| Сестри по неволя | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Фийбс Халиуел Хенри
Брой мнения : 622 Age : 28 Местожителство : Смолян Сили : Взривяване и Замръзяване Име : Галина Любимец от Чародейките : Пейдж и Фийби Хоби : charmed and charmed Най-големият ви страх : от прекалена горещина Учителско име : проф.Фийбс Registration date : 14.02.2009
| Заглавие: Сестри по неволя Нед Мар 01, 2009 8:20 pm | |
| В ролите:
1. Алиса Милано - Холи
2. Роуз МкГоан - Дани
3. Кейли Куоко - Райли
4. Линдзи Лоън - Мелинда и Джейд (близначки)
5. Ivan Sergei - Дерек
6. Джулиан Махмахън - Майк | |
|
| |
Фийбс Халиуел Хенри
Брой мнения : 622 Age : 28 Местожителство : Смолян Сили : Взривяване и Замръзяване Име : Галина Любимец от Чародейките : Пейдж и Фийби Хоби : charmed and charmed Най-големият ви страх : от прекалена горещина Учителско име : проф.Фийбс Registration date : 14.02.2009
| Заглавие: Re: Сестри по неволя Пон Мар 02, 2009 8:55 am | |
| Резюме:Холи,Дани и Райли са сестри.Дани е омъжена за Дерек и имат две сладки момиченца -Мелинда и Джейд.Тя няма време за разправийте на Холи и Райли,а те постоянно се карат!!!Майк пък е шефът на Холи и е лудо влюбенв нея.Винаги си намира повод да я задържи на работа. | |
|
| |
Фийбс Халиуел Хенри
| Заглавие: Re: Сестри по неволя Пон Мар 02, 2009 9:01 am | |
| | |
|
| |
Radostina_charmed Admin
Брой мнения : 3156 Age : 29 Сили : Вкаменяване, Взривяване, Клониране, Телекинеза и Очарование Име : Радостинa Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се рова в нета и да гледам Чародейките. Най-големият ви страх : От сярна киселина Учителско име : ~Проф. Пайпър Халиуел~ Registration date : 03.12.2008
| Заглавие: Re: Сестри по неволя Пон Мар 02, 2009 10:05 am | |
| Супер нямам търпение да видя филма ти, Галя. | |
|
| |
Phoebe Halliwell Малката Прю
Брой мнения : 1434 Сили : Видения,Левитация Име : Антония Любимец от Чародейките : Фийби Хоби : Да гледам чародейките Най-големият ви страх : Извънземни Учителско име : Тони Registration date : 22.01.2009
| Заглавие: Re: Сестри по неволя Пон Мар 09, 2009 4:19 pm | |
| Райни и Холи чакат Дани да дойде но тя бе много заета с децата си . Те я чакаха близо един час докато дойде. Дани:Съжалявам че закъснях , но имах много работа. Райни:Ти винаги закъсняваш. Холи:Момичета сега нямам време да говорим . Трагваме или не , защото ме чака работа? Дани:Знаете ли какво? Холи и Райни в един глас:Какво? Дани:Хайде да отложим срещата за утре. Холи:Чодесна идея. Райни:Не не е чудесна , но защо? Дани:Имам много работа и трябва да се погрижа за децата и Дерек. Холи:Да, а мен шефа ме чака постоянно ми дава много работа. Райни:Но , но... Дани:Хайде чао аз трагвам трябва да напазарувам за вечеря. Холи:Да чао аз трагвам че шефа ще ме убие ако не сам там навреме. Райли (с отекчителен глас):Чао. | |
|
| |
Брой мнения : 1434 Сили : Видения,Левитация Име : Антония Любимец от Чародейките : Фийби Хоби : Да гледам чародейките Най-големият ви страх : Извънземни Учителско име : Тони Registration date : 22.01.2009
| Заглавие: Re: Сестри по неволя Пон Мар 09, 2009 7:33 pm | |
| Холи отива на работа и там я среща Майк (шефа й) който е гледаше така влюбено но се здържаше да не се издаде. Майк:Здравей Холи.Как се? Холи:Здравей шефе добре ти. Майк:Прекрасно както винаги. Холи:Какво да правя данес и до колко сам на работа? Майк:Като заначало прегледай тези докоменти а после подпиши тези формуляри.Остани на работа до десет часа днес защото една колкежка си е взала отпуска. Холи:Както кажете. Майк:Ти си най-добрата от всички тук и очаквам много от теб. Холи:Надявам се шефе. Майк:И моляте... Холи:Да шефе. Майк:Наричай ме Майк по име моляте. Холи:както кажете Майк. Холи трагна и Майк се усмихваше тайно зад гарба и и си мислише колко е хубава и кога да и предложи?Накрая всички си тръгнаха и останаха само Холи и Майк.Холи работеше усилено и чакаше да сстане десет часа , за да се прибере да си вземе душ и да си легне , за да има сили за другият сен. Майк:Холи , а може ли да дойдиш с мен на вечеря. Холи:Ами аз немога , защото сам много изморена и трябва да имам сили за утере. Майк:Ако дойдиш с мен утре няма да работиш! Холи:Ами аз ... Майк:Настоявам! Холи:Добре сагласна сам. Майк я завел в най-романтичният ресторант и те си говорили и порачали. Холи:За мен Една минерална вода.Благодаря! Майк:Не искаш ли нещо за ядене.Моляте хапни нещо! Холи:Добре и една диетична салата моля! Сервитьорът:Както кажете.А за вас господине? Майк:Ами аз искам шампанско и от най-вкусните ви предястия.Благодаря. Сервитьорът:Веднага сър. Майк:Е Холи кажи нещо интересно. Холи:Ами няма нищо интересно. А виж Майк съжалявам че го казвам но ще си ходя и немога да остана дори да ме молиш!Съжалявам. Холи стана и си трагна а Майк остана очуден защо тя си трагна. Майк:Сметката моля! Сервитьорът:Двадесет и и един лева и двадесет сотинки. Майк:Заповядайте.Довиждане. Сервитьорът:Довиждане господине заповядайте отново. Майк:Ще помисля. Taка Майк си трагна учуден , защо Холи си тръгна? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Сестри по неволя Чет Мар 12, 2009 3:18 pm | |
| Дани се прибира като е напазарувала куп неща от магазина и трагна кам кухнята. Дани:Дерек стресна ме какво правиш? Дерек:Тарся шоколад!Да си го виждала нкъде? Дани:Сега не е време за шоколади!Каде са децата? Мелинда и Джейд в един глас:Тук сме мамо.Какво правиш? Дани:Ами нищо вие милите ми? Мелинда:Играя на лаптопа. Джейд:Играя си в двора? Дерек:Деца качете се в стаите си трябва с майка ви да поговорим! Мелинда и Джейд:Добре татко. Дани и Дерек отидоха в хола и Дерек започна да и разказва. Дерек:Дани имам една добра и една лоша новина с коя да започна. Дани:С лошата. Дерек:Лошата е че неможах да си намеря работа,а добрата е че за ти намерих работа като продавачка на дрехи плашат по 255 лева на месец какво ще кажиш? Дани:Това е страхотно направо великолепно!!! Дерек:Наистина ли? Дани:Не как можа знаиш че необичам да продавам и парвото което е че не ми трябва работа на мен а на теб!!!Така че почвай да тарсиш!!! Дерек:Ами аз... Дани:Не ми казвай нищо стига ми толкова за днес. Дани стана от дивана и се прибра в стаята си като право мина през кухнята.Дерек си мислеше че Дани ще се зарадва но май някъде е збъркал.Както и да е поне спаха спокойно!!!
Последната промяна е направена от Phoebe Halliwell на Нед Мар 15, 2009 11:37 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
peperudka151 Били
Брой мнения : 713 Age : 26 Местожителство : тетевен Сили : телепортиране лекуване и други Име : Нати Любимец от Чародейките : Пейдж и Прю Хоби : Много са Най-големият ви страх : Незнам Учителско име : Пейдж Registration date : 14.02.2009
| Заглавие: Re: Сестри по неволя Чет Мар 12, 2009 9:55 pm | |
| яко е мила | |
|
| |
| Заглавие: Re: Сестри по неволя Нед Мар 15, 2009 11:35 am | |
| Мерси ще видим по нататък. | |
|
| |
_krisi_ Прю под влиянието на Барбас
Брой мнения : 3470 Местожителство : Смолян Сили : Телепортиране,Вкаменяване,Телекинични телепортиране Име : _krisi_ Любимец от Чародейките : Прю и Пейдж Хоби : Да съм навън с приятели , на компа и да гледам филми с вампирчета. :* Най-големият ви страх : от змии Учителско име : _krisi_ Registration date : 05.01.2009
| Заглавие: Re: Сестри по неволя Сря Апр 22, 2009 10:33 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Сестри по неволя Съб Апр 25, 2009 4:57 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Сестри по неволя | |
| |
|
| |
| Сестри по неволя | |
|