| Пайпър от "Чародейките" отглежда 17 домашни любимци | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Sweet_Holly Пейдж като вампир
Брой мнения : 14122 Age : 28 Местожителство : Смолян Сили : Вкаменяване ,Телекинично телепортиране , Телепортиране , Проекция
Име : Михи (Михаела) Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се забавлявам с приятели и да гледам филмчета с вампири Най-големият ви страх : От високо и от тъмното Учителско име : Проф. Пейдж Матюс Registration date : 11.12.2008
| Заглавие: Пайпър от "Чародейките" отглежда 17 домашни любимци Нед Фев 22, 2009 3:55 pm | |
| Холи има зоопарк вкъщи Холи-Мари Комбс е позната у нас като Пайпър - една от трите сестри Халиуел от сериала "Чародейките", които чрез способността си да правят добри "магии" се борят срещу злото в света. Актрисата е родена на 3 декември 1973 г. в Сан Диего. Едва 10-годишна започва да се снима в реклами, а по-късно участва и в няколко филма, между които e и "Роден на 4 юли" с Том Круз. Истинската популярност и любовта на тв зрителите от цял свят обаче Холи печели с ролята на Кимбърли в хитовия сериал на Дейвид Кели "Зад оградата". През февруари тази година чаровницата се омъжва за оператора Дейвид Донахю, от когото два месеца по-късно ражда син на име Финли.
- Холи, в "Чародейките" играеш ролята на добрата вещица Пайпър. Вярваш ли в магии? Холи: Вярвам в мистични неща, в силата на интуицията, но не и в магии. Позитивно мислещ човек съм и нямам нужда да се осланям на някакви свръхестествени способности, за да се чувствам добре.
- Опиши ни как минава един снимачен ден. Холи: Постоянно се правят някакви специални ефекти. Както аз, така и другите актьори, отдавна сме свикнали покрай нас да хвърчат огнени топки и зли демони (смее се).
- Какво правите с екранните ти сестри Алиса Милано и Шанън Дохърти в почивките между снимките? Холи: Решаваме кръстословици или играем скрабъл. От известно време насам Алиса се е запалила по шоуто на Опра Уинфри и кара двете ни с Шанън да го гледаме заедно с нея.
- С коя от двете си по-близка? Холи: Познавах Шанън седем години преди да влезем в сериала. Тя и сега си остава най-добрата ми приятелка. Доста време ми трябваше обаче да опозная Алиса и, да си призная, в началото се държах доста резервирано към нея.
- Приличате ли си с героинята ти Пайпър? Холи: О, не Пайпър е прекалено притеснителна, постоянно се тревожи за нещо, а и е човек, на когото не може да се разчита. Аз съм далеч по-уравновесена и по-отговорна от нея.
- Вярно ли е, че храната, която приготвят за актьорите от сериала, никак не е добра? Холи: Отвратителна е бюджетът на сериала сигурно отива за направата на специалните ефекти и не остават пари за хубава храна. А може би това е нарочна диета, изготвена от продуцентите, за да ни пречат да напълнеем.
- Отблизо година си омъжена за оператора Дейвид Донахю. Как ти се отразява семейният живот? Холи: Чудесно Дейвид напълно преобърна представите ми за любовта. Преди да го срещна, бях много наивна. "Харесвам" и "обичам" бяха за мен напълно еднозначни понятия.
- Затова ли се омъжи за първия си съпруг Браян Смит само след няколкоседмично познанство? Холи: Да, бях само на 22 години и мислех, че Браян е мъжът на живота ми. Бракът ни продължи четири години и определено не ми донесе приятни емоции.
- Истина ли е, че имаш 17 домашни животни? Холи: Абсолютно, домът ми е същински зоопарк. Имам три коня, четири риби, четири папагала, два заека, две котки и две кучета. Обожавам животните.
- Изглеждаш прекрасно. Външният вид ли е най-силното ти оръжие? Холи: Чувствам се добре в собствената си кожа, но не съм от жените, които правят всичко, за да изглеждат секси и съблазнителни. Притежавам далеч по-големи достойнства от външния си вид. Не съм просто една красива обвивка.
Последната промяна е направена от Sweet_Holly на Чет Ное 18, 2010 5:32 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти | |
|
| |
Phoebe-charmeddd Чародейка
Брой мнения : 1068 Age : 29 Местожителство : Дупница Сили : видения и левитация Име : Силвия Любимец от Чародейките : Фийби Хоби : Много са Най-големият ви страх : От тъмното Учителско име : Силвия Registration date : 13.09.2009
| Заглавие: Re: Пайпър от "Чародейките" отглежда 17 домашни любимци Сря Сеп 23, 2009 5:16 pm | |
| | |
|
| |
Брой мнения : 14122 Age : 28 Местожителство : Смолян Сили : Вкаменяване ,Телекинично телепортиране , Телепортиране , Проекция
Име : Михи (Михаела) Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се забавлявам с приятели и да гледам филмчета с вампири Най-големият ви страх : От високо и от тъмното Учителско име : Проф. Пейдж Матюс Registration date : 11.12.2008
| Заглавие: Re: Пайпър от "Чародейките" отглежда 17 домашни любимци Пон Ное 02, 2009 8:21 pm | |
| | |
|
| |
Nina_Selena_Zori Чародейка
Брой мнения : 1037 Age : 27 Сили : Телепортиране
Взривяване
Вкаменяване
Лекуване Име : Зори Любимец от Чародейките : Пайпър и Пейдж Хоби : Да глрдам ЧаРоДеЙкИтЕ Най-големият ви страх : Не знам Учителско име : Холи Registration date : 26.09.2009
| Заглавие: Re: Пайпър от "Чародейките" отглежда 17 домашни любимци Чет Ное 12, 2009 2:50 pm | |
| Да и това е напълно нормално.Ако човек много обича животните и има възможност да им осигори по-приятен дом отколкото на уличата или някой кучкарник защо не??? | |
|
| |
| |
| |
_krisi_ Прю под влиянието на Барбас
Брой мнения : 3470 Местожителство : Смолян Сили : Телепортиране,Вкаменяване,Телекинични телепортиране Име : _krisi_ Любимец от Чародейките : Прю и Пейдж Хоби : Да съм навън с приятели , на компа и да гледам филми с вампирчета. :* Най-големият ви страх : от змии Учителско име : _krisi_ Registration date : 05.01.2009
| Заглавие: Re: Пайпър от "Чародейките" отглежда 17 домашни любимци Съб Ное 14, 2009 2:13 pm | |
| Браво на ХОЛИ спасява кучета и дп животни | |
|
| |
| |
| |
Phoebe Halliwell Малката Прю
Брой мнения : 1434 Сили : Видения,Левитация Име : Антония Любимец от Чародейките : Фийби Хоби : Да гледам чародейките Най-големият ви страх : Извънземни Учителско име : Тони Registration date : 22.01.2009
| Заглавие: Re: Пайпър от "Чародейките" отглежда 17 домашни любимци Съб Ное 14, 2009 5:37 pm | |
| | |
|
| |
Брой мнения : 1068 Age : 29 Местожителство : Дупница Сили : видения и левитация Име : Силвия Любимец от Чародейките : Фийби Хоби : Много са Най-големият ви страх : От тъмното Учителско име : Силвия Registration date : 13.09.2009
| |
| |
Nina_Selena_Zori Чародейка
Брой мнения : 1037 Age : 27 Сили : Телепортиране
Взривяване
Вкаменяване
Лекуване Име : Зори Любимец от Чародейките : Пайпър и Пейдж Хоби : Да глрдам ЧаРоДеЙкИтЕ Най-големият ви страх : Не знам Учителско име : Холи Registration date : 26.09.2009
| Заглавие: Re: Пайпър от "Чародейките" отглежда 17 домашни любимци Чет Ное 19, 2009 8:40 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Пайпър от "Чародейките" отглежда 17 домашни любимци Чет Ное 19, 2009 8:54 pm | |
| Да | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Пайпър от "Чародейките" отглежда 17 домашни любимци | |
| |
|
| |
| Пайпър от "Чародейките" отглежда 17 домашни любимци | |
|