяване ,Телекинично телепортиране , Телепортиране , Проекция
Име : Михи (Михаела) Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се забавлявам с приятели и да гледам филмчета с вампири Най-големият ви страх : От високо и от тъмното Учителско име : Проф. Пейдж Матюс Registration date : 11.12.2008
| Заглавие: Re: Убийства в Мъртал Бийч Чет Ное 19, 2009 4:57 pm | |
| Ето го и резюмето:
Резюме: Убийствата в Мъртъл Бийч стават все повече и повече.Детективите Вики Нелсън и Хенри Фицрой се опитват да разгадаят все по - странните убийства.Убиеца започва да напада близките на детективите , а те не могат да го заловят.Дали ще разрешат тези странни случаи???Ще видите само ТУК. | |
|
| |
Брой мнения : 14122 Age : 28 Местожителство : Смолян Сили : Вкаменяване ,Телекинично телепортиране , Телепортиране , Проекция
Име : Михи (Михаела) Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се забавлявам с приятели и да гледам филмчета с вампири Най-големият ви страх : От високо и от тъмното Учителско име : Проф. Пейдж Матюс Registration date : 11.12.2008
| Заглавие: Re: Убийства в Мъртал Бийч Чет Ное 19, 2009 5:12 pm | |
| Актьорите: Кайл Шмид - Хенри Фицрой: Кристина Кокс - Вики Нелсън: Дилън Нийл - Майк Салватор: Пол Уесли - Стефан Салватор: Нина Добрев - Елена Гилбърт: Алиса Милано - Фийби Нелсън: Второстепенни герои: Джина Холдън - Корийн Фенъл: Джесика Алба - Хъни Гилбърт: Дженифър Роудс - Пени Нелсън: | |
|
| |
Фийбс Халиуел Хенри
Брой мнения : 622 Age : 28 Местожителство : Смолян Сили : Взривяване и Замръзяване Име : Галина Любимец от Чародейките : Пейдж и Фийби Хоби : charmed and charmed Най-големият ви страх : от прекалена горещина Учителско име : проф.Фийбс Registration date : 14.02.2009
| Заглавие: Re: Убийства в Мъртал Бийч Чет Ное 19, 2009 7:25 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Убийства в Мъртал Бийч Чет Ное 19, 2009 8:07 pm | |
| | |
|
| |
Брой мнения : 3470 Местожителство : Смолян Сили : Телепортиране,Вкаменяване,Телекинични телепортиране Име : _krisi_ Любимец от Чародейките : Прю и Пейдж Хоби : Да съм навън с приятели , на компа и да гледам филми с вампирчета. :* Най-големият ви страх : от змии Учителско име : _krisi_ Registration date : 05.01.2009
| Заглавие: Re: Убийства в Мъртал Бийч Пет Ное 20, 2009 6:50 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Убийства в Мъртал Бийч Нед Ное 22, 2009 12:09 pm | |
| Виждаме гледки от плажовете на Мъртъл Бийч и чуваме да звучи песента на Miley Cyrus - Party in the USA.Все още наблюдаваме плажа сега виждаме една голяма къща на брега на морето.Вътре виждаме Хенри , който преглежда някакви документи.След минута бързо взима слушалката и набира някакъв номер.
Хенри:Ало , Вики. Вики:Да кажи Хенри. Хенри:Мисля , че намерих доказателство за невинноста на Гейбриъл. Вики:Сериозно!?Добре искаш ли след час да се видим в управлението? Хенри:Добре ще се видим там.
Той пуска слушалката взима си палтото и излиза.
Виждаме гледаки от центъра на града и после един луксозен апартамент.Вътре виждаме Елена , която си избира тоалет.
Елена(на себе си):Какво да облека!?
Тя изважда една лилава блузка от гардероба и едни тъмно сини дънки.
Елена:Мисля , че това е подходящо.
След , като се е облякла застава пред огледалото и започва да се гримира.Телефонът и извънява.
Елена:Ало , Корийн.Здравей как си? Корийн:Здрасти.Не особено добре.Преди час трябваше да си тук. Елена:Знам.Извинявай веднага тръгвам.Стой там. Корийн:Не мога да стоя там. Елена:Защо? Корийн:Защо съм пред вратата на апартамента ти.
Елена отива и отваря вратата.
Елена:Ти наистина си тук. Корийн:Да и мисля , че можем да затворим телефона. Елена:Да вярно.
Тя затваря телефона.
Елена:Заповядай влез.
Те влизат вътре.
Корийн:И каква е причината че се забави толкова? Елена:Ами....незнаех какво да облека. Корийн:Шегуваш се нали? Елена:Ам....не! Корийн:Ще те убия! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Убийства в Мъртал Бийч Нед Ное 22, 2009 4:54 pm | |
| Продължение....
Елена: Недей , моляте. Корийн: Имаш толкова дрехи и си се бавила цял час. Елена: Съжелявам , миличка. Корийн: Добре хайде да тръгваме , защото ще закъснеем. Елена: А къде щя ходим? Корийн: На среща. Елена: С кой? Корийн: С един приятел. Елена:Кой? Корийн: Стига въпроси да тръгваме.
Те излизат от апартамента , качват се във такси и потеглят. След около 10 минути те пристигат във луксозен ресторант.
Елена: Какво правин тук? Корийн: Казах ти имаме среща. Елена: И къде е тайнствения ти приятел Корийн:Още не е дошъл , ако искаш да сядаме , а той като дойде ще ни намери. Елена: Добре. Те се настаняват на някаква маса. При тях идва сервирьора.
Сервитьора: Ще поръчвате ли? Корийн: Още не , чакаме един човек когато дойде ще ви извикаме. Сервитьора: Добре. Елена:Колко ще чакаме. Корийн: Вече е тук.
Корийн вдига ръка за да може приятеля и да ги види. Той ги вижда и отива при тях.
Корийн: Здрасти Стефан. Стефан: Корийн.
Те се прегръщат и сядат.
Корийн: Е запознайте се. Стефан , Елена Елена , Стефан. Елена: Приятно ми е да се запознаем. Стефан: И на мен. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Убийства в Мъртал Бийч Нед Ное 22, 2009 5:35 pm | |
| В управленето
Вики и Хенри вече са там.
Вики:Е Хенри да видим.
Той изважда някакъв лист и го подава на Вики.
Вики:Да прав си.Утре ще го представим пред съда. Хенри:Добре.Искаш ли да излезем и да хапнем някъде? Вики:Защо не да тръгваме.
Те излизат и тръгват към някакъв ресторант.
Виждаме старо,тъмно и порутено място.Прилича на изоставен склад в пустошта.Някакъв мъж с маска изважда един нож от шкаф и го слага в една чанта.
Мъжът:Време е за първата ми жертва.
След секунда зад него се появява висока , слаба жена с тъмно руса коса.
Жената:Готов ли си? Мъжът:Да Хъни.След час ще тръгвам , а ти гледай да не ни хванат. Хъни:Знам си работата.Само стой далеч от Елена , нали? Мъжът:Сделката си е сделка.
В ресторанта , където са Елена , Корийн и Стефан
Корийн:Е Стефан как върви новата работа?Харесва ли ти в Мъртъл Бийч или предпочиташ Мистик Фолс? Стефан:Ами добре.В Мъртъл Бийч е страхотно , но все пак Мистик Фолс е родният ми град. Елена:Мистик Фолс , а? Стефан:Да , малко и уютно градче. Елена:С доста богата история.Ходила съм няколко пъти и ми харесва.Приятно място. Стефан:Да. Корийн:Е вече ще поръчваме ли? Стефан:Ами мисля , че да. Корийн:Добре.Да извикаме сервитьора.
Тя прави жест с ръка и сервитьорът отива до тяхната маса. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Убийства в Мъртал Бийч Нед Ное 22, 2009 5:48 pm | |
| Сервитьорът отива при тях.
Сервитьорът: Какво ще бъде. Корийн: За мен една голяма мелба и сок "Капи - праскова". Стефан: Аз няма да искам нищо. Елена: За мен същото както на госпожицата. Сервитьорът: Това ли ще бъде? Корийн: Да
Сервитьорът си тръгва.
Стефан: Къде ще ходим после? Корийн: Незнам. Елена ти къде искаш? Еленма: Незнам може да идем на патрито на Хъни? Стефан и Корийн в един глас:Добре. Стефан: Коя е Хъни? Елена: Сестра ми. Корийн: Приятно момиче. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Убийства в Мъртал Бийч Нед Ное 22, 2009 6:16 pm | |
| Вики и Хенри влизат във същия ресторант в който са Елена , Корийн и Стефан.Те избират една маса и сядат.Сервитьорът отива при тях.
Сервитьорът:Какво ще поръчате? Вики:За мен чаша кафе и парче шоколадова торта. Хнери:За мен нищо благодаря. Сервитьорът:Добре.
Той си тръгва.Хенри неволно обръща глава и вижда Стефан.
Хенри:О , не! Вики:Какво има? Хенри:Стой тук.Видях един познат и ще отида да го поздравя. Вики:Добре.
На масата на Корийн
Стефан:Е някой ден ще може да се зпозная с Хъни , нали? Елена:Разбира се. Стефан:Ако е толкова красива...
Точно преди да довърши изречението си Хенри отива до него.
Хенри:Стефан каква изненада. Стефан(много учуден):Хенри какво правиш тук? Хенри:Май аз трябва да задам този въпрос.Ела да излезем и да поговорим. Стефан:Така ще е най - добре.Извинете ни дами. Хенри:Извинете. Елена:Няма проблем.
Те излизат навън.
Хенри:Какво си мислиш , че правиш тук?След онази случка се разбрахме повече да не стъпваш в Мъртъл Бийч.Защо не остана в Мисти Фолс? Стефан:Не можах усетих заплахата. Хенри:Аз щях да се справя.С идването си застрашаваш всичко и всички тук. Стефан:Хенри не преувеличавай.Знам за Вики. Хенри:А аз знам за Елена и знаеш , че не може , защо го правиш? Стефан:А ти?Работите заедно за Бога. Хенри:Да , но аз се контролирам.Знаеш какво стана последния път. Стефан:Ще остана само докато отстраня Дилън. Хенри:Да се надяваме.
Те се връщат на масите си.
Вики:Кой беше този? Хенри:Стар познат от Мистик Фолс. Вики:Добре.А ти няма ли да поръчаш? Хенри:Не съм гладен благодаря.
На масата на Корийн
Корийн:Е видя ли се с твоя красив приятел? Стефан:Да! Корийн:Как е брат ти Дилън? Стефан:Не знам скоро не сме се виждали. Елена:Ти имаш брат? Стефан:Да един досадник! Корийн:Не говори така! Стефан:Добре де.Кретен е!
Те започват да се смеят.
В склада
Хъни:Време е! Мъжът:Да тръгвам , а ти внимавай. Хъни:Добре ще те чакам.
Тя отива и го целува.
Мъжът:Добре.Скоро ще се върна с това , което ни трябва. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Убийства в Мъртал Бийч Нед Ное 22, 2009 6:31 pm | |
| На масата на Корийн. Елена: Аз отивам до тоалетната.
Елена прави знак на Корийн , да отиде с нея.
Корийн: Стефан , извинявай , но трябва да си оправя грима. Стефан: Добре отивай.
В тоалетната.
Елена: Корийн , ти луда ли си? Корийн(учудена): Какво? Защо...? Елена: Не си ме запознала по рано с този сладур. Корийн(спокойна): Оу. Ами до днес той беше във Мисти Фолс. Елена: А ти откъде го познаваш? Корийн: Ами майките ни ни запознаха преди години. Сигурно сме били на 6 години. Елена: Завиждам ти. Били ли сте.... Корийн: НЕ , ние сме само добри приятели. Елена: Аха. Поне малко не те ли е привличал? Корийн: Е да, но тогава бях на 12 , а и беше за месец , два. Елена: Най - накрая изплю камъчето. Корийн: Елена , престани беше отдавна. А и несмятам да си развалям приятелството с него. Елена: Явно го познаваш много добре. Корийн: Поне така мисля. Е да се връщаме , малко се забавихме. Елена: Добре.
Те се връщат на масата. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Убийства в Мъртал Бийч Нед Ное 22, 2009 6:58 pm | |
| На масата на Хенри
Те вече са приключили и вече си говорят.
Вики:Знам.Беше много смешен , нали? Хенри:Определено!А как е сестра ти? Вики:Фийби ли?Ами добре е въсщност тя беше в Малибу на някакви уроци и утре се прибира. Хенри:Е вече няма да ти е скучно. Вики:Да така си е.Май и ти си намери компания? Хенри:Аз ли??? Вики:Да.Загадъчният ти приятел. Хенри:Не той по скоро е....Няма значение. Вики:Добре.Тази вечер ще има парти в парка.Искаш ли да наминем? Хенри:Добре.
В склада
Маскираният мъж вече е излязъл , а Хъни потегля към парка където е организирала парти.
На масата на Корийн
Елена:Ще тръгваме ли за партито?Хъни ще ни чака. Корийн:Добре.Хайде!
Те стават от масата и излизат от ресторанта.След 5 минути Вики и Хенри също тръгват.
Последната промяна е направена от Sweet_Holly на Вто Дек 08, 2009 11:04 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
| Заглавие: Re: Убийства в Мъртал Бийч Нед Ное 22, 2009 7:18 pm | |
| При Стефан , Елена и Корийн.
Те вече са на партито и Виждат Хъни.
Корийн: Това не е ли Хъни? Елена: Да ето я.
Те отиват при нея.
Елена: Хъни здрасти. Как си? Хъни: Добре. А ти? Елена: И аз.
Те се прегръщат.
Корийн: Хъни , партито е станало много хубво. Хъни: Мерси Корийн.
Хъни прегръща и Корийн.
Хъни(към Стефан): Ам кой си ти? Елена: Хъни...??? Хъни: Съжелявам. Стефан: Няма проблем. Аз ъсм Стефан. Хъни: Аз съм Хъни. Приятно ми е. Стефан: На мен също. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Убийства в Мъртал Бийч Вто Ное 24, 2009 10:34 pm | |
| Вики и Хенри също са пристигнали на партито.
Хенри:Познаваш ли някой оттук? Вики:Да организаторката.Хъни - а ето я и нея.
Вики я вижда и тръгва натам.
Вики:Хъни здравей.
Те се прегръщат.
Хъни:Здравей.Как си Вики? Вики:Добре.Ти? Хъни:И аз а кой е приятелят ти? Вики:Оу , това е Хенри моят колега. Хъни:Приятно ми е Хенри. Хенри:И на мен.Името ти е сладко като мед както и ти. Хъни:Ласкател.Е Вики ти май не познаваш моите приятели. Вики:Да. Хъни:Това е Стефан , Корийн и Елена - сестра ми. Вики:Много ми е приятно. Елена:И на нас.Дано да се забавлявате. Вики:Благодаря. Хъни:А къде е Фийби? Вики:Ами тя е в Малибу на някакъв курс и утре ще се прибира. Хъни:Супер. Хенри:Ние със Стефан ще си довършим разговора. Хъни:Разговор?Ще го довършите?Вие познавате ли се? Стефан:Да от доста дълго. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Убийства в Мъртал Бийч Вто Ное 24, 2009 10:50 pm | |
| Те се отдалечават.
Хенри: Кога си заминаваш. Стефан: Ами казах ти когато заловим убиеца. Хенри: Ще се справим и без теб. Стефан: Не вярвам. Хенри: Просто тръгвай. Стефан: Забрави тук ми харесва. Хенри: А на мен ще ми хареса да ти забия кол във сърцето. Стефан: Колко мило. Аз се връщам в компанията.
Те отиват при Хъни , Корийн , Елена и Вики.
Корийн(към Стефан):Кой е този? Стефан: Приятел. Котийн: Не ми изглежда много дрожелюбен. Хенри:Защо си шушукате? Корийн: Забранено ли е? Стефан(към Корийн): Остави го. Корийн: Но той.... Стефан: Просто го направи. Корийн: Стефан познавам те отдавна има нещо което не е наред. Стефан: Какво , не не е така. Всичко е ОК. Корийн: Да се надяваме. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Убийства в Мъртал Бийч Нед Ное 29, 2009 4:27 pm | |
| Стефан:Спокойно Корийн всичко е наред. Корийн:Добре искаш ли сега да потанцуваме? Стефан:Ами....знаеш , че не обичам особено да танцувам. Корийн:Хайде не бъди скучен.
Тя го дръпва за ръката и отиват да танцуват.Хъни и другите продължават да си говорят , но Хенри и Вики отиват да си вземат по нещо за пиене.
Елена:Хъни не ми изглеждаш добре.Какво те притеснява? Хъни:Нищо.Просто така ти се е сторило. Елена:Сигурна ли си? Хъни:Напълно.Не се притеснявай хайде да потанцуваме. Елена:Не мисля така.Пак ще се изложа като онзи път в 8 клас. Хъни(през смях):Всички имаме такива случки от 8 клас. Елена:Да бе.Ти беше известна и харесвана , а не като мен задръстенячка. Хъни(продължава да се смее):Не е вярно.Ела хайде. Елена:Моля те Хъни. Хъни:Хайде глупаче. Елена(поглежда с досада):Добре де.
Те също отиват да потанцуват.
Последната промяна е направена от Sweet_Holly на Вто Дек 08, 2009 11:06 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Phoebe-charmeddd Чародейка
Брой мнения : 1068 Age : 29 Местожителство : Дупница Сили : видения и левитация Име : Силвия Любимец от Чародейките : Фийби Хоби : Много са Най-големият ви страх : От тъмното Учителско име : Силвия Registration date : 13.09.2009
| |
| |
| Заглавие: Re: Убийства в Мъртал Бийч Вто Дек 01, 2009 8:37 pm | |
| При Хенри и Вики.
Хенри: Ами ако искаш и ние да потанцуваме? Вики: Не неискам. Хенри: Хайде Вики. Вики: Добре де.
Те отиват да потанцуват. След около 1 час те се изморяват и спират.
Хенри: Танцуваш много добре. Вики: Да бе нали. 100 пъти те настъпах. Хенри: Случва се.
Вики го поглежда странно.
Хенри:Е добре де , не си най - добрата , но.......
В този момен се чуват викове. Всички хора се объщат по посока на виковете.
Някакво момиче: Какво е това? Друго момиче: Незнам. Вики: Хайде , по бързо. Хенри: Да тръгваме. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Убийства в Мъртал Бийч Вто Дек 01, 2009 8:57 pm | |
| В този момчнет онзи маскиран мъж е убил две момичета и тръгва да бяга , като вижда всички тези хора.Вики , Хенри и другите отиват до труповете.Хенри изважда и показва значката си.
Хенри:Назад!Отспътепе назад. Вики:Всичко е наред , някой да се обади на 911.Аз ще се свържа с управлението.
Вики съобщава за убийството , а Хъни се обажда на 911.
Елена(изплашена):Това е ужасно!Просто не мога да гледам. Корийн:Аз също. Стефан:Момичета прибирайте се.Хайде и ти Хъни. Хъни:Хайде , Стефан е прав. Елена:Добре.
Те си тръгват.Хенри дръпва Стефан настрани.
Хенри(шепнейки):После трябва да поговорм. Стефан:Добре , а сега ме пусни. Хенри:По - спокойно.
В апартамента на Елена
Елена , Корийн и Хъни са пристигнали там.
Елена:Кой човек е толкова жесток за да извърши такова нещо!? Корийн:Не знам , но съм отвратена.
Хъни се е загледала виновно в пода.
Елена:Хъни , Хъни , Хъни! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Убийства в Мъртал Бийч Пон Дек 07, 2009 3:01 pm | |
| Хъни: А да Елена. Елена: Защо гледаш така виновно. Хъни: Ами...защото....защото това се случи на моето парти. Елена: Спокойно. Ти не си виновна. Хъни(много тихо): Напротив аз съм виновна за смърта на момичетата. Елена: Какво каза? Хъни: О нищо казах , че все пак аз организирах купона , а тези две момичета умряха когато са били на него. Елена: Да забравим за това. Става ли? Хъни: Но , Елена... Елена: Никакво "но" мила. Хъни: Добре. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Убийства в Мъртал Бийч Пон Дек 07, 2009 3:14 pm | |
| Корийн:Какво ще правим сега?Стефан е все още там.Притеснявам се за него. Елена:Спокойно той ще се оправи и скоро ще дойде. Корийн:Дано! Хъни:Хей нали вие не искахте да говорим за това.Искате ли да се позабавляваме? Елена/Корийн:ДА!
На партито
Полицията вече е прибрала труповете и сега разпитват хората.
Полицаят:Видяхте ли нещо? Момчето:Ами едно от момичетата беше от моя клас.Танцувахме тук и тя каза , че ще отиде до близката чешмичка , защото имала среща с приятелката си и после се чуха писъците.Само това знам.
Полицаят отбелязва нещо в тефтерчето си.
Полицаят:Добре.Благодаря ви.Детектив Нелсън.... Вики:Кажете полицай. Полицаят:Намерихте ли нещо:оръжие , отпечатъци? Вики:Не нищо.Много добре прикрити следи! Полицаят:Добре.Благодаря.
При Стефан и Хенри
Стефан:Какво ще правим? Хенри:Утре вечер ме чакай тук.Тогава ще потърсим следи. Стефан:А защо не тази вечер? Хенри:Защото тук ще е пълно с полицаи и няма как да търсим. Стефан:Добре.Тук в 22:00? Хенри:Дадено!
В апартамента на Елена
Хъни:Ели.... Елена:Не ме наричай така знаеш , че мразя! Хъни:Добре , добре!Донеси ретро дрехите на мама от килера за да се позабавляваме. Корийн:Страхотно!Много обичам да си правя модно ревю със стари дрехи и то със страхотни момичета! Хъни:Аз също!
Елена отива да вземе дрехите. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Убийства в Мъртал Бийч Пет Дек 11, 2009 9:43 pm | |
| Тя носи два чувала с ретро дрехи. Те исипват и двата чувала. Там има всякакви видове. Елена облича някаква блуза на кафяви и бели квадратчета и някакви огромни къси , кафяви гащета. Хъни облича някакъв син прозрзчен костюм и слага синя шапка , а Корийн си слага пола дълга до петите и някаква вълнена блуза.
Корийн: Хахаха изглеждаме чудесно. Нали? Елена(през смях): О да , определено. Като за бабички. Хъни защо не махнеш сутиена и гащите. Хини: Имаш много голямо мръсно подсъзнание. Елена: Не е така. Корийн: Така е. Елена: Не е вярно. Хъни: Напротив.
Когато казва това Корийн и Хъни зпочват да гъделичкат Елена. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Убийства в Мъртал Бийч Пет Дек 11, 2009 9:52 pm | |
| Елена(през смях):Моля ви.Спрете Хъни:Достатъчно ли е Корийн? Корийн:Ами....дд..НЕ! Хъни:Супер!
Те продължават да гъделичкат Корийн.
В парка
Вики:Хенри аз тръгвам.До утре. Хенри:Лека нощ и се пази. Вики:Добре.Ти също.
Тя отива и го прегръща и тръгва за вкъщи.По пътя и звъни телефона.
Вики:Ало.Да тя е.ФИЙБИ? Фийби:Да.Как си Вики? Вики:Добре.Ти? Фийби:И аз.Липсваш ми , сестричке. Вики:И ти на мен.Кога се прибираш? Фийби:Тази нощ имам късен полет и утре съм при вас.Как е мама? Вики:Страхотно.Ами тя е добре. Фийби:Добре , Викс ще затварям.Обичам те чао. Вики:Чао и аз те обичам.
Вики затваря телефона и отива към къщи.
В склада
Маскораният мъж поставя няколко окървавени ножа на място като странен култ.
Маскирнаият мъж:Скоро ще бъдеш тук! | |
|
| |
Phoebe-charmeddd Чародейка
Брой мнения : 1068 Age : 29 Местожителство : Дупница Сили : видения и левитация Име : Силвия Любимец от Чародейките : Фийби Хоби : Много са Най-големият ви страх : От тъмното Учителско име : Силвия Registration date : 13.09.2009
| Заглавие: Re: Убийства в Мъртал Бийч Нед Дек 13, 2009 4:30 pm | |
| Много интересно филмче | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Убийства в Мъртал Бийч | |
| |
|
| |
| Убийства в Мъртал Бийч | |
|