| Изпитен кабинет | |
|
+8Фийбс Халиуел Sweet_Holly Phoebe Halliwell Emo_Deamon Fiibi_Haliwell _krisi_ e_l_i Radostina_charmed 12 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Emo_Deamon Служител на злото
Брой мнения : 43 Сили : Изпепеляване и Изчезване(като Балтазар или Кол) Име : Емил(Емо) Любимец от Чародейките : Коул Хоби : Да играя футбол и баскет Най-големият ви страх : Момиче да ми каже, че съм грозен. Учителско име : Ученик Registration date : 31.03.2009
| Заглавие: Re: Изпитен кабинет Вто Апр 21, 2009 4:23 pm | |
| Защото сега, заради нея не можем да учим за някоя сладка и секси богиня. | |
|
| |
Radostina_charmed Admin
Брой мнения : 3156 Age : 29 Сили : Вкаменяване, Взривяване, Клониране, Телекинеза и Очарование Име : Радостинa Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се рова в нета и да гледам Чародейките. Най-големият ви страх : От сярна киселина Учителско име : ~Проф. Пайпър Халиуел~ Registration date : 03.12.2008
| Заглавие: Re: Изпитен кабинет Вто Апр 21, 2009 4:24 pm | |
| Ах Емиле, казах ти вече че тези богини си имат много яки гаджета които ако те намерят ще станеш by by Forever. | |
|
| |
Брой мнения : 43 Сили : Изпепеляване и Изчезване(като Балтазар или Кол) Име : Емил(Емо) Любимец от Чародейките : Коул Хоби : Да играя футбол и баскет Най-големият ви страх : Момиче да ми каже, че съм грозен. Учителско име : Ученик Registration date : 31.03.2009
| Заглавие: Re: Изпитен кабинет Вто Апр 21, 2009 4:25 pm | |
| Охооо, госпожо вие английски от къде знаете? | |
|
| |
Radostina_charmed Admin
Брой мнения : 3156 Age : 29 Сили : Вкаменяване, Взривяване, Клониране, Телекинеза и Очарование Име : Радостинa Любимец от Чародейките : Пайпър Хоби : Да се рова в нета и да гледам Чародейките. Най-големият ви страх : От сярна киселина Учителско име : ~Проф. Пайпър Халиуел~ Registration date : 03.12.2008
| Заглавие: Re: Изпитен кабинет Вто Апр 21, 2009 4:26 pm | |
| Е ти кво си мислиш, че аз съм неграмотна ли? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Изпитен кабинет Вто Апр 21, 2009 4:27 pm | |
| Нееееееееееее, госпожо. Как? Тва е абсурд!!! | |
|
| |
Radostina_charmed Admin
| Заглавие: Re: Изпитен кабинет Вто Апр 21, 2009 4:32 pm | |
| Ааа, добре. Хайде сега да се върнем към изпита. Как италианците наричат Баба Яга и какъв празник имат в нейна чест? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Изпитен кабинет Вто Апр 21, 2009 4:34 pm | |
| Наричат я Бефана и там тя е нещо кат дядо Коледа. На 6 янури пуска, през комина чорапчета с лакомства за добрите деца и въгленчета за лошите. | |
|
| |
Radostina_charmed Admin
| Заглавие: Re: Изпитен кабинет Вто Апр 21, 2009 4:36 pm | |
| Да, точно така. С какво се свързва образът й в нашата митология? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Изпитен кабинет Вто Апр 21, 2009 4:37 pm | |
| | |
|
| |
Radostina_charmed Admin
| Заглавие: Re: Изпитен кабинет Вто Апр 21, 2009 4:39 pm | |
| Правилно. Така Емо много съм доволна от теб. Не ми казваш нещата наизуст, а със свои думи, което много ми харесва. За този час получаваш отличен. Продължавай все така. | |
|
| |
_krisi_ Прю под влиянието на Барбас
Брой мнения : 3470 Местожителство : Смолян Сили : Телепортиране,Вкаменяване,Телекинични телепортиране Име : _krisi_ Любимец от Чародейките : Прю и Пейдж Хоби : Да съм навън с приятели , на компа и да гледам филми с вампирчета. :* Най-големият ви страх : от змии Учителско име : _krisi_ Registration date : 05.01.2009
| Заглавие: Re: Изпитен кабинет Вто Апр 21, 2009 8:22 pm | |
| 1.На какво играим понякога с естествените чесла: б)монополи
2.Кои от числата са естествени: в)2,4,6,8
3.Кои от числата не са естествени: в)1,3,5,7
4.Кои от числата са и четни и нечетни (Да има 2 четни и 2 нечетни): в)2,6,5,7
5.Коя година е възникнала аритматиката: б)1985г.
6.Какво е да се събира с магически числа (писменно):
7.Съберете: 142857*2=285714 142857*3=428571 142857*5=714285 142857*6=857142 142857*8=1142856
8.Какво ще стане ако 142857 умножим по 7 (писменно): Магическата формула която действа при другите числа се разваля , и получения резултат е 999999.
9.Сметнете: 123456789*10+2=1111111111 123*9+2=11111 12345*9+6= 111111
10.Кажете: Какво са А И В (писменно): A и B се нарича резултантно множество , чиито елементи са елементи на А, но не са елементи на B. | |
|
| |
Radostina_charmed Admin
| Заглавие: Re: Изпитен кабинет Чет Апр 30, 2009 2:02 pm | |
| ТЕСТ ПО МИТОЛОГИЯ (ангели, банши и тролове) Име:................................ 1. Какво е ангел?а) Свръхестествено, безсмъртно и неразумно същество, притежаващо нечовешки умения. б)Естествено, безсмъртно и неразумно същество, притежаващо нечовешки умения. в)Свръхествествено, безсмъртно и разумно същество, непритежаващо човешки умения. г) Свръхестествено, смъртно и неразумно същество, притежаващо нечовешки умения. 2. Чия воля изразяват ангелите?а) На старейшините б) На аватарите в) На демоните г) На купидоните 3. Кои са най-големите врагове на ангелите и защо?а) Аватарите б) Троловете в) Демоните г) Архангелите Защото........................................................................................... 4. Баншито е...а) Страдаща жена-демон б) Жена-призрак в) Най-големия враг на троловете г) Вид вампир 5. Характерна черта на баншито е...а) Дългата къдрева коса б) Вледеняващият й писък в) Черната рокля г) Острите нокти 6. Кой може да открие баншито?а) Гълъбите б) Котките в) Вълците г) Кучетата 7. Как са настроени троловете към хората?а) Приятелски б) Недоверчиво в) Враждебно г) Любвеобилно 8. Най-големият враг на троловете е...а) Баншито б) Гномът в) Елфът г) Леприконът 9. Троловете се крият в промеждутъци. Кой е най-големият от тях?а) Сенките б) Дърветата в) Вратите г) Под леглата 10. Отговорете на следните въпроси: Кое предпочитате-Ангел, Банши или Трол? Защо? Ангелът, Баншито или Тролът бихте унищожили най-лесно? Защо? В Ангел, Банши или Трол искате да се превърнете? Защо? | |
|
| |
Фийбс Халиуел Хенри
Брой мнения : 622 Age : 28 Местожителство : Смолян Сили : Взривяване и Замръзяване Име : Галина Любимец от Чародейките : Пейдж и Фийби Хоби : charmed and charmed Най-големият ви страх : от прекалена горещина Учителско име : проф.Фийбс Registration date : 14.02.2009
| Заглавие: Re: Изпитен кабинет Чет Апр 30, 2009 2:50 pm | |
| Име: Галя
1.Какво е ангел? г) Свръхестествено, смъртно и неразумно същество, притежаващо нечовешки умения.
2.Чия воля изразяват ангелите? а) На старейшините
3.Кои са най-големите врагове на ангелите и защо? г) Архангелите, защото те притежават арбалети, чиито стрели са отровни за ангелите
4.Баншито е... б) Жена-призрак
5.Характерна черта на баншито е б) Вледеняващият й писък
6.Кой може да открие баншито? г) Кучетата
7.Как са настроени троловете към хората? в) Враждебно
8.Най-големият враг на троловете е... б) Гномът
9.Троловете се крият в промеждутъци. Кой е най-големият от тях а) Сенките
10.Отговорете на следните въпроси:
Кое предпочитате-Ангел, Банши или Трол? Защо? Аз предпочитам Ангела, защото той помага на добрите вещици, насърчава ги. Ангелът, Баншито или Тролът бихте унищожили най-лесно? Защо? Може би Баншито, защото да се договарям с Архангел за Арбалета му едвали ще стане (Знаете че на демони неможе да се има вяра) В Ангел, Банши или Трол искате да се превърнете? Защо? Може би в Ангел, за да може да помагам да освоят вещиците новите си сили | |
|
| |
Radostina_charmed Admin
| Заглавие: Re: Изпитен кабинет Пет Май 01, 2009 7:30 pm | |
| Хайде още не съм получила тестове от по-голямата част от вас. | |
|
| |
_krisi_ Прю под влиянието на Барбас
Брой мнения : 3470 Местожителство : Смолян Сили : Телепортиране,Вкаменяване,Телекинични телепортиране Име : _krisi_ Любимец от Чародейките : Прю и Пейдж Хоби : Да съм навън с приятели , на компа и да гледам филми с вампирчета. :* Най-големият ви страх : от змии Учителско име : _krisi_ Registration date : 05.01.2009
| Заглавие: Re: Изпитен кабинет Пет Май 01, 2009 8:15 pm | |
| Име:Криси
1. Какво е ангел?
г) Свръхестествено, смъртно и неразумно същество, притежаващо нечовешки умения.
2. Чия воля изразяват ангелите? а) На старейшините
3. Кои са най-големите врагове на ангелите и защо?
г) Архангелите , защото те могат да убият ангела със отровна стрела
4. Баншито е... а) Жена - призрак
5. Характерна черта на баншито е...
б) Вледеняващият й писък
6. Кой може да открие баншито? г) Кучетата
7. Как са настроени троловете към хората?
в) Враждебно
8. Най-големият враг на троловете е...
б) Гномът
9. Троловете се крият в промеждутъци. Кой е най-големият от тях? а) Сенките
10. Отговорете на следните въпроси:
Кое предпочитате-Ангел, Банши или Трол? Защо? - Ангелът , защото е добър и помага на вещиците. Ангелът, Баншито или Тролът бихте унищожили най-лесно? Защо? - Може би баншито , защото не бих посегнала на ангел. В Ангел, Банши или Трол искате да се превърнете? Защо? - Ангел , защото ще мога да насърчавам , вещици и да помагам дна другите. | |
|
| |
CyCiityyy Младата Прю
Брой мнения : 1704 Age : 27 Сили : Телекинеза,Астрална проекция,Телекинично телепортиране,Телепортиране и Очарование. Име : Цвети (Цветина) Любимец от Чародейките : Прю и Пейдж.. Хоби : Да слушам музика,да излизам с приятели и да пиша в форумчету Най-големият ви страх : . Учителско име : ... Registration date : 21.08.2009
| Заглавие: Re: Изпитен кабинет Пет Авг 21, 2009 7:21 pm | |
|
Последната промяна е направена от CyCiityyy на Пет Окт 02, 2009 8:08 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
CyCiityyy Младата Прю
Брой мнения : 1704 Age : 27 Сили : Телекинеза,Астрална проекция,Телекинично телепортиране,Телепортиране и Очарование. Име : Цвети (Цветина) Любимец от Чародейките : Прю и Пейдж.. Хоби : Да слушам музика,да излизам с приятели и да пиша в форумчету Най-големият ви страх : . Учителско име : ... Registration date : 21.08.2009
| Заглавие: Re: Изпитен кабинет Съб Авг 22, 2009 11:40 pm | |
| 1.Какво е ангел? г) Свръхестествено, смъртно и неразумно същество, притежаващо нечовешки умения.
3. Кои са най-големите врагове на ангелите и защо? г) Архангелите , защото те могат да убият ангела със отровна стрела
4. Баншито е... а) Жена - призрак
5. Характерна черта на баншито е... б) Вледеняващият й писък
7. Как са настроени троловете към хората? в) Враждебно
8. Най-големият враг на троловете е... б) Гномът
10. Отговорете на следните въпроси:
Кое предпочитате-Ангел, Банши или Трол? Защо? - Ангелът , защото помага на вещиците. Ангелът, Баншито или Тролът бихте унищожили най-лесно? Защо? - Може би баншито В Ангел, Банши или Трол искате да се превърнете? Защо? - Ангел , защото ще помагам на вещици | |
|
| |
Lady_Charmed Служител на злото
Брой мнения : 30 Сили : Телекинеза, Левитация Видения Име : Пайпър Любимец от Чародейките : Прю Хоби : Да играя с магиите си Най-големият ви страх : Паяци Учителско име : Lady_Prue Registration date : 27.01.2010
| Заглавие: Re: Изпитен кабинет Пет Яну 29, 2010 4:14 pm | |
| ТЕСТ ПО МИТОЛОГИЯ (ангели, банши и тролове) Име:Ева 1. Какво е ангел?г) Свръхестествено, смъртно и неразумно същество, притежаващо нечовешки умения. 2. Чия воля изразяват ангелите?а) На старейшините 3. Кои са най-големите врагове на ангелите и защо?г) Архангелите Защото,защото те могат да убият ангела със отровна стрела 4. Баншито е...б) Жена-призрак 5. Характерна черта на баншито е...б) Вледеняващият й писък 6. Кой може да открие баншито?г) Кучетата 7. Как са настроени троловете към хората?в) Враждебно 8. Най-големият враг на троловете е...б) Гномът 9. Троловете се крият в промеждутъци. Кой е най-големият от тях?а) Сенките 10. Отговорете на следните въпроси:Кое предпочитате-Ангел, Банши или Трол? Защо? Ангел,защото помага на вещиците. Ангелът, Баншито или Тролът бихте унищожили най-лесно? Защо? Аз бих унищожила най-лесно Тролът,защото ако бъде на светлина ще умре. В Ангел, Банши или Трол искате да се превърнете? Защо? В Ангел за да помагам на хората и вещиците. | |
|
| |
peperudka151 Били
Брой мнения : 713 Age : 26 Местожителство : тетевен Сили : телепортиране лекуване и други Име : Нати Любимец от Чародейките : Пейдж и Прю Хоби : Много са Най-големият ви страх : Незнам Учителско име : Пейдж Registration date : 14.02.2009
| Заглавие: Re: Изпитен кабинет Пет Фев 26, 2010 4:14 pm | |
| ТЕСТ ПО МИТОЛОГИЯ (ангели, банши и тролове) Име:Нати 1. Какво е ангел? г) Свръхестествено, смъртно и неразумно същество, притежаващо нечовешки умения. 2. Чия воля изразяват ангелите? а) На старейшините 3. Кои са най-големите врагове на ангелите и защо? г) Архангелите , защото те могат да убият ангела със отровна стрела 4. Баншито е... б) Жена - призрак 5. Характерна черта на баншито е... б) Вледеняващият и писък 6. Кой може да открие баншито? г) Кучетата 7. Как са настроени троловете към хората? в) Враждебно 8. Най-големият враг на троловете е... б) Гномът 9. Троловете се крият в промеждутъци. Кой е най-големият от тях? а) Сенките 10. Кое предпочитате-Ангел, Банши или Трол? Защо? - Ангел,защото е мил и помага на вещиците. Ангелът, Баншито или Тролът бихте унищожили най-лесно? Защо? - Може би тролът защото ако е на дневна светлина ще умре. В Ангел, Банши или Трол искате да се превърнете? Защо? - В банши защото сърцето ми е разбивано много пъти. | |
|
| |
ev4ito11 Новак
Брой мнения : 103 Сили : Летивация,Взривяване,Лекуване,Видения. Име : Мария Любимец от Чародейките : Прю,Пайпър,Фийби и Пейдж. Хоби : Да гледам Чародейките. Най-големият ви страх : Паяци комари и киселина. Учителско име : Проф. Прю Халиуел. Registration date : 21.02.2010
| Заглавие: Re: Изпитен кабинет Пет Фев 26, 2010 9:57 pm | |
| ТЕСТ ПО МИТОЛОГИЯ (ангели, банши и тролове)
Име:Керъл
1. Какво е ангел? г) Свръхестествено, смъртно и неразумно същество, притежаващо нечовешки умения.
3. Кои са най-големите врагове на ангелите и защо? г) Архангелите , защото те могат да убият ангела със отровна стрела
4. Баншито е... б) Жена - призрак
5. Характерна черта на баншито е... б) Вледеняващият и писък
7. Как са настроени троловете към хората? в) Враждебно
8. Най-големият враг на троловете е... б) Гномът
10. Кое предпочитате-Ангел, Банши или Трол? Защо? - Ангел,защото е мил и помага на вещиците.
Ангелът, Баншито или Тролът бихте унищожили най-лесно? Защо? - Може би тролът защото ако е на дневна светлина ще умре.
В Ангел, Банши или Трол искате да се превърнете? Защо? - В банши защото сърцето ми е разбивано много пъти. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Изпитен кабинет | |
| |
|
| |
| Изпитен кабинет | |
|