Radostina_charmed Admin
Брой мнения : 3156 Age : 29 Сили : Вкаменяване, Взривяване, Клониране, Телекинеза и Очарование Име : Радостинa Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се рова в нета и да гледам Чародейките. Най-големият ви страх : От сярна киселина Учителско име : ~Проф. Пайпър Халиуел~ Registration date : 03.12.2008
| Заглавие: Спомени Съб Май 02, 2009 5:24 pm | |
| Тук ще пишем за моментите от Чародейките, които са ни впечетлили най-много. | |
|
Radostina_charmed Admin
Брой мнения : 3156 Age : 29 Сили : Вкаменяване, Взривяване, Клониране, Телекинеза и Очарование Име : Радостинa Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се рова в нета и да гледам Чародейките. Най-големият ви страх : От сярна киселина Учителско име : ~Проф. Пайпър Халиуел~ Registration date : 03.12.2008
| Заглавие: Re: Спомени Съб Май 02, 2009 5:46 pm | |
| Винаги ще помня сцената от "Въпрос на морал", където Пайпър и Прю отиват да спасят Фийби и Фийби им казва: "Трябва да си тръгнете. Аз заслужавам да съм тук. Или бъдещото ми аз заслужава." След това Пайпър казва: " Но ти си убила убиец. Не ставай смешна." Прю казва, че къдто и да отидат Прат ще ги преследва, както и семействата им и ако някой трябва да бъде наказан то това е той или нещо такова. След това Прю се опитва да го премести на клдата, но Фийби я спира с думите: "Не. Не ставай и ти убиец. Това трябва да свърши с мен." А после Пайпър казва: "Фийби, той беше зъл, той заслужаваше..." Фийби я прекъсва и казва: "Да сгрешиш с добри намерения също е грешка. Нашата работа е да защитаваме невинните, не да наказваме виновните. Аз пресякох линията и го осъзнавам и вие трябва да го осъзнаете." Прю й казва, че няма да тръгнат без нея, но Фийби отговаря, че са били изпратени с причина, може би не за да спрат това, а да разберат защо се е случило и защо трябва да го оставят да се случи. Тя каза, че не иска да умре, но не иска и сестрите й да умрат, заради нея. Добавя, че ги обича и се връща на мястото си, след което Пайпър размразява сцената и Фийби изгаря на кладата. | |
|
_krisi_ Прю под влиянието на Барбас
Брой мнения : 3470 Местожителство : Смолян Сили : Телепортиране,Вкаменяване,Телекинични телепортиране Име : _krisi_ Любимец от Чародейките : Прю и Пейдж Хоби : Да съм навън с приятели , на компа и да гледам филми с вампирчета. :* Най-големият ви страх : от змии Учителско име : _krisi_ Registration date : 05.01.2009
| Заглавие: Re: Спомени Съб Май 02, 2009 6:35 pm | |
| | |
|
Sweet_Holly Пейдж като вампир
Брой мнения : 14122 Age : 28 Местожителство : Смолян Сили : Вкаменяване ,Телекинично телепортиране , Телепортиране , Проекция
Име : Михи (Михаела) Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се забавлявам с приятели и да гледам филмчета с вампири Най-големият ви страх : От високо и от тъмното Учителско име : Проф. Пейдж Матюс Registration date : 11.12.2008
| Заглавие: Re: Спомени Пон Май 04, 2009 12:05 pm | |
| | |
|
Phoebe-charmeddd Чародейка
Брой мнения : 1068 Age : 29 Местожителство : Дупница Сили : видения и левитация Име : Силвия Любимец от Чародейките : Фийби Хоби : Много са Най-големият ви страх : От тъмното Учителско име : Силвия Registration date : 13.09.2009
| Заглавие: Re: Спомени Пет Окт 16, 2009 10:00 pm | |
| Аз си спомням битката в края на осми сезон.Между сестрите и Били и Кристи.Това е един от моменти ,които най-много ме впечатли.Когато Пайпър разбара , че Пейдж и Фийби са мъртви и се нахвърли върху Били.После като ги спасява и всичко завършва щастливо. | |
|
Phoebe-charmeddd Чародейка
Брой мнения : 1068 Age : 29 Местожителство : Дупница Сили : видения и левитация Име : Силвия Любимец от Чародейките : Фийби Хоби : Много са Най-големият ви страх : От тъмното Учителско име : Силвия Registration date : 13.09.2009
| Заглавие: Re: Спомени Пет Окт 16, 2009 10:03 pm | |
| | |
|
Sweet_Holly Пейдж като вампир
Брой мнения : 14122 Age : 28 Местожителство : Смолян Сили : Вкаменяване ,Телекинично телепортиране , Телепортиране , Проекция
Име : Михи (Михаела) Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се забавлявам с приятели и да гледам филмчета с вампири Най-големият ви страх : От високо и от тъмното Учителско име : Проф. Пейдж Матюс Registration date : 11.12.2008
| Заглавие: Re: Спомени Съб Окт 17, 2009 11:51 am | |
| | |
|