| Филми и Сериали | |
|
+8peperudka151 piper_charmed Rose_Forever ...Роуз... Алиса Милано Piper_Haliwell Sweet_Holly Radostina_charmed 12 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Radostina_charmed Admin
Брой мнения : 3156 Age : 29 Сили : Вкаменяване, Взривяване, Клониране, Телекинеза и Очарование Име : Радостинa Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се рова в нета и да гледам Чародейките. Най-големият ви страх : От сярна киселина Учителско име : ~Проф. Пайпър Халиуел~ Registration date : 03.12.2008
| Заглавие: Филми и Сериали Нед Апр 19, 2009 8:54 am | |
| Тук ще обсъждаме други филми и сериали. | |
|
| |
Sweet_Holly Пейдж като вампир
Брой мнения : 14122 Age : 28 Местожителство : Смолян Сили : Вкаменяване ,Телекинично телепортиране , Телепортиране , Проекция
Име : Михи (Михаела) Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се забавлявам с приятели и да гледам филмчета с вампири Най-големият ви страх : От високо и от тъмното Учителско име : Проф. Пейдж Матюс Registration date : 11.12.2008
| Заглавие: Re: Филми и Сериали Нед Апр 19, 2009 11:20 am | |
| Ами гледали ли сте "Здрач"???Мен лично много ми харесва.Супер е | |
|
| |
Piper_Haliwell Вещер/Вещица без сили
Брой мнения : 171 Сили : Замразяване,Взривяване Име : Стефания (Стефи) Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Ми да гледам Чародейките и да се разхождам с приятелки Най-големият ви страх : тъмното Учителско име : не съм учител Registration date : 29.03.2009
| Заглавие: Re: Филми и Сериали Чет Май 21, 2009 5:33 pm | |
| Аха супер е | |
|
| |
Алиса Милано Били
Брой мнения : 826 Age : 29 Сили : Телепортиране,телекинеза,телепатия Име : Вили Любимец от Чародейките : Фийби и Пейдж Хоби : Нямам Най-големият ви страх : Да се удавя. Учителско име : Алиса Милано Registration date : 05.07.2009
| |
| |
...Роуз... Пати
Брой мнения : 324 Age : 29 Сили : телепортиране,телекинетично телепортиране и емпатия Име : Габи Любимец от Чародейките : Пейдж Хоби : нямам Най-големият ви страх : разни насекоми като хлебарки,паяци и други Учителско име : Роуз МакГоуан Registration date : 05.07.2009
| Заглавие: Re: Филми и Сериали Пон Юли 13, 2009 2:56 pm | |
| прекрасен филм.. един от любимите ми | |
|
| |
Radostina_charmed Admin
Брой мнения : 3156 Age : 29 Сили : Вкаменяване, Взривяване, Клониране, Телекинеза и Очарование Име : Радостинa Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се рова в нета и да гледам Чародейките. Най-големият ви страх : От сярна киселина Учителско име : ~Проф. Пайпър Халиуел~ Registration date : 03.12.2008
| |
| |
Брой мнения : 171 Сили : Замразяване,Взривяване Име : Стефания (Стефи) Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Ми да гледам Чародейките и да се разхождам с приятелки Най-големият ви страх : тъмното Учителско име : не съм учител Registration date : 29.03.2009
| Заглавие: Re: Филми и Сериали Сря Юли 29, 2009 1:21 pm | |
| Аз също харесвам като сериал SMS як е и той | |
|
| |
Radostina_charmed Admin
| Заглавие: Re: Филми и Сериали Пет Авг 21, 2009 10:57 am | |
| Самоличност Една нощ в средата на пустинята жестока буря принуждава неколцина непознати да се скрият в самотен мотел. Всички пътища и телефонни комуникации са прекъснати. За техен ужас някой започва да избива десетината пътници един по един. Или поне така изглежда.П.С: Гледала сам го много е як. Особено за тези, които обичат във филмите да има напрежение. И края е много изненадващ. | |
|
| |
Radostina_charmed Admin
| Заглавие: Re: Филми и Сериали Пет Авг 21, 2009 11:00 am | |
| Последен изход Заминаващ клас колежани за Лондон са на летището чакащи полета си.Едно от момчетата получава ужасно видение в самолета преди да излети,как самолета тръгва и се взривява във въздуха веднага щом излети, след което всички умират по брутален начин в самолета.Сабуждайки се и вярвайки на своето видение, момчето слиза от самолета и повлича със себе си още 6 съученици.Вдигнали скандал на летището, приятелите се разправят един с друг,докато в един момент самолета набира височина и се взривява във въздуха над летището, както във видението на хлапето......Изпаднали в паника и смаяни как е възможно всичко това да е истина,слезлите от самолета се радват и са щастливи че са живи,но щастието им няма да трае дълго.Скоро останалите живи от полет 180 ще разберат какво е страх и смърттa да е по петите им.Загадачна сила ги избива един по един по брутални и кървави начини.Изплъзнали се от плана на смъртта,като са слезли от самолета където им е било писано да умрат,сега смъртта е по петите им, убивайки ги по най-брутални начини...П.С: И този съм го гледал и трите части. Супер е... е малко е брутален, но не прекалено. На мен много ми харесва, особено тази част. | |
|
| |
Radostina_charmed Admin
| Заглавие: Re: Филми и Сериали Пет Авг 21, 2009 11:02 am | |
| Последен изход 2 На път през уикенда със своите приятели, Кимбърли Корман наблюдава безпомощно как камион с трупи се преобръща на пътя и причинява ужасяваща верижна катастрофа, след която остават изкривен метал и мъртви тела -- включително и нейното собствено. Това се оказва само видение – но дали не е и предупреждение?Шокирана, Кимбърли спира колата си насред движението. Пътуващите започват да негодуват, някои от тях излизат от колите си… докато видението на Кимбърли трагично не се случва на живо пред очите им.Смъртта вилнее на магистралата, а Кимбърли е сред малцината, успели да се измъкнат… този път. Кимбърли знае, че нищо не е свършило. Смъртта не може да бъде излъгана толкова лесно. Сега, тази случайна група непознати, които според видението на Кимбърли би трябвало да са мъртви, ще започнат смъртоносно надбягване с времето и парализиращия страх, за да направят това, което само един от пътниците на полет 180 е успял – да останат живи...
| |
|
| |
Radostina_charmed Admin
| Заглавие: Re: Филми и Сериали Пет Авг 21, 2009 11:03 am | |
| Последен изход 3 На празника за завършване на гимназията, ученици се забавляват на лунапарк. Но Уенди (Мари Елизабет Уинстед) получава странно видение: голямото влакче на ужасите се разбива и тя и всичките и приятели загиват. Въпреки че казва това, никой не й вярва, докато наистина видението й не се сбъдва. Предчувствието й се оправдава, съоръжението се срутва и смазва доста народ. Следва трагичната и не по-малко жестока смърт на две от оцелелите момичета. Кевин (Райън Меримън), също оцелял, търсейки в интернет, намира информация за самолетна катастрофа, при която след видение няколкото оцелели, отново заради видение умират мъчително. Уенди и Кевин узнават, че и децата, които не са били на катастрофиралия в "Последен изход 1" самолет, също са умрели, в реда, по който са възнамерявали да се качат на борда. Затова е жизнено важно да се знае кой след кого се е качил на влакчето и къде в опашката са били Уенди и Кевин. На помощ идват снимките, направени от Уенди в лунапарка, но дали ако разбереш кога ще дойде твоят ред, ще можеш да се спасиш... | |
|
| |
Radostina_charmed Admin
| Заглавие: Re: Филми и Сериали Пет Авг 21, 2009 11:07 am | |
| Свободни стаи Младо семейство отсяда в затънтен мотел и намира скрита видео камера в своята стая. Те осъзнават, че, ако не успеят да се измъкнат навреме, ще са следващата жертва на заснето жестоко убийство.
П.С: И този фил съм го гледала много е як и напрежението е на ниво. Пряпоръчвам ви го. | |
|
| |
Radostina_charmed Admin
| |
| |
Radostina_charmed Admin
| |
| |
Rose_Forever Пати
Брой мнения : 317 Местожителство : Пловдив Сили : Телепортиране и очарование Име : Ана Любимец от Чародейките : Пейдж Матюс Хоби : Да гледам Чародейките и да разглеждам снимки на Пейдж. Най-големият ви страх : От земетресение Учителско име : #Пейдж# Registration date : 17.02.2009
| Заглавие: Re: Филми и Сериали Пет Авг 21, 2009 12:54 pm | |
| Оле Ради тоя самоличности неска го гледах много беше страшен или по-скоро напрегнат. А пък за финала да не говорим. Благодаря, че го качи в темата. Никой няма да сгреши ако го гледа. | |
|
| |
Radostina_charmed Admin
| Заглавие: Re: Филми и Сериали Съб Авг 22, 2009 8:15 am | |
| Радвам се, че ти е харесал Ани. | |
|
| |
Radostina_charmed Admin
| |
| |
piper_charmed Пени
Брой мнения : 254 Age : 28 Местожителство : СаН фРанЦиСкО Сили : Взривяване,вкаменяване,телекинеза,астрална проекция,левитация,испаряваяне като Пейдж Име : Мони Халиуел Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Гледам чародейките и се забавлявм в интернет Най-големият ви страх : СТРАХ МЕ Е ОТ ЗМИИ Учителско име : Госпожица Халиуел Registration date : 17.08.2009
| Заглавие: Re: Филми и Сериали Нед Авг 23, 2009 10:10 am | |
| Омагьосана______________________________________________________ Класическа вълшебна приказка на Disney се среща със съвременна игрална романтична комедия, във филма на Walt Disney Pictures’ ОМАГЬОСАНА.С изцяло звезден актьорски състав, филмът проследява историята на красивата принцеса Жизел (Ейми Адамс) след като зла кралица (Сюзан Сарандън) я изгонва от от нейната вълшебна, музикална анимирана родина и тя се оказва сред суровата реалност на днешния Манхатан.Шокирана от тази странна и нова за нея околна среда, в която няма “и живели дълго и щастливо”, Жизел се лута хаотично из реалния свят и отчаяно се нуждае от магия. Но когато започва да се влюбва в очарователно несъвършения бракоразводен адвокат (Патрик Демпси) който й се е притекъл на помощ – въпреки, чуе знае че тя е обещана на съвършения приказен принц (Джеймс Марсдън) – Жизел трябва да реши: ще може едно приказно схващане за романтиката да оцелее в реалния свят? | |
|
| |
peperudka151 Били
Брой мнения : 713 Age : 26 Местожителство : тетевен Сили : телепортиране лекуване и други Име : Нати Любимец от Чародейките : Пейдж и Прю Хоби : Много са Най-големият ви страх : Незнам Учителско име : Пейдж Registration date : 14.02.2009
| Заглавие: Re: Филми и Сериали Нед Авг 23, 2009 10:02 pm | |
| гледала съм последен изход 2 | |
|
| |
Rose_Forever Пати
Брой мнения : 317 Местожителство : Пловдив Сили : Телепортиране и очарование Име : Ана Любимец от Чародейките : Пейдж Матюс Хоби : Да гледам Чародейките и да разглеждам снимки на Пейдж. Най-големият ви страх : От земетресение Учителско име : #Пейдж# Registration date : 17.02.2009
| Заглавие: Re: Филми и Сериали Пон Авг 24, 2009 1:10 pm | |
| Аз съм гледала "Защита на принцесата". Много е як | |
|
| |
Фийбс Халиуел Хенри
Брой мнения : 622 Age : 28 Местожителство : Смолян Сили : Взривяване и Замръзяване Име : Галина Любимец от Чародейките : Пейдж и Фийби Хоби : charmed and charmed Най-големият ви страх : от прекалена горещина Учителско име : проф.Фийбс Registration date : 14.02.2009
| Заглавие: Re: Филми и Сериали Нед Сеп 06, 2009 9:22 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
| Заглавие: Re: Филми и Сериали Сря Сеп 16, 2009 2:48 pm | |
| Аз горещо ви препоръчвам Писък всичките части ние с приятелки сме го гледали и много беше готино. Извинявам се че не мога да го кача ама на този компютър не мога | |
|
| |
CyCiityyy Младата Прю
Брой мнения : 1704 Age : 27 Сили : Телекинеза,Астрална проекция,Телекинично телепортиране,Телепортиране и Очарование. Име : Цвети (Цветина) Любимец от Чародейките : Прю и Пейдж.. Хоби : Да слушам музика,да излизам с приятели и да пиша в форумчету Най-големият ви страх : . Учителско име : ... Registration date : 21.08.2009
| Заглавие: Re: Филми и Сериали Съб Окт 10, 2009 10:05 pm | |
| | |
|
| |
Sweet_Holly Пейдж като вампир
Брой мнения : 14122 Age : 28 Местожителство : Смолян Сили : Вкаменяване ,Телекинично телепортиране , Телепортиране , Проекция
Име : Михи (Михаела) Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се забавлявам с приятели и да гледам филмчета с вампири Най-големият ви страх : От високо и от тъмното Учителско име : Проф. Пейдж Матюс Registration date : 11.12.2008
| Заглавие: Re: Филми и Сериали Нед Окт 11, 2009 10:47 am | |
| Dadnapped / В плен на изкуството Режисьор : Пол Хоен В ролите : Емили Осмънд, Дейвид Хенри, Джейсън Ълбид, Джонатан Келц, Мойзес Ариас, Дензъл Уикатър Държава : САЩ Година : 2009 Времетраене : 102 минути Резюме : Мелиса Хамилтън (Емили Осмънд) жадно търси вниманието на претоварения си баща писател и отчаяно се опитва да излезе от сянката на главния герой от неговите бестселъри - шпионина Трип Зуум. Баща й най-накрая намира време за нея и двамата заминават на почивка, набързо прекъсната от група фенове, които отвличат известния писател. Бащата е отвлечен отново, но този път попада в ръцете на двама братя, чиито мотиви изглеждат по-опасни от тези на феновете. Мелиса изведнъж се оказва в позицията на Трип Зуум и сега трябва да намери куража и уменията му, за да спаси баща си. Този филм също е много интересн.
Последната промяна е направена от charmed_piper на Нед Окт 11, 2009 10:58 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Филми и Сериали | |
| |
|
| |
| Филми и Сериали | |
|